tilaverboy Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ελληνικος χωρις μπρικι χωρις χαμηλη φωτια ξαι χωρις καιμακι ειναι σα να προσπαθει καποιος να κανει σεξ με μια γοργονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pristis Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 (edited) Ελληνικος χωρις μπρικι χωρις χαμηλη φωτια ξαι χωρις καιμακι ειναι σα να προσπαθει καποιος να κανει σεξ με μια γοργοναΜια φορά είναι εντάξει, και ψημένος και όλα. Το αποτέλεσμα μετρά για μένα. Από γεύση, υφή κτλ όλα μια χαρά. Σήμερα πέτυχα και καϊμάκι ΥΓ Ο καφές μέρα στο μικροκυμάτων βράζει (γι'αυτό και θέλει παρακολούθηση μη ξεχειλίσει!) Edited December 19, 2016 by Pristis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2016 Ελληνικος χωρις μπρικι χωρις χαμηλη φωτια ξαι χωρις καιμακι ειναι σα να προσπαθει καποιος να κανει σεξ με μια γοργονα O χειρότερος Ελληνικός,είναι ο λεγόμενος παπορίσος,δηλαδή αυτός που σερβίρουν στα βαπόρια ,ή παπόρια για τους νησιώτες,που είναι αυτός που βγαίνει απο μηχανή του εσπρέσο όταν ρίξουμε στον καφέ το βραστό νερό που βγαίνει από την έξοδο του ζεστού νερού της μηχανής,τον ανακατέψουμε,και μετά βάλουμε το μπρίκι κάτω από το ακροφύσιο του ατμού το οποίο και χώνουμε μέσα στο υγρό μέχρι που να φουσκώσει ο καφές. Οταν τον πίνουμε,νοιώθουμε στη γλώσσα μας τον καφέ και τον μασάμε και κάνει κριτσι κρίτσι στα δόντια μας.Μπρρρρ... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο και σε καφετέριες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αντίστοιχος με τον "βαπορίσιο" φραπέ,τον φραπέ δηλαδί που δεν έχει χτυπηθεί αλλά έχει απλώς ανακατευτεί και έτσι εκτός του ότι κριτσανίζουν στα δόντια οι κόκκοι του νες και της ζάχαρης,το πάχος του αφρού δεν ξεπερνάει το μισό εκατοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Αντίστοιχος με τον "βαπορίσιο" φραπέ,τον φραπέ δηλαδί που δεν έχει χτυπηθεί αλλά έχει απλώς ανακατευτεί και έτσι εκτός του ότι κριτσανίζουν στα δόντια οι κόκκοι του νες και της ζάχαρης,το πάχος του αφρού δεν ξεπερνάει το μισό εκατοστό. Μεμβρανη μαγειρεματος. Τεντωνεις τερμα απο πανω τυλιγεις καλα το ποτηρι δυο φορες και ανακινεις. Μαλ@κες ειμαστε οι Θεσσαλονικεις; Για ολα υπαρχουν λυσεις :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καλημερα και χρόνια πολλά λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου μία Dolce gusto και είμαι ανάμεσα στη picolo(29€) στη mini me(39€) που είναι αυτόματη και στην oblo (39€) από την εμπειρία σας ποια μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Αυτόματη να πάρεις. Απίστευτη ευκολία και σωστή ποσότητα νερού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 κάτι λένε εδώ ότι καίει την πλακέτα ή κάτι παρόμοιο μήπως η αυτόματη είναι πιο επίφοβη σ ε αυτό το θέμα; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα εδώ και 2 χρόνια. Με καθημερινή πολλαπλή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις έχει δοκιμάσει κανείς από εδώ; http://www.e-dructer.com/Bernini-Compatible-Dolce-Gusto-Cappuccino-96-Capsules Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Τις τελευταιες μερες μου αναψε παλι το λαμπακι της αφαλατωσης στην tassimo.Μου το φυλαγε για χριστουγεννιατικο μποναμα φαινεται....Ομως επειδη μο τελειωσαν οι ταμπλετες αφαλατωσης ειπα να δοκιμασω μια πιο "φυσικη" μεθοδο.Ειδα σε καποια forums οτι καλη δουλεια κανει το κιτρικο οξυ(ξυνο) που πουλανε στα σουπερ μαρκετ.Εβαλα λοιπον 2 κουταλιες της σουπας απο αυτο σε 500 ml νερο και ετρεξα το προγραμμα αφαλατωσης.Τωρα εχει σβησει το λαμπακι και φαινεται να δουλευει ρολοϊ.Οσοι εχετε παρομοιες μηχανες με καψουλες,πως τις αφαλατωνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Δεν έχω μηχανή με κάψουλες, αλλά την κλασική και την αφαλάτωση την κάνω με τον ίδιο τρόπο, απλά βάζω πρίπου 1lt με 2 κουταλιές και κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 καλημερα και χρόνια πολλά λέω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου μία Dolce gusto και είμαι ανάμεσα στη picolo(29€) στη mini me(39€) που είναι αυτόματη και στην oblo (39€) από την εμπειρία σας ποια μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτόματη θα πάρεις..είχα πάρει την picollo και την έδωσα σε φίλο..μέτρα 160ml γάλα και 40 καφέ για έναν cappuccino..τραγικό..έπρεπε να γεμίσω την κούπα νερο 160ml να την βάζω στην ξανά τα να τρέχει και μετα να κάνω το ίδιο για 40ml Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλές οι αυτόματες αλλά μόνο ευκολία προσφέρουν. Καφέ δεν πίνεις. Καλύτερα να μαζέψει κάποιος χρήματα να πάρει μία νορμάλ πού να παίρνει αλεσμένο (έστω και χωρίς μύλο) πάρα αυτές. Ασε που χρυσοπληρώνεις τον καφέ, τόσο που θα έπαιρνες μία καλή Gaggia και θα έπινες καφέ (όχι τάδε γεύση με λίγο καφεϊνη). Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Μια χαρά καφέ κάνουν και όχι μονο...Εμένα προσωπικά και ο espresso της tassimo και μου αρέσει πολυ ..Ο cappuccino θα τον ήθελα λίγο πιο δυνατό.. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Μια χαρά καφέ κάνουν και όχι μονο...Εμένα προσωπικά και ο espresso της tassimo και μου αρέσει πολυ ..Ο cappuccino θα τον ήθελα λίγο πιο δυνατό.. Για espresso, δοκίμασε την κάψουλα του Freddo, σε ζεστό. ;) Μπορείς να δοκιμάσεις και να κάνεις cappucino με αυτή την κάψουλα, έχει πιο έντονη γεύση από τις άλλες για να μπούνε τα παγάκια. ---------- Από μηχανές, τη dolce gusto τη δοκίμασα και ήταν αρκετό ώστε να την αποφύγω, προσωπική άποψη πάντα. Αυτή τη στιγμή έχω : 1. Nespresso (Krups Pixie) στο σπίτι. 2. Tassimo (Bosch Joy) στο εξοχικό. 3. Illy Francis Y3 στη δουλειά (η πιο σημαντική). Η Nespresso βρίσκεται εδώ και χρόνια στο σπίτι και μπορώ να πω ότι ο καφές της είναι ικανοποιητικός. Το καλό με τη Nespresso είναι ότι πολλές μάρκες βγάζουν καφέ για τη συγκεκριμένη μηχανή, οπότε οι επιλογές είναι απίστευτα πολλές. Προσωπικά, προτιμώ τον Ristretto της Nespresso και τον Qualita ORO της Molinari. Τώρα τελευταία κυκλοφόρησε και τσάι από τη Lipton, πολύ καλό. Η tassimo βρισκόταν στη δουλειά μου, μέχρι που πήρα την illy. Η Tassimo έχει το πλεονέκτημα ότι κάνει και cappucino, τσάι, σοκολάτες και άλλα ροφήματα που δεν έχω ασχοληθεί, όλα με κάψουλες. Ο καφές της jacobs όμως δε λέει πολλά και δεν υπάρχει καμία εναλλακτική για τη συγκεκριμένη μηχανή, με αποτέλεσμα η Tassimo να φύγει στο εξοχικό... Τέλος η Illy, κάνει αποκλειστικά Illy καφέ, καμία άλλη μάρκα και κανένα άλλο ρόφημα, τον καλύτερο καφέ όμως με μεγάλη διαφορά. Προφανώς παίζει ρόλο και η παραπάνω ποσότητα καφέ που υπάρχει μέσα στην κάψουλα, κάτι που σε συνδιασμό με την (φανταστική) συσκευασία του, τον κάνει αρκετά ακριβότερο από τις άλλες δύο. Edited December 31, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Πάντως και εγώ δεν είχα διαβάσει τα καλύτερα (κυρίως για την ποιότητα του καφέ) για τις dolce gusto όταν έψαχνα για μηχανή... Για μένα δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε nespresso ειδικά αφού τις έχουν ακόμα σε προσφορά τις U μηχανές.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μετά από χρόνια αποφάσισα να πάρω ξανά μηχανή espresso, σαν υποτιθέμενος λάτρης του καλού espresso είναι ντροπή να κάνω συνεχώς outsourcing αυτή μου την ανάγκη... Βασικά με δελέασε η υπερβολικά μεγάλη προσφορά της μηχανής (25€ λόγω stock/βιτρίνας). Η μηχανή (ariete picasso 1365B) είναι κάτι περισσότερο από ερασιτεχνική, τα πάντα πλαστικά. Το μοναδικό της πλεονέκτημα δεν παίρνει κάψουλες (οκ είμαι παλιομοδίτης σε αυτό - μην ανοίξουμε αυτό το debate). Υποψιασμένος ότι είναι «αδύναμη», ζήτησα να μου κόψουν το καφέ στο 4. Έκανε (λίγο) αφρό, αλλά η γεύση του καφέ είναι δρομολόγιο Ρίο-Αντίρριο (:lol:). Μου έκανε εντύπωση ότι μετά στο δοχείο ότι ο καφές ήταν λες και ήταν «γαλλικός», εντελώς λάσπη. Μάλιστα δοκίμασα ξανά αυτή την φορά πιέζοντας περισσότερο στο δοχείο. Θέλω να ρωτήσω αν εγώ ξέχασα την τέχνη του espresso (π.χ. ήταν λάθος που ζήτησα 4) και αν υπάρχει περίπτωση να σώσω κάπως το αποτέλεσμα της μηχανής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Κάθε μηχανή και κάθε ποικιλία καφέ απαιτεί διαφορετική ρύθμισή. Πειραματίσου με διαφορετική ρύθμιση, πιθανόν πιο λεπτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 την dolce gusto μονο για ευκολια την χρησιμοποιώ, οταν θελω να ευχαριστηθω καφε απο την κλασικη εσπρεσιερα!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2017 Καμιά καλή αλλά φθηνή καφετιέρα espresso για αλεσμένο καθέ ή κάποια που να παίρνει και επαναγεμιζόμενες κάψουλες έχετε να προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Μου χάρισε ένας φίλος μια καφετιέρα για γαλλικό που δεν έχει κανάτα(έχει σπάσει).Βρήκα κάποιες στο skroutz,μπορώ να πάρω κάποια άφοβα ή πρέπει να προσέξω κάποιες προδιαγραφές(μέγεθος,υλικό,κ.α)? Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Συνήθως πρέπει να προσέξεις.εμένα και οι δυο μου έχουν απο κάτω ενα ελασμα που πατιεται με την κανατα και τρέχει ο καφές.Αλλιώς δεν τρέχει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Ρε παιδια εχω μια μεταλλικη επαναγεμιζομενη καψουλα για Nespresso μηχανη, αλλα δεν ξερω πως πρεπει να αλεσω σωστα τον καφε οσες φορες μου τον εχουν κοψει ειτε χοντρο ειτε ψιλο παντα μπουκωνει. Εχω δοκιμασει στο 2.5/4/4.5 αλλα τιποτα. Καμια ιδεα απο καποιον; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts