Jump to content

kros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kros

  1. Μα επειδή το διάβασα κι είπα αρχικά ότι διάβασα δεκάδες ποστ το έγραψα. Παντού αναφέρεται. Και τα πως και ποιά καταστήματα και με ποιόν τρόπο. Εδώ διάβασα για τους τρόπους και τα καταστήματα κι επικοινώνησα για να σιγουρευτώ. Θεώρησα καλό να ενημερώσω και τους συνφορμήτες μας..... Αν παραβαίνει κανόνες κανένα πρόβλημα ας σβηστεί μαζί με όλα τα άλλα... Ευχαριστώ
  2. Είμαι στην διαδικασία να παραγγείλω από κίνα κινητό. Είμαι ανάμεσα στο Vernee Thor και το Xiaomi redmi 4x κοστίζουν και τα 2 γύρω στα 90 €. Θα ήθελα τη γνώμη σας κι αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή ! ευχαριστώωωωωω :):):)
  3. τη διαδικασία την ξέρω... το έχω κάνει πολλές φορές, αλλά τώρα με το capital control δεν γίνεται. Κι απορώ πως οι άλλοι παραγγέλνουν. Ευχαριστώ πάντως
  4. μια ερώτηση μόνο: τώρα με τo capital control πως παραγγέλνεται από Κίνα? Αν έχει απαντηθεί ήδη ας μου στείλει κάποιος αναλυτικές οδηγίες με πμ. (προσπάθησα να διαβάσω τι γίνεται αλλά με 850+ σελίδες δε παίζεται το θέμα) Ευχαριστώ
  5. αν μπορείς δώσε λίγη βοηθεια. Προσπαθώ να κατεβάσω το kingoapp, πατάω στο download αλλά δεν κάνει τίποτα. Το δοκίμασα και σε άλλο κινητό και πάλι τίποτα. Επίσης το κατέβασα στον υπολογιστή και το πέρασα στην κάρτα sd αλλά δεν το βλέπει . πως θα το κατεβάσω; ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το έκανες ρουτ κι αν ναι με ποιο πρόγραμμα?
  6. Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωω Μπορώ να επαναφέρω το κινητό μετά στην αρχική του κατάσταση με κάποιο τρόπο? (ρωτώ σε περίπτωση που κάνω καμιά βλακεία) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιόν Browser Να καταβέσω? έχει πάνω τον Baidu αλλά είναι λίγο περίεργος.
  7. ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κάπου αναλυτικά η όλη διαδικασία? ή αν μπορείς στείλε μου λεπτομέρειες.
  8. ευχαριστώ.. αλλά υπάρχουν πουθενά αναλυτικές οδηγίες για rooting κλπ ? πως θα το κάνω, πως θα καταλάβω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, κι αν γίνει καμιά @@@@ μπορώ να το επαναφέρω?
  9. επανέρχομαι. Internet πολύ καλό, Φωτογραφίες με ΄φως και ήλιο από ανεκτές έως καλές. Skype δεν χρησιμοποίησα αλλά στο twiter μια χαρά. Μπαταρία μικρή σχετικά, αλλά από χθες 2-3 ωρες Inetrnet, φωτογραφίες, 5-6 ώρες ψάξιμο του κινητού και τώρα είναι στο 42%. Αξίζει για τα λεφτά του και με το παραπάνω. Καμία ιδέα έχει κανείς πως θα πετάξω ότι δεν χρειάζομαι? Αυτά τα clean droid, master, du battery κλπ. είναι ενοχλητικά. Δουλεύουν συνέχεια σχεδόν και χρησιμοποιούν μνήμη συνεχώς.
  10. χμ.. μου βάζεις δύσκολα. Ακόμα "παίζω". Στο Internet (για τα δικά μου δεδομένα) είναι πολύ καλό, (wifi στη πλατεία και πήγαινε σφαίρα) φωτογραφίες με λίγο φως, καθόλου καλές, τη μέρα θα σου πω αύριο. Skype και gps δεν δοκίμασα ακόμα. Αλλά είναι γεμάτο εφαρμογές, π.χ. process Manager, 360 clean droid, cealn master, DU speed Booster, DU battery saver klp, που δεν ξέρω τι κάνουν και πως να ξεφορτωθώ κάποιες για να ελαφρώσω την μνήμη. Είναι όντως 4πύρηνο και 3gb ελεύθερη rom. Είπα και πριν ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία, το πρώτο τηλ ήταν το phicomm fws710. Οπότε με αυτό για μέτρο σύγκρισης είναι αστέρι.
  11. Μόλις σήμερα το παρέλαβα. Φαίνεται άψογο για τις προδιαγραφές του και τα χρήματα που έδωσα. Σε σύγκριση με το PHICOMM FWS 710, που έχω εδώ και 6 μήνες, είναι τεράστια η διαφορά. Να ρωτήσω όμως. Είναι "φορτωμένο" με πολλές εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο παλιό. Λόγω μικρής ram που έχει, πως θα μπορούσα ότι δεν χρειάζομαι να το ξεφορτωθώ? (Δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από android smartphone). Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να απενεργοποιήσω 2-3 αλλά δεν κέρδισα στη μνήμη σπουδαία πράγματα. Όποια βοήθεια δεκτή
  12. ωχ, μη μας πάρει κι εμάς η "μπόρα", για δική μας χρήση τη θέλουμε, αν υπάρχει
  13. αν υπάρχει θα ήθελα κι εγώ μια πρόσκληση ........ :)
  14. kros

    Lenovo A850+

    ξέρεις κάτι για τον πωλητή ή για το aliexpress που εμείς δεν ξέρουμε?
  15. καλησπέρα, συγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όσο έψαξα. Μας φέρανε ένα τηλέφωνο από κίνα. S5 phone Cell Phones I9600 Android MTK6572 Dual-core Operation System Android 4.4.2 Kitkat Actual capacity: RAM 1GB; ROM 4GB ( Support TF Card up to 32GB) Front camera: 2MP, Back camera: 8MP Screen 5.1 inch Touch Screen Resolution, 960*540 screen Δεν έχει όμως ελληνικά. Έχει Αγγλικά, Ισπανικά, κλπ. Μπορώ με κάποιο τρόπο να περάσω ελληνικά? ή είναι άχρηστο το κινητό?
  16. Βρήκα το Phicomm 230w τετραπύρηνο στα 42 ευρώ?. Αξίζει ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
  17. Ναι το ξέρω.. είναι σαν το ebay, amazon κλπ. (έχω πάρει κάποια πράγματα από κει από διάφορους πωλητές). όσο αφορά τα Lot δεν το είχα παρατηρήσει κι ευχαριστώ... αλλά λέει αυτό 1lot=2pc=1pc moblie+1pc retail BOX και στην περιγραφή αυτό Quantity: 1 lot (2 Piece / lot). Αν κατάλαβα καλά 1 Lot περιέχει 2 κομμάτια, τα 2 κομμάτια περιέχουν από 1 τηλ.?????????????? θα επικοινωνήσω βέβαια και με τον πωλητή, αλλά γνωρίζεις κάτι σχετικό? και γενικά κάνει για απλές χρήσεις χωρίς πολύ φόρτωμα μνήμης κλπ κλπ???
  18. έχει διαφορά στην τιμή (για μένα που δεν θέλω και δεν μπορώ να διαθέσω τα 20€ παραπάνω), παίρνει 2 κάρτες sim κι έχει και μεγαλύτερη μπαταρία απ' ότι βλέπω σε σχέση με αυτά που μου δίνεις. http://www.dhgate.com/product/mpie-mp707-5-inch-quad-core-1-3ghz-air-gesture/194745873.html#s16-5-1|289317575
  19. η τιμή είναι γύρω στα 50 € από dhgate (έχω ψωνίσει πολλές φορές διάφορα μικροπράγματα από κει κι όλα ήταν οκ)
  20. αξίζει τελικά τα λεφτά του? το θέλω για απλή χρήση (τηλ. μηνύματα, λίγο ιντερνετ, πολύ Gps, μουσική και κανά παιχνιδάκι) από που το πήρες με 35 ευρώ?
  21. έχω αυτό το κινητό 6 μήνες τώρα. Παρουσίασε πρόβλημα με το bluetooth η εταιρία μετά από συνεννόηση μου πίστωσε το λογαριασμό μου με 20 ευρώ και κράτησα το κινητό. Μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το gps άψογο, η κάμερα για pxl της μια χαρά (τη νύχτα δεν...) το wifi τέλειο και το 3g επίσης. Για τα λεφτά του και τη χρήση που του κάνω είναι παραπάνω απ' ότι περίμενα.
  22. με ενδιαφέρει αυτό το κινητό? το έχει πάρει κάποιος? αξίζει για τα χρήματά του? όποια γνώμη και άποψη δεκτή
×
×
  • Create New...