paanos Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Το δικό σου ναι. Χρεώνεσαι σαν να καλείς τον αριθμό σου, δηλαδή τρώει από τα λεπτά προς CU αν έχεις, αλλιώς από τα προς όλους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 (edited) On 5/11/2022 at 10:55 ΜΜ, paanos said: Καλείς τον αριθμό σου και χρεώνεσαι κλήση προς CU Ναι αλλά υπάρχει σταθερή χρέωση 0.70€ ανά κλήση για την ακρόαση των μηνυμάτων σου στον τηλεφωνητή πέρα από την χρέωση της κλήσης. Προσωπικά με έχει βολέψει η υπηρεσία Voice MMS που είναι παρόμοια λειτουργία "τηλεφωνητή" και είναι απολύτως δωρεάν!! https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogos/#?panel=note-511 Edited November 6, 2022 by konstantinos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2022 Δεν χρεώνεσαι όταν καλείς τον αριθμό του κινητού σου. Τουλάχιστον μέχρι πριν 2 μήνες αυτό ίσχυε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 18 ώρες πριν, konstantinos77 said: Ναι αλλά υπάρχει σταθερή χρέωση 0.70€ ανά κλήση για την ακρόαση των μηνυμάτων σου στον τηλεφωνητή πέρα από την χρέωση της κλήσης. Προσωπικά με έχει βολέψει η υπηρεσία Voice MMS που είναι παρόμοια λειτουργία "τηλεφωνητή" και είναι απολύτως δωρεάν!! https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogos/#?panel=note-511 Πως γίνεται αυτό και είναι δωρεάν? Καλω πάντως το νούμερο μου και είναι κατειλημμενο 😂 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2022 1 hour ago, blade_ said: Πως γίνεται αυτό και είναι δωρεάν? Καλω πάντως το νούμερο μου και είναι κατειλημμενο 😂 Πρέπει να έχεις ενεργό τηλεφωνητή. Καλείς 1285 και πληκτρολογείς 3 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 (edited) Καταργήθηκε η εξάμηνη διάρκεια κάρτας από τα φοιτητικά. Σήμερα έκανα "ανανέωση" μεσως cashback και η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου είναι πλέον 07/01/2023, δίμηνο δηλαδή. Edited November 8, 2022 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2022 Καταργήθηκε η εξάμηνη διάρκεια κάρτας από τα φοιτητικά. Σήμερα έκανα "ανανέωση" μεσως cashback και η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου είναι πλέον 07/01/2023, δίμηνο δηλαδή.Ξανά κοίτα το Στην αρχή είναι δίμηνο αλλά μετά από λίγο αλλάζειΣήμερα ξημερώματα έκανα ανανέωση cashback 0.25 ,€ και ήταν κανονικά εξάμηνοSent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. November 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2022 Επιβεβαιώνω ότι είναι στο εξάμηνο η διάρκεια του υπολοίπου ύστερα από ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 CU info: ΔΩΡΕΑΝ DATA ΑΠΟ ΤΟ CU! ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:00...ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ. Ερώτηση για όποιον το έχει δοκιμάσει: Μόνο στο χώρο του δικού μου πανεπιστημίου θα λειτουργεί ή και σε άλλα πανεπιστήμια και γειτονικές περιοχές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 CU info: ΔΩΡΕΑΝ DATA ΑΠΟ ΤΟ CU! ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:00-21:00...ΚΑΛΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ. Ερώτηση για όποιον το έχει δοκιμάσει: Μόνο στο χώρο του δικού μου πανεπιστημίου θα λειτουργεί ή και σε άλλα πανεπιστήμια και γειτονικές περιοχές;Υποθετική απάντηση: μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να έχουν συνδέσει κάθε φοιτητή με το πανεπιστήμιο τουSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Αν κάποιος εχει ενα ποσό (150€) στο καρτοκινητό του CU και το μετατρέψει σε συμβόλαιο ή καρτοσυμβόλαιο θα τα χάσει τα χρήματα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 Αν μετατραπεί σε συμβόλαιο , τα χρήματα θα χαθούν. Αν το κάνει καρτοσυμβόλαιο , τα χρήματα θα μεταφερθούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2022 23 ώρες πριν, HEO said: Υποθετική απάντηση: μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να έχουν συνδέσει κάθε φοιτητή με το πανεπιστήμιο του Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Είμαι συνέχεια με απεριόριστα (3 μήνες καλοκαιρινούς και τώρα με το φοιτητικό πακέτο big bang των 6,5 €) οπότε δεν μπορώ να το τσεκάρω. Σε ένα μήνα θα τεστάρω και θα σας πω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2022 20 ώρες πριν, Vasileios said: Αν μετατραπεί σε συμβόλαιο , τα χρήματα θα χαθούν. Αν το κάνει καρτοσυμβόλαιο , τα χρήματα θα μεταφερθούν. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2022 Είμαι συνέχεια με απεριόριστα (3 μήνες καλοκαιρινούς και τώρα με το φοιτητικό πακέτο big bang των 6,5 €) οπότε δεν μπορώ να το τσεκάρω. Σε ένα μήνα θα τεστάρω και θα σας πω.Βλέπω ότι έχουν βγάλει μια λίστα με πανεπιστήμια και στους όρους γράφει:'Η προσφορά ισχύει μόνο για τα πανεπιστήμια που αναφέρονται παραπάνω'Οπότε λογικά ισχύει για όλα τα πανεπιστήμια που είναι στην λίστα Επίσης γράφει:Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα data της προσφοράς.Η προσφορά δεν εμφανίζεται στο My CU App. Αλλά όσο βρίσκεσαι σε χώρο πανεπιστημίου τα data σου δεν μειώνονται.Sent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2022 Κάτι που πρόσεξα πριν λίγοΤο μήνυμα για το τζάμπα ίντερνετ στα πανεπιστήμια ήρθε και σε κινητό μου που δεν είναι δηλωμένο φοιτιτιικοSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) On 8/11/2022 at 9:44 ΜΜ, gpapas640 said: Καταργήθηκε η εξάμηνη διάρκεια κάρτας από τα φοιτητικά. Σήμερα έκανα "ανανέωση" μεσως cashback και η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου είναι πλέον 07/01/2023, δίμηνο δηλαδή. Επιβεβαιώνω 2μηνη παράταση. ΟΜΩΣ με cashback. Και είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Ίσως στους τζαμπατζίδες που ανανεώνουμε με cashback μας ανανεώνουν μόνο για 2 μήνες. Μάγκες άκυρο!!! Μετά από 10 λεπτά που μπαίνω στο app άλλαξε και μου το έκανε 6μηνο κανονικά!!! Edited November 22, 2022 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Όπως έγραψα πριν άστο λίγη ώρα και ξανακοιταSent from my Redmi 7 using Tapatalk 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Καλησπέρα πως γίνετε η ανανέωση με cashback? Και πως δουλεύει ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 10 ώρες πριν, karlito13 said: Καλησπέρα πως γίνετε η ανανέωση με cashback? Και πως δουλεύει ; Sent from my iPhone using Tapatalk Πήγαινε εδώ να διαβάσεις.. https://myphone.gr/forum/topic/162778/page/12/?tab=comments#comment-7122227 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Συνεχίζει η vodafone να καταργεί το φοιτητικό στην 6ετία; Έχω μια ελπίδα μήπως ζηλέψει από το whats και δεν το καταργήσει ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Συνεχίζει η vodafone να καταργεί το φοιτητικό στην 6ετία; Έχω μια ελπίδα μήπως ζηλέψει από το whats και δεν το καταργήσει ποτέ..Δεν νομίζω....Από το 2013 φοιτητής :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) 8 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Συνεχίζει η vodafone να καταργεί το φοιτητικό στην 6ετία; Έχω μια ελπίδα μήπως ζηλέψει από το whats και δεν το καταργήσει ποτέ.. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ή εγγυημένο. Σε μένα στα 7 περίπου χρόνια το έκοψαν (το 2020), όπως συνέβη και σε πολλούς άλλους εκείνη την περίοδο, ενώ σε κάποιους άλλους δεν κόπηκε το φοιτητικό παρότι ξεπέρασαν το άτυπο όριο. Edited January 10, 2023 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 10 minutes ago, HEO said: Δεν νομίζω.... Από το 2013 φοιτητής :) Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Σίγουρα το έκοψε σε πολύ κόσμο κάποια στιγμή έγινε σκούπα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Σίγουρα το έκοψε σε πολύ κόσμο κάποια στιγμή έγινε σκούπα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...Δεν ξέρω σε ποιους το έκοψε και για πιο λόγο, σου γράφω τι ισχύει για μέναbtw έχω 3 φοιτιτιικα στο όνομα μου καθώς το 2018 πήρα πτυχίο και έκανα 2 μεταπτυχιακά, σύνολο 3 ταυτότητες φοίτησηςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts