mihalis19 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 γεια σας παιδια.παρηγγειλα το T235 8gb. αφου εχει δεχεται καρτα εξωτερικη micro sd πειραζει που δεν ειναι πανω απο 8gb? τι αρνητικο εχει το 8gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 έχω το 10.1 με λογική χρήση η μπαταριά μου κρατάει 1,5 με 2 μέρες. (δεν παίζω παιχνίδια)Μπορεί να μας πεί κάποιος που έχει το 8" ή το 10.1" πόσο κρατάει η μπαταρία του με λογική χρήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Στο 10.1" WI-FI γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιήσω USB στικάκι για ίντερνετ Δουλεύει? μέσω otg cable, η με κάποιο άλλο τρόπο? Edited December 10, 2014 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Στο 10.1" WI-FI γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιήσω USB στικάκι για ίντερνετ Δουλεύει? μέσω otg cable, η με κάποιο άλλο τρόπο? Κανένας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα tablet το οποίο θα λειτουργεί και ως πλοηγός στο αυτοκίνητο. Βλέπω για το Tab 4 είτε το 7'' είτε το 8''. To έχει χρησιμοποιήσει κανείς ως πλοηγό να πει εντυπώσεις; Για παράδειγμα σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας αν φαίνεται καλά, συμβατότητα με τις γνωστές εφαρμογές του playstore κλπ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλημέρα ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορούε να σταματήσουμε μια και καλή κάποιες εφαρμογές πού δουλεύουν στο παρασκήνιο και μας τρώνε τζάμπα την ram. Χωρίς να έχω κάτι το ιδιαίτερο από εφαρμογές. Βλέπω στην διαχείριση μνήμης 0.89 gb / 1.29gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορούμε να σταματήσουμε μια και καλή κάποιες εφαρμογές πού δουλεύουν στο παρασκήνιο και μας τρώνε τζάμπα την ram. Χωρίς να έχω κάτι το ιδιαίτερο από εφαρμογές. Βλέπω στην διαχείριση μνήμης 0.89 gb / 1.29gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορούμε να σταματήσουμε μια και καλή κάποιες εφαρμογές πού δουλεύουν στο παρασκήνιο και μας τρώνε τζάμπα την ram. Χωρίς να έχω κάτι το ιδιαίτερο από εφαρμογές. Βλέπω στην διαχείριση μνήμης 0.89 gb / 1.29gb Δοκίμασε το Greenify Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά του 7ιντσου galaxy tab 4 LTE. Το θέλω και για κινήτο. Είδα στο GSMarena μέσο όρο βαθμολογίας 4 στα 10 και τρόμαξα λίγο. Το έχω παραγγείλει ήδη στα 178 ευρώ. Για πείτε έχει κάνα θέμα το chipset γιατι δε το γνωρίζω. Όποιος το χει δουλέψει και μπορεί ας κάνει ένα κόπο να μου πεί. Ευχαριστώ πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Επεσε η παραγγελια για το 10.1 για τη μανουλα μου :lol: Προταση για προστασια οθονης? Κατι σε tampered glass. Κοιταω στο ebay αλλά καποια προσωπικη εμπειρια θα βοηθουσε, οπως επισης και καποια προταση για θηκη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 ο φορτιστης του ταμπλε οταν το βαζω στην πριζα κανει ενα τσιρτσιρισμα θα λεγα....ξερει γιατι μπορει να συμβαινει αυτο και τι ειναι?εχω το 7ρι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) καλημέρα, Εγώ έχω το Τ530 και το έχω κάνει root ακολουθώντας της οδηγίες από εδώ http://theunlockr.com/2014/07/23/how-to-root-the-samsung-galaxy-tab-4-10-1-sm-t530/ αλλα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο για το Τ535 Με αυτό τον τρόπο ο Knox γράφει ή μένει στο 0Χ0? Edited December 25, 2014 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Με αυτό τον τρόπο το Knox γράφει ή μένει στο 0Χ0? Με μια γρήγορη ματιά είδα πως πρόκειται για cf root άρα αυτομάτως γράφει ο Knox 0x1 και βγαίνεις εκτός εγγύησης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Με μια γρήγορη ματιά είδα πως πρόκειται για cf root άρα αυτομάτως γράφει ο Knox 0x1 και βγαίνεις εκτός εγγύησης. Υπάρχει τρόπος να μην γράφει ο Knox? Edited December 22, 2014 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπερα. Πηρα το galaxy tab 4 7.0 και διαπιστωσα οτι τα capacitive πληκτρα δεν εχουν φως. Ειναι προβλημα η ετσι ειναι το μοντελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gales Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδια εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια του ταμπλετ μου που ειναι 10.1 ταμπ 4 κραταει λιγοτερο απο οτι κρατουσε οταν το αγορασα πριν 5 μηνες. Φυσικα θα μου πειτε οτι μετραει η χρηση του και φωτεινοτητα και ολα αυτα αλλα πιστεψτε με τα εχω δοκιμασει ολα. Κραταει ενα 24 ωρο με μεσαια χρηση αλλιως λιγοτερο . Οταν το πηρα κρατουσε 2 ισως και 3 μερες καποιες φορες. Τι μπορω να κανω για αυτο ? Οποιαδηποτε απαντηση δεκτη..... Φυσικα ευχαριστω και μονο που ειδατε το μυνημα μου. Και εχω ακουσει οτι μπορω να το στειλω πισω στην samsung και να μου αλλαξει την μπαταρια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπερα. Πηρα το galaxy tab 4 7.0 και διαπιστωσα οτι τα capacitive πληκτρα δεν εχουν φως. Ειναι προβλημα η ετσι ειναι το μοντελο? Ετσι ειναι το συγκεκριμενο μοντελο φιλε μου. Στα πιο ακριβα tablets της Samsung αναβουν τα capacitive πληκτρα αλλά στο συγκεκριμενο οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsaki1988 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα! Θέλω μια μικρή βοήθεια αν ξέρει κάποιος....προμηθεύτηκα εχθές ένα tab 4 8.0 και έχω το εξής πρόβλημα δεν μπορώ να το βάλω στην αθόρυβη λειτουργία.... μπαίνει μόνο στην δόνηση χωρίς όμως να μπορέσουν ν απενεργοποιηθουν τελείως οι ήχοι. Πήγα και στις ρυθμίσεις και το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια άκρη.... το θέμα είναι ότι κάνω εγώ κάποιο λάθος ή λειτουργικά από την συσκευή δεν υποστηριζεται αυτή η δυνατότητα; ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρεται φίλος για 10ιντσο ταμπλετ και του προτεινα το tab 4 10.1 . Η χρήση που θα κάνει ειναι browsing , facebook , ανάγνωση Pdf και παρακολούθηση ταινιών.. Θα είναι εντάξει έτσι; Απο lag πως παει;; Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet με την 7.0" οθόνη.... Μπορει κάποιος που το έχει να μου πει τις εντυπώσεις του? Αξίζει? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Εχω το 7 αρι wifi πήρα μια θήκη με πληκτρολόγιο που συνδέεται με usb καλώδιο αλλα δεν το αναγνωρίζει την δοκίμασα σε ενα κινέζικο και την αναγνώρισε τι να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφέρεται φίλος για 10ιντσο ταμπλετ και του προτεινα το tab 4 10.1 . Η χρήση που θα κάνει ειναι browsing , facebook , ανάγνωση Pdf και παρακολούθηση ταινιών.. Θα είναι εντάξει έτσι; Απο lag πως παει;; Ευχαριστώ πολύ ! Είναι πολύ καλό να το προτιμήση αξίζει είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω το 7 αρι wifi πήρα μια θήκη με πληκτρολόγιο που συνδέεται με usb καλώδιο αλλα δεν το αναγνωρίζει την δοκίμασα σε ενα κινέζικο και την αναγνώρισε τι να φταίει? Το δικό μου 10αρι το αναγνωρίζει κανονικότατα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για root T-530 χωρίς να γράφει ο Knox? Κάποιος κάτι νεότερο? Edited January 29, 2015 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 galaxy tab 4 101.4g i galaxy tab pro καμια γνομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 galaxy tab 4 101.4g i galaxy tab pro καμια γνομη εννοείτε το pro σαν η μέρα με την νύχτα είναι !! δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 στο 4g κολαω που δεν εχει. για την καμερα δεν καιγομαι και τοσο,απλα με το wi-fi δεν εχει παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts