T-Devil Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 εχω 24ωρη πρόσκληση, οποιος θελει ας μου στειλει στα εισερχομενα! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τι ετοιμάζουν ? Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 εχω και εγω μια προσκληση. οριστε https://account.oneplus.net/invite/claim/GLDG-97ZQ-CCJJ-AZ4Q Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekNick7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Υπαρχει διαθεσιμη προσληση για το 64αρι οποιος την θελει ας μου αφησει μυνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Φοβαμαι πως δεν θα προλαβω να το παραγγειλω καθως η τραπεζα μου ειπε για τον 4ψηφιο κωδικο στην paypal σαν επιβεβαιωση, θα τον εχουν την Δευτερα μαλλον να μου τον δωσουν κ το χειροτερο ειναι πως μου εδωσε ενα παλικαρι απο εδω προσκληση η οποια αυριο το απογευμα χανεται καθως ηταν για μια μερα....καποια γνωμη για να μην το χασω?? Να επιχειρισω να το παραγγειλω ετσι και οτι γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Φοβαμαι πως δεν θα προλαβω να το παραγγειλω καθως η τραπεζα μου ειπε για τον 4ψηφιο κωδικο στην paypal σαν επιβεβαιωση, θα τον εχουν την Δευτερα μαλλον να μου τον δωσουν κ το χειροτερο ειναι πως μου εδωσε ενα παλικαρι απο εδω προσκληση η οποια αυριο το απογευμα χανεται καθως ηταν για μια μερα....καποια γνωμη για να μην το χασω?? Να επιχειρισω να το παραγγειλω ετσι και οτι γινει? Αυτό για τον τετραψήφιο που λες, ibanking δεν έχεις? γιατί εκεί εμφανίζεται επί τόπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Αυτό για τον τετραψήφιο που λες, ibanking δεν έχεις? γιατί εκεί εμφανίζεται επί τόπου. Τους το ρωτησα κ ειπαν πως αφου παρει εγκριση τοτε φαινεται. Εχω e-banking κανονικα. Μπορω να κανω πληρωμες, να δω υπολοιπο λογαριασμου κτλ κανονικα. Αλλα κατι τετοιο δεν βρηκα. Επισης κ μεσα στην paypal αν δεν κανω λαθος, λεει πως μεσα σε 2-3 μερες δινεται τετοιος κωδικος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Την κάρτα μου τη συνέδεσα την ίδια μέρα που έκανα την παραγγελία.. για να πάρω τον τετραψήφιο δεν περίμενα ούτε ώρα.. Μπαίνεις στο ibanking στις κινήσεις της κάρτας σου, εκεί είναι μία που έχει τίτλο PP*1234CODE (ΧΡΕΩΣΗ) Το 1234 είναι ο κωδικός που θες. Ψάξ' το.. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σε ποιά τράπεζα είσαι, εγώ έχω τη Virtual Mastercard της εθνικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Τους το ρωτησα κ ειπαν πως αφου παρει εγκριση τοτε φαινεται. Εχω e-banking κανονικα. Μπορω να κανω πληρωμες, να δω υπολοιπο λογαριασμου κτλ κανονικα. Αλλα κατι τετοιο δεν βρηκα. Επισης κ μεσα στην paypal αν δεν κανω λαθος, λεει πως μεσα σε 2-3 μερες δινεται τετοιος κωδικος... Επειδή και σε μένα τα ίδια ακριβώς με σένα έτυχαν, και βιαζόμουν να δω τον τετραψήφιο, κοιτώντας τις κινήσεις της προπληρωμένης μου, ενώ δεν φαινόταν κάποια χρέωση , πάτησα κάπου και μου έδειξε τις processing χρεώσεις (δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα) και εκεί υπήρχε η χρέωση της paypal και φυσικά και ο τεραψήφιος. Και όλα αυτά στη μια μέρα, γιατί αυτό με τις 2 ή 3 μέρες που έγραφε στο site της paypαl με είχε απογοητεύσει :) Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Βλεπω στο υπολοιπο οτι τραβηξε τα χρηματα η paypal, αλλα στης κινησεις δεν φαινεται τιποτα, δειχνει ακομα απο τις 20/01/15 που εβγαλα τελευταια φορα χρηματα, τιποτα αλλο. Ειμαι αλφα μπανγκ. Και στο τηλεφωνο στην καταστηαση processing που ειπαν οτι ειναι κ ακομα δεν φαινεται ο κωδικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouvaki Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Φοβαμαι πως δεν θα προλαβω να το παραγγειλω καθως η τραπεζα μου ειπε για τον 4ψηφιο κωδικο στην paypal σαν επιβεβαιωση, θα τον εχουν την Δευτερα μαλλον να μου τον δωσουν κ το χειροτερο ειναι πως μου εδωσε ενα παλικαρι απο εδω προσκληση η οποια αυριο το απογευμα χανεται καθως ηταν για μια μερα....καποια γνωμη για να μην το χασω?? Να επιχειρισω να το παραγγειλω ετσι και οτι γινει? Είχα κάνει παραγγελία σε φίλο, και πλήρωσα και την oneplus και το mailboxde με unverified κάρτα, γιατί δεν προλάβαινα να πάρω τον κωδικό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και μία πρόσκληση για 64 pm όποιος ενδιαφέρεται (δόθηκε) Edited January 23, 2015 by gkouvaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnie_ Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Στείλε p.m. υπάρχει invitation. Edit: Έφυγε τo invitation. Edited January 23, 2015 by johnnie_ Παράθεση Sent it From outer Space. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σημερα τελειωνει η προσκληση μου αλλα εχω βαλει μεσα την παραγκελεια που θελω κ την εχω στην κατασταση my pending payments που μετα με πηγαινει στην paypal για να πληρωσω κ να ξεκινησει η διαδικασια. Γνωριζει κανεις αφου ληξη η προσκληση, αν θα ισχυει η παραπανω παραγκελεια εστι εστω το μονο που μενει ειναι να μπω κ να την αγορασω η χανεται κ αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physionick Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σημερα τελειωνει η προσκληση μου αλλα εχω βαλει μεσα την παραγκελεια που θελω κ την εχω στην κατασταση my pending payments που μετα με πηγαινει στην paypal για να πληρωσω κ να ξεκινησει η διαδικασια. Γνωριζει κανεις αφου ληξη η προσκληση, αν θα ισχυει η παραπανω παραγκελεια εστι εστω το μονο που μενει ειναι να μπω κ να την αγορασω η χανεται κ αυτη? Εχω την εντυπωση οτι χανεται η παραγγελια γιατι το συστημα θα αναγνωρισει οτι εληξε η προσκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 καλημέρα, έκανα τις εγγραφές στο mailboxde.com καθώς και στο oneplus.net/de μέχρι στιγμής όλα οκ, πάω να κάνω την αγορά (64gb) και μου εμφανίζει: "You don't have the required invite." τις πταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 καλημέρα, έκανα τις εγγραφές στο mailboxde.com καθώς και στο oneplus.net/de μέχρι στιγμής όλα οκ, πάω να κάνω την αγορά (64gb) και μου εμφανίζει: "You don't have the required invite." τις πταίει? 1.Πρόσκληση έχεις για την αγορά της συσκευής;; 2.Αν έχεις πρόσκληση δες για ποιο μοντέλο είναι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
journeyman77 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 πρόσκληση δεν έχω... (δεν το κατάλαβα μάλλον) Αν έχει κανείς πρόσκληση για το 64άρι, θα το εκτιμούσα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 πρόσκληση δεν έχω... (δεν το κατάλαβα μάλλον) Αν έχει κανείς πρόσκληση για το 64άρι, θα το εκτιμούσα!! Πρέπει να έχεις για την αγορά. Ρίξε μα ματιά λίγο πιο πανω να δεις μήπως δίνει κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδια, εχω μια φιλη Ισπανια. Για να το στειλω ισπανια βαζω τα δικα της στοιχεια στο shipping adress κ billing adress τα δικα μου? Επισης, αλλαζω το site απο us σε ισπανικο οπως αλλαζαμε σε γερμανικο? Τελος, θα παει στην φιλη μου ενω πληρωθηκε με την δικια μου paypal και μετα απο ισπανια να μου το στειλει η φιλη μου ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Παιδια, εχω μια φιλη Ισπανια. Για να το στειλω ισπανια βαζω τα δικα της στοιχεια στο shipping adress κ billing adress τα δικα μου? Επισης, αλλαζω το site απο us σε ισπανικο οπως αλλαζαμε σε γερμανικο? Τελος, θα παει στην φιλη μου ενω πληρωθηκε με την δικια μου paypal και μετα απο ισπανια να μου το στειλει η φιλη μου ελλαδα? Ρε Φώτη, έχεις μερες που "βασανίζεσαι". Η φίλη σου, για να σου στειλει από Ισπανια > Ελλάδα συστημένο express (600γρ πακέτο), θα πληρώσει ένα 20ευρω χαλαρά, όσο και να σου έρθει μέσω mailboxde... Κατα τα λοιπά, σωστά τα λες για το billing & shipping, όσο και για την αλλαγή σε "Ισπανικό" Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε Φώτη, έχεις μερες που "βασανίζεσαι". Η φίλη σου, για να σου στειλει από Ισπανια > Ελλάδα συστημένο express (600γρ πακέτο), θα πληρώσει ένα 20ευρω χαλαρά, όσο και να σου έρθει μέσω mailboxde... Κατα τα λοιπά, σωστά τα λες για το billing & shipping, όσο και για την αλλαγή σε "Ισπανικό" Δεν με απασχολει ποσο θα βγει, απλα να γινει οσο πιο απλα γινεται η διαδικασια...και αυτος ο τροπος ειναι ο πιο απλος απο το να μπλεξω με ταχυδρομικες κτλ. Ειδικα τωρα που περιμενω κ τον κωδικο απο την τραπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν με απασχολει ποσο θα βγει, απλα να γινει οσο πιο απλα γινεται η διαδικασια...και αυτος ο τροπος ειναι ο πιο απλος απο το να μπλεξω με ταχυδρομικες κτλ. Ειδικα τωρα που περιμενω κ τον κωδικο απο την τραπεζα. Δεν ρίχνεις μια ματιά και στις αγγελίες? Εχει αρκετά OnePlus... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Εχω προσκληση για 64αρι, ληγει σε 2 μερες. Πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μέχρι να κάνεις στην πρόσκληση claim, ισχυει κανονικα ή εχει καποιες ωρες-μερες που πρεπει οπωσδηποτε να γινει claim? Ρωτάω, επειδη εχω μια προσκληση και ελεγα αν γινοταν απο Δευτερα που θα εχω τον κωδικο απο την τραπεζα, να εκανα και το claim και μετα την παραγγελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Θα σου πει αυτός που στην έδωσε μέχρι πότε μπορείς να την κάνεις claim.. από τη στιγμή που την κάνεις σου κρατάει για 2 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts