Jump to content

mpampis_o_vaflas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpampis_o_vaflas

  1. Παιδιά να βοηθήσω κι εγω με τη σειρα μου την κοινοτητα οπως με βοήθησε και αυτη, εχω διαθέσιμα invites. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ενα pm. Θερμή παράκληση μόνο να χρησιμοποιηθούν και να μην πάνε στο βρόντο! Ευχαριστώ!
  2. Ok then.. Ευχαριστώ και τον άλλο φίλο που μπηκε στον κόπο να απαντήσει. Anyway, ψαχνω για Handsfree με πλακέ καλώδιο καθώς βολεύει αφάνταστα. Τα πιστονς τα εχω στο νου μου αλλά λόγω του καλωδίου και μόνο τα απορρίπτω. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι για το oneplus? Έψαξα και στο νήμα των ακουστικών αλλά δε βρίσκω κάτι αξιόλογο πέρα από αυτό: http://www.skroutz.gr/s/3258487/Crystal-Audio-MIC-30.html?keyphrase=mic-30 που δε με ξετρελαίνουν κιόλας. Ευχαριστώ πολύ!
  3. *Edited* Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία εύχομαι. Ενδιαφέρομαι να πάρω τα official ακουστικα του oneplus, jbl e1+ τώρα που έγιναν και διαθέσιμα στο σάιτ. Να ρωτήσω, πρέπει να περάσω όλο το λούκι με τo γερμανικο παράσιτο-μεσάζοντα για να μου στείλουν Ελλάδα τα ακουστικά? Μπας και επειδή είναι ακουστικά μπορώ να τα παραγγειλω απο το σάιτ της oneplus κατ' ευθείαν για Ελλάδα?? (δε το πολυπιστεύω αλλα κουβεντα να γίνεται). Επειδή δεν έχω όρεξη να πληρώσω ενα σκασμό λεφτα μονο για τα ακουστικά (εννοώ με το καπέλο της γερμανικής μεταφορικής) μπορώ να τα βρω κάπως αλλιώς? ξέρει κανείς οτιδήποτε? όσο έψαξα στο νετ τζίφος.. στο amazon σαραντακάτι λίρες αγγλιας τα δίνανε... Ευχαριστώ εκ των προτέρων guys!
  4. Φίλε μου καλορίζικο, θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.. Πόσες μέρες έκανε να πάει Βέλγιο από την ημέρα που έκανες την παραγγελία? Ευχαριστώ!!
  5. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Μάλλον ήμουν απ' τους λίγους που τα καταφέρανε με την προπαραγγελία. Όλα εντάξει φαίνονται, το περιμένω πώς και πώς. Το μόνο θέμα που έχω κι εγώ όπως και ο φίλος πιο πάνω είναι ότι σύμφωνα με τα λεγομενά τους: "We anticipate that your order will be ready to ship in 2-3 weeks." Πράγμα που σημαίνει ότι επειδη το έχω στείλει Βέλγιο και ο άνθρωπός μου εκεί θα έρθει Ελλάδα στις 24Δεκ, δε ξέρω αν θα έχει φτάσει ως τότε. Κάποιος παλιός που να πήρε με το προηγούμενο preorder υπάρχει να δώσει τα φώτα του πόσες περίπου μέρες έκανε? Ευχαριστώ πολύ! Στην αναμονή τωρα...
  6. Παιδιά όσον αφορά το θέμα των ευχαριστιών που συζητάτε όπως ανέφερε και ο φίλος λεμονις αλλά όπως έχει γραφτεί και από άλλα παιδιά σε πολύ πίσω σελίδες ΜΗΝ βάζετε τα λινκς των προσκλήσεών σας φόρα παρτίδα στο thread καθώς ανιχνεύονται ΕΥΚΟΛΑ στο ίντερνετ. Καλύτερα από εδώ και στο εξής να δηλώνουμε τη διάθεση κάποιας πρόσκλησης στο thread και η περαιτέρω συνεννόηση να γίνεται με PMs. Είχε πάρει κανείς με το προηγούμενο preorder? Ξέρουμε αν καθυστερεί παραπάνω από το φυσιολογικό?
  7. Παιδιά όποιος προλάβει πρόλαβε! Ας την αξιοποιήσει κάποιος γτ εγω πάω για το preorder. https://account.oneplus.net/invite/claim/GLKV-ACKJ-E481-EQVB Ξέρει κανείς όταν λέει 16.00-17.00 GMT τι ώρα Ελλάδος είναι? Το 'ψαξα και βρήκα ότι είναι 18:00 με 19:00 ώρα Ελλάδος (GMT +2). Ισχύει? Επίσης κάποιος ανέφερε ότι το έστειλε Βέλγιο. Επειδή κι εγώ εκεί θα το στείλω ξέρουμε πόσο περίπου είναι το standard shipping cost?
  8. Παιδιά είμαι καινούριος στο Φόρουμ αν και το παρακολουθώ και το συμβουλευομαι πολύ καιρό για την αγορα τηλεφωνου! Εχω καταληξει στο OPO κι εγω και θα ήθελα αν περισεύει σε κάποιον ένα Invite! Προφανώς όταν μου έρθει το δικό μου, αφότου κάνω την αγορά θα το επιστρέψω με τη σειρά μου στην κοινότητα! Ευχαριστώω εκ των προτερων!:D
×
×
  • Create New...