Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει καποιος εαν και πως μπαινει σε download mode για flash-αρισμα με Odin? Flash-αρα την 1.50 για να δω πως ειναι και μπηκε και η custom recovery και τωρα που θελω να κανω restore την smartdigi, δε δινει δικαιωματα το SU στο Flashify για flash-αρισμα της CWM:confused:

(Εαν δεν ασχολεισαι και λιγο μοιαζουν "κινεζικα" οπως τα'γραψα!:lol:)

@edit

Το βρηκα!

Edited by kristoferlado_3

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερει καποιος εαν και πως μπαινει σε download mode για flash-αρισμα με Odin? Flash-αρα την 1.50 για να δω πως ειναι και μπηκε και η custom recovery και τωρα που θελω να κανω restore την smartdigi, δε δινει δικαιωματα το SU στο Flashify για flash-αρισμα της CWM:confused:

(Εαν δεν ασχολεισαι και λιγο μοιαζουν "κινεζικα" οπως τα'γραψα!:lol:)

Κάνεις ROOT την v1.50 και μετά κάνεις εγκατάσταση όποια recovery θέλεις.

Για να ρουτάρουμε το τηλέφωνο θα χρειαστούμε 2 εφαρμογές, το Τowelroot.apk και το SuperSU.apk.

Τα βάζουμε και τα 2 αρχεία στην κάρτα μνήμης, και με έναν file manager πηγαίνουμε στο path που τα έχουμε και κάνουμε εγκατάση το towelroot και έπειτα το τρέχουμε. Στο interface του towelroot θα δούμε ένα κουμπάκι που γράφει "make it ra1n". Πατάμε και σε λίγα δευτερόλεπτα θα μας πει ότι ρουταρίστηκε επιτυχώς...

Κατόπιν εγκαθιστούμε το superSU,και το τρέχουμε . Μετά από αυτό καλό είναι να κάνουμε επανεκκίνηση.

Towelroot+SuperUseer v2.37

παιδια ξαναεπανερχομαι::... βαζω ηχο κλησης ενα τραγουδι αλλα μετα βλεπω οτι δεν το κραταει οταν κλεισω το τηλ και το ξανανοιξω...εβαλα τον ηχο στην συσκευης στο φακελο ringtones και music αλλα παλι δεν τον κραταει..μηπως πρεπει να τον εχω σε εναν απο τους 2 φακελους και οχι και στους 2... και αν ναι σε ποιον???επισης μηπως πρεπει να διαγραψω απο την καρτα μνημης τον ηχο μηπως και τον βλεπει τελικα απο εκει???και δεν τον αναγνωριζει απο την μνημη συσκευης??

tigreos,tsiglas,athanaso77.....εσεις τι λετε για το ποστ 602 που εγραψα....πειτε μου μια λυση..περιμενω μια απαντηση....γιατι αυτο με την εφαρμογη απο το google play που λεει ο φιλος πιο πανω δεν μου λεει κατι σαν λυση...συγνωμη κιολας raven6681..

Ξέρω και εγώ είναι λίγο περίεργο το πρόβλημα σου και δεν έχω κάποια σίγουρη απάντηση να σου δώσω...Πάντως σε γενικές γραμμές τους ήχους κλήσης τους βάζω στον φάκελο "ringtones"στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και τους διαβάζει μια χαρά και μετά από επανεκκίνηση παραμένει ο ίδιος δεν αλλάζει από μόνος του.

tigreos εσυ ομως τον εχεις μονο στο φακελο ringtones και δεν εχεις τον ιδιο και στην καρτα μνημης....η τον εχεις και στην καρτα μνημης??γιατι εγω σκεφτομαι μηπως επειδη τον εχω και στην καρτα μνημης μηπως βλεπει μονο αποκλειστικα τον ηχο απο την καρτα μνημης...

μαλιστα..καλα θα την κανω μετα γιατι εχω δουλεια τωρα,,,σε ευχαριστω παντως ,,,θα δοκιμασω και βλεποντας και κανοντας..

Νομίζω ότι το βρήκα το πρόβλημα σου πήγαινε Settings---->About phone----->Storage-----Chose primary storage εκεί επέλεξε τον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού και όχι την κάρτα sd.

τελικα tigreos το εκανα οπως ειπες αλλα εβαλα την εσωτερικη μνημη τηλ....να βλεπει η συσκευη και μετεφερα τον ηχο copy paste απο την καρτα μνημης στον φακελο music της συσκευης και ετσι στην επιλογη ηχου κλησης ξεχωριστα για καθε σιμ πηγαινω local music και εκει φαινονται με το ιδιο ονομα 2 ηχοι κλησης τσεκαρα τον ενα απο τους δυο και ετσι τον κρατησε τον ηχο και δεν τον εχασε.φυσικα αμα ηθελα μπορουσα να επιλεξω καρτα μνημης και να τελειωνει η υποθεση αλλα προτιμω τα αρχεια συστηματος να πηγαινουν και οτι κατεβαζω απο εφαρμογες στην μνημη συσκευης.

• Administrators
Οι ήχοι κλήσεις πρέπει να είναι στην κύρια μνήμη γιατί κατά το bootάρισμα το λειτουργικό αργεί να διαβάσει την κάρτα μνήμης και γιαυτό σου κάνει reset τους ήχους. Τα υπόλοιπα μπορείς να τα έχεις στην κάρτα μνήμης εκτός από εφαρμογές που έχουν widget γιατί θα εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα, θα χάνονται.

Modpic.gif

@Tigreos Ευχαριστω για την απαντηση...το προβλημα μου ηταν οτι εχασε το root μετα το φλασαρισμα της 1.50 και δεν το πηρα χαμπαρι.

Εκανα οπως τα εγραψες και ειναι OK.

Μια απορια: Εχει καποιος θεματακι με την ποιοτητα της καμερας(μπρος-πισω)? Κατεβασα και την super lenovo αλλα καμια αξιοσημειωτη αλλαγη

(εχω την smartdigi)

Καλημέρα, ηθελα να ρωτήσω αν ξερει καποιος πως σβηνουμε τις κενες σελιδες που δεν εχουν εικονιδια. Δεν μου δεινει καπου επιλογη, ή δεν την βρίσκω...

Επισης κατι εγινε και μου παιρνει διπλά μηνύματα στο go sms. Δεν ξερω αν φταει το προγραμμα, αλλα το εχω βαλει να είναι το default. Δεν διπλοχρεωνει, απλα τα παιρνει εις διπλουν.

Καλημέρα, ηθελα να ρωτήσω αν ξερει καποιος πως σβηνουμε τις κενες σελιδες που δεν εχουν εικονιδια. Δεν μου δεινει καπου επιλογη, ή δεν την βρίσκω...

Επισης κατι εγινε και μου παιρνει διπλά μηνύματα στο go sms. Δεν ξερω αν φταει το προγραμμα, αλλα το εχω βαλει να είναι το default. Δεν διπλοχρεωνει, απλα τα παιρνει εις διπλουν.

Για να σβηνουμε τις κενες σελιδες στην επιφανια απλα κανουμε την κινηση του ''ζουμ in'' με τα 2 δαχτυλα...εκει ανοιγει η επιλογή πιας καρτελας θα κρατησεις και πια θα κανεις ''home''

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Για να σβηνουμε τις κενες σελιδες στην επιφανια απλα κανουμε την κινηση του ''ζουμ in'' με τα 2 δαχτυλα...εκει ανοιγει η επιλογή πιας καρτελας θα κρατησεις και πια θα κανεις ''home''

ευχαριστωωωωωωω :):):)

Ξερει καποιος εαν στην smartdigi rom εχουμε την επιλογη να διαχειριστουμε(διαγραψουμε) τα αποθηκευμενα wifi spots? Ξερω οτι στη "χρηση δεδομενων-->φορητα σημεια για κινητα" δειχνει οσα ειναι αποθηκευμενα αλλα δεν αφηνει να τα διαχειριστεις:confused:

Ξερει καποιος εαν στην smartdigi rom εχουμε την επιλογη να διαχειριστουμε(διαγραψουμε) τα αποθηκευμενα wifi spots? Ξερω οτι στη "χρηση δεδομενων-->φορητα σημεια για κινητα" δειχνει οσα ειναι αποθηκευμενα αλλα δεν αφηνει να τα διαχειριστεις:confused:

Πατάς επάνω στο wifi δίκτυο που θες να σβήσεις και μετά πατάς Forget έτσι σβήνει τον κωδικό που έχεις αποθηκευμένο.

Για τα μηνύματα κανενας; πιο χρησιμοποιητε εσεις; γραφετε 160; σας διπλοερχονται τα μηνύματα;

Δεν χρησιμοποιώ μηνύματα για να σου απαντήσω με σιγουριά,κάνα δυο φορές που τα χρειάστηκα με την stock εφαρμογή τον μηνυμάτων έκανα μια χαρά την δουλειά μου(να είναι καλά το Viber),για λεπτομέρειες πρέπει να σου απαντήσει κάποιος που τα χρησιμοποιεί καθημερινά.

Για τα μηνύματα κανενας; πιο χρησιμοποιητε εσεις; γραφετε 160; σας διπλοερχονται τα μηνύματα;

GoSMS Pro αλλά όχι από το playstore, γιατί η τελευταία αναβάθμιση (έκδοση 6.χ) είναι για τα μπάζα...

Η παλιότερη (5.χ) έχει και επιλογή για να μετατρέπει σε κεφαλαία το μήνυμα και να μπορείς να στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Μπορείς να την βρεις στο νετ, αν όχι πες μου να την ανεβάσω κάπου

Είδα επίσης ότι χθες το Chomp SMS υποστηρίζει dual sim, ρίξε και σε αυτό μια ματιά... αλλά εγώ προτιμώ το παλιό GoSMS

GoSMS Pro αλλά όχι από το playstore, γιατί η τελευταία αναβάθμιση (έκδοση 6.χ) είναι για τα μπάζα...

Η παλιότερη (5.χ) έχει και επιλογή για να μετατρέπει σε κεφαλαία το μήνυμα και να μπορείς να στέλνεις 160 χαρακτήρες.

Μπορείς να την βρεις στο νετ, αν όχι πες μου να την ανεβάσω κάπου

Είδα επίσης ότι χθες το Chomp SMS υποστηρίζει dual sim, ρίξε και σε αυτό μια ματιά... αλλά εγώ προτιμώ το παλιό GoSMS

κι εγω αυτο χρησιμοποιω,το παλιο, απλα εχω θεμα καθε μυνημα που ερχεται,μου ερχεται εις διπλουν. και το θεμα ειναι οτι το εχω βαλει default να δεχεται αυτο ...

κι εγω αυτο χρησιμοποιω,το παλιο, απλα εχω θεμα καθε μυνημα που ερχεται,μου ερχεται εις διπλουν. και το θεμα ειναι οτι το εχω βαλει default να δεχεται αυτο ...

Δεν εχω το τηλεφωνο.

Δοκιμασε, πας στη μαμισια εφαρμογη μηνυματων --> settings --> ειδοποιησεις (notification ?) --> εκει ψαξε και Απενεργοποιησε της ειδοποιησεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν μου έχει συμβεί...

Settings -> More... -> Default SMS app έχεις το Go?

Επίσης έχει και μέσα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής να κάνεις default το Go για send & receive...