stefangsm Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω unroot το κινητό για χάρη του OTETV GO. Απ' ότι είδα η δουλειά πρέπει να γίνει απ' το SuperSU. Με δεδομένο ότι πλέον καταστάλαξα στην rom και έχω ενάμιση χρόνο να σκαλίσω το κινητό, τι σημαντικό θα χάσω αν κάνω unroot; Ποιες σημαντικές εφαρμογές δε θα τρέχουν; Την διαδικασία την είδα απ' το παρακάτω σχόλιο του kandilak: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6234529#post6234529 Την περιγράφει επίσης και η παρακάτω σελίδα: http://howunroot.com/unroot-supersu/lenovo/a806/4.4.2/ Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εσύ ξέρεις αν θα χάσεις κάτι. Αν έχεις βάλει το TWRP στο τηλέφωνο μπορείς να ξαναφλασαρεις το flashable zip του superSU και να ξαναποκτησεις root. Αν δεν χρησιμοποιείς εφαρμογές που το χρειάζονται πχ sdmaid, titanium backup τότε δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις unroot. Μια σημείωση οσον αφορά το link με τις οδηγίες που είχα ποσταρει παλιότερα είναι ότι είναι λάθος αυτό που γράφω για backup του superSU απο το titanium γιατί απλά δεν μπορεί να γίνει απο το titanium όμως δεν έχει και μεγάλη σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Το έβαλα να κάνει unroot αλλά εδώ και ένα τέταρτο έχει το μήνυμα : SuperSU Απεγκατάσταση, παρακαλώ περιμένετε... Κρατάει τόσο πολύ ή κόλλησε; Να το ακυρώσω ή θα μπλέξουμε; Τελικά το ακύρωσα και το ξαναέτρεξα, όλα καλά. Edited September 20, 2016 by stefangsm Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastrahar Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα Στις "Ρυθμίσεις" -> "Αποθηκευτικός Χώρος" υπάρχει μια επιλογή στο τηλέφωνό μου με την ονομασία "Διάφορα" όπου βλέπω ότι έχει usage περίπου 4GBs Γνωρίζει κανείς να μου πει τί είναι αυτό το usage ? To "Διάφορα" δεν πατιέται και έτσι δεν μπορώ να δω τί αφορά. Φιλικά Χάρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Μηπως μπορείτε να ανεβάσετε σε άλλο σερβερ τη 1536? Δεν μπορώ να την κατεβάσω απο megaupload Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Που είνα η δυσκολία να την κατεβάσεις? Κατεβαίνει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Άκυρο. Κατέβηκε τελικά και όλα πήγαν καλά. Το μονο που ψάχνω είναι ένα θέμα με το gps. Νομίζω πως ο εντοπισμός της θέσης μέσω δικτύου και gps δεν παίζει σωστα. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisvantsis Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 παιδια καλησπερα! αν μπορει να με βοηθησει καποιος... εκανα ρουτ το κινητο με το kingo root και εβαλα custom recovery to cmw v5.5.0.4 απο κει και μετα οποια ρομ και να βαλω εχω το ιδιο σφαλμα(error 7) το προβλημα ειναι οτι ολοι λενε οτι πρεπει να σβησεις τις γραμμες στο updater script που αρχιζουν με assert αλλα δεν υπαρχουν σε καμια ρομ που πηγα να φλασαρω!!! δεν ξερω τι αλλο να κανω!:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevelo61 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 παιδια καλησπερα! αν μπορει να με βοηθησει καποιος... δεν ξερω τι αλλο να κανω!:cry::cry: Εγώ στη θέση σου θα φλασάριζα (με το PC) την vibeu_v2.0_1432 st_a806_multilang με το SP_Flash_Tool_v5.1348.002, μετά θα πέρναγα και το A806 TWRP2.8 και θα είχα το κινητάκι μου μια χαρά. Κι αν δεν σου αρέσει η 1432, με το TWRP περνάς όποια άλλη θέλεις χαλαρά. Όλες οι vibeui rom έχουν θέμα με το GPS. Αργούν πολύ να κλειδώσουν και ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο. Αν θέλεις να κλειδώνει αμέσως το GPS βάζεις την AOSP_4.4.2_A806_4.0.2_MULTILANG_leszczu8023. Αν τώρα θέλεις να περιμένεις λίγο (από 5-15 sec) βάζεις την MIUI_V7_Lenovo_A806_A808T_5.11.5.ESTABLE.V7.0.6.0.KHHCNCI.By.Pirinvk που είναι πολύ καλή (εγώ αυτήν έχω). Τις έχω δοκιμάσει όλες τις vibe και η ποιο πλήρης είναι η 1432 μιας και είναι η μοναδική vibe στην οποία δουλεύει μέχρι και ο αυτοματος φωτισμός της οθόνης. Σε καμία άλλη δεν δουλεύει. Όλα όσα γράφω αφορούν το δικό μου τηλέφωνο και τα δικά μου γούστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Πως μπορούμε να κάνουμε disable το Xposed Framework ? Είμαι με την 1536... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Πως μπορούμε να κάνουμε disable το Xposed Framework ? Είμαι με την 1536... Ανοίγεις το xposed, επιλέγεις Framework και μετά πατάς το Uninstall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slazor Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδία καλησπέρα εχώ το A806 ρουταρισμένο με περασμένη ρομ όχι την μαμά δεν γνωρίζω ποια γιατί έτσι το αγόρασα το μενού βέβαια είναι σαν την μαμά ρομ. Το κινητό έχει το εξής πρόβλημα κανεί επανεκκινήσεις αρκετά συχνά κυρίως όταν με καλούν και ή μπαταρία βρίσκεται κάτω από 50%. Όταν ή μπαταρία είναι πάνω από 50-60% έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνει. Μου το χει κάνει βέβαια και με φορτιστή επάνω. Φταίει ή μπαταρία ή η ρομ? Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παιδία καλησπέρα εχώ το A806 ρουταρισμένο με περασμένη ρομ όχι την μαμά δεν γνωρίζω ποια γιατί έτσι το αγόρασα το μενού βέβαια είναι σαν την μαμά ρομ. Το κινητό έχει το εξής πρόβλημα κανεί επανεκκινήσεις αρκετά συχνά κυρίως όταν με καλούν και ή μπαταρία βρίσκεται κάτω από 50%. Όταν ή μπαταρία είναι πάνω από 50-60% έχω παρατηρήσει ότι δεν κάνει. Μου το χει κάνει βέβαια και με φορτιστή επάνω. Φταίει ή μπαταρία ή η ρομ?Φταίει η μπαταρία. Δοκίμασε να βάλεις να καθαρίσεις λίγο τις επαφές της και να βάλεις ένα χαρτάκι από κάτω ώστε να πιεζεται και να κάνει καλύτερη επαφή. Αν συνεχίσει θέλει αλλαγή η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Για οποιον θελει AOSP χωρις κανενα bug http://www.needrom.com/download/cleanos-aosp/ Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slazor Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση H γυναίκα, το ψάρι και το Xiaomi θέλουν χέρι. Αλλιώς μένεις νηστικός και με ένα τούβλο στο χέρι!!!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? Android open source project. Δηλαδή Rom οσο πιο καθαρές γίνεται απο την περιττή σαβούρα του κάθε κατασκευαστή. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis21 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? χμ !!! αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αν την έχει περάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις. Το σκέφτομαι γιατί αυτά τα Κινέζικα που πετάγονται κάθε τρεις κ λίγο αρχίζουν και μου την δίνουν . Έχω περασμένη την 1536 του Kantilak επίσης χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα με εξαίρεση τα Κινέζικα που ανέφερα πιο πάνω. Edited September 28, 2016 by ioannis21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? χμ !!! αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αν την έχει περάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις. Το σκέφτομαι γιατί αυτά τα Κινέζικα που πετάγονται κάθε τρεις κ λίγο αρχίζουν και μου την δίνουν . Έχω περασμένη την 1536 του Kantilak επίσης χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα με εξαίρεση τα Κινέζικα που ανέφερα πιο πάνω. Αν εννοείς τα κινέζικα στους φακέλους του lenovo launcher, έχουμε πει πριν μερικά posts τι είναι και πως θα τα αφαιρέσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? χμ !!! αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αν την έχει περάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις. Το σκέφτομαι γιατί αυτά τα Κινέζικα που πετάγονται κάθε τρεις κ λίγο αρχίζουν και μου την δίνουν . Έχω περασμένη την 1536 του Kantilak επίσης χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα με εξαίρεση τα Κινέζικα που ανέφερα πιο πάνω. Την είχα βάλει για λίγο. Είναι αρκετά καλή και δουλεύει χωρίς bugs από αυτά που δοκίμασα. Αυτό που με χάλασε λίγο είναι ότι δεν μπορείς να αντικαταστήσεις την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων, σ' αφήνει να ρυθμίσεις ως προεπιλογή το textra αλλά στις ειδοποιήσεις όταν έρθει μήνυμα βγάζει την προεπιλεγμένη εφαρμογή. Επίσης δεν υπάρχουν οι επιπλέον (αρκετά βολικές) ρυθμίσεις που υπάρχουν ως επιπλέον δυνατότητες στην vibeui. Όσο αφορά την 1536 του kandilak σε εμένα τουλάχιστον δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα κινέζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα!αξιζει να παρω το Lenovo A806 εναντι του Ulefone u007?ειναι για την γυναικα που χρησιμοποιει μονο viber και κλησεις!Ευχαριστω! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Αξιζει, εχει καλυτερα χαρακτηριστικα το Α806 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Η ROM του κινητου η μανισια εχει αγγλικα? σκεφτομαι για τον αδερφο μου αλλα δεν τον πολυενδιαφερει να ειναι στα ελληνικα και στα αγγλικα μια χαρα την παλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Η ROM του κινητου η μανισια εχει αγγλικα? σκεφτομαι για τον αδερφο μου αλλα δεν τον πολυενδιαφερει να ειναι στα ελληνικα και στα αγγλικα μια χαρα την παλευει Αν σκέφτεσαι να το πάρεις, αλλά δεν θέλεις να ασχοληθείς με αλλαγές rom και τέτοια, κοίτα για άλλη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVERPOOLMAN Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Παιδια εχω μεταβει εδω και καιρο σε αλλο κινητο και το συγκεκριμενο το εχω και καθεται στο κουτι του...ειναι κριμα οποιος ενδιαφερεται για αγορα το πουλαω...ειναι σε αριστη κατασταση...ευχαριστω inbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά είχα ρωτήσει και πριν καιρο αλλά δεν πήρα απάντηση .έχει σπάσει η οθόνη στο κινητό αλλά δουλεύει κανονικά .ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί Πειραιά η Αθήνα για να μου αλλάξουν την οθόνη; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts