VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Οσοι πηρατε το φοιτητικό cu με τα 20€/3μηνο, στην εφαρμογη σας δειχνει αγορα του ιδιου πακετου με 20€; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Επίσης, σας ζήτησαν φοιτητική ταυτότητα? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Παιδιά κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το φοιτητικό στην ΕΕ.. Ισχύουν τα μηνιαία δωρεάν δεδομένα και ομιλία; Χρειάζεται κάποιο υπόλοιπο μέσα; Ευχαριστώ! Edited 13 Μαΐου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου (edited) Τα δεδομένα του δώρου ισχύουν, τα λεπτά προς cu όχι. Edited 13 Μαΐου by panosss567 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 54 minutes ago, panosss567 said: Τα δεδομένα του δώρου ισχύουν, τα λεπτά προς cu όχι. Είτε υπάρχει υπόλοιπο είτε όχι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου 59 minutes ago, cu2goup said: Είτε υπάρχει υπόλοιπο είτε όχι; Ανεξάρτητα υπολοίπου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου On 7/5/2026 at 6:32 ΜΜ, VIPdriver said: Οσοι πηρατε το φοιτητικό cu με τα 20€/3μηνο, στην εφαρμογη σας δειχνει αγορα του ιδιου πακετου με 20€; Με 18,10€ On 7/5/2026 at 7:07 ΜΜ, hercoulis said: Επίσης, σας ζήτησαν φοιτητική ταυτότητα? Όχι. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 23 minutes ago, sou_d said: Με 18,10€ Όχι. Μην του λες τέτοια ρεεε... 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου Πολύ τίμιο. 😇 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 3 ώρες πριν, sou_d said: Με 18,10€ Όχι. 3 ώρες πριν, konstantinos77 said: Μην του λες τέτοια ρεεε... 😂😂 Μπορώ ήδη να αποκτήσω 20αρι φοιτητικό (εάν περίμενα από εσάς...) ΥΓ: βέβαια, με την ατυχία που με δέρνει, μόλις το πάρω θα το κοψουν....!!! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 18 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαΐου 8 minutes ago, VIPdriver said: Μπορώ ήδη να αποκτήσω 20αρι φοιτητικό (εάν περίμενα από εσάς...) ΥΓ: βέβαια, με την ατυχία που με δέρνει, μόλις το πάρω θα το κοψουν....!!! Γι' αυτό να μην το πάρεις!!! Δεν μας λυπάσαι... 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαΐου 16 ώρες πριν, konstantinos77 said: Γι' αυτό να μην το πάρεις!!! Δεν μας λυπάσαι... 😂😂😂 Να ευχαριστείτε τον ετήσιο Βατραχάκο που έχω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Δεν ξέρω αν ήταν μεμονωμένο περιστατικό ή αν ξεκίνησε και η Vodafone, αλλά κάλεσαν την αδερφή μου προχθές και της είπαν ότι θα λήξει το φοιτητικό της λόγω του ότι το πάσο στην καρτέλα της έχει λήξει εδώ και χρόνια (έχουν περάσει 4 χρόνια που αποφοίτησε) και της πρότειναν καρτοσυμβόλαιο με 8€/μήνα με 5Gb . Της έχω κάνει ήδη αίτημα φορητότητας σε Cosmote και να ξαναγυρίσει σε ετήσιο CU γιατί την εξυπηρετεί η Vodafone, αλλά ο συγκεκριμένος φάνηκε πολύ ενημερώμενος δλδ της είπε ότι δεν θα έχει το CU Special κτλ (εκείνη δεν ήξερε καν τι είναι το Special). Το μόνο μελανό στο τηλεφώνημα ήταν ότι της είπε ότι την προσφορά που της είπε τηλεφωνικά δεν μπορούσε να της τη στείλει να την έχει γραπτώς και επέμενε να το προχωρήσουν εκείνη την ώρα "πρίν σχολάσει" - αντίστοιχα σχόλια διάβασα και όταν έβαλα τον αριθμό στο Google για να δώ αν ήταν legit Vodafone ή συνεργάτης. 2 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου Έτσι μου το έκοψαν και μένα αλλά μετά από ένα μήνα μου το ξανά έβαλαν από μόνοι τους. Τώρα τι έγινε δεν ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου ετσι οπως τα λες καποτε εκοβαν φοιτιτικα, μετα μοιραζαν φοιτιτικα τυχαια ειχαν βγαλει ανακοινωση οτι το φοιτητικό δωρα θα γινουν 15 μερες και οχι μηνας, αλλα τελικα δεν εφαρμοστηκε φοβαμαι ομως συντομα θα μπει και εδω ηλικιακο οριο οπως στην cosmo 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου (edited) Ζήτησα σήμερα το 3μηνο φοιτητικό με τα 20 ευρώ, πριν βάλουν όριο ηλικίας με την νέα μου φοιτητική ταυτότητα. Δώρο για τον 11χρονο εγγονό μου που ήρθε η ώρα να αποκτήσει κινητό. Edited 3 Ιουλίου by Vasileios 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Το τρίμηνο είναι για τους καινούριους ή ισχύει και για υφιστάμενους; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου 17 minutes ago, panosss567 said: Το τρίμηνο είναι για τους καινούριους ή ισχύει και για υφιστάμενους; Καινουριους 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου (edited) 13 ώρες πριν, panosss567 said: Το τρίμηνο είναι για τους καινούριους ή ισχύει και για υφιστάμενους; Λογικά, φεύγοντας με φορητότητα σε άλλη εταιρία και επιστρέφοντας, θα ισχύει το νέο (3μηνο) φοιτητικό... Edited 4 Ιουλίου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 51 minutes ago, VIPdriver said: Λογικά, φεύγοντας με φορητότητα σε άλλη εταιρία και επιστρέφοντας, θα ισχύει το νέο (3μηνο) φοιτητικό... Αν ακόμα έχεις πάσο σε ισχύ 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, HEO said: Αν ακόμα έχεις πάσο σε ισχύ Σε περίπτωση που δεν έχεις πάσο, ένα ακόμη επίσημο έγγραφο (και ο κατάλληλος συνεργάτης) μπορεί να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση, όποιος θέλει με ρωτάει σε πμ. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε περίπτωση που δεν έχεις πάσο, ένα ακόμη επίσημο έγγραφο (και ο κατάλληλος συνεργάτης) μπορεί να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση, όποιος θέλει με ρωτάει σε πμ. Είμαι περίεργος πως θα γίνει Παράδειγμα το πάσο μου έληξε και έχω πάρει το μεταπτυχιακό εδώ και 3 χρόνια Γίνεται;; 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Σε περίπτωση που δεν έχεις πάσο, ένα ακόμη επίσημο έγγραφο (και ο κατάλληλος συνεργάτης) μπορεί να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση, όποιος θέλει με ρωτάει σε πμ. VIP είσαι φοβερός!!!!!! 😁😁💙💙😘😘 Στο έχω πει;;; 😋😋😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου On 4/7/2026 at 5:31 ΜΜ, VIPdriver said: Σε περίπτωση που δεν έχεις πάσο, ένα ακόμη επίσημο έγγραφο (και ο κατάλληλος συνεργάτης) μπορεί να σου δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για να μη φανεί ότι κάνω διαφήμιση, όποιος θέλει με ρωτάει σε πμ. προσπαθω να σου στειλω πμ και κολλαει. μαλλον μπουκωσε απο τα πολλα μηνυματα που ελαβες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου πρώτη φορά συμβαίνει να μην ανοίγει την επιλογή για επιλογή πακέτου από το σεηκ. Το έχετε πάθει ; 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts