pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Το δικό μου πάντως και 2 φίλων μου έβγαζε το πολύ 4 ώρες αλλά τα είχα όλα στο αυτόματο και χωρίς ροοτ.εσύ δεν ξέρω τι ρυθμίσεις εχεις.τώρα με το g3 έχω 5 ώρες σίγουρα και όταν το βάζω το βράδυ για φόρτιση έχω 15% ακόμη Καλημέρα χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα σας το Μ8 βγάζει σε μένα πάνω από 5 ώρες ανοιχτής οθόνης και με το που το έκανα ρουτ xposed/greenify μου έβγαλε 6,αυτά τα ολίγα καλό υπόλοιπο Κυριακής Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλημέρα χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα σας το Μ8 βγάζει σε μένα πάνω από 5 ώρες ανοιχτής οθόνης και με το που το έκανα ρουτ xposed/greenify μου έβγαλε 6,αυτά τα ολίγα καλό υπόλοιπο Κυριακής Τι ειναι αυτο φιλε μου?Το greenify εννοω.Κανει οικονομια στην μπαταρια? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν ξέρω φίλε μου μπορεί να γυρίσω πάλι κάποια στιγμή γιατί πραγματικά το μ8 είναι άριστη συσκευή και το sense ήδη μου λείπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν ξέρω φίλε μου μπορεί να γυρίσω πάλι κάποια στιγμή γιατί πραγματικά το μ8 είναι άριστη συσκευή και το sense ήδη μου λείπει. Όχι γιατί προηγουμένως έγραψες ότι μόνο το sense και σε όλα τα άλλα είναι πίσω,μια επίσκεψη στο φόρουμ του Μ8 θα σε πείσει για το ακριβώς αντίθετο Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Όχι γιατί προηγουμένως έγραψες ότι μόνο το sense και σε όλα τα άλλα είναι πίσω,μια επίσκεψη στο φόρουμ του Μ8 θα σε πείσει για το ακριβώς αντίθετο Απο την εποχη του one x ακομα αν και παθιασμενος iphoneακιας ελεγα πως ειναι η μοναδικη android συσκευη με συμπεριφορα ios...Απο τοτε ερωτευμενος και μαλιστα ηταν ο λογος που ανοιξα τα ματια μου και εκανα την μεγαλη στροφη προς αυτη την πλατφορμα. Εχει κανει φοβερη δουλεια το development τμημα της εταιρειας και ολα ειναι smooth... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν ξέρω ίσως έχω ενθουσιαστεί από την οθόνη του lg και την κάμερα του στα όποια υπερτερεί αλλά από εμπειρία χρήσης είναι μπροστά το htc λόγω sense Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Πιστευω οτι καλο ειναι να έχουμε ενα ξεχωριστό θεμα για τα accessories (θήκες,προστασία οθόνης, κλπ), γιατι στο επίσημο θεμα χάνεται οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση. Ελπίζω να το εγκρίνουν οι mods και όσοι εχετε ήδη αγοράσει κάποιο αξεσουάρ να βοηθήσετε τους υπόλοιπους γράφοντας την γνώμη σας η καποιο review. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως να μεταφερόταν το θεμα στην κατηγορία LG Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν ξέρω ίσως έχω ενθουσιαστεί από την οθόνη του lg και την κάμερα του στα όποια υπερτερεί αλλά από εμπειρία χρήσης είναι μπροστά το htc λόγω sense Συμφωνώ απολύτως παρόλο που είμαι κάτοχος του G3. Αντικειμενικά το M8 έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης απλά ο καθένας έχει άλλες προτεραιότητες. Εγώ διάλεξα κάμερα και μέγεθος οθόνης σε μαζεμένο μέγεθος. Όμως δεν θα κάνω το άσπρο-μαύρο ότι το G3 είναι ανώτερο από το Μ8! Πολύ καλή συσκευή αλλά ανώτερη όχι. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά το θεμα με τα ξαφνικά shutdowns εξακολουθεί; Ειναι το μονο που με κρατάει απο την άμεση αγορά του. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά το θεμα με τα ξαφνικά shutdowns εξακολουθεί; Ειναι το μονο που με κρατάει απο την άμεση αγορά του. Ευχαριστώ Αυτό στην προηγούμενη αναβάθμιση είχε γίνει soft reboot τώρα με την 10h δεν είχα τίποτα εδώ και 10 μέρες οπότε λογικά λύθηκε Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Τι ειναι αυτο φιλε μου?Το greenify εννοω.Κανει οικονομια στην μπαταρια? Το greenify ειναι μια εφαρμογη που δουλευει ή μονη της ή σε συνεργασια με το xposed framework. Τη βρισκεις και στο Play store απλα πρεπει να εισαι root!! Δουλεια της ειναι να "κοιμιζει" τις εφαρμογες που εσυ θα επιλεξεις, ωστε να μη σου ξυπνανε το κινητο σε ανύποπτο χρονο και σου τρωνε μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Πλέον το Greenify δεν απαιτεί να είσαι SU. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Συμφωνω απολυτα.Κι εγω ακομη το ειδα.Και φανταστειτε οτι ειμαι χρηστης που εχει wifi , 3g 4g ,gps συνεχεια ανοιχτα.Τωρα για τις 5 ωρες του g3 συγνωμη αλλα δεν εχουν περασει ουτε 3 μερες που το χα και τετοια μπαταρια δεν ειδα.Βεβαια ημουν στην 10g αν παιζει καποιο ρολο αλλα τεσπα. Αλλωστε για να αποφυγουμε και αυτα τα vs καποια πραγματα οπως η καταναλωση της μπαταριας εχει να κανει και απο το τι χρηση κανει ο καθενας μας οποτε ας μην μεινουμε εκει...Αλλου ειναι το θεμα... το G3 το ειχες μονο 3 μερες ;;; η μπαταρια του G2 που εχω εγω αλλα και του G3 θελει 4-5 πληρεις φορτισεις για να δειξει τις δυνατοτητες της !!! ακομα και μετα απο εγκατασταση νεας ρομ , βλεπεις τεραστια διαφορα μετα απο 4-5 φορτισεις ! επισης , οπως ειπαν πολλα παιδια καμια σχεση η 10h με τις προηγουμενες ! εχει πλακα η συγκριση του φιλου που στο Πλαισιο με 10h πηγαινει παρα πολυ καλα ενω στον Κωτσοβολο με προηγουμενη εκδοση ειχε λαγκ !!!!! τελος παντων , εχεις παρει παρα πολυ συσκευη , τελειο το SSENSE !!! μακαρι να μπορουσαν να μικτυνουν λιγο τις διαστασεις του m8 βγαζοντας το htc ξερω γω ... Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χαιρετώ την παρέα! Μόλις το αγόρασα σφραγισμένο απο ebay ( το 16αρι δυστυχώς!) . Ελπίζω να έκανα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χαιρετώ την παρέα! Μόλις το αγόρασα σφραγισμένο απο ebay ( το 16αρι δυστυχώς!) . Ελπίζω να έκανα καλά :) Περιμενουμε εντυπωσεις σε λιγες μερες... :) Μια χαρα εκανες μην ανησυχεις! ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Περιμενουμε εντυπωσεις σε λιγες μερες... :) Μια χαρα εκανες μην ανησυχεις! ;) Εννοείται ! Πήρα και tempered glass για προστασία και μια s-line black case γιατί το χρυσό που "κέρδισα" δεν ξέρω αν θα μου αρέσει. Σύνολο για όλα με μεταφορικα 362 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Είχα βάλει στο προηγούμενο post μου, την αυτονομία μπαταρίας που είχα με την v10g (..έφτανα τις 6 ώρες οθόνη στο 9%). ..μετά όμως την αναβάθμιση σε v10h, ξαναβάζω ..καθώς το κινητό έγινε ακόμα καλύτερο (..πλέον τις έξι ώρες τις "πιάνω" στο 20% ..και με σαφώς περισσότερη χρήση {..η φωτεινότητα είναι στο 70% αυτόματη, το ίδιο και τα δίκτυα (2,3,και 4g), με μισή έως μία ώρα τηλέφωνα και τουλάχιστον 3 ώρες internet την ημέρα}. Υ.Γ. Ευτυχώς (..καθώς διαβάζω "διάφορα") ..ποτέ δεν είχα πρόβλημα με lag, η επανεκινήσεις, η αυτονομία (..πάντα πάνω από 5 ώρες οθόνη ..και ακόμη και σε "σκληρή" χρήση ..πάνω από ημέρα φούλ λειτουργίας) ..Εντωμεταξύ με κάθε αναβάθμιση, το κινητό γίνεται όλο και καλύτερο! http://i1275.photobucket.com/albums/y456/george_pap35/Screenshot_2014-08-31-18-53-49_zps427177e7.png http://i1275.photobucket.com/albums/y456/george_pap35/Screenshot_2014-08-31-18-56-03_zpse8bba3f5.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 το G3 το ειχες μονο 3 μερες ;;; η μπαταρια του G2 που εχω εγω αλλα και του G3 θελει 4-5 πληρεις φορτισεις για να δειξει τις δυνατοτητες της !!! ακομα και μετα απο εγκατασταση νεας ρομ , βλεπεις τεραστια διαφορα μετα απο 4-5 φορτισεις ! επισης , οπως ειπαν πολλα παιδια καμια σχεση η 10h με τις προηγουμενες ! εχει πλακα η συγκριση του φιλου που στο Πλαισιο με 10h πηγαινει παρα πολυ καλα ενω στον Κωτσοβολο με προηγουμενη εκδοση ειχε λαγκ !!!!! τελος παντων , εχεις παρει παρα πολυ συσκευη , τελειο το SSENSE !!! μακαρι να μπορουσαν να μικτυνουν λιγο τις διαστασεις του m8 βγαζοντας το htc ξερω γω ... Οχι πριν απο τρεις μερες το εδωσα... Ναι οντως η συσκευη ειναι τελεια και δεν μετανιωνω λεπτο! Τωρα για το θεμα αυτονομιας θα παρεξηγηθω αλλα μπορω να κρατησω απλα την οθονη ανοιχτη για 8 ωρες με τα παντα κλειστα και να ανεβασω τα στατιστικα και να παθετε την πλακα σας. Προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι πιο πανω εκανε κατι τετοιο η οτι λεει ψεματα απλα ο καθενας το βλεπει αναλογα την χρηση που κανει προσωπικα.Αλλη χρηση κανω εγω αλλη καποιος αλλος. Αν βγαζει τωρα 6 ωρες και εχει και 20% τοτε αν παρει το Μ8 θα βγαλει 8 σιγουρα. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η ένδειξη χρήσης οθόνης δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτική... Μην μπερδεύεστε... Έχει τεράστια διαφορά αν ο ένας στις X ώρες οθόνης έβλεπε full HD video από 3G και ο άλλος τις ίδιες χάζευε στο twitter από WiFi... Επίσης και τις ώρες μη χρήσης της οθόνης μπορεί να προκύψουν τεράστιες διαφορές... Ο ένας μπορεί να πχ να είναι μονίμως σε 3g με όλες τις εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο και να ανανεώνονται και ο άλλος να ανοιγοκλείνει το 3G και να έχει μόνο 3-5 εφορμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οχι πριν απο τρεις μερες το εδωσα... Ναι οντως η συσκευη ειναι τελεια και δεν μετανιωνω λεπτο! Τωρα για το θεμα αυτονομιας θα παρεξηγηθω αλλα μπορω να κρατησω απλα την οθονη ανοιχτη για 8 ωρες με τα παντα κλειστα και να ανεβασω τα στατιστικα και να παθετε την πλακα σας. Προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι πιο πανω εκανε κατι τετοιο η οτι λεει ψεματα απλα ο καθενας το βλεπει αναλογα την χρηση που κανει προσωπικα.Αλλη χρηση κανω εγω αλλη καποιος αλλος. Αν βγαζει τωρα 6 ωρες και εχει και 20% τοτε αν παρει το Μ8 θα βγαλει 8 σιγουρα. Έχω το g2 και μπορώ να πω άφοβα ότι το g3 σε σχέση με το m8 των 4.7 ιντσών καθαρης οθόνης είναι κλάσεις ανώτερο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Έχω το g2 και μπορώ να πω άφοβα ότι το g3 σε σχέση με το m8 των 4.7 ιντσών καθαρης οθόνης είναι κλάσεις ανώτερο;) Κι εγω μπορω να πω οτι το ford μου σε σχεση με το WW siroco ειναι κλασεις ανωτερο...Αλλα τι σημασια θα ειχε αν δεν μπορουσα να σας πω τους λογους και να τεκμηριωσω αυτο που λεω? Ας μην μπουμε λοιπον σε vs καταστασεις... Αλλωστε μην ξεχνας πως υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας που λεγεται γουστο ...Αλλο αποτελεσμα θα εχουμε αν κρινουμε με αυτο και αλλο αν δουμε αντικειμενικα τις συσκευες με ολα τους τα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κι εγω μπορω να πω οτι το ford μου σε σχεση με το WW siroco ειναι κλασεις ανωτερο...Αλλα τι σημασια θα ειχε αν δεν μπορουσα να σας πω τους λογους και να τεκμηριωσω αυτο που λεω? Ας μην μπουμε λοιπον σε vs καταστασεις... Αλλωστε μην ξεχνας πως υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας που λεγεται γουστο ...Αλλο αποτελεσμα θα εχουμε αν κρινουμε με αυτο και αλλο αν δουμε αντικειμενικα τις συσκευες με ολα τους τα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα... Φίλε μου είχα note 3 ποιο m8 κάνετε πλάκα για τα δέκατα δευτερολέπτου στην ταχύτητα να μην μπορείς να βγάλεις σωστή φωτογραφία τα παιδιά σου και εχω 3 υπόψιν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οχι πριν απο τρεις μερες το εδωσα... Ναι οντως η συσκευη ειναι τελεια και δεν μετανιωνω λεπτο! Τωρα για το θεμα αυτονομιας θα παρεξηγηθω αλλα μπορω να κρατησω απλα την οθονη ανοιχτη για 8 ωρες με τα παντα κλειστα και να ανεβασω τα στατιστικα και να παθετε την πλακα σας. Προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι πιο πανω εκανε κατι τετοιο η οτι λεει ψεματα απλα ο καθενας το βλεπει αναλογα την χρηση που κανει προσωπικα.Αλλη χρηση κανω εγω αλλη καποιος αλλος. Αν βγαζει τωρα 6 ωρες και εχει και 20% τοτε αν παρει το Μ8 θα βγαλει 8 σιγουρα. Φίλε μου, όντως έχεις δίκιο σχετικά με την χρήση που κάνει ο καθένας και αντιλαμβάνομαι ότι όντως δεν έχεις καμία πρόθεση να έρθεις σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με κανένα (απλά λές την γνώμη σου ..την οποία και σέβομαι, καθώς ο καθένας μας είναι ικανοποιημένος με διαφορετικά πράγματα ...αλλιώς όλοι θα είχαμε το ίδιο κινητό, το ίδιο αυτοκίνητο κλπ).. Επειδή όμως μπορεί να υπάρχουν σκέψεις από κάποιους για το εάν "απλά άφησα ανοιχτό το τηλέφωνο χωρίς χρήση", για να επιτευχθεί αυτός ο χρόνος, βάζω και λίγο παρακάτω που έχει την χρήση internet (..νομίζω 6% με wifi σημαίνει ότι το τηλέφωνο ήταν αρκετές ώρες στο internet ..και ότι το επίσης μόνο 4% αναμονή κινητού ...σημαίνει ότι το τηλέφωνο ήταν σε αρκετά συνεχή χρήση). Είναι σε συνέχεια του παραπάνω ..και πλέον η χρήση έφτασε το 6.36, με υπόλοιπο 16%. http://i1275.photobucket.com/albums/y456/george_pap35/Screenshot_2014-08-31-20-09-51_zpsb3958aa1.png http://i1275.photobucket.com/albums/y456/george_pap35/Screenshot_2014-08-31-20-10-07_zpsba134392.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Οχι πριν απο τρεις μερες το εδωσα... Ναι οντως η συσκευη ειναι τελεια και δεν μετανιωνω λεπτο! Τωρα για το θεμα αυτονομιας θα παρεξηγηθω αλλα μπορω να κρατησω απλα την οθονη ανοιχτη για 8 ωρες με τα παντα κλειστα και να ανεβασω τα στατιστικα και να παθετε την πλακα σας. Προς θεου δεν λεω οτι το παλικαρι πιο πανω εκανε κατι τετοιο η οτι λεει ψεματα απλα ο καθενας το βλεπει αναλογα την χρηση που κανει προσωπικα.Αλλη χρηση κανω εγω αλλη καποιος αλλος. Αν βγαζει τωρα 6 ωρες και εχει και 20% τοτε αν παρει το Μ8 θα βγαλει 8 σιγουρα. Για να μη μπαίνουμε σε vs καταστάσεις θα ήταν χρήσιμο να μην έκραζες τον άνθρωπο που έβγαλε τα στατιστικά της μπαταρίας του πριν από μόλις δύο posts. Στα screenshots έχει 33 ώρες χρήσης και βγάζει 6+ SOT κι αυτό είναι αντικειμενικό με βάση τη χρήση του. Προσωπική η χρήση - αντικειμενικό γιατί δεν το είπε αλλά ανέβασε τις εικόνες. Αντικειμενικό θα είναι επίσης αν βγάλεις κι εσύ screenshots της χρήσης σου και τις ανεβάσεις στο thread του M8 να τις δει όποιος ενδιαφέρεται. Αντικειμενικό όμως δεν είναι να βλέπεις τις 4,7 σαν 5,5. Αν είναι γρηγορότερο το κινητό σου δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει κιόλας. Εκείνο που με νοιάζει είναι να βρω σε αυτό το thread-αχταρμά εμπειρίες χρήσης από xposed & tweakbox για το G3... και δεν βρίσκω. Μπορεί και να μην υπάρχουν αλλά αν υπάρχουν θα είναι θαμμένα σε κάτι ξεγυρισμένα versus υποκριτικής ευγενούς προσφοράς και αυτάρεσκης αυτοεπιβεβαίωσης με αντικείμενο ότι να ναι. Στα φλέγοντα ζητήματα τώρα :-) έχει κανείς ιδέα αν γίνεται να πάει ο κύκλος κάτω δεξιά στο hotseat στην παρακάτω γραμμή του navigation; [ATTACH]49226[/ATTACH] Edited August 31, 2014 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varaderum Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ειλικρινά δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα εδώ μέσα και έβαλα την αυτονομία της μπαταρίας μόνο και μόνο για να "δείξω" ότι το τελευταίο update (σε σχέση με το προηγούμενο), είναι όντως καλύτερο (..και μακάρι να συνεχίσει έτσι η LG). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts