Jump to content

peritrima

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by peritrima

  1. έτσι είναι, δεν είναι bug... όταν σου κοιτάει ο άλλος που πατάς το δάχτυλο να μην ξέρει τι πάτησες. Παίζει να έχει και ρύθμιση να το βγάλεις αυτό.. δεν ξέρω.
  2. δεν έχω δει τα αυθεντικά από κοντά αλλά σε σύγκριση με ένα πόστ που είχα διαβάσει κάπου μου φαίνονται μαιμού... πχ το κόψιμο που κάνει το πλαστικό που μπαίνει στο αυτί στην τελευταία φωτογραφία της σελίδας... Μην το δένεις και κόμπο όμως κάτσε να δούμε τι θα πεί και κανένας άλλος φίλος από κάτω...
  3. Μετά από καιρό μπορεί να αποφασίσεις να βάλεις κάποια custom ROM στο κινητό σου, για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις ανοιχτό το bootloader.. Με το που τον ανοίξεις, αυτομάτως χάνεις τα πάντα από το κινητό, γι αυτό καλό είναι να το κάνεις με το που πάρεις τη συσκευή. πριν από οτιδήποτε άλλο. βέβαια δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος, είναι άπειροι για την ακρίβεια.. αλλά είναι ο κυριότερος για τους περισσότερους από εμάς!
  4. [ΕΡΩΤΗΣΗ] Στο AdBlock Plus πως μπορώ να προσθέσω το void.gr list? Μου κόβει κανονικά τις διαφημίσεις, αλλά τις περισσότερες ελληνικές τις αφήνει να περάσουν...
  5. ρε παληκάρια, είμαι ο μόνος που μετά το update είμαι μία μέρα και τέσσερις ώρες στη μπαταρία και έχω ακόμα 32% ? στοκ όλα ρουταρισμένος/πρασινισμένος μόνο... έχω παίξει 4-5 ματσάκια hearthstone, κατέβασα και έβαλα / δοκίμασα καμια 6-7 εφαρμογές από amazon, σύνολο κανα μισάωρο - 3 τέταρτα πέρασα σε τηλεφωνήματα, ρυθμίζεις από δω και από κει έπαιζα, wifi πάντα ανοιχτό, κεραία σε 2g μόνο, καμια ώρα πέρασα στο 9gag browsing, τι άλλο?... από greenify μόνο το Textra και το Viber έχω να τρέχουν.. όταν πάει κανα 5% θα βγάλω και μια φωτογραφία να το ποστάρω να το δείτε.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  6. Συσκευή 09/01/2015 Μου ήρθε το update ΟΤΑ πριν καμιά ώρα...
  7. Το τηλέφωνο το πήρα τη μέρα που το έδιναν χωρίς προσκλήσεις. Πριν καμιά ώρα μου ήρθε το OTA.
  8. μια ερώτηση, έχω περάσει το flatty icon pack στο theme engline του stock το θέμα είναι ότι έψαχνα να βρω πως θα κάνω τα εικονίδια να μην είναι στοιχισμένα, ή μάλλον να είναι στοιχισμένα σαν κυψέλη μελισσών.. if you know what i mean... επίσης τα εικονιδιάκια που είναι κάτω κάτω πχ: (Phone / SMS [Apps] Chrome / Store) είναι τα εικονιδιάκια που αλλάζοντας σελίδα θα παραμείνουν τα ίδια. Σε αυτά πως μπορώ να προσθέσω ένα τρίτο από κάθε πλευρά ?
  9. Φίλε 5 ώρες έμειναν στην πρόσκληση... Σκέψου... Δες και τι ώρα το πόσταρε..
  10. Στο κουτί μόνο, και πάνω στο τηλέφωνο. Στο κουτί θα γράφει GLOBAL VERSION και πίσω από τη συσκευή μπορεί να μην γράφει cyanogen (ψάξε oneplus + cyanogen για πληροφορίες), αλλά θα έχει όλα αυτά τα συμβολάκια της Ευρώπης FC, CE κλπ. Δες εδώ.
  11. Έχουμε ξεφύγει λίγο απ' το θέμα βέβαια, αλλά μπορείς να τραβήξεις απίστευτες νυχτερινές φωτό αφού έχει βγεί app που σου δίνει τη δυνατότητα να αφήσεις το κλείστρο ανοιχτό για περίπου 30 δεύτερα δεν θυμάμαι όμως που το είχα δει. Τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα!!
  12. 117 ΕΥΡΩ ?! Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! Γιατί τόσα? Μήπως έχει σχέση το τελωνείο?
  13. Ούτε εμένα έχει φτάσει φίλε, μην αγχώνεσαι..
  14. Μόλις έφυγε το OPO μου από Αγγλία! Δεν μπορώ να περιμένω.........
  15. Μην τρελαίνεσαι... Μέσω Paypal δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στραβή.. Ή γινεται ή δε γίνεται... το κάνεις και άμα δε βρεις κουμπάκια σημαίνει ότι δε γίνεται. Άμα βρεις το πατάς και τέλος.
  16. Σε όλους αυτό γράφει. Λογικά γιατί δεν την έχεις περάσει σα διεύθυνση στο λογαριασμό σου στο paypal.. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα παληκάρι πιο πάνω είπε ότι το πήρε το τηλέφωνο με unverified κάρτα μέσω Paypal.. Γιατί δεν το ψάχνεις λίγο?
  17. Θα σου πει αυτός που στην έδωσε μέχρι πότε μπορείς να την κάνεις claim.. από τη στιγμή που την κάνεις σου κρατάει για 2 μέρες...
×
×
  • Create New...