Vox Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 Πριν μερικά χρόνια ξαφνικά μηδένισαν τα υπόλοιπα και δεν τα επέστρεφαν με τίποτα. Ευτυχώς είχα κάτι λεπτά μέσα. Είχε γίνει ένα παρόμοιο μπέρδεμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 Παει το εξάμηνο πάει και το cashback τωρα τι κανουμε; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 2, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2024 23 minutes ago, eridion25 said: Παει το εξάμηνο πάει και το cashback τωρα τι κανουμε; Εαν δεν χρειάζεσαι το νούμερο, το αφήνεις να σβήσει... Αλλιώς φορητότητα σε what's up,frog,f2g τα οποία έχουν 8ευρη ανανέωση σε κατάστημα. 1 1 2 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 On 2/12/2024 at 1:19 ΜΜ, eridion25 said: Παει το εξάμηνο πάει και το cashback τωρα τι κανουμε; Έκανες ανανέωση και γύρισε σε δίμηνο? Εμένα ακόμα δείχνει 6 μηνο 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 50 minutes ago, blade_ said: Έκανες ανανέωση και γύρισε σε δίμηνο? Εμένα ακόμα δείχνει 6 μηνο ναι cashback έκανα στης 2/12 επίσης σε ερώτηση στην vodafone με πρότεινε να περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του cashback βάζω στοίχημα οτι αν θα ύπαρξη αντικαταστάτης του cashback θα ειναι μεσώ super market απο τα efood 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 1 ώρα πριν, eridion25 said: ναι cashback έκανα στης 2/12 επίσης σε ερώτηση στην vodafone με πρότεινε να περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του cashback βάζω στοίχημα οτι αν θα ύπαρξη αντικαταστάτης του cashback θα ειναι μεσώ super market απο τα efood Κατάλαβα. Την πάτησες λογικά γι αυτό δεν έκανα ξανά cashback για να μη γίνει δίμηνο.. 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2024 1 ώρα πριν, eridion25 said: ναι cashback έκανα στης 2/12 επίσης σε ερώτηση στην vodafone με πρότεινε να περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του cashback βάζω στοίχημα οτι αν θα ύπαρξη αντικαταστάτης του cashback θα ειναι μεσώ super market απο τα efood Από ορθογραφία σκίζει ο agent 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 15 ώρες πριν, blade_ said: Κατάλαβα. Την πάτησες λογικά γι αυτό δεν έκανα ξανά cashback για να μη γίνει δίμηνο.. Όχι δεν την πάτησα έτσι και αλλιώς 13/12 έληγε το υπολιπο μου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 On 4/12/2024 at 1:00 ΠΜ, gpapas640 said: Από ορθογραφία σκίζει ο agent Όχι. Απλά πηγαίνανε στο ίδιο σχολείο. Στα σοβαρά τώρα. Το μόνο που έμεινε πλέον από τα φοιτητικά είναι: α)τα 600 προς Cu και τα 600ΜΒ !!! το μήνα (που μας απειλούν ότι θα το κάνουν 15ήμερο). β)τα αχρείαστα δεδομένα στον χώρο του παν/μίου Ας καταργήσουν τα φοιτητικά , όπως το liquid, cashback να τελειώνουμε. Ξέρει κανείς αν τα φοιτητικά στην cosmote ή wind παρέχουν τίποτα αξιόλογο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 2 ώρες πριν, balkos said: Όχι. Απλά πηγαίνανε στο ίδιο σχολείο. Στα σοβαρά τώρα. Το μόνο που έμεινε πλέον από τα φοιτητικά είναι: α)τα 600 προς Cu και τα 600ΜΒ !!! το μήνα (που μας απειλούν ότι θα το κάνουν 15ήμερο). β)τα αχρείαστα δεδομένα στον χώρο του παν/μίου Ας καταργήσουν τα φοιτητικά , όπως το liquid, cashback να τελειώνουμε. Ξέρει κανείς αν τα φοιτητικά στην cosmote ή wind παρέχουν τίποτα αξιόλογο; Μην ξεχνάς και τους δωρεάν κωδικούς cu around που πάντα είναι εξαντλημένοι! 😂 Τα φοιτητικά παντού έχουν χαντακωθει φίλε. Πάμε για άλλα! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, balkos said: Ξέρει κανείς αν τα φοιτητικά στην cosmote ή wind παρέχουν τίποτα αξιόλογο; Ναι, τα νέα φοιτητικά what's up λήγουν σε έναν χρόνο (διάρκεια ανανέωσης). Δεν έχω, αλλά από φίλο γνωρίζω πως δίνει πχ το unlimited με 20€ αντί για 25. Το παρουσιάζει σαν offer και δεν είναι μόνιμο. Δεν ξέρω κάτι άλλο.. Edited December 5, 2024 by cu2goup 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 On 3/12/2024 at 11:07 ΜΜ, eridion25 said: ναι cashback έκανα στης 2/12 επίσης σε ερώτηση στην vodafone με πρότεινε να περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του cashback βάζω στοίχημα οτι αν θα ύπαρξη αντικαταστάτης του cashback θα ειναι μεσώ super market απο τα efood Τώρα είδα ότι στην ουσία ο φίλος και ο agent έκαναν το ίδιο ορθογραφικό. Κι επειδή ξέρω τον @eridion25 από άλλο "κύμα" του ίντερνετ (surfing on the internet... get it?) και γνωρίζω ότι έχει ξενική καταγωγή να του ζητήσω συγγνώμη για αυτό το "αστείο" μου. Το βέβαιο είναι ότι ο agent μάλλον βαριέται τόσο πολύ που κάνει copy paste το κείμενο του eridion, ακόμη κι αν έχει κάποιο ορθογραφικό, ούτε που τον νοιάζει. Μάλλον περιμένει να τελειώσει η βάρδια του... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 14 minutes ago, cu2goup said: Ναι, τα νέα φοιτητικά what's up λήγουν σε έναν χρόνο (διάρκεια ανανέωσης). Δεν έχω, αλλά από φίλο γνωρίζω πως δίνει πχ το unlimited με 20€ αντί για 25. Το παρουσιάζει σαν offer και δεν είναι μόνιμο. Δεν ξέρω κάτι άλλο.. Και το Vodafone CU το πακέτο που λες στην ίδια τιμή το δίνει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 46 minutes ago, gpapas640 said: Το βέβαιο είναι ότι ο agent μάλλον βαριέται τόσο πολύ που κάνει copy paste μηπως ειναι κανενα αυτοματο συστημα AI που σου απανταει οτι θελεις να ακουσεις; :) 1 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 ΔΩPO AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 3 MEPEΣ AΠO TO CU ΓIA KAΛH XPONIA! TO ZOYME ΣTO ΦOYΛ TO 2025 ANAKAΛYΠTONTAΣ TO KOΣMO, TOYΣ AΛΛOYΣ, EMAΣ! ΓINOMAΣTE OI EMΠEIPIEΣ MAΣ. KAI OI EMΠEIPIEΣ ΔEN ΓEPNANE ΠOTE! KAΛH XPONIA! ENEPΓOΠOIHΣE THN ΠPOΣΦOPA AΠO 31/12 EΩΣ 01/01 EΔΩ https://www.vodafonecu.gr/cuapp/bundles?key=Offers&code=BDLUnlPrePromo 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts