Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά 10 μέρες που έχω το g3 32gb είμαι πολύ ευχαριστημένος

με το τηλέφωνο.Ειναι το πρώτο lg πού παίρνω και άν και ήμουν << samsungάκιας>>

το τηλέφωνο το έχω ερωτευτεί.Μακάρι να έχω την ίδια άποψη γιά πολύ

καιρό,δεν βιάζομαι καθόλου για την αναβάθμιση σέ 6,και διαβάζω καί πολά προβλήματα πρός τό

παρόν.

Τό μόνο κουφό προβληματάκι πού έχω είναι ότι δεν μπορώ να διαμορφόσω μιά επαφή

μέ εικόνα και ηχο κλήσης διαφορετικό,ενώ στις επαφές πού το επεξεργάζομαι ,βλέπω τις

αλλαγές κανονικά,όταν με καλεί,αυτή η επαφή δεν βλέπω την εικόνα και το διαφορετικό

ήχο κλήσης πού έχω βάλει.(Οι επαφές μου είναι πάντα στό e-mail).

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αν κατάλαβα καλά οι επαφές είναι συγχρονισμένες με το cloud.Επειδή και εγώ είχα θέμα με τις επαφές πχ έβαζα εικόνες και δεν τις εμφάνιζε δοκίμασε να βγάλεις την SIM και να ανοίξεις το κινητό και μπες στις επαφές και ρύθμισε τες ξανά.Εμένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα μου.

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για τις επαφες πατησε στις 3 τελειες επανω δεξια εχει επιλογη για ρυθμισεις επαφων-επαφες για προβολη και επελεξε τι θελεις.

Αυτό είχα κάνει αλλά δεν καταφέρα κάτι.Στο τέλος εκκίνησα το κινητό χωρίς SIM και έτσι λύθηκε το θέμα αφού οι μόνες επαφές ήταν στην συσκευή ;)

Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4.

Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love:

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου έχει σπάσει τα νεύρα, δε θα τη πάρω πότε την αναβάθμιση... Τι παίζει με τα Πολωνικά;; Έβαλα και το lg phone from και δείχνει τα παρακάτω

http://i63.tinypic.com/242e4vd.png

την 21Α την έχω περάσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, η mm δεν λέει να εμφανιστεί..

Μου έχει σπάσει τα νεύρα, δε θα τη πάρω πότε την αναβάθμιση... Τι παίζει με τα Πολωνικά;; Έβαλα και το lg phone from και δείχνει τα παρακάτω

την 21Α την έχω περάσει εδώ και κάποιες εβδομάδες, η mm δεν λέει να εμφανιστεί..

υπομονηηηηη...

:ninja:

Δοκίμασε να μεταφέρεις - αντιγράψεις τις επαφές σου από το e-mail στη μνήμη του κινητού. Τότε λογικά ότι ρυθμίσεις κάνεις θα λειτουργούν.

Ωραία είναι στο cloud οι επαφές σου ότι καλύτερο, αυτό το επιβεβαιώνεις πηγαίνοντας στις ομάδες στο τηλεφωνικό μενού να είναι στο Google όχι στο τηλέφωνο.

Όμως στις επαφές στην αρχή έχει επιλογή ρύθμιση προφίλ μου μόλις το επιλέξεις σου ζητά να αποδεχτείς πρόσβαση από την εφαρμογή επαφές σε πολυμέσα, αρχεία και φωτογραφίες στη συσκευή.

Υπάρχει κουτάκι που αν έχει επιλεγεί δεν εμφανίζει το παράθυρο αυτό ξανά, σε περίπτωση που έχεις κάνει απόρριψη πρέπει να καθαρίσεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να σου βγάλει παράθυρο επιβεβαίωσης.

Άλλη περίπτωση εμπλοκής είναι μέσα από τα δικαιώματα εφαρμογών μόνο αν τα άλλαξες όμως.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς είναι από πάροχο το δικό σου αυτός είναι και ο λόγος της καθυστέρησης.

Διψάμε για το καινούργιο πάντα παραπάνω από όσο είναι λογικό

Edited by roll

Καλα δεν μπορουν να κανουν οτι κανει και η apple; με το που βγηκε η 9.3 ηταν στα μηχανηματα μας σε 1 ωρα

η apple εχει ενα κλειστο λειτουργικο και μια η δυο συσκευες ενω οι αλλες εταιριες εχουν περισσοτερες συσκευες+bloadware να ταιριαξουν συν τα γουστα των παροχων κινητης οποτε λογικη η καθυστερηση.

Καλα δεν μπορουν να κανουν οτι κανει και η apple; με το που βγηκε η 9.3 ηταν στα μηχανηματα μας σε 1 ωρα

Αν θέλεις συγκρίσεις με την Apple πάρε nexus και κάθε μήνα να έχεις update στην ώρα σου χωρίς να περιμένεις και πάντα ota χωρίς pc suite

Διαφορετικά αν θες κάποια πράγματα παραπάνω από τα nexus αλλά και την Apple θα πρέπει να συμβιβαστείς με τις καθυστερήσεις των κατασκευαστών

Εναλλακτικά παίρνεις το kdz και το φλασαρεις 10' υπόθεση είναι

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Σωστες εν μερη οι παραπάνω παρατηρήσεις αλλα υπενθυμιζω οτι εδω εχουμε την περίπτωση που μια εταιρία σε μια ιδια συσκευη δινει το ιδιο update σε δοσεις......να πω επισης οτι μετά απο μια εβδομαδα αλλεπάλληλων restart και sim not detected μια απλη αλλαγη μπαταριας με 17 ευρω ελυσε όλα τα προβλήματα. Σε αυτο η LG κλασεις ανώτερη της Apple
Using Tapatalk

Αν κατάλαβα καλά οι επαφές είναι συγχρονισμένες με το cloud.Επειδή και εγώ είχα θέμα με τις επαφές πχ έβαζα εικόνες και δεν τις εμφάνιζε δοκίμασε να βγάλεις την SIM και να ανοίξεις το κινητό και μπες στις επαφές και ρύθμισε τες ξανά.Εμένα έτσι λύθηκε το πρόβλημα μου.

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό είχα κάνει αλλά δεν καταφέρα κάτι.Στο τέλος εκκίνησα το κινητό χωρίς SIM και έτσι λύθηκε το θέμα αφού οι μόνες επαφές ήταν στην συσκευή ;)

Παιδιά τα δοκίμασα όλα, αλαγή ήχου κλήσης σε διάφορες επαφές που θέλω δεν μπορώ να κάνω με τίποτα.

Κατέβασα από το play store μια άλλη εφαρμογή για τις επαφές μήπως τα καταφέρω αλλά δεν μπορώ να

βρώ από τις ρυθμίσεις πως να αλλάξω την default εφαρμογή για τις επαφές.Μήπως πρέπει να αλλάξω και lancer?

Ξαναλέω ότι έχω την lollipop. Βοήθεια κανείς;

Παιδιά τα δοκίμασα όλα, αλαγή ήχου κλήσης σε διάφορες επαφές που θέλω δεν μπορώ να κάνω με τίποτα.

Κατέβασα από το play store μια άλλη εφαρμογή για τις επαφές μήπως τα καταφέρω αλλά δεν μπορώ να

βρώ από τις ρυθμίσεις πως να αλλάξω την default εφαρμογή για τις επαφές.Μήπως πρέπει να αλλάξω και lancer?

Ξαναλέω ότι έχω την lollipop. Βοήθεια κανείς;

Πήγαινε στο μενού του τηλεφώνου από τις "επαφές" ή "αγαπημένοι" ή "ομάδες" πάτησε τις 3 τελείες επάνω δεξιά επέλεξε "ρύθμιση επαφών" κατόπιν "επαφές για προβολή" εκεί να είναι επιλεγμένο το email σου το cloud που λες ότι συγχρονίζεις τις επαφές σου.

Μετά από αυτό εάν δεν σου δίνει τη φωτογραφία και τον ήχο κάνε επαναφορά στα δικαιώματα μήπως και πείραξες έστω και κατά λάθος κάτι και βγάζει εμπόδιο.

Πήγαινε στο μενού του τηλεφώνου από τις "επαφές" ή "αγαπημένοι" ή "ομάδες" πάτησε τις 3 τελείες επάνω δεξιά επέλεξε "ρύθμιση επαφών" κατόπιν "επαφές για προβολή" εκεί να είναι επιλεγμένο το email σου το cloud που λες ότι συγχρονίζεις τις επαφές σου.

Μετά από αυτό εάν δεν σου δίνει τη φωτογραφία και τον ήχο κάνε επαναφορά στα δικαιώματα μήπως και πείραξες έστω και κατά λάθος κάτι και βγάζει εμπόδιο.

Συγχρονισμό έκανα με το e-mail και μάλιστα από τον υπολογιστή έκανα και διορθόσεις επαφών

(πχ.μιά επαφή φαινόταν 2-3φορές)και έγιναν τέλειες τώρα.Άρα αυτό δεν παιζει.Το άλλο με τήν επαναφορά

στά δικαιώματα δεν τό καταλαβαίνω,αν θές βοήθησέ με.

Ευχαριστώ!!!

Συγχρονισμό έκανα με το e-mail και μάλιστα από τον υπολογιστή έκανα και διορθόσεις επαφών

(πχ.μιά επαφή φαινόταν 2-3φορές)και έγιναν τέλειες τώρα.Άρα αυτό δεν παιζει.Το άλλο με τήν επαναφορά

Ευχαριστώ!!!

Δοκίμασε το παρακάτω, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

1. Άνοιγεις την εφαρμογή του τηλεφώνου.

2. Πατάς επαφές.

3. Πατάς ρυθμίσεις (τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά).

4. Πατάς διαχείριση επαφών.

5. Πατάς Ένωση (Εκκαθάριση διπλών επαφών).

Βλέπεις τις προτάσεις και πράττεις αναλόγως. Τουλάχιστον έτσι θα έχεις σε κάθε όνομα όλες τις πληροφορίες και τις ρυθμίσεις που αντιστοιχούν σε αυτό το όνομα. Και η εφαρμογή θα το "βλέπει" πλέον σαν μια καταχώρηση και όχι 2 ή περισσότερες.

Υ.Γ. Λογικά θα πρέπει να δουλέψει και να μην μπερδεύει την κάθε καταχώρηση.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει ή να μου εξηγήσει πως δουλεύει το NFC; θέλω να περάσω αρχεία mp3 από ένα τηλέφωνο σε ενα άλλο και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο..

Ζεις μονάχα μια φορά..

Ευχαριστώ!!!

Εφαρμογές

Από τις 3 τελίτσες

1. διαμόρφωση εφαρμογών

2. μηδενισμός προτιμήσεων εφ.

Από το πρώτο

Άδειες εφαρμογής

ελέγχεις τα δικαιώματα των εφαρμογών στα

επαφές και τηλέφωνο

ειδικότερα όλα τα emails

( email, gmail, inbox) και το επαφές

Εάν δεν έχουν αυτά τα δικαιώματά τους λογικά δεν θα σου λειτουργεί με εικόνα και ήχο.

Από το δεύτερο μηδενίζεις τα δικαιώματα που έχουν πάρει ο εφαρμογές και έτσι αναγκάζονται να τα ζητήσουν όταν τα τρέξεις την επόμενη φορά.

Δηλαδή την πρώτη φορά που θα τρέχεις εφαρμογή στην οποία διαγράφηκαν τα δικαιώματα θα σου βγάζει παραθύρο για εξουσιοδότηση.

Εγώ τα είχα κάνει σαλάτα με τα δικαιώματα και αναγκάστηκα να κάνω διαγραφή μετά όταν έτρεξα πρώτη φορά την εφαρμογή μου ζήτησε να δώσω τα δικαιώματα που ήθελε, αυτή είναι η ταλαιπωρία μια επιβεβαίωση, τίποτα το πολύπλοκο.

Έτσι επανήλθαν όλα στο κανονικό.

Αυτά έχω καταλάβει.

Εσύ αν δεν έχεις μεταβάλει κάτι δεν έχεις λόγο να επέμβεις, εκτός κι αν έκανες κάτι άθελά σου και δεν το κατάλαβες.

Για να παίξω με τα δικαιώματα άφησα το hard reset να περιμένει.

Οι περιπέτειες του G3 συνεχίζονται. Ξαφνικά το τηλέφωνο μετά από ένα έτος εξαιρετικής λειτουργίας άρχισε να σβήνει και όταν ξεκινούσε πάλι δεν αναγνωρίζε την sim. Μετά από πολλές φορές και προσπαθειες και όταν τελικά ζητούσε pin, με το που έκανε log on σε 4G έπεφτε. Με τα πολλά διαπίστωσα ότι έφταιγε η μπαταρία ή οποία παρότι έδειχνε 100% και υγιέστατη φαίνεται ότι όταν κληθεί να δώσει πολύ ρεύμα καταρρέει. Άλλαξα την μπαταρία και όλα τώρα δείχνουν μία χαρά. Αυτό που έκανα τον τελευταίο καιρό και γονάτισε η μπαταρία είναι φόρτιση από αδύναμο USB port. Κατά συνέπεια αποφύγετε το αυτό πριν παθετε το ίδιο. Κατά τα άλλα ακόμη μου λέει κάθε μέρα ότι έχω το τελευταίο λογισμικό χωρίς καν να υπάρχει ή υποψία του android 6.0...... έχω φάει μεγάλο τρολαρισμα από την LG.
Using Tapatalk

Οι περιπέτειες του G3 συνεχίζονται. Ξαφνικά το τηλέφωνο μετά από ένα έτος εξαιρετικής λειτουργίας άρχισε να σβήνει και όταν ξεκινούσε πάλι δεν αναγνωρίζε την sim. Μετά από πολλές φορές και προσπαθειες και όταν τελικά ζητούσε pin, με το που έκανε log on σε 4G έπεφτε. Με τα πολλά διαπίστωσα ότι έφταιγε η μπαταρία ή οποία παρότι έδειχνε 100% και υγιέστατη φαίνεται ότι όταν κληθεί να δώσει πολύ ρεύμα καταρρέει. Άλλαξα την μπαταρία και όλα τώρα δείχνουν μία χαρά. Αυτό που έκανα τον τελευταίο καιρό και γονάτισε η μπαταρία είναι φόρτιση από αδύναμο USB port. Κατά συνέπεια αποφύγετε το αυτό πριν παθετε το ίδιο. Κατά τα άλλα ακόμη μου λέει κάθε μέρα ότι έχω το τελευταίο λογισμικό χωρίς καν να υπάρχει ή υποψία του android 6.0...... έχω φάει μεγάλο τρολαρισμα από την LG.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πόσο αδύναμο τόσο ώστε να γίνει καταναλωτής του ρεύματος ο φορτιστής!

Πάλι καλά που δεν έβγαλε πρόβλημα εσωτερικά

Μα για τη συσκευή σου η τελευταία θα είναι για να σου το βγάζει, λίγο υπομονή ακόμα και LG pc suite.

Παιδιά μου ήρθε ΟΤΑ 40 c.

Να μας ελεγες και τι χώρα προέλευσης είναι το κινητό σου θα ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστούμε

Να μας ελεγες και τι χώρα προέλευσης είναι το κινητό σου θα ήταν χρήσιμο.

Ευχαριστούμε

April fools..... :-)

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

σε εμενα σημερα 1/04.2016 ηρθε αναβαθμηση σε Ν χωρις να ειναι beta.σαν πρωταπριλιατικο αστειο μου φαινεται:lol::p:hypno:

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.

Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει ή να μου εξηγήσει πως δουλεύει το NFC; θέλω να περάσω αρχεία mp3 από ένα τηλέφωνο σε ενα άλλο και ψάχνω τον καλύτερο τρόπο..

Καλό μήνα.Εδώ είσαι http://www.samsung.com/gr/support/skp/htg/16045 ή καλύτερα εδώ με βίντεο http://www.verizonwireless.com/support/lg-g3-near-field-communications-video/

Edited by vortex78

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

April fools..... :-)

Απο την ανυπομονησία του να έρθει και σε μας δεν διάβασα ποια ΟΤΑ του ήρθε. Καλό μήνα. :lol::lol: