Jump to content

leonidious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    127
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About leonidious

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

leonidious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. https://www.skroutz.gr/s/7648432/LG-Quadbeat-3.html Αυτά έχω εγώ και σε γενικές γραμμές είναι καλά ακουστικά. Πλήρως συμβατά.
  2. Παιδιά, χθες και σήμερα το κινητό μου έκανε κάτι τρελά. Ήμουν πχ στη δουλειά και τύχαινε να μην το αγγίξω ως το σχόλασμα κι αυτό ειχε βγει εκτος δικτύου για ένα ολόκληρο 8ωρο με αποτέλεσμά να μην λαμβάνω τίποτα. Έχει συμβεί 2 φορές στη σειρά. Να ναι θέμα κοσμοτέ; Μήπως συνέβει σε κάναν άλλο; (Ότι προβλήματα ειχα αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες λύθηκαν με ενα απλό factory reset)
  3. Πάντως πιστεύω ότι μόλις πέρασα την 7 ξεκίνησαν όλα. Με την 6 σου λεω ήταν αψεγάδιαστο κι ας μην ειχα ενεργοποιήσει το 4G. Εδω στην 7 νιώθω την οθόνη να μην έχει την ίδια ευαισθησία στο άγγιγμα του δαχτύλου μου και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων να ναι ελάχιστα πιο αργος.
  4. Μενω Ν.Ιωνια και δουλευω Αγ. Δημητριο. Και στις 2 περιοχες που το χρησιμοποιω τα ιδια αποτελεσματα εχω. Ελπιζω κανοντας factory reset να διορθωθει το προβλημα γιατι δεν εχω σκοπο να παω στο σερβις.
  5. Οταν το πρωτοπηρα δεν ειχα παει να ενεργοποιησω το 4G profile της cosmote και ημουν 1 μηνα με 3G. Αυτον τον μηνα το κινητο ηταν αψογο απ ολες τις αποψεις. Μετα ηρθε η ενημερωση για android 7 και παραλληλα πηγα κι ενεργοποιησα το 4G. Δηλαδη εδω και μια βδομαδα ειναι αυτη η κατασταση.
  6. Ενα μισαωρο τη μερα περιπου, δυσκολα να φτασω την 1 ωρα
  7. 3,5 ωρες sot βγαζω κι εγω με 3G. Με 4G βγαζω 1,5 , 2 ωρες το πολυ. Ειναι τοσο ενεργοβορο το 4G; Βεβαια μου ρθε κι εμενα η ενημερωση 7.0 και ελπιζω αν ηταν κανα bug να χει διορθωθει. Και αυτο που μου κανε μεγαλη εντυπωση ειναι οτι με 3G δουλευει χαλαρα χωρις να ανεβαζει θερμοκρασιες, ενω με το 4G ζεστενεται σε σημειο που να βραζει...
  8. Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο ένα μήνα τώρα. Δεν δούλευε σε 4G. Πήγα στον γερμανό πριν τρεις μέρες, έκανα αίτηση και μου το ενεργοποιήσανε. Από κείνη τη στιγμή έχω δύο περιστατικά που πατάω κλήση σε έναν αριθμό και κατευθείαν το τηλέφωνο βγαίνει εκτός δικτύου. Επανέρχεται μόνο αν του κάνω επανεκκίνηση. Χώρια ότι ζεσταίνεται και καταναλώνει πιο γρήγορα τη μπαταρία (τουλάχιστον βλέπω τρελή διάφορα σε ταχύτητες έναντι του 3G σε βίντεο και λήψεις, μην με παρεξηγείτε, δεν είχα 4G πιο πριν). Έχει τύχει σε κανέναν αυτό; Μήπως να είναι πρόβλημα του λογισμικού η του παρόχου;
  9. Μετά απο update στην 7 βαζω οπως και στην 6 να μου δειχνει παντα ποσοστο μπαταριας και μετα βγαινει απο μονο του. Μπαινω να το αλλαξω απο "μονο στην φορτιση" σε "παντα" την κραταει για λιγες ωρες τη ρυθμιση και μετα ξανα πισω σε "μονο στη φορτιση". Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο;
  10. Έχω κι ένα powerbank tplink 10400. Όταν χρειάζεται να το χρησιμοποιήσω κάνει τα ίδια. Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να χει πρόβλημα το βύσμα του κινητού αν και ποτέ δεν το έχω καταπονήσει. Δηλαδη αν εξαιρέσεις την σκόνη που μπορεί να χει το βύσμα μέσα, δεν του χω κάνει τίποτα (πχ τραβήγματα κλπ) για να το σπάσω. Όσον αφορά το καλώδιο δεν νομίζω να χει πρόβλημα έτσι όπως συμπεριφέρεται.
  11. Παιδιά, μια ερώτηση αν ξέρετε και μπορείτε να βοηθήσετε. Σχεδόν 2 χρόνια συμβίωσης με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αντιμετωπίζω πλέον τα εξής. Αρχικά όταν το βάζα για φόρτιση, συνδεόταν και αποσυνδεόταν χωρίς να κουνάω το καλώδιο. Τώρα δεν το κάνει αυτό αλλά όταν το βάζω να φορτίσει πχ. ολόκληρο το βράδυ, φορτίζει υπερβολικά αργά κι όταν σηκώνομαι το πρωί, έχει σβήσει η λυχνία φόρτισης κι η μπαταρία είναι στο 85%. Έχει τύχει σε κάποιον από σάς και να ξέρει ποιο ήταν το πρόβλημα;
  12. Κι εμένα μου έβγαλε, την έκανα αλλά τα ίδια όπως πριν. Ίδια έκδοση, το μόνο που άλλαξε είναι η ημερομηνία κατασκευής της, άρα πιθανόν να πρόκειται για επιδιόρθωση bugs. Απο οπτικές αλλαγές το λογότυπο samsung έγινε πιο μεγάλο καθώς bootάρει και όταν το σβήνεις έχει άλλο εφέ.
×
×
  • Create New...