Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο ενα νουμερο μπορει να εχει τη φοιτητικη προσφορα. Για να μεταφερεις το πασο σε αλλο νουμερο πρεπει πρωτα να καταργηθει απο το παλιο και χανονται τυχον υπολοιπα προσφορας. Επισης, αν τυχον γινει αλλαγη του πασο απο το παλιο νουμερο σε καινουριο τοτε το παλιο νουμερο δεν μπορει να ξαναδεχτει το πασο αν ποτε το ξαναχρειαστεις.

Sent from my Nexus 6P

Πολύ σωστά. επισης σε καταστημα η φορητοτητα σε φοιτητικο με ταυτοχρονη συνδεση του πασο, ειναι δωρεαν.

Η ευρωπαϊκή καρτα νεων ισχύει και για το φοιτητικό?? Κάπου διάβασα ότι γίνεται. Το έχει επιβεβαιώσει κανείς?

ναι κανονικα , αυτον μηνα θα μου ληξει η ευρωπαικη καρτα νεων και θα βγαλω αλλη ... ισχυει κανονικα με το φοιτητικο .Εχε υποψιν σου οτι θα πρεπει να ληξει το μπονους του μηνα απο την ευρωπαικη καρτα νεων για να παρεις αλλο τον επομενο .. αλλα επειδη δεν θελω να χανω τα λεπτα μυνηματα και mb του πακετου μου και να τα μεταφερω τον αλλο μηνα καθε 2 μηνα επαιρνα εγω το μπονους των 10 ευρω απο την ευρωπαικη καρτα!

ναι κανονικα , αυτον μηνα θα μου ληξει η ευρωπαικη καρτα νεων και θα βγαλω αλλη ... ισχυει κανονικα με το φοιτητικο .Εχε υποψιν σου οτι θα πρεπει να ληξει το μπονους του μηνα απο την ευρωπαικη καρτα νεων για να παρεις αλλο τον επομενο .. αλλα επειδη δεν θελω να χανω τα λεπτα μυνηματα και mb του πακετου μου και να τα μεταφερω τον αλλο μηνα καθε 2 μηνα επαιρνα εγω το μπονους των 10 ευρω απο την ευρωπαικη καρτα!

θα κάνεις ανανέωση της ευρωπαϊκής κάρτας νέων ή θα βγάλεις εντελώς καινούργια;και αν τ πρώτο πες μας αν σου άλλαξαν τον αριθμό στην κάρτα νέων.

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

παιδια γιατι δεν μπορω να μπω στο internet με τα mb? τωρα ενεργοποιησα την καρτα η οποια ειναι φοιτητικο,χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι? επισης για 4g χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι? μηπως γιατι το κινητο δεν ειναι 4g γιαυτο δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ?

ευχαριστω

Το 4G ήθελε ενεργοποίηση παλαιότερα μέσω της εξυπηρέτησης ή με μήνυμα 4G NAI στο 1285. Ενδεχομένως να χρειάζεται ακόμα.

Φρόντισε να έχεις τις ρυθμίσεις για το ίντερνετ στο κινητό σου (APN). Στο site της Vodafone έχει για να σου στείλουν τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που δεν τις έχεις εδώ. Πάντως και 4G να μην έχεις, δεδομένα μπορείς να έχεις κανονικά μέσω 2G ή 3G, απλά με τις αντίστοιχες χαμηλότερες ταχύτητες.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

θα κάνεις ανανέωση της ευρωπαϊκής κάρτας νέων ή θα βγάλεις εντελώς καινούργια;και αν τ πρώτο πες μας αν σου άλλαξαν τον αριθμό στην κάρτα νέων.

Σε μένα που έκανα ανανέωση την κάρτα νέων, μου έστειλαν κανούργια με διαφορετικό αριθμό. Οπότε καταχωρήθηκε χωρίς πρόβλημα στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου (όχι φοιτητικό).

είναι τεράστιο value for money αυτή η προσφορά
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

παιδια γιατι δεν μπορω να μπω στο internet με τα mb? τωρα ενεργοποιησα την καρτα η οποια ειναι φοιτητικο,χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι? επισης για 4g χρειαζεται να ενεργοποιησω κατι? μηπως γιατι το κινητο δεν ειναι 4g γιαυτο δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ?

ευχαριστω

Εγώ όταν είχα βγάλει κάρτα βονταφον τους ζήτησα στο ταμείο να μου ενεργοποιήσουν το 4G

με το φοιτητικο χρειαζεται να κανω καθε 6 μηνες ανανεωση στον χρονο ομιλιας για να μην χαθει ο αριθμος? η δεν χρειαζεται?

Στα φοιτητικά πακέτα αν τα ανανεώνεις πριν τη λήξη τους μεταφέρεται και σε αυτά το υπόλοιπό τους;

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ναι μεταφερονται κανονικοτατα.Εγω στο CU του πατερα μου τον εχω μαζεψει πολλα λεπτα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε έναν αριθμό είναι ενεργοποιημένη η φοιτητική προσφορά. Αν γίνει μεταβίβαση του αριθμού σε άλλον χρήστη, θα παραμείνει η προσφορά στον αριθμό;

Σε έναν αριθμό είναι ενεργοποιημένη η φοιτητική προσφορά. Αν γίνει μεταβίβαση του αριθμού σε άλλον χρήστη, θα παραμείνει η προσφορά στον αριθμό;

Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό δηλαδή; η προσφορά πάει στο πάσο του φοιτητή και στα στοιχεία του φυσικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό δηλαδή; η προσφορά πάει στο πάσο του φοιτητή και στα στοιχεία του φυσικά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6964970#post6964970

Μην μπερδεύεις το F2G με τα υπόλοιπα φοιτητικά. Τα φοιτητικά F2G είναι νέα νούμερα μόνο, που έρχονται από την αρχή με τη δυνατότητα ενεργοποίησης φοιτητικού πακέτου. Ίσως αυτό έχει να κάνει με το ότι έχει αναφερθεί πως μετά από φορητότητα συνεχίζει να ισχύει "σαν φοιτητικό". Τα φοιτητικά των Vodafone/Cosmote είναι άλλο πράγμα. Οποιοδήποτε απλό καρτοκινητό μπορεί να μετατραπεί σε φοιτητικό. Είναι εντελώς απαραίτητο να έχεις φοιτητικό πάσο για να γίνει κάτι τέτοιο, και είναι λογικό να συμπεράνουμε πως μετά από φορητότητα ενδεχομένως να χάσει την φοιτητική ιδιότητα. Τώρα αν μπορεί να γίνει η ίδια "πατέντα" όπως με το F2G, πιστεύω δεν θα ξέρει να σου πει κάποιος εύκολα γιατί ενδεχομένως να μην έχει δοκιμαστεί. Σε γενικές γραμμές, μάλλον δεν πρέπει να γίνεται.

Το φοιτητικό έχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια; Δηλαδή ισχύει μέχρι να λήξει το πάσο σου ή μπορεί να συνεχιστεί και για πάντα έτσι, με τα αντίστοιχα φοιτητικά πακέτα;

Το φοιτητικό έχει κάποια συγκεκριμένη διάρκεια; Δηλαδή ισχύει μέχρι να λήξει το πάσο σου ή μπορεί να συνεχιστεί και για πάντα έτσι, με τα αντίστοιχα φοιτητικά πακέτα;

απ' όσο έχω δει συνεχιζει να ισχύει σε άτομα που χει λήξει το πάσο τους

Ότι συνεχίζει ισχύει... Εμένα το πάσο έχει λήξει από τον Αύγουστο αλλά το CU ακόμα παίζει. Τώρα για πόσο καιρό τι να πει κανεις. Δεν φαντάζομαι να το έχουν και επ άπειρον

Ότι συνεχίζει ισχύει... Εμένα το πάσο έχει λήξει από τον Αύγουστο αλλά το CU ακόμα παίζει. Τώρα για πόσο καιρό τι να πει κανεις. Δεν φαντάζομαι να το έχουν και επ άπειρον

παλιά μου είχανε πει στην εξυπηρέτηση πελατών ότι θα ισχύει συν δύο χρόνια από την λήξη του πάσου αλλά εμένα δεν μου έχει κοπεί ακόμα και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που έχει λήξει το πάσο μου. άρα δεν ήτανε ενημερωμένος ό υπάλληλος.

βρε ο υπάλληλος μία χαρά στα είπε αλλά λογικά δεν θέλουν να χάσουν μερίδα δυσαρεστημένων συνδρομητών.γιατι άμα αρχίσει και τα κόβει μπορεί να χάσει μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών από τα κομμένα φοιτητικά.

βρε ο υπάλληλος μία χαρά στα είπε αλλά λογικά δεν θέλουν να χάσουν μερίδα δυσαρεστημένων συνδρομητών.γιατι άμα αρχίσει και τα κόβει μπορεί να χάσει μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών από τα κομμένα φοιτητικά.

εγώ και να κοπεί θα αγοράζω το πακέτο combo με τα 8 ευρώ που τα έχει όλα. πέρα από αυτό τα 500 mb με ανανέωση δέκα ευρώ θα υπάρχουν. οπότε μια χαρά. και με το cu πάρε να έχεις άλλα mb από εκεί ! οπότε πάλι θα στόκαρώ mb και ομιλία και sms ! και σε συνδυασμό με την προσφορά με την ευρωπαϊκή κάρτα νέων άμα θέλω και αγοραζω data ! τί 7 στο φοιτητικό Και τί 8 ευρώ στο κανονικό πακέτο, σιγά το ένα ευρώ. !, είναι βέβαια θέμα χρήσης!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Έχω το φοιτητικό εδώ και 1 χρόνο. Συγκεκριμένα, επειδή το κατάστημα δεν μπορούσε να το ενεργοποιήσει άμεσα ως φοιτητικό στις 24/11/15 μου το ενεργοποίησε ως απλό, βάζοντάς μου ως δώρο 10€ + κάποιο πακέτο με κάποια λεπτά, με την ενεργοποίηση των φοιτητικών πακέτων να ακολουθεί λίγες μέρες μετά. Εμένα δεν μου ζητήθηκε ποτέ ανανέωση έκτοτε. Έχω 0,01€ υπόλοιπο και μαζεύω κανονικά τόσο τα mb όσο και τα λεπτά. Φαντάζομαι πως σήμερα 23/11/16 θα πρέπει να βάλω 5€ για να μην καταργηθεί το νούμερο. Έκτοτε θα πρέπει να βάζω 5€/3μηνο για να παίρνω τα bonus;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3