Yoda Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 εριξα αλλα το ματι μου δεν επιασε τιποτα. ειναι δυσκολο να μου πεισ που ακριβως ειναι και τι μπορω να κανω? Ρίξε μία ματιά εδώ: Σελ 9: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5694123#post5694123 Σελ 10: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5731502#post5731502 Σελ 11: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5743636#post5743636 Σελ 15: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5787297#post5787297 (Συζητάμε για μπαταρίες, χωρητικότητες, διάρκειες, τιμές κλπ);) Σίγουρα θα βρεις κάτι να καλύπτει τη δική σου χρήση... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας...μετα απο καιρο πηγα να αλλαξω τον κωδικο pin της οθονης και τωρα δν μπορω να τον θυμηθω...τι να κανω?? :cry: Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis_7 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ειδα και εγω ενημερωση και χαρηκα. Δεν βρηκα καμια διαφορα. Σας εβγαλε και εσας? Αλλαξε κατι? Παράθεση Lenovo S750 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidious Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 (edited) Κι εμένα μου έβγαλε, την έκανα αλλά τα ίδια όπως πριν. Ίδια έκδοση, το μόνο που άλλαξε είναι η ημερομηνία κατασκευής της, άρα πιθανόν να πρόκειται για επιδιόρθωση bugs. Απο οπτικές αλλαγές το λογότυπο samsung έγινε πιο μεγάλο καθώς bootάρει και όταν το σβήνεις έχει άλλο εφέ. Edited June 25, 2015 by leonidious Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Το δικό μου δεν έβγαλε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. June 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2015 Ούτε εμένα (Παίζει ρόλο η χώρα του firmware...) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ούτε εμένα έβγαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Καλησπέρα, Παιδιά πέρασα ένα λογαριασμό google σε ένα samsung s3 neo και κατέβασα εφαρμογές κατά τα άλλα το βρήκα ενήμερο. Το πρόβλημα είναι με το gmail app δεν το βρίσκω το εικονίδιό του πουθενά και το "σηκώνω" από το google play store είτε από τη διαχείριση εργασιών. Έχω καταφέρει να στείλω να λάβω και να έχω ειδοποιήσεις από emails . Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω, εφαρμογή προεπιλεγμένη email δεν υπάρχει το τσέκαρα! Τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 στα εικονιδια στα apps εχει ενα της samsung κοιτα μεσα εχει τεσσερα εικονιδια το ενα ειναι του gmail Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 στα εικονιδια στα apps εχει ενα της samsung κοιτα μεσα εχει τεσσερα εικονιδια το ενα ειναι του gmail Ευχαριστώ, θα ολοκληρώσω το set up αργά απόψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 διορθωση στης google Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα?? Εφόσον σου δημιουργήθηκε πρόβλημα τη πρώτη φορά δεν καταλαβαίνω το λόγο που πήγες και πέρασες πάλι την ίδια. Για αρχή δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, Διαχείριση εφαρμογών ή εφαρμογές αναλόγως πως είναι στη συσκευή σου, δεξιά στη καρτέλα Όλα, βρες την εφαρμογή της κάμερας και κάνε Εκκαθάριση δεδομένων. Όταν λες δεν παίζει εννοείς βγάζει σφάλμα ή μαύρη οθόνη; Μπορείς να ανεβάσεις εδώ τον σύνδεσμο απ'όπου κατέβασες το συγκεκριμένο fw; Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/48513/I9301IXCUAOF1_I9301IDBTAOF1_DBT/ Γράφει το μνμ πρόβλημα με τον διακομιστή. ..αυτο το γνωστό. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω για το κινητο πως σας φαινεται η καμεραα ειναι οντως καλη; Επειδη το εχω παραγγειλει απο eshop και απο μερα σε μερα θα μου το φερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/download/48513/I9301IXCUAOF1_I9301IDBTAOF1_DBT/ Γράφει το μνμ πρόβλημα με τον διακομιστή. ..αυτο το γνωστό. . Έκανα εκαθαριση ,επαναφορά εργοστασιακων αλλα τίποτα. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έκανα εκαθαριση ,επαναφορά εργοστασιακων αλλα τίποτα. . Εάν έχεις βάλει λάθος ή προβληματικό firmware (όπως υποψιάζομαι) η επαναφορά δε θα κάνει τίποτε... Πρέπει να ξαναφλασάρεις με σωστό firmware... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Έκανα εκαθαριση ,επαναφορά εργοστασιακων αλλα τίποτα. . Όπως σου είπε και ο @Yoda, καλύτερα δοκίμασε να περάσεις κάποιο άλλο fw, νεότερο κατά προτίμηση. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) εγώ ρουτάρισα ακολουθώντας αυτό τον οδηγό: http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i Νέος κάτοχος του neo και έκανα αμέσως root με βάση το παραπάνω μήνυμα. Όλα πήγαν καλά και με βάση το knox report είμαι ακόμα εντός εγγύησης με 0x0. Σε αυτό που θέλω να συνεισφέρω είναι όσον αφορά το flag counter που αναφέρεται στο download mode. Θα δείτε ότι από official πλέον έγινε custom. Που σημαίνει πάλι ότι είμαστε εκτός εγγύησης. Η λύση είναι η εφαρμογή triangle away με την οποία επαναφέρεις το flag στην αρχική κατάσταση-official. Ερώτηση: Αν μέσω flashify περάσω twrp recovery θα γράψει το knox? Edited July 25, 2015 by Gringo Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι το είχα σε root και σε μια άλλη ρομ(cm) όπου δούλευε μια χαρά η κάμερα του. Σήμερα που αποφάσισα να το γυρίσω σε offical για να το πουλήσω και να πάρω άλλο δεν δουλεύει Κατέβασα από το samobile.com την αγγλική ρομ την έκανα μέσω odin εγκατάσταση και δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από την κάμερα. Τι φταίει άραγε? Να βάλω από άλλη χώρα? πχ Γερμανία/Ιταλία? Πάει να τρέξει και βγάζει το μήνυμα: πρόκυψε σφάλμα διακομιστή. Επανεκκινήστε την κάμερα. Έκανα επίσης από τον διαχειριστή εφαρμογών αναγκαστική διακοπή και καθάρισμα δεδομένων της κάμερας αλλά τίποτα και πάλι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Καλησπερα.σημερα εκανα ροοτ και τ λοιπα σε ενα s3 ενος φιλου.του φλαδαρα και την τελευταια 5.1.1 resurection με clean install και ολα κομπλε .... εκτος του VIBER...το θεμα ειναι οτι δεν γινεται το video call κ τ χρειαζεται για την δουλεια τ.οταν κανει βλεπει κ αυτος κ ο αλλος συνομηλητης μονο μαυριλα.η καμερα λειτουργει γενικα καλα. τι φταει ρε παιδια κριμα ν τν γυρισω σε στοκ :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09. Edited July 25, 2015 by truckman Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι το είχα σε root και σε μια άλλη ρομ(cm) όπου δούλευε μια χαρά η κάμερα του. Σήμερα που αποφάσισα να το γυρίσω σε offical για να το πουλήσω και να πάρω άλλο δεν δουλεύει Κατέβασα από το samobile.com την αγγλική ρομ την έκανα μέσω odin εγκατάσταση και δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από την κάμερα. Τι φταίει άραγε? Να βάλω από άλλη χώρα? πχ Γερμανία/Ιταλία? Πάει να τρέξει και βγάζει το μήνυμα: πρόκυψε σφάλμα διακομιστή. Επανεκκινήστε την κάμερα. Έκανα επίσης από τον διαχειριστή εφαρμογών αναγκαστική διακοπή και καθάρισμα δεδομένων της κάμερας αλλά τίποτα και πάλι. Ευχαριστώ.Έκανες hard reset πριν και μετά το πέρασμα της ρομ? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Έκανες hard reset πριν και μετά το πέρασμα της ρομ? Πριν δεν έκανα δηλαδή πέρασα κατευθείαν μέσω odin το offical και μετά έκανα hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Πριν δεν έκανα δηλαδή πέρασα κατευθείαν μέσω odin το offical και μετά έκανα hard reset. Κάνε ακόμη ένα hard reset αλλά όχι από το recovery, απευθείας από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να γίνει format και η εσωτερική sd (φυσικά θα πάρεις backup τα δεδομένα σου). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Κάνε ακόμη ένα hard reset αλλά όχι από το recovery, απευθείας από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να γίνει format και η εσωτερική sd (φυσικά θα πάρεις backup τα δεδομένα σου). Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα τίποτα. Που ακριβώς πάω? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts