il_tifosi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 πηρα ηδη θα δουμε οταν ερθουν... αν μεχρι τοτε θα εχω ακομα αυτο το κινητο... :lol: Bρήκες καπάκι μπαμπού από Κίνα; Είχα κάνει κάποια στιγμή αναζήτηση, αλλά μόνο κάτι χοντροκομμένες θήκες βρήκα :lol: Η διαδικασία μέσω mailbox.net ειναι 100% ασφαλείς; Σε όλο το φόρουμ δεν υπήρξε παράπονο :) Κι εγώ μια χαρά Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris241 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παιδια μια ερωτηση: μπορω να το πληρωσω σε δολαρια οπου το εχουν 350$=280ευρω και να το στειλω σε ενα φιλαρακι που ειναι αγγλια να μου το φερει αυτος? η θα πρεπει να το πληρωσω αναγκαστικα σε λιρες που παει στα269λιρες=340ευρω ? αν ειναι ετσι το παιρνω απο αλλου με περισσοτερα αξεσουαρ κ 10ευρω πιο φτηνα! :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios12 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το πληρώνεις δυστηχως στο νόμισμα της χώρας που το στέλνεις... Δλδ Ευρώπη σε ευρω... Αμερική σε δολάρια... Αγγλία σε λίρες (που δεν σε συμφέρει γιατι βγαίνει και πιο ακριβά απο όλες τις προηγούμενες) Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του ποστ και θα δεις όλες τις λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η διαδικασία μέσω mailbox.net ειναι 100% ασφαλείς; Σε όλο το φόρουμ δεν υπήρξε παράπονο :) Κι εγώ μια χαρά Προσοχή: Οι περισσότεροι χρησιμοποιήσαμε το http://www.mailboxde.com/ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris241 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το πληρώνεις δυστηχως στο νόμισμα της χώρας που το στέλνεις... Δλδ Ευρώπη σε ευρω... Αμερική σε δολάρια... Αγγλία σε λίρες (που δεν σε συμφέρει γιατι βγαίνει και πιο ακριβά απο όλες τις προηγούμενες) Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του ποστ και θα δεις όλες τις λεπτομέρειες... κριμα...:worry: αφου ειναι ετσι δεν θα περιμενω ουτε τις 17 για pre-order ουτε για invite.. θα το παραγγειλω απο κινα αν κ παλι εκει αυξανονται οι επιλογες μου κ εχω μπερδευτει αρκετα!! ευχαριστω παντως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 κριμα...:worry: αφου ειναι ετσι δεν θα περιμενω ουτε τις 17 για pre-order ουτε για invite.. θα το παραγγειλω απο κινα αν κ παλι εκει αυξανονται οι επιλογες μου κ εχω μπερδευτει αρκετα!! ευχαριστω παντως... :) Νομίζω το geekbuying το έχει προσφορά αυτές τις μέρες στα 382$=306€ με δωρεάν μεταφορικά. Από το επίσημο site μέσω Γερμανίας είναι στα 330-340€ με μεταφορικά. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris241 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Νομίζω το geekbuying το έχει προσφορά αυτές τις μέρες στα 382$=306€ με δωρεάν μεταφορικά. Από το επίσημο site μέσω Γερμανίας είναι στα 330-340€ με μεταφορικά. φιλε εισαι φοβερος! ευχαριστω πολυ! :D νομιζω θα την κανω την παραγγελια αν δεν με χαλασει κατι στην πορεια!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 To geekbuying δεν ειναι αυτο που στο αλλο topic εχει τις χειροτερες κριτικες και λενε μαλιστα οτι αλλαξαν τους ορους εγγυησης για να ειναι οσο το δυνατον πιο μικρη; Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis_o_vaflas Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά όποιος προλάβει πρόλαβε! Ας την αξιοποιήσει κάποιος γτ εγω πάω για το preorder. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKV-ACKJ-E481-EQVB Ξέρει κανείς όταν λέει 16.00-17.00 GMT τι ώρα Ελλάδος είναι? Το 'ψαξα και βρήκα ότι είναι 18:00 με 19:00 ώρα Ελλάδος (GMT +2). Ισχύει? Επίσης κάποιος ανέφερε ότι το έστειλε Βέλγιο. Επειδή κι εγώ εκεί θα το στείλω ξέρουμε πόσο περίπου είναι το standard shipping cost? Παράθεση _____________________________________________________________________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παιδιά όποιος προλάβει πρόλαβε! Ας την αξιοποιήσει κάποιος γτ εγω πάω για το preorder. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKV-ACKJ-E481-EQVB Ξέρει κανείς όταν λέει 16.00-17.00 GMT τι ώρα Ελλάδος είναι? Το 'ψαξα και βρήκα ότι είναι 18:00 με 19:00 ώρα Ελλάδος (GMT +2). Ισχύει? Επίσης κάποιος ανέφερε ότι το έστειλε Βέλγιο. Επειδή κι εγώ εκεί θα το στείλω ξέρουμε πόσο περίπου είναι το standard shipping cost? Ευχαριστώ, αλλά έχει λήξει η πρόσκληση:( Για την ώρα που ρωτάς είναι όπως το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) Ληγει σε 8 ωρες: https://account.oneplus.net/invite/claim/GLDN-VBJM-Y1LM-LU3C Την πηρε καποιος ανωνυμος παιδια ηδη... Edited November 13, 2014 by pantelis07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μόλις παρέλαβα τα Silver Bullet earphones. Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα απ τον ήχο.. Χρειάζεται καμιά ρύθμιση στα equalizer απ το κινητό?? Τα έχει κανείς? Αν τα θέλει κάποιος pm Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vprasinos Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Μόλις παρέλαβα τα Silver Bullet earphones. Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα απ τον ήχο.. Χρειάζεται καμιά ρύθμιση στα equalizer απ το κινητό?? Τα έχει κανείς? Αν τα θέλει κάποιος pm Ευχαριστω Τα έχω παραγγείλει κιεγώ. Εντυπώσεις? Μπάσο, φωνή? Ποιότητα? Είναι χάλια ή μέτρια? Πως κουμπώνουν στα αυτιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaced Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καταρχάς προσωπικά δεν με βολεύουν τα in ear ακουστικά γενικά. περα απ αυτο η κατασκευή ειναι ωραια κ design καλό . μπασο δεν εχει δυνατο... δλδ προτιμότερο να δωσεις λιγα παραπάνω να παρεις earpods της apple που ειναι κ δοκιμασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τα EarPods με το remote control που δοκίμασα εγώ δεν δουλεύουν σωστά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Βρε παιδιά να ρωτησω κατι γιατί εχω μπερδευτει,για το preorder στις 17 δινουν μονο το 64αρι το γρι η κ το λευκο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Βρε παιδιά να ρωτησω κατι γιατί εχω μπερδευτει,για το preorder στις 17 δινουν μονο το 64αρι το γρι η κ το λευκο? Sandstone black 64gb μόνο Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Sandstone black 64gb μόνο Ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 εκανα παραγγελια με Invite χθες απογευμα και ειναι σε processing η παραγγελια...Ας ελπισουμε να εχει φυγει απο αυτους πριν την Δευτερα γτ αν το στειλουν με τα preorder παιζει να το παρω σε κανα μηνα:lol::lol::lol::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaMa Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 To mailboxde.com για να το στείλει με ups μου ζητάει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος. Συμπληρώνω απλά τηλέφωνο, μάρκα κάτι άλλο; Παίζει να χρειάζεται επιπλέον φόροι όταν φτάσει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 To mailboxde.com για να το στείλει με ups μου ζητάει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος. Συμπληρώνω απλά τηλέφωνο, μάρκα κάτι άλλο; Παίζει να χρειάζεται επιπλέον φόροι όταν φτάσει εδώ; Φόροι μέσα στην ΕΕ δεν υπάρχουν. ένα phone γράψε και είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortonas85 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Φιλε μου μιας και εισαι προσφατος,ποσες μερες εκανε να παει mailboxde.com? με express η standard το χες στειλει?μιας και εγω ειμαι στην μεση της διαδικασιας.. To mailboxde.com για να το στείλει με ups μου ζητάει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος. Συμπληρώνω απλά τηλέφωνο, μάρκα κάτι άλλο; Παίζει να χρειάζεται επιπλέον φόροι όταν φτάσει εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kros Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 αν υπάρχει θα ήθελα κι εγώ μια πρόσκληση ........ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saman25 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Τελικα το δικο μου invite το πηρε καποιος μαλλον... Ενα ευχαριστω παντος ειναι τζαμπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Κρίμα όντως εάν δε σε ευχαρίστησε αυτός που το πήρε! Απολίτιστος το λέμε η όχι; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts