Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πότε οι πρώην γκομενες έγιναν παλιές γνωστές? :lol: ~OFFTOPIC~ no offense

Αν δεν έχεις άλλο πάσο για να ανανεώσεις το φοιτητικό σου αριθμό απλά βάλε το τηλέφωνο στις επαφές και μην το ξανα σηκώσεις αν σε ξαναπαρουν. Εγώ έτσι το κάνω και ακόμα δεν μου το έχουν κόψει. Βέβαια αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα αλλά όσο πάει....

Ουτε ξερω τ κανει στη ζωη της και δεν μπορω να παω να την ενοχλήσω. Καποιος αλλος τρόπος δε υπαρχει ε;

Επίσημη ή ουσιαστική λύση όπως αυτή που ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, όχι.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Βρηκα την λυση σε εναν διεφθαρμενο υπαλληλο! ;) ολα οκ!

Κομπλέ τότε! Πάντως το κόλπο που αναφέρθηκε (αγνόηση της κλήσης) φαίνεται να δουλεύει... Εμένα ξεκίνησαν να με παίρνουν από αυτό το νούμερο από τον Γενάρη του 2018... Δεν το σήκωσα ποτέ και ακόμα φοιτητικό έχω... Από κάποια σημείο και μετά μάλιστα, σταμάτησαν και να με ενοχλούν... Τη σύνδεση την έχω από το 2012...

Κομπλέ τότε! Πάντως το κόλπο που αναφέρθηκε (αγνόηση της κλήσης) φαίνεται να δουλεύει... Εμένα ξεκίνησαν να με παίρνουν από αυτό το νούμερο από τον Γενάρη του 2018... Δεν το σήκωσα ποτέ και ακόμα φοιτητικό έχω... Από κάποια σημείο και μετά μάλιστα, σταμάτησαν και να με ενοχλούν... Τη σύνδεση την έχω από το 2012...

Που ηξερες ποιος ειναι και δεν το σηκωσες; εμενα να με ενημερώσουν πηρανε. Θα το κανανε ουτως η αλλως απ οτι καταλαβα.

Αν ξαναπάρουν δεν θα τ σηκώσω κ εγω.

Το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Πάντα αριθμοί που ξεκινάνε με 210 η 211 και λέει Πειραιάς/Σαλαμίνα η αναγνώρισή του κινητού δεν τα σηκώνω. Τα ψάχνω αργότερα στο ίντερνετ και βλέπω ποιά διαφημιστική είναι κτλ. Συγκεκριμένα στον αριθμό για τα φοιτητικά όταν το έψαξα και το βρήκα τον αποθήκευσα κιόλας για να το έχω σίγουρα να μην το σηκώσω. Σε άλλους που δεν ξέρουν τους έχω πει αν το σηκώσουν να λένε ότι δεν είναι ο κάτοχός εχιε ξεχάσει το κινητό στο σπίτι :lol:

Που ηξερες ποιος ειναι και δεν το σηκωσες; εμενα να με ενημερώσουν πηρανε. Θα το κανανε ουτως η αλλως απ οτι καταλαβα.

Αν ξαναπάρουν δεν θα τ σηκώσω κ εγω.

Δεν το είχα σηκώσει την πρώτη φορά (γενικά άγνωστα σταθερά δεν πολυσηκώνω) και από λίγο googling και αναφορές για τον αριθμό και εδώ, δεν το σήκωνα μετά... Tώρα που ξαναβλέπω τον αριθμό αυτός που με έπαιρνε πέρυσι ήταν άλλος αλλά ξεκινούσε πάλι από 218218... Ο συγκεκριμένος που αναφέρεις με πήρε φέτος τον Μάρτη κάποιες φορές, αλλά επίσης δεν το σήκωσα και από τον Μάρτη μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάτι...

Επίσης εξ' όσων γνωρίζω, αν είναι να στο κόψουν, σου δίνουν για δυο χρόνια CU Special πακέτα (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι), με μικρότερες μεν παροχές από το φοιτητικό, αλλά και πάλι αρκετά fair... Εναλλακτικά παλιότερα τουλάχιστον σου πρότειναν καρτοσυμβολαίο στα 12-13 ευρώ με παροχές αντίστοιχες του φοιτητικού...

Anyway προσωπικά δεν ασχολούμαι και δεν το σηκώνω και βλέπουμε... :)

Το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Πάντα αριθμοί που ξεκινάνε με 210 η 211 και λέει Πειραιάς/Σαλαμίνα η αναγνώρισή του κινητού δεν τα σηκώνω. Τα ψάχνω αργότερα στο ίντερνετ και βλέπω ποιά διαφημιστική είναι κτλ. Συγκεκριμένα στον αριθμό για τα φοιτητικά όταν το έψαξα και το βρήκα τον αποθήκευσα κιόλας για να το έχω σίγουρα να μην το σηκώσω. Σε άλλους που δεν ξέρουν τους έχω πει αν το σηκώσουν να λένε ότι δεν είναι ο κάτοχός εχιε ξεχάσει το κινητό στο σπίτι :lol:

Πιστεύω από εδώ, από εκεί θα την βρούμε την άκρη να το διατηρούμε καιρό ακόμα... Στην τελική και αυτό ισχύει σίγουρα, οι εταιρείες να διατηρούν πελάτες θέλουν... Ναι μπορεί οι παροχές του φοιτητικού να είναι πολλές σε σχέση με την αντίστοιχη τιμή συμβολαίων, αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω πως χάνει κάτι η Voda και η κάθε Voda...

Ναι μου ειπανε και εμενα για cu offer απλα βασικη προυποθεση ειναι να ειναι στο ονομα σου το νουμερο η να μπορεις να κανεις μεταβιβαση του νουμερου οπως μου ειπαν στο τηλ.

Στη δικια μου περιπτωση δυστυχώς δεν γινόταν.

Παιδιά για Κωνσταντινούπολη τι ισχύει? Δουλεύουν τα data η τρώει λεφτά?

Δεν δουλευει τιποτα,μονο τρωει λεφτα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

χρεώνεσαι με 1,03 ευρώ το ΜΒ ή με ημερήσιο πακέτο 15,12 ευρώ γιο 50ΜΒ 24 ώρες 04:00-04:00

https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/roaming/

Άρα μιλάμε για κλεψιά κανονική!

E προφανώς δεν αξίζει να ασχοληθείς... Δεν έχω πάει πρόσφατα Κων/πολή, ωστόσο ότι εκτιμώ ότι με τόσους τουρίστες που δέχεται, θα βρίσκεις WIFI σχεδόν παντού... Σε μαγαζιά κλπ...

Όλα τα πακέτα ισχύουν στην περιαγωγή, συμπεριλαμβανόμενου του φοιτητικού,

Κάτι οικονομικό σε GB θέλω αν γνωρίζει κάποιος. Πχ όπως το sms 60 στο f2go που δίνει 600 λεπτά προς Ρουμανία και 2GB για ένα μήνα.

Με ενδιαφέρουν μόνο τα GB

Παιδιά για Κωνσταντινούπολη τι ισχύει? Δουλεύουν τα data η τρώει λεφτά?

Κι εγώ θέλω να πάω Κωνσταντινούπολη, στο τέλος του Καλοκαιριού. Οι χρεώσεις τον ελληνικών δικτύων για Roaming όμως, είναι κανονική ληστεία... :down:

Απαράδεκτο που η Vodafone GR δε σε αφήνει να κάνεις δωρεάν Roaming στο δικό της δίκτυο εκεί, ενώ όσοι έχουν SIM από Vodafone UK, DE, ESP και HU, έχουν και δωρεάν roaming στη Vodafone TR... :mad:

Το μόνο που υπάρχει είναι αυτό το τουριστικό πακέτο, στα καταστήματα Vodafone TR, που κοστίζει 15€. Αλλά δε θέλω να δώσω τόσα για 7 μέρες... Θα ψάξω στο ebay για Vodafone UK SIM.

Υ.Γ. Sorry για το offtopic, αλλά το βάζω εδώ επειδή έψαχνα κι εγώ για Roaming του φοιτητικού CU. Αν υπάρχει σχετικό θέμα για roaming, πηγαίνετε το μήνυμά μου εκεί.

Edited by MitsosDaBest13

Κι εγώ θέλω να πάω Κωνσταντινούπολη, στο τέλος του Καλοκαιριού. Οι χρεώσεις τον ελληνικών δικτύων για Roaming όμως, είναι κανονική ληστεία... :down:

Απαράδεκτο που η Vodafone GR δε σε αφήνει να κάνεις δωρεάν Roaming στο δικό της δίκτυο εκεί, ενώ όσοι έχουν SIM από Vodafone UK, DE, ESP και HU, έχουν και δωρεάν roaming στη Vodafone TR... :mad:

Το μόνο που υπάρχει είναι αυτό το τουριστικό πακέτο, στα καταστήματα Vodafone TR, που κοστίζει 15€. Αλλά δε θέλω να δώσω τόσα για 7 μέρες... Θα ψάξω στο ebay για Vodafone UK SIM.

Υ.Γ. Sorry για το offtopic, αλλά το βάζω εδώ επειδή έψαχνα κι εγώ για Roaming του φοιτητικού CU. Αν υπάρχει σχετικό θέμα για roaming, πηγαίνετε το μήνυμά μου εκεί.

Το τουριστικό πακέτο στην Τουρκία δεν πρόκειται να στο πουλήσει κάνεις, είχα πάει περσυ το διαφήμιζαν σε όλο το αεροδρόμιο και μόλις πήγαινες στο κατάστημα έκαναν τον Αλέκο. Εδώ είχε διαφορά τιμολογιακής πολιτικής από κατάστημα σε κατάστημα ανα περιοχή. Vodafone UK με κλειστά μάτια.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Παρίσι, Κωνσταντινούπολη.....και σας φαίνεται ακριβό το τηλέφωνο ενώ κάνετε τόσα πολλά έξοδα για ταξίδια. Ωραίοι είστε. :X
:ninja: