Vasileios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 (edited) Εμείς επιμένουμε ότι λειτουργούν σε όλη την Ε.Ε. κανονικότατα. Και επιμένουμε 18 μήνες τώρα. Edited February 17, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Εμείς επιμένουμξε ότι λειτουργούν σε όλη την Ε.Ε. κανονικότατα. Και επιμένουμε 18 μήνες τώρα. Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών πριν λίγο και μου είπαν ότι δεν λειτουργούν για εξωτερικό τα φοιτητικά πακέτα. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ο.Κ . Καλά έκανες. Αυτό βέβαια δεν αλλαζει τα όσα σου έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ο.Κ . Καλά έκανες. Αυτό βέβαια δεν αλλαζει τα όσα σου έγραψα. Η αλήθεια είναι δε θα ήθελα να πάω κ να πειραματιστώ.. Αλλιώς θα αας άκουγα κ δε θα έκανα ανανέωση. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ο κάθε άνθρωπος είναι ελευθερος. Έχεται λοιπόν την δυνατότητα να διαχειριστήτε την ελευθερία σας όπως θέλετε. Αλλά ακόμα και αν μετά την άφιξη σας γράψετε ότι έχω δίκιο, δεκάδες άλλοι θα πιστευουν την εξυπηρέτηση πελατών και όχι εσάς ή εμένα. \Σας ευχαριστώ πολύ. Αλλά μέχρι αύριο , δεκάδες μέλη του myphone θα επιβεβαιώσουν, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) Να σας ρωτήσω παιδιά. Είμαι εδώ και χρόνια σε συμβόλαιο με το Vodafone 400 προς όλους και πλήρωνα 15-16 ευρώ. Είχα περίπου 55% έκπτωση παγίου και επίσης έκπτωση λόγω συνδυαστικής προσφοράς (έχω και σταθερό/internet στη Vodafone), γι' αυτό προέκυπτε τόσο χαμηλό ποσό. Και τους τελευταίους μήνες έβαλα κι ένα επιπρόσθετο πακέτο internet 600MB με 2,4 ευρώ/μήνα, οπότε μαζί με φόρους κλπ μου έβγαινε ο λογαριασμός στα 19,50 περίπου. Τελειώνει σε λίγες μέρες το συμβόλαιο και τους πήρα για να το ανανεώσω αλλά μου λέει οτι θα μου βγαίνει στα 24 (ή 25) ευρώ πλέον, λόγω των αυξήσεων του Μαρτίου 2018 (βέβαια από 21/2 θα ισχύσει νέα αύξηση 2,24 ευρώ στο πρόγραμμά μου, δε ξέρω αν το υπολόγισε μέσα στα 24 κι αυτό ή όχι). Ε και σκέφτομαι την περίπτωση κάρτας και θέλω να υπολογίσω αν συμφέρει αλλά κι αν είναι βολικό γενικά. Επίσης φέτος ξεκίνησα ένα μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ της πόλης μου, οπότε έχω και φοιτητική ιδιότητα. Η χρήση που κάνω πάνω-κάτω σε κλήσεις φαίνεται στις φωτος στο link: https://imgur.com/a/4KR3bX1 Απλά επειδή είμαι τελείως άσχετος από καρτοκινητά (σχεδόν 18 χρόνια έχω κινητό κι ήμουν πάντασε συμβόλαιο), θέλω λίγο να μάθω πως δουλεύει το θέμα, γιατί στη σελίδα του Vodafone CU έχει 54245 πράγματα και με μπερδεύουν. 1). Πάω αρχικά στη Vodafone με τη φοιτητική ταυτότητα και τους λέω να το μετατρέψω από συμβόλαιο σε φοιτητικό καρτοκινητό, σωστά; Πληρώνεις κάνα χαράτσι για τη μετατροπή; 2). Μετά... Πως δουλεύει; Βάζεις αυτά τα 5ευρα και 10ευρα που παίρνουν όλοι από περίπτερα ή και online από το app της Vodafone. Και μετά με αυτά τα λεφτά που πλέον "έχει μέσα η κάρτα", αγοράζεις τα πακέτα που σε ενδιαφέρουν, π.χ. για μενα αυτά; 3). Θα μπορώ να βάζω και κάποιο από αυτά τα γενικά πακέτα, ή με περιορίζει μόνο στα φοιτητικά; 4). Για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πακέτο που αγόρασες, πρέπει να έχεις και υπόλοιπο χρημάτων μέσα στην κάρτα; Ή απλά εφόσον αγόρασες το πακέτο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά, ακόμα κι αν έχεις 0 ευρώ υπόλοιπο στην κάρτα; 5). Αυτό που άμα δεν καταναλώσεις το χρόνο ομιλίας του πακέτου που αγόρασες, μπορείς να το μεταφέρεις στον επόμενο μήνα, ισχύει; Ή λέω χαζά; Κι επίσης, αν ναι, ισχύει και για τα data; 6). Όταν βάζεις λεφτά στην κάρτα (αυτά τα 5ευρα και 10ευρα που έλεγα), σου δίνουν και τίποτα λεπτά ομιλίας/SMS/data ή μόνο μπαίνουν λεφτά; Βλέπω αυτό, γι' αυτό ρωτάω. 7). Με τη χρήση που κάνω, με το Students Exclusive 8,5, θα είμαι υπερκαλλυμένος όπως βλέπω. Οπότε τη βγάζω με 8,5 ευρώ το μήνα; Ή πρέπει να πληρώνω και κάτι άλλο; 8). Αν πας εξωτερικό, π.χ. για διακοπές... Για να μιλήσεις με Ελλάδα (ή για κλήσεις εντός της χώρας που θα βρίσκεσαι) πρέπει να βάλεις το κάποιο από τα International πακέτα; Κι αν πας σε χώρα εκτός ΕΕ, τι κάνεις; Ρωτάω γιατί δε βλέπω κάτι για αυτές τις χώρες. Edited February 18, 2019 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 (edited) 1.Ναί 2.Ναί 3. Ναί 4. Όχι δεν χρειάζεσται υπόλοιπο χρηματικό για να χρησιμοποιείτε τα πακέτα. 5. Ισχύει για τα πάντα φτάνει να αγοραστεί ακριβώς το ίδιο πακέτο ή να γίνει ακριβώς η ίδια ανανέωση. 6. Μπαίνουν Data ή λεπτά ομιλίας για ανανεώσεις 10 ευρώ και πάνω. Αν δεν επιλέξετε μπαίνουν Data. 7. Την βγάζετε με 10 ευρώ τον μήνα . Τα οποία σας δίνουν 8,93 ευρώ μετά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. 8. Στην Ε.Ε μιλάτε κανονικά με όλη την Ε.Ε. και Ελλάδα με το πακέτο σας και ας λέει επισήμως η Vodafone ότι δεν ισχύει. Για εκτός Ε.Ε. βάζεις το χέρι βαθειά στην τσέπη. Edited February 18, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 1.Ναί 2.Ναί 3. Ναί 4. Όχι δεν χρειάζεσται υπόλοιπο χρηματικό για να χρησιμοποιείτε τα πακέτα. 5. Ισχύει για τα πάντα φτάνει να αγοραστεί ακριβώς το ίδιο πακέτο ή να γίνει ακριβώς η ίδια ανανέωση. 6. Μπαίνουν Data ή λεπτά ομιλίας για ανανεώσεις 10 ευρώ και πάνω. Αν δεν επιλέξετε μπαίνουν Data. 7. Την βγάζετε με 10 ευρώ τον μήνα . Τα οποία σας δίνουν 8,93 ευρώ μετά τον φόρο κινητής τηλεφωνίας. 8. Στην Ε.Ε μιλάτε κανονικά με όλη την Ε.Ε. και Ελλάδα με το πακέτο σας και ας λέει επισήμως η Vodafone ότι δεν ισχύει. Για εκτός Ε.Ε. βάζεις το χέρι βαθειά στην τσέπη. Σε ευχαριστώ πολύ. Μίλησα λίγο πριν και με τη Vodafone και μου είπαν ότι η μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό θα μου κοστίσει 20 (!) ευρώ... Μετά είναι να μη σου βγάζουν τσαντίλα αυτοί οι άνθρωποι; Επίσης μου είπε ότι για το φοιτητικό, δεν ισχύουν τα λεπτά προς όλους στις χώρες εντός ΕΕ, στα άλλα ισχύουν κανονικά. Είχε δίκιο, ή και με το φοιτητικό ισχύει αυτό που λες παραπάνω ότι δουλεύει κανονικά το πράγμα με τα λεπτά προς όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Η επίσημη θέση της Vodafone 18 μήνες τώρα , είναι ότι τα φοιτητικά πακέτα δεν παίζουν στην Ε.Ε. Στην πράξη τώρα , μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα που είμουν στην Μάλτα παίζαν κανονικά. Δεκάδες επίσης μέλη έχουν βεβαιώσει ότι παίζουν σε όλες τις χώρες της Ε.Ε όπου είναι εγκατεστημένα. Η εξυπηρέτηση πελατών όμως δεν λέει τίποτα για την εμπειρική διαπίστωση αλλά λέει την επίσημη θέση όπως άλλωστε οφείλει να λέει. Να και μια τελευταία επιβεβαίωση: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7770254#post7770254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ. Μίλησα λίγο πριν και με τη Vodafone και μου είπαν ότι η μετατροπή από συμβόλαιο σε καρτοκινητό θα μου κοστίσει 20 (!) ευρώ... Μετά είναι να μη σου βγάζουν τσαντίλα αυτοί οι άνθρωποι; Επίσης μου είπε ότι για το φοιτητικό, δεν ισχύουν τα λεπτά προς όλους στις χώρες εντός ΕΕ, στα άλλα ισχύουν κανονικά. Είχε δίκιο, ή και με το φοιτητικό ισχύει αυτό που λες παραπάνω ότι δουλεύει κανονικά το πράγμα με τα λεπτά προς όλους; Εγώ να προσθέσω, πως παρά το κόστος των 20€, αξίζει η μετάβαση σε φοιτητικό. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarxos1978 Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Γεια χαρά! Έχει πάρει κάποιος δεύτερο φοιτητικό οταν κάνει επανέκδοση πασου λόγο απώλειας?? Παράθεση One Plus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2019 Γεια χαρά! Έχει πάρει κάποιος δεύτερο φοιτητικό οταν κάνει επανέκδοση πασου λόγο απώλειας?? αυτο δεν γινεται , διοτι ακυρωνεται το παλιο πασο και η το αντιστοιχο φοιτητικο cu καταργειται η φοιτητιτικη προσφορα. δεν γινεται να υπαρχουνε 2 πασο με το ιδιο ονομα επωνυμο και αφμ ! , οποτε λογικο ειναι .Μονο στην free 2 go της wind μπορεις να βγαλεις 2 νουμερα φοιτητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Να ρωτήσω κάτι ακόμα ρε παιδιά. Τι εννοούν εδώ οι άλλοι, όταν λένε ότι κόβεται το φοιτητικό, όπως στη Vodafone; Τι ακριβώς κόπηκε/κόβεται στο φοιτητικό Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Να ρωτήσω κάτι ακόμα ρε παιδιά. Τι εννοούν εδώ οι άλλοι, όταν λένε ότι κόβεται το φοιτητικό, όπως στη Vodafone; Τι ακριβώς κόπηκε/κόβεται στο φοιτητικό Vodafone; οχι κοβεται το φοιτητικο πακετο των 7 ευρω στο whats up φοιτητητικο! , και λεει σαν την vodafone που κοβει τα φοιτητικα και τα γυριζει σε σπεσιαλ , αυτο θελουνε να πουνε!. παντως σιγουρα θα το καταργησει και cu το φοιτητικο πακετο των 7 ευρω! . το πανε ολα τα στα 8,5 ευρω ειτε φοιτητες ειτε κανονικοι χρηστες cu . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 (edited) οχι κοβεται το φοιτητικο πακετο των 7 ευρω στο whats up φοιτητητικο! , και λεει σαν την vodafone που κοβει τα φοιτητικα και τα γυριζει σε σπεσιαλ , αυτο θελουνε να πουνε!. παντως σιγουρα θα το καταργησει και cu το φοιτητικο πακετο των 7 ευρω! . το πανε ολα τα στα 8,5 ευρω ειτε φοιτητες ειτε κανονικοι χρηστες cu . Σοβαρά; Δηλαδή αυτά εδώ παύουν; Και το Students Xclusive 8,5; Από πότε σταματάνε να ισχύουν; Αν βρει κάποιος την ανακοίνωση, ας μου την ποστάρει λίγο παιδιά να την διαβάσω plz. Πφφφ απέκτησα πρόσφατα φοιτητική ταυτότητα και έλεγα να πάω να το κάνω φοιτητικό καρτοκινητό... :worry: edit: Στην αρχή, διαβάζοντας στο post σου αυτό: και λεει σαν την vodafone που κοβει τα φοιτητικα και τα γυριζει σε σπεσιαλ , αυτο θελουνε να πουνε!. κατάλαβα ότι εννοείς ότι κόβουνε γενικώς όλα τα φοιτητικά (συμπεριλαμβανομένου και του Students Xclusive 8,5). Κι από τους ξεχασμένους κι από τους υφιστάμενους κι από τους νέους. Οπότε για τους φοιτητές πλέον δε θα έχει κάποια ξεχωριστά προγράμματα. Μετά, με μια 2η ανάγνωση, σκέφτηκα ότι με τη φράση "κοβει τα φοιτητικα και τα γυριζει σε σπεσιαλ", ίσως εννοείς ότι απλά αυτούς που ήταν φοιτητές κι έληξε η φοιτητική τους ιδιότητα, τους γυρνάνε σε CU Special (και δεν τους έχουν εκεί ξεχασμένους με τα φοιτητικά πακέτα, όπως πιθανόν να τους είχαν ως τώρα - και βεβαίως είναι και λογικό, αφού έχει πάψει να έχει ισχύ η φοιτητική τους ταυτότητα). Οι νέοι ή υφιστάμενοι ("νόμιμοι") φοιτητές όμως συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα φοιτητικά πακέτα. Αυτό εννοείς, ή την 1η μου σκέψη; Edited February 19, 2019 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Σοβαρά; Δηλαδή αυτά εδώ παύουν; Και το Students Xclusive 8,5; Από πότε σταματάνε να ισχύουν; Αν βρει κάποιος την ανακοίνωση, ας μου την ποστάρει λίγο παιδιά να την διαβάσω plz. Πφφφ απέκτησα πρόσφατα φοιτητική ταυτότητα και έλεγα να πάω να το κάνω φοιτητικό καρτοκινητό... :worry: edit: Στην αρχή, διαβάζοντας στο post σου αυτό: κατάλαβα ότι εννοείς ότι κόβουνε γενικώς όλα τα φοιτητικά (συμπεριλαμβανομένου και του Students Xclusive 8,5). Κι από τους ξεχασμένους κι από τους υφιστάμενους κι από τους νέους. Οπότε για τους φοιτητές πλέον δε θα έχει κάποια ξεχωριστά προγράμματα. Μετά, με μια 2η ανάγνωση, σκέφτηκα ότι με τη φράση "κοβει τα φοιτητικα και τα γυριζει σε σπεσιαλ", ίσως εννοείς ότι απλά αυτούς που ήταν φοιτητές κι έληξε η φοιτητική τους ιδιότητα, τους γυρνάνε σε CU Special (και δεν τους έχουν εκεί ξεχασμένους με τα φοιτητικά πακέτα, όπως πιθανόν να τους είχαν ως τώρα - και βεβαίως είναι και λογικό, αφού έχει πάψει να έχει ισχύ η φοιτητική τους ταυτότητα). Οι νέοι ή υφιστάμενοι ("νόμιμοι") φοιτητές όμως συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα φοιτητικά πακέτα. Αυτό εννοείς, ή την 1η μου σκέψη; το δεύτερο εννοώ. ότι δηλαδή όλοι οι φοιτητές που έχουν φοιτητικό πρόγραμμα μπορούν να ενεργοποίησουν τα φοιτητικά πάντα κανονικά. ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την Vodafone κάποια αλλαγή η κατάργηση. μόνο από την κόσμοτε για το πακέτο με τα 7 ευρώ. άμα σε βρουν ότι τελικά έχει λήξει το πάσο γυρίζουν στο special το νούμερο σου μάλλον για δυο χρόνια, αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. February 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2019 Δώρο 1000΄προς όλους κάθε ΠΑρασκευή Σάββατο και Κυριακή έως 17/3. Στείλε Λ στο 1252 για να το πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 (edited) Δώρο 1000΄προς όλους κάθε ΠΑρασκευή Σάββατο και Κυριακή έως 17/3. Στείλε Λ στο 1252 για να το πάρεις! Γιατί δεν μπορώ να βρω σε κάποια σελίδα της Vodafone να λέει για αυτήν την προσφορά; Μονάχα εδώ το βρίσκω https://techmaniacs.gr/i-vodafone-dinei-1000-dorean-lepta-kathe-paraskeyi-savvato-kai-kyriaki-mechri-17-3/ άλλα ούτε αυτή η σελίδα αναφέρεται σε κάποια σοβαρή πηγή ότι τα ανακοίνωσε. Απλά λεει μια ομάδα στο facebook το είπε .... Το δοκίμασε κάνεις να δει ότι ισχύει; Και εδώ το βρήκα να το λέει https://hotdeals.gr/vodafone-1000-lepta-dorean-kathe-psk/ Edited February 21, 2019 by xenopoulos Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7786352#post7786352 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7786352#post7786352 Έστειλα το sms και μου ήρθε απάντηση οτι ενεργοποιήθηκαν τα 1000 λεπτά αν και στο cu app, στο mycu του vodafonecu.gr καθώς και στο 1252 δεν αναφέρει πουθενά οτι έχω αυτά τα 1000 λεπτά. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wP Δημ. February 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2019 :mobile: 1252 H ΠPOΣΦOPA ME TA ΔΩPEAN 1000' ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA KAΘE ΠAPAΣKEYO-ΣABBATO-KYPIAKO EΩΣ 17/03 ENEPΓOΠOIHΘHKE. ΘA ΛABEIΣ ENHMEPΩTIKO SMS ΣTO 80% K 100% THΣ XPHΣHΣ ΣOY.:food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Χθες ενεργοποιήθηκε το πρώτο CU Που Σου Κου, μου δείχνει στην εφαρμογή ότι λήγει στις 26/2 αντί για 24/2 που περιγράφει στις λεπτομέρειες του πακέτου. Συστημικό λάθος ή επέκταση προσφοράς; Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Χθες ενεργοποιήθηκε το πρώτο CU Που Σου Κου, μου δείχνει στην εφαρμογή ότι λήγει στις 26/2 αντί για 24/2 που περιγράφει στις λεπτομέρειες του πακέτου. Συστημικό λάθος ή επέκταση προσφοράς; Συμβαίνει και σε άλλους; Σε εμένα λέει 24/02/19 για το πρώτο ΠΣΚ. Δεν μπορώ όμως να βρω κάπου να λέει το πόσα ακόμα λεπτά έχω υπόλοιπο απο αυτό το πακέτο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Χθες ενεργοποιήθηκε το πρώτο CU Που Σου Κου, μου δείχνει στην εφαρμογή ότι λήγει στις 26/2 αντί για 24/2 που περιγράφει στις λεπτομέρειες του πακέτου. Συστημικό λάθος ή επέκταση προσφοράς; Συμβαίνει και σε άλλους; Κι εμένα το ίδιο λέει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Καλησπέρα, εχω φοιτητικό cu και έχει λήξει το πάσο μου 5 χρόνια τωρα. Δεν με είχαν ενοχλήσει ποτε. Σημερα με κάλεσαν και μου είπαν οτι θα γίνει εκκαθάριση του μητρώου τους κ οτι απο τον επόμενο μήνα δεν θα εχω διαθέσιμη τα φοιτητικά πακέτα. Αυτο που μου πρότεινε ειναι να μου βάλουν ενα προγράμμα που έχουν για φοιτητές που τελείωσαν τις σπουδές τους. Το προγράμμα που μου ειπε κοστίζει κάτι λιγότερο απο 15€ με τους φόρους (δεν συγκράτησα το ακριβές ποσό) κ περιλαμβάνει: 500 λεπτά προς Vodafone κ cu 1000 λεπτά προς όλους 100 μυνηματα προς όλους 3gb internet. Ρώτησα αν θα μ έρχεται λογαριασμός κ μου ειπε οχι. Θα μ έρχεται μυνημα καθε μήνα με ενα σύνδεσμο όπου μπορώ να πληρώσω το ποσό με κάρτα ή να παω σε κατάστημα κ να πληρώσω εκει. Απο οτι κατάλαβα θα ειναι σαν κάρτοπρογράμμα. Επίσης μου ειπε πως αν ξεπεράσω τις παραπάνω παροχές δεν θα χρεώνομαι παραπάνω απλα δεν θα μπορώ να κανω άλλη χρήση. Έψαξα λίγο την σελίδα τους αλλα δεν το βρήκα πουθενά σαν προγράμμα . Θα με καλέσουν παλι αυριο. Έχει κανένας καμία παραπάνω πληροφορία? Μου φαίνεται καλή τιμη κ σκέφτομαι να το ενεργοποιήσω. Εμένα με κάλεσαν απο το 2182189789 Με καλούν κι εμένα από το 2182189789! :cry::cry::cry: 3η συνεχόμενη μέρα σήμερα, αλλά δεν το σήκωσα, γιατί έλεγα πως ήταν καμιά μούφα εταιρία... Μπορώ ν' ανανεώσω το φοιτητικό CU για άλλα 5 χρόνια, καθώς είμαι ακόμα φοιτητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts