karlito13 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Δε μπορώ να διαπιστώσω πότε σταματά να "απαιτεί" € στη λήξη 3μήνου. Μου γράφει ακόμα λήξη 3μήνου σα να είχα κανονικό CU. Σε υπάλληλο από το CU, όταν το ρώτησα, όχι μόνο δε μου απάντησε (ουσιαστικά αρνητικά: Ότι λήγει ό,τι λέει. Παρανόησα ότι παρατείνεται το 3μήνο) αλλά μου ξαναζήτησε ταυτότητα και πάσο νομίζοντας ότι "θα βγάλει λαβράκι" και θα γίνει "ο τιμωρός της εταιρίας που θα την ξελασπώσει αν πιάσει κάποιον που δεν έπρεπε να το έχει φοιτητικό" {Δλδ πήγα για κούρεμα και βγήκα δαρμένος}. 2 επιλογές: 1) Ή το κόψαν (εγώ μόνο μόλις το 2ο τσαμπέ 5άρι πακέτο έχω πάρει εδώ και λίγες μέρες από τέλη Φλεβάρη που το'κανα φοιτητικό) 2) 'Η παράταση 3μήνου συμβαίνει στη 2η (ή 3η ή δεν ξέρω πότε) πρωτομηνιά από τότε που το'κανες φοιτητικό: Στην 1η πρωτομηνιά μου δεν πήρε παράταση το 3μηνο μου, πάντως. Σκέφτομαι σοβαρά (μιας και όπως έγραψα παραπάνω πήρα το bonus 1GB απλά με είσοδο στο app CU παρότι σύμφωνα με τους όρους δεν το δικαιούμουν: τελευταία κάρτα μου πριν την 10/1/2017) να μη βάλω κάρτα αρχές Απρίλη να δω τι θα γίνει: Θα μηδενίσει 0€ το υπόλοιπό μου; Πάντως (και να το ρισκάρω και να μη βάλω κάρτα χάνοντας τα €) τα 5αρια δωρεάν πακέτα θα συνεχίσουν να μπαίνουν, έτσι; Και με 0€ υπόλοιπο; Όπως και τα 600 κάθε αρχές μήνα, έτσι; Ακόμα και ως τον Σεπτέμβρη να μην έχω βάλει κάρτα; Έτσι; Σε άλλο φοιτητικό απλά με το πάσο κατά την παραλαβή του το Νοέμβρη, έχει μεν 0€ υπόλοιπο (ποτέ δεν έβαλε κάρτα), αλλά μπαίνουν τα 600 κάθε πρωτομηνιά και λήξη 3μήνου γράφει 26 Σεπτεμβρίου. Που σου ζήτησαν ταυτότητα και πάσο Jimmuiστην ερώτηση που έκανες;σε κατάστημα;ή σε καποιο chat(viber-whats app)? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος πως ανανεώνει κάθε μήνα αν έχει την ευρωπαϊκή κάρτα νέων;πρέπει να περάσει ένας μήνας Γιά να πάρεις τα +10 ευρώ δώρο.Οποτε αν ανανεώσεις πρώτη του μήνα και πήρες +10 ευρώ ποτέ πρέπει να ξαναβάλεις κάρτα ώστε να πάρεις πάλι τα +10 ευρώ και να αγοράσεις πακέτο με τα 10 ευρώ που χάνονται σε 30 μέρες ώστε να πάρεις και πακέτο για να μην χάσεις τα προηγούμενα mb-λεπτά που μεταφεροντε;περίπλοκα τα πράγματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Που σου ζήτησαν ταυτότητα και πάσο Jimmuiστην ερώτηση που έκανες;σε κατάστημα;ή σε καποιο chat(viber-whats app)? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Στο chat, όπως τα είχα δώσει σε μειλ του υπαλλήλου τέλη Φλεβάρη για να γραφτώ στο φοιτητικό. Έτσι και χτες που πήγα να ρωτήσω για την παράταση 3μήνου μου τα ξαναζήτησε στο μειλ του (στην .vodafone.gr) ο άλλος υπάλληλος, ενώ άλλο τον ρώταγα (για παράταση 3μήνου) και δουλειά δεν έκανα. Προσέξτε γιατί κάποιοι υπάλληλοι εκεί νομίζουν ότι θα το παίξουν "τιμωροί της εταιρίας" και ότι "θα βγάλουν λαβράκι": Κάποιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Στο chat, όπως τα είχα δώσει σε μειλ του υπαλλήλου τέλη Φλεβάρη για να γραφτώ στο φοιτητικό. Έτσι και χτες που πήγα να ρωτήσω για την παράταση 3μήνου μου τα ξαναζήτησε στο μειλ του (στην .vodafone.gr) ο άλλος υπάλληλος, ενώ άλλο τον ρώταγα (για παράταση 3μήνου) και δουλειά δεν έκανα. Προσέξτε γιατί κάποιοι υπάλληλοι εκεί νομίζουν ότι θα το παίξουν "τιμωροί της εταιρίας" και ότι "θα βγάλουν λαβράκι": Κάποιοι. Στο chat από την σελίδα vodafonecu.gr?και του τα έστειλες;καλά εσυ τον ρώταγες για το τρίμηνο και αυτός ήθελε να δει αν εισαι νομοταγής;χαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Στο chat από την σελίδα vodafonecu.gr?και του τα έστειλες;καλά εσυ τον ρώταγες για το τρίμηνο και αυτός ήθελε να δει αν εισαι νομοταγής;χαχα Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ακριβώς. Και δουλειά δεν έκανα. Έφαγα όλη την ώρα (20 λεπτά) να του "αποδεικνύω...." και δουλειά δεν έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ακριβώς. Και δουλειά δεν έκανα. Έφαγα όλη την ώρα (20 λεπτά) να του "αποδεικνύω...." και δουλειά δεν έκανα. Δεν ξέρω πως θα μάθουμε για το τρίμηνο...εγώ στο σταρ που τους είχα ρώτησει μου είπαν θα το στείλουν στο τεχνικό τμήμα να φτιαχτεί.ακομα 3/5 μου λέει ότι λήγει και έχω ανανεώσει 2/2. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος πως ανανεώνει κάθε μήνα αν έχει την ευρωπαϊκή κάρτα νέων;πρέπει να περάσει ένας μήνας Γιά να πάρεις τα +10 ευρώ δώρο.Οποτε αν ανανεώσεις πρώτη του μήνα και πήρες +10 ευρώ ποτέ πρέπει να ξαναβάλεις κάρτα ώστε να πάρεις πάλι τα +10 ευρώ και να αγοράσεις πακέτο με τα 10 ευρώ που χάνονται σε 30 μέρες ώστε να πάρεις και πακέτο για να μην χάσεις τα προηγούμενα mb-λεπτά που μεταφεροντε;περίπλοκα τα πράγματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλώντας το 1252 και πατώντας 1 θα σου πει ποτέ λήγει το δώρο από την κάρτα νέων Την επόμενη ημέρα μπορείς να ανανεώσεις ξανά για να πάρεις το δώρο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλώντας το 1252 και πατώντας 1 θα σου πει ποτέ λήγει το δώρο από την κάρτα νέων Την επόμενη ημέρα μπορείς να ανανεώσεις ξανά για να πάρεις το δώρο . Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Οποτε καλό κόλπο είναι να βάλεις τον έναν μήνα κάρτα την επόμενη μέρα να πάρεις πακέτο,ώστε τον επόμενο μήνα μην λήξουν την ίδια μερα(να έχουν μια μέρα διαφορά)για να μπορείς με τα +10 ευρώ δώρου του επόμενο να ξαναπαρεις πακέτο και να μην λήξουν όσα μεταφεροντε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλημέρα σας Ο ξάδερφος μου είναι σπουδαστής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Δικαιούται φοιτητικό πακέτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλημέρα σας Ο ξάδερφος μου είναι σπουδαστής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Δικαιούται φοιτητικό πακέτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Ρωτήστε στην ίδια την Vodafone, είτε σε κατάστημα είτε στο τηλέφωνο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ρωτήστε στην ίδια την Vodafone, είτε σε κατάστημα είτε στο τηλέφωνο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Και "ανάλογα" με τον υπάλληλο που θα "πέσεις". ΑΝ σου πει όχι, ξαναδοκίμασε σε άλλον (υπάλληλο)...!!!! Απλά (όπως αποδεικνύεται) στέλνεις πάσο + ταυτότητα στο μέιλ του (κάθε) υπαλλήλου , που διατηρεί στην εταιρία μειλ, και ("ανάλογα") στο κάνει (ή όχι) φοιτητικό. Μετά, "χάνονται" τα "χαρτιά" σου........! Απλά: Το'χεις κάνει φοιτητικό CU. Σε επόμενο υπάλληλο (ΑΝ και για τον όποιο λόγο) πρέπει να ξαναστείλεις πάσο + ταυτότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ας κανει αιτηση σε ενα καταστημα.Υπ οψην ας κανει και στις αλλες και οπου βγαλει.Εμενα οι δικοι μου που ειναι μεταπτυχιακου σε ιδιωτικο πανεπιστημιο πηραν στη Vodafone και στη Wind.Στην Cosmote δεν το εκαναν.Ας δοκιμασει και στις τρεις και οπου βγαλει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Για να δούμε...... http://i63.tinypic.com/2115pnn.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλημέρα σας Ο ξάδερφος μου είναι σπουδαστής σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Δικαιούται φοιτητικό πακέτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Εγώ έχω και είμαι σε ιδιωτικό. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά αλλά το έβγαλα χωρίς κάποια παρατυπία (τουλάχιστον όχι εν γνώσει μου). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορεί να μου πει κάποιος πως ανανεώνει κάθε μήνα αν έχει την ευρωπαϊκή κάρτα νέων;πρέπει να περάσει ένας μήνας Γιά να πάρεις τα +10 ευρώ δώρο.Οποτε αν ανανεώσεις πρώτη του μήνα και πήρες +10 ευρώ ποτέ πρέπει να ξαναβάλεις κάρτα ώστε να πάρεις πάλι τα +10 ευρώ και να αγοράσεις πακέτο με τα 10 ευρώ που χάνονται σε 30 μέρες ώστε να πάρεις και πακέτο για να μην χάσεις τα προηγούμενα mb-λεπτά που μεταφεροντε;περίπλοκα τα πράγματα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Διάβασε αυτό που λέει ο Vasileios: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7082837#post7082837 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Για να δούμε...... http://i63.tinypic.com/2115pnn.jpg Τους είπες πως σε ταλαιπορουν πάλι και σου ζητάνε ταυτότητα και πάσο λες και το έκλεψες το φοιτητικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Τους είπες πως σε ταλαιπορουν πάλι και σου ζητάνε ταυτότητα και πάσο λες και το έκλεψες το φοιτητικό; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Αυτό έχει λίγη σημασία και αναμενόμενο για την €χώρα μας. Το 3μηνο έχει σημασία (η ουσία):...... Στην ουσία λοιπόν: ΑΝ ισχύουν όσα μου απαντά (τα οποία διαψεύδουν: α) οι έως τώρα αναφορές εδώ στο topic αυτό και β) όσα φοιτητικά συμφοιτητών ξέρω που το έκαναν φοιτητικό ως και τέλη 2016), δλδ λήγει κανονικά στους 3 μήνες μετά την κάρτα το € υπόλοιπο ενώ (αποδεδειγμένα και δεν μπορεί αλλιώς) τα 600ΜΒ μπαίνουν κάθε πρωτομηνιά και με 0€ υπόλοιπο: Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά, αφού φάω ό,τι €υπόλοιπα (μέσα στους επόμενους 3-6 μήνες : #1-2# 5€υρα ακόμα ως τον Οκτώβρη) είτε σε πακέτα, είτε σε αγορές από Windows Phone κινητό (δίνει αυτή τη δυνατότητα): Να βάλω Lycachat (υπηρεσία όπως το Viber) με 1500΄ προς όλους με 10€ , που τα 1500΄δε λήγουν ποτέ. Για χρήση με τα 600ΜΒ κάθε 1μηνιά (από Οκτώβρη 2017 ως το 2021 κλπ που θα τελειώσει το φοιτητικό μου {4ετής φοίτηση}). Edited March 29, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το να ζήτησε αυτά τα στοιχεία ο υπάλληλος για να κάνει κάποιου είδους εκτενέστερο έλεγχο για να σε βοηθήσει, το αποκλείουμε; Σαε εξιτάρει να βλέπετε παντού φαντάσματα και συνωμοσίες;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το να ζήτησε αυτά τα στοιχεία ο υπάλληλος για να κάνει κάποιου είδους εκτενέστερο έλεγχο για να σε βοηθήσει, το αποκλείουμε; Σαε εξιτάρει να βλέπετε παντού φαντάσματα και συνωμοσίες;:wacko: Πήξαμε "ειδικούς" που "ξέρουν": ΟΚ: "Εκτενέστερο έλεγχο" με ταλαιπωρία πολλών λεπτών για απάντηση στο απλό ερώτημα: "Παρατείνεται το 3μηνο στα φοιτητικά CU ή όχι;" ΟΚ: Ό,τι πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το θέμα είναι απλό, πιστεύω. Το ότι τα φοιτητικά δεν λήγουν τόσο καιρό, είναι κάτι εντελώς ανεπίσημο. Δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο, απλώς ήταν κάτι που είχαμε διαπιστώσει όσοι είχαμε τέτοιο νούμερο. Μπορεί να ήταν κάτι που το έκαναν σκόπιμα, μπορεί να ήταν κάποιο λάθος του συστήματος. Αν αρχίσει ένας ή περισσότεροι να το ρωτάνε αυτό, δεν θα μου φαινόταν απίθανο να σταματούσαν ή αν πρόκειται για λάθος, να το διορθώσουν. . . Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Πήξαμε "ειδικούς" που "ξέρουν": ΟΚ: "Εκτενέστερο έλεγχο" με ταλαιπωρία πολλών λεπτών για απάντηση στο απλό ερώτημα: "Παρατείνεται το 3μηνο στα φοιτητικά CU ή όχι;" ΟΚ: Ό,τι πεις. Εφόσον λοιπόν εσύ είσαι πιο "ειδικός" θα έπρεπε να ξέρεις ότι τυπικά ισχύει 3ηνο για όλους εδώ και μήνες. Επίσης, η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο My Account ή την ακούς στο 1252. Εάν το billing λέει ότι λήγει στο 3μηνο, λήγει στο 3μηνο κ.ο.κ. Τι να την κάνεις την εξυπηρέτηση σ' αυτό το ερώτημα λοιπόν, όταν η απάντηση είναι τόσο προφανής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 (edited) Εφόσον λοιπόν εσύ είσαι πιο "ειδικός" θα έπρεπε να ξέρεις ότι τυπικά ισχύει 3ηνο για όλους εδώ και μήνες. Επίσης, η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο My Account ή την ακούς στο 1252. Εάν το billing λέει ότι λήγει στο 3μηνο, λήγει στο 3μηνο κ.ο.κ. Τι να την κάνεις την εξυπηρέτηση σ' αυτό το ερώτημα λοιπόν, όταν η απάντηση είναι τόσο προφανής; OK. Πασιφάνερο, λοιπόν, ότι γι'αυτό έγινε ο "εκτενέστερος έλεγχος" (ξαναδιάβασε το αρχικό σου μνμ). Μερικοί εδώμέσα είστε ό,τι νά'ναι για "υπεράσπιση". Το θέμα είναι απλό, πιστεύω. Το ότι τα φοιτητικά δεν λήγουν τόσο καιρό, είναι κάτι εντελώς ανεπίσημο. Δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο, απλώς ήταν κάτι που είχαμε διαπιστώσει όσοι είχαμε τέτοιο νούμερο. Μπορεί να ήταν κάτι που το έκαναν σκόπιμα, μπορεί να ήταν κάποιο λάθος του συστήματος. Αν αρχίσει ένας ή περισσότεροι να το ρωτάνε αυτό, δεν θα μου φαινόταν απίθανο να σταματούσαν ή αν πρόκειται για λάθος, να το διορθώσουν. . . Sent from my Moto X Play Τα 600 κάθε 1μηνιά θα μπαίνουν βρέξει-χιονίσει, πάντως (και με 0€ υπόλοιπο) αλλιώς δεν έχει νόημα το να έχεις "φοιτητικό". Θέλουν να το καταργήσουν και το παραπάνω; No problem. Υπάρχουν κι αλλού "πορτοκαλιές", πάντως (και με καλύτερο σήμα): ΟΚ λοιπόν. 3 μηνο; ---> 3μηνο: ΟΚ. Και , μάλιστα, όσοι τους έδωσαν φοιτητικό CU (πχ με την παραλαβή του πάσο), έστω κι αν η εφαρμογή 3μήνου ισχύει μόνο για νέα φοιτητικά απ'το 2017 και όχι για τα παλιά (γιατί για έως τέλη 2016 ίσχυε guaranteed παράταση 3μήνου): Παίρνεις πχ φοιτητικό CU τον 9/2017 και δε βάζεις κάρτα έστω 5€ ως 9/2018; Καταργείται το CU σου (το φοιτητικό) : Έγινε. Edited March 31, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 OK. Πασιφάνερο, λοιπόν, ότι γι'αυτό έγινε ο "εκτενέστερος έλεγχος" (ξαναδιάβασε το αρχικό σου μνμ). Μερικοί εδώμέσα είστε ό,τι νά'ναι για "υπεράσπιση". Δεν είναι θέμα υπεράσπισης. Απλά δεν μπορώ να φαντάζομαι ότι παντού υπάρχουν φαντάσματα και θεωρίες συνωμοσίας. Εφόσον λοιπόν και εσύ δεν γνωρίζεις για ποιον λόγο σου ζήτησε τα στοιχεία ο υπάλληλος (εικασία κάνεις), δεν χρειάζεται να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Και αυτό θα το έλεγα για οποιαδήποτε εταιρία και θα συνεχίσω να το λέω, όσο και αν κάποιοι θεωρείτε πως κάποιος που τα λέει αυτά είναι παπαγαλάκι των εταιριών (enough, πάλιωσε αυτή η ατάκα πλέον, ωριμάστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δεν είναι θέμα υπεράσπισης. Απλά δεν μπορώ να φαντάζομαι ότι παντού υπάρχουν φαντάσματα και θεωρίες συνωμοσίας. Εφόσον λοιπόν και εσύ δεν γνωρίζεις για ποιον λόγο σου ζήτησε τα στοιχεία ο υπάλληλος (εικασία κάνεις), δεν χρειάζεται να βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Και αυτό θα το έλεγα για οποιαδήποτε εταιρία και θα συνεχίσω να το λέω, όσο και αν κάποιοι θεωρείτε πως κάποιος που τα λέει αυτά είναι παπαγαλάκι των εταιριών (enough, πάλιωσε αυτή η ατάκα πλέον, ωριμάστε). Εσύ θεωρείς ότι "γνωρίζω" γιατί, ενώ πριν 1 ακριβώς μήνα τα έδωσα (πάσο + ταυτότητα) στο μειλ του τότε υπαλλήλου για να γραφτώ στο φοιτητικό, Και ξαναπαίρνω μετά από 1 μήνα να ρωτήσω κάτι (Αν παίρνει παράταση το 3μηνο στα φοιτητικα και που δεν έχει γίνει σε μένα και το τί γνωρίζω από εδώ και άλλους συμφοιτητές) Να μου ζητά (και επί 20 λεπτά) να του στέλνω στο δικό του (άλλο απ'του 1ου υπαλλήλου πριν 1 μήνα που γράφτηκα στο φοιτητικό) μειλ ξανά ταυτότητα και πάσο. Έτσι; ΟΚ: Πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ξεκινάς λάθος. Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το φοιτητικό, δεν σε απασχολεί αν έχει 3μηνη ή παραπάνω διάρκεια το υπόλοιπο. Βάζεις 5€ το μήνα, και κάνεις τη δουλειά σου οικονομικότερα από κάθε άλλο καρτοκινητό. Αν το θέλεις να κάθεται και να μην λήγει ένα υπόλοιπο που θα έχεις μέσα, τότε μόνο σε επηρεάζει αυτό που λες. Και πάλι, το ότι πήρες φοιτητικό και μετά τους ρώταγες αν το υπόλοιπό θα λήξει στο 3μηνο ή παραπάνω, είναι γάιδαρος που σου χαρίσανε και τον κοιτάς στα δόντια. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts