Jump to content

kristoferlado_3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kristoferlado_3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 26

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kristoferlado_3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ειχα ενα ατυχημα με την οθονη:( Ξερει κανεις τι επιλογες υπαρχουν για σερβις? Μαλλον για αντικατασταση προκειται...
  2. Δεν ξερω αν αυτο http://www.xiaomiworld.com/xiaomi-nfc-functional-label-sticker.html μπορει να χρησιμοποιηθει και πανω στο τηλεφωνο(απο μεσα) η ειναι μονο για εξωτερικη χρηση...ψαξτο αν θες. Το καπακι επειδη ενδιαφερει κι εμενα οποτε χαιρομαι που καποιος βρηκε μια καποια λυση!
  3. Αυτο που ξερω ειναι οτι καποιων εφαρμογων τα widgets δε λειτουργουν οταν οι εφαρμογες βρισκονται στην micro sd και πρεπει να τις εχεις στο internal storage(μνημη τηλεφωνου). Εννοεις οτι τις εχεις στην sd και δουλευουν και δεν μπορεις να τις βαλεις στη μνημη τηλεφωνου?Ειναι ρουταρισμενο το τ/φ? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερεις ενα υπαρχει στα σκαρια καμια αναβαθμιση της Smartdigi? H Lollipop θα ειναι official η custom?
  4. Νομιζω υπαρχει και επιλογη στο "γλωσσα/εισαγωγη" για δονηση συγκεκριμενα στα μηνυματα.
  5. Τελικα το προβλημα με τη "μη εμφανιση" ειδοποιησεων απο viber,pinterest κτλ συνεχιζει να υπαρχει. Ενεργοποιημενες οσες θελω και στο lockscreen app, στην sd ή τηλεφωνο, εκκινουν στην εναρξη κτλ...τιποτα δεν αλλαζει!:wacko: Εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα? Εχω την smartdigi. Μηπως ειναι θεμα rom τελικα?:confused:
  6. Τι γινεται και δεν παιρνω ειδοποιησεις απο viber/whatsapp ρε παιδια?:confused: ☑Τσεκαρισμενες οι ειδοποιησεις στο"εφαρμογες" ☑Τρεχουν παρασκηνιο στην εκκινηση
  7. Εμμεσως απαντηθηκε κι η δικη μου απορια...εχω το ιδιο προβλημα! Cheers!:happy:
  8. Τι προβλημα εχεις? Κρασαρει μηπως?
  9. Ειναι παλι αγγλικα-κινεζικα?
  10. Δοκιμασες να απεγκαταστησεις και να ξανα εγκαταστησεις την εφαρμογη? Σε μενα επιασε αλλα στο handcent...δε χανεις και τιποτα!:wink:
  11. Ξερει καποιος εαν στην smartdigi rom εχουμε την επιλογη να διαχειριστουμε(διαγραψουμε) τα αποθηκευμενα wifi spots? Ξερω οτι στη "χρηση δεδομενων-->φορητα σημεια για κινητα" δειχνει οσα ειναι αποθηκευμενα αλλα δεν αφηνει να τα διαχειριστεις:confused:
  12. @Tigreos Ευχαριστω για την απαντηση...το προβλημα μου ηταν οτι εχασε το root μετα το φλασαρισμα της 1.50 και δεν το πηρα χαμπαρι. Εκανα οπως τα εγραψες και ειναι OK. Μια απορια: Εχει καποιος θεματακι με την ποιοτητα της καμερας(μπρος-πισω)? Κατεβασα και την super lenovo αλλα καμια αξιοσημειωτη αλλαγη (εχω την smartdigi)
  13. Ξερει καποιος εαν και πως μπαινει σε download mode για flash-αρισμα με Odin? Flash-αρα την 1.50 για να δω πως ειναι και μπηκε και η custom recovery και τωρα που θελω να κανω restore την smartdigi, δε δινει δικαιωματα το SU στο Flashify για flash-αρισμα της CWM:confused: (Εαν δεν ασχολεισαι και λιγο μοιαζουν "κινεζικα" οπως τα'γραψα!:lol:) @edit Το βρηκα!
  14. Γεια σου φιλε,καλη χρονια! Το εχεις λυσει το προβλημα με την ποιοτητα της καμερας? Κι εγω ψαχνω για να τη βελτιωσω.
  15. Για να αφαιρεσεις οτιδηποτε πρεπει να το root-αρεις(δεν ειναι δυσκολο,υπαρχουν οδηγοι) αλλα...απ το http://www.to2c.com που το παρηγγειλα ζητησα να το κανουν αυτοι και να αφαιρεσουν τις κινεζικες εφαρμογες οπως και εκαναν. Καμια εφαρμογη στα κινεζικα οταν το παρελαβα και αρκετα μειωμενο bloatware.
×
×
  • Create New...