Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι το αρνητικό που έχει επηρεάζει το ολο σκηνικό ( εμπειρία χρήσης ). Είναι πιθανό να τρώει κολλήματα, εαν είσαι εξοικειωμένος με το android και δεν σου αρέσουν τα smartphones με λειτουργικό σύστημα windows phone αγόρασε κάποιο με 1GB ram.

Everything is a frequency 

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω μια νέα συσκευή (η παλιά τα έπαιξε:p) και θα ήθελα να μου προτίνετε εσείς. Βέβαια είμαι ανάμεσα σε Sony Xperia L ή Sony Xperia M2 ή Sony Xperia J.. όπως καταλάβατε προτιμώ κινητά android sony ή και Nokia σκέφτομαι.. η τιμή θέλω να είναι μέχρι 200 ευρώ :) :D

Εγώ στα λεφτά σου θα πήγαινα σε lumia 625.

Αναβαθμίσεις, χάρτες, μεγάλη οθόνη, ελάχιστο lag. Με 150 ευρώ περίπου. Δεν νομίζω να τα βρεις αυτά σε ανάλογο android. Και σου μένουν λεφτά για θήκες, screen protectors, micro sd, μπύρες, σουβλάκια...:p

Back In Black

Απο σονυ προτιμησε τα sp/m2 και απο νοκια κοιτα και τα 820/720 ειναι αξιολογα
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Απο σονυ προτιμησε τα sp/m2 και απο νοκια κοιτα και τα 820/720 ειναι αξιολογα

Δυστυχώς αυτά τα lumia δεν υπάρχουν πουθενά! Μάλλον περιμένουμε 725/825; :wacko:

Back In Black

θελω να αγορασω καποιο κινητο που να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες κ τη μερα αλλα κυριως τη νυχτα...αν καποιος εχει καποιο κινητο που ειναι ευχαριστημενος απ την καμερα του ας μου προτεινει

θελω να αγορασω καποιο κινητο που να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες κ τη μερα αλλα κυριως τη νυχτα...αν καποιος εχει καποιο κινητο που ειναι ευχαριστημενος απ την καμερα του ας μου προτεινει

δεν ξέρω ποιο είναι το budget σου και οι ανάγκες σου αλλά αφού λες για καλές φωτογραφίες μέρα και κυρίως την νύχτα η προφανής επιλογές είναι

lumia 720,920,925,1020,1520

από το φθηνότερο στο ακριβότερο

Καλησπέρα,

Φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει τάμπλετ από Κίνα. Τον ενδιαφέρουν:

• 8αρα οθόνη
  • τετραπύρηνος ή οκταπύρηνος επεξεργαστής
  • τουλάχιστον 2gb ram
  • καλή κάρτα γραφικών
  • ανάλυση οθόνης τουλάχιστον full hd
  • καλή μπαταρία
  • αξιοπιστία
  • τελευταίο android και μελλοντική υποστήριξη

Τιμή: έως 200€. Έχω δει από άλλο topic αυτό το tablet. Αξίζει;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μεχρι 400ε περιμενω κ επιδοτηση οποτε θα το παρω πιο οικονομικα σ'ευχαριστω εχω το sony xperia u που τη νυχτα δε βγαζει τπτ

Το xperia L βγάζει καλές νυχτερινές φωτογραφίες και είναι τίμιο κινητό . Πήγαινε να το δεις και από κοντά

Το xperia L βγάζει καλές νυχτερινές φωτογραφίες και είναι τίμιο κινητό . Πήγαινε να το δεις και από κοντά

Δεν θα το έλεγα οτι βγάζει καλες φωτογραφίες με low light , κρίνοντας απο αυτα που έχουν ειπωθεί στο thread της συσκευής

αυτό είναι βγαλμένο με το zte nubia z5s mini και είναι κάτω από το μέτριο.........

http://s27.postimg.org/iq3412j8h/nub.jpg

και αυτό την ίδια ώρα με το xperia L(του φίλου μου) και αυτο μετά από μερικές προσπάθειες

http://s28.postimg.org/unp3rgucr/xpl.jpg

του nubia παλευεται.......... (δεν το λες καλό αλλα παλεύεται)

του L ομος? χάλια μαυρα.........

Παιδια ειμαι στο περιπου να παρω ενα tablet...

Τα android γενικα με καλυπτουν αλλα εχω θεμα στο flash player...

Απο την αλλη τα windows tablet ειναι λιγο δυστροπα και γενικα δεν βλεπω πολλες εφαρμογες για το metro ui ... Γενικα για περιηγηση το θελω και κανενα video on the go...

Χρηματα δεν θα ηθελα να περασω τα 400+...

Οσον αφορα αυτα που εγραψα ποια η αποψη σας?

Μάριος...

Εγω δοκιμασα στο g2 που εχω το τελευταιο flash κ stream δεν βλεπω κ μου γραφει να περασω flash 12.7 κ ανω. Βεβαια εγω εχω 11.1. Κανω κατι λαθος?
Μάριος...

Τι περιεχόμενο θέλεις να δεις? Και με ποιον browser?

Δεν εχω καποιον συγκεκριμενο browser που θελω. Με οποιον ναναι αρκει να κανω δουλεια μου. Περιεχομενο ειπα τιποτα streaming αγωνες f1 κτλ με ενδιαφερει..

Μάριος...

δε μαρεσουν τα xperia exw to xperia u που τη μερα βγαζει καλες φωτο το βραδυ τπτ κολλαει συνεχεια κλεινει απο μονο του κ δε το χω ουτε δυο χρονια

Παιδιά έχω βρει ένα κινητό και θέλω τη γνώμη σας

Amoi A928w

http://www.to2c.com/amoi-a928w-leather-case-solution-smartphone.html

υπάρχει κάποιο άλλο που να συγκρίνετε σε αυτά τα λεφτά;

είναι καλή μάρκα αυτή η Amoi;

έχω δει και αυτό αλλά μου φαίνεται λίγο μεγάλο

Elephone P2000

http://www.to2c.com/elephone-p2000-mt6592-1-7-ghz-octa-core-2g-16g-5-5-hd-screen-android-4-4-2-os-miui-os-optional-13-0mp-smartphone.html

Παρακαλώ βοηθήστε με..χαχαχα. και μετα θα χρειαστώ μία βοήθεια στην παραγγελία γιατί δεν έχω ιδέα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Εγώ θα πρότεινα samsung S5 ή S4 για πιο οικονομικό.

και να μπλέξει με το λογισμικό και το ui της?.........αστοοοοοοοοοοοοοο

Για το Amoi ρώτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386780&highlight=Amoi+A928W . Από ότι φαίνεται δεν το έχει παραλάβει κάποιος ακόμα. Γενικά θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα κινητό που να το έχουν εδώ στο forum, ώστε να έχεις βοήθεια αν χρειαστείς κάτι με το κινητό.

Εγώ μπορώ να σου μιλήσω για το Huawei honor 3c το οποίο πάνω-κάτω κοστίζει τα ίδια χρήματα. Φυσικά, τα χαρακτηριστικά από τα κινητά που αναφέρεις υπερτερούν από το honor 3c, αλλά σαν όνομα η Huawei είναι πολύ πιο αξιόπιστη μάρκα κατά τη γνώμη μου. Γενικά το κινητό δεν έχει προβλήματα. Αν καταληξεις σε αυτο θα σε συμβουλευα να ζητησεις την official αγγλικη ROM και οχι τη multilanguage, εφοσον δεν σε πειραζει να εχει αγγλικο μενου. Στην περιπτωση αυτη θα χρειαστει να κατεβασεις 2 applications, για συγχρονισμο επαφων και το playstore και μετα δεν θα χρειστει να ασχοληθεις ξανα με το κινητο. Η huawei υποστηριζει συνεχως το κινητο με OTA updates και αναμενεται και αναβαθμιση στη νεα kitkat η οποια πιθανον θα εχει και ελληνικα. Αν το παρεις με τη multilanguage θα εχεις εξαρχης playstore και ελληνικο μενου αλλα δεν θα εχεις τα updates. Επισης στο thread για το 3c θα βρεις απαντησεις για οτι και να χρειαστεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=380522

Για παραγγελία να επιλέξεις απλό ταχυδρομείο (Singapore post) και όχι courier (DHL κλπ) για να γλιτώσεις τελωνείο. Όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζουν τα μαγαζιά, είναι επαγγελματίες.

The day is my enemy, the night my friend

Ακόμα το περιμένω. Μείνε ήσυχος, μόλις το παραλάβω θα το μάθεις :)

και ως συνηθως δεν εμαθε,αυτο γινεται σε καθε νημα,παραλαμβανονται κινητα και δεν μπαινει κανεις σ τον κοπο να κανει μια παρουσιαση.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...