Jump to content

Samsung Galaxy S III Neo (I9300I/I9301I)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εριξα αλλα το ματι μου δεν επιασε τιποτα. ειναι δυσκολο να μου πεισ που ακριβως ειναι και τι μπορω να κανω?

Ρίξε μία ματιά εδώ:

Σελ 9: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5694123#post5694123

Σελ 10: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5731502#post5731502

Σελ 11: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5743636#post5743636

Σελ 15: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5787297#post5787297

(Συζητάμε για μπαταρίες, χωρητικότητες, διάρκειες, τιμές κλπ);)

Σίγουρα θα βρεις κάτι να καλύπτει τη δική σου χρήση...

May The Force Be With You...

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας...μετα απο καιρο πηγα να αλλαξω τον κωδικο pin της οθονης και τωρα δν μπορω να τον θυμηθω...τι να κανω?? :cry:

Sony Ericsson Xperia Arc

Cyanogenmod 11 - android 4.4

Κι εμένα μου έβγαλε, την έκανα αλλά τα ίδια όπως πριν. Ίδια έκδοση, το μόνο που άλλαξε είναι η ημερομηνία κατασκευής της, άρα πιθανόν να πρόκειται για επιδιόρθωση bugs. Απο οπτικές αλλαγές το λογότυπο samsung έγινε πιο μεγάλο καθώς bootάρει και όταν το σβήνεις έχει άλλο εφέ. Edited by leonidious

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Παιδιά πέρασα ένα λογαριασμό google σε ένα samsung s3 neo και κατέβασα εφαρμογές κατά τα άλλα το βρήκα ενήμερο.

Το πρόβλημα είναι με το gmail app δεν το βρίσκω το εικονίδιό του πουθενά και το "σηκώνω" από το google play store είτε από τη διαχείριση εργασιών. Έχω καταφέρει να στείλω να λάβω και να έχω ειδοποιήσεις από emails . Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω, εφαρμογή προεπιλεγμένη email δεν υπάρχει το τσέκαρα!

Τι κάνω;

στα εικονιδια στα apps εχει ενα της samsung κοιτα μεσα εχει τεσσερα εικονιδια το ενα ειναι του gmail
κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol:

στα εικονιδια στα apps εχει ενα της samsung κοιτα μεσα εχει τεσσερα εικονιδια το ενα ειναι του gmail

Ευχαριστώ,

θα ολοκληρώσω το set up αργά απόψε.

• 2 weeks later...
Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα??

Παιδιά θελω βοήθεια.πέρασα μονος μου την αναβάθμιση στο γερμανικό που εχω και απο τοτε δεν παίζει η κάμερα. Ειχα κανει τα πάντα και δεν γινόταν τίποτα. .το πήγα στην σαμμυ και ολα καλά. .οταν ανοιξα το τηλέφωνο επανω εγραφε i9300i.πάτησα γιανα κανει αναβάθμιση αλλα δεν βρήκε τιποτα και τοτε περασα παλι χειροκίνητα την OF1 ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα ίδια. .κάμερα οφφ.και δεν εχω καμια εφαρμογή επανω..καμια ιδέα??

Εφόσον σου δημιουργήθηκε πρόβλημα τη πρώτη φορά δεν καταλαβαίνω το λόγο που πήγες και πέρασες πάλι την ίδια.

Για αρχή δοκίμασε να πας ρυθμίσεις, Διαχείριση εφαρμογών ή εφαρμογές αναλόγως πως είναι στη συσκευή σου, δεξιά στη καρτέλα Όλα, βρες την εφαρμογή της κάμερας και κάνε Εκκαθάριση δεδομένων.

Όταν λες δεν παίζει εννοείς βγάζει σφάλμα ή μαύρη οθόνη;

Μπορείς να ανεβάσεις εδώ τον σύνδεσμο απ'όπου κατέβασες το συγκεκριμένο fw;

http://www.sammobile.com/firmwares/download/48513/I9301IXCUAOF1_I9301IDBTAOF1_DBT/

Γράφει το μνμ πρόβλημα με τον διακομιστή. ..αυτο το γνωστό. .

Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω για το κινητο πως σας φαινεται η καμεραα ειναι οντως καλη; Επειδη το εχω παραγγειλει απο eshop και απο μερα σε μερα θα μου το φερουν.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/48513/I9301IXCUAOF1_I9301IDBTAOF1_DBT/

Γράφει το μνμ πρόβλημα με τον διακομιστή. ..αυτο το γνωστό. .

Έκανα εκαθαριση ,επαναφορά εργοστασιακων αλλα τίποτα. .

Εάν έχεις βάλει λάθος ή προβληματικό firmware (όπως υποψιάζομαι) η επαναφορά δε θα κάνει τίποτε...

Πρέπει να ξαναφλασάρεις με σωστό firmware...

May The Force Be With You...

Όπως σου είπε και ο @Yoda, καλύτερα δοκίμασε να περάσεις κάποιο άλλο fw, νεότερο κατά προτίμηση.

• 2 weeks later...
εγώ ρουτάρισα ακολουθώντας αυτό τον οδηγό:

http://androidxda.com/root-samsung-galaxy-s3-neo-gt-i9301i

Νέος κάτοχος του neo και έκανα αμέσως root με βάση το παραπάνω μήνυμα. Όλα πήγαν καλά και με βάση το knox report είμαι ακόμα εντός εγγύησης με 0x0.

Σε αυτό που θέλω να συνεισφέρω είναι όσον αφορά το flag counter που αναφέρεται στο download mode. Θα δείτε ότι από official πλέον έγινε custom. Που σημαίνει πάλι ότι είμαστε εκτός εγγύησης. Η λύση είναι η εφαρμογή triangle away με την οποία επαναφέρεις το flag στην αρχική κατάσταση-official.

Ερώτηση:

Αν μέσω flashify περάσω twrp recovery θα γράψει το knox?

Edited by Gringo
Smile...

Καλησπέρα παιδιά.

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι το είχα σε root και σε μια άλλη ρομ(cm) όπου δούλευε μια χαρά η κάμερα του.

Σήμερα που αποφάσισα να το γυρίσω σε offical για να το πουλήσω και να πάρω άλλο δεν δουλεύει Κατέβασα από το samobile.com την αγγλική ρομ την έκανα μέσω odin εγκατάσταση και δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από την κάμερα. Τι φταίει άραγε? Να βάλω από άλλη χώρα? πχ Γερμανία/Ιταλία?

Πάει να τρέξει και βγάζει το μήνυμα: πρόκυψε σφάλμα διακομιστή. Επανεκκινήστε την κάμερα.

Έκανα επίσης από τον διαχειριστή εφαρμογών αναγκαστική διακοπή και καθάρισμα δεδομένων της κάμερας αλλά τίποτα και πάλι.

Ευχαριστώ.

Καλησπερα.σημερα εκανα ροοτ και τ λοιπα σε ενα s3 ενος φιλου.του φλαδαρα και την τελευταια 5.1.1 resurection με clean install και ολα κομπλε ....

εκτος του VIBER...το θεμα ειναι οτι δεν γινεται το video call κ τ χρειαζεται για την δουλεια τ.οταν κανει βλεπει κ αυτος κ ο αλλος συνομηλητης μονο μαυριλα.η καμερα λειτουργει γενικα καλα.

τι φταει ρε παιδια κριμα ν τν γυρισω σε στοκ

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!:

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.

Edited by truckman

Καλησπέρα παιδιά.

Μέχρι σήμερα το μεσημέρι το είχα σε root και σε μια άλλη ρομ(cm) όπου δούλευε μια χαρά η κάμερα του.

Σήμερα που αποφάσισα να το γυρίσω σε offical για να το πουλήσω και να πάρω άλλο δεν δουλεύει Κατέβασα από το samobile.com την αγγλική ρομ την έκανα μέσω odin εγκατάσταση και δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από την κάμερα. Τι φταίει άραγε? Να βάλω από άλλη χώρα? πχ Γερμανία/Ιταλία?

Πάει να τρέξει και βγάζει το μήνυμα: πρόκυψε σφάλμα διακομιστή. Επανεκκινήστε την κάμερα.

Έκανα επίσης από τον διαχειριστή εφαρμογών αναγκαστική διακοπή και καθάρισμα δεδομένων της κάμερας αλλά τίποτα και πάλι.

Ευχαριστώ.

Έκανες hard reset πριν και μετά το πέρασμα της ρομ?

Έκανες hard reset πριν και μετά το πέρασμα της ρομ?

Πριν δεν έκανα δηλαδή πέρασα κατευθείαν μέσω odin το offical και μετά έκανα hard reset.

Πριν δεν έκανα δηλαδή πέρασα κατευθείαν μέσω odin το offical και μετά έκανα hard reset.

Κάνε ακόμη ένα hard reset αλλά όχι από το recovery, απευθείας από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να γίνει format και η εσωτερική sd (φυσικά θα πάρεις backup τα δεδομένα σου).

Κάνε ακόμη ένα hard reset αλλά όχι από το recovery, απευθείας από τις ρυθμίσεις, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να γίνει format και η εσωτερική sd (φυσικά θα πάρεις backup τα δεδομένα σου).

Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν βρήκα τίποτα. Που ακριβώς πάω?

Ευχαριστώ πολύ.