asdfaster Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Και η κιτρινιλα κανονικά. πολυ ωραια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Απλά απαράδεκτη, έπρεπε να είχε δώσει καιρό τώρα την αναβάθμιση σε 5.1 με το UX 4 αλλά ούτε ένα μικρό update που να διορθώνει κάτι δεν ενδιαφέρθηκαν εκεί στη LG... Πραγματικά έχουν αφήσει τη ναυαρχίδα του 2014 μόλις χωρίς καμία υποστήριξη λογισμικού, αντίθετα στο G2 της κοπέλας μου ήρθε αναβάθμιση χθες η V30F ενώ έχει και την 5.0.2 μάλιστα... Περιττό να πω ότι το G2 είναι αισθητά πιο smooth από το δικό μου G3.. έλεος ότι θα ζήλευα το πρώην κινητό μου ενώ έχω την μεταγενέστερη ναυαρχίδα δε το περίμενα.. Τι να την κάνω τη qhd οθόνη ενώ έχει θέματα το κινητό... Edited September 2, 2015 by JimZe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_S Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Και βέβαια ίσχυει σε περίπτωση που θες να το πας εσύ εναλλακτική σου έδωσα σε περίπτωση που βαριέσαι ;) όπως και να έχει κανένα ένα τηλέφωνο να δεις αν υπάρχει ανταλλατικό μην πας τσάμπα α ωραια τελεια... τι πιστευεις θα μου το αλλαξουν ή θα μου πουν κακη χρηση και ********... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 παιδια αφου ολη ασχολειστε με το κινητο. μπαινετε σε forums, μιλατε, ψαχνετε, και γενικος ασχολειστε αρκετα παραπανω απο αλλους users που απλα δεν μπαινουν σε forums η δεν ασχολουνται για των φ-χ-ψ λογο. γιατι δεν κανετε ενα root ενος λεπτου δουλεια και καθεσαι και εξαρταστε απο την lg και την καθε lg που βγαζουν μια δυο αναβαθμισης και μετα ξεχνανε τα κινητα τους. τα συν θα ειναι τοσα πολλα που το πρωτο πραγμα που θα κανετε οταν παιρνετε ενα κινητο θα ειναι σιγουρα root. για παραδειγμα εχω καπου 14 μηνες νομιζω το g3 και τρεχει 5.1.1 απο περυσι που βγηκε για τα nexus. σιγα σιγα τωρα παιρνει και στοιχεια απο android m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 αυτό που λέει ο απο πάνω, το πρώτο πράγμα που κάνω πριν πάρω κινητό είναι να κοιτάξω την aosp υποστήριξη. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 παιδια αφου ολη ασχολειστε με το κινητο. μπαινετε σε forums, μιλατε, ψαχνετε, και γενικος ασχολειστε αρκετα παραπανω απο αλλους users που απλα δεν μπαινουν σε forums η δεν ασχολουνται για των φ-χ-ψ λογο. γιατι δεν κανετε ενα root ενος λεπτου δουλεια και καθεσαι και εξαρταστε απο την lg και την καθε lg που βγαζουν μια δυο αναβαθμισης και μετα ξεχνανε τα κινητα τους. τα συν θα ειναι τοσα πολλα που το πρωτο πραγμα που θα κανετε οταν παιρνετε ενα κινητο θα ειναι σιγουρα root. για παραδειγμα εχω καπου 14 μηνες νομιζω το g3 και τρεχει 5.1.1 απο περυσι που βγηκε για τα nexus. σιγα σιγα τωρα παιρνει και στοιχεια απο android m. αυτό που λέει ο απο πάνω, το πρώτο πράγμα που κάνω πριν πάρω κινητό είναι να κοιτάξω την aosp υποστήριξη. OK, με πεισατε. :p Υπαρχει καποιο thread εδώ για root με οδηγιες για beginners; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ρουτ με αυτό twrp με αυτό και ότι άλλο θες στο θέμα με τις τροποποιήσεις Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) αυτό που λέει ο απο πάνω, το πρώτο πράγμα που κάνω πριν πάρω κινητό είναι να κοιτάξω την aosp υποστήριξη. μονο το iphone εχει υποστηριξη και τους παραδεχομαι. Για εμενα το android δεν εχει ποτε υποστηριξη αν δεν ειναι root. τον πρωτο χρονο παιρνεις full updates τον δευτερο χρονο παιρνεις 2 updates σε 6 μηνες και το αλλο εξαμηνο του δευτερου χρονου θα παρεις ενα update και κατα πασα πιθανοτητα οχι το τελευταιο update του Android M για παραδειγμα, αλλα καποιο μεσαιο update που πιθανο να εχει bugs κλασικα και σε καποια φαση ισως παρεις ενα μικρο patch update αντι για την τελευταια εκδοση full. γενικος ενα χρονο ειναι τα updates μετα των χρονο ξεκινανε να ξεχνανε. εννοειτε το πρωτο πραγμα Edited September 2, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ρουτ με αυτό twrp με αυτό και ότι άλλο θες στο θέμα με τις τροποποιήσεις Συγγνωμη που ρωταω,τι ειναι το twrp?να π-ω οτι εχω κανει ιδη ρουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Συγγνωμη που ρωταω,τι ειναι το twrp?να π-ω οτι εχω κανει ιδη ρουτ... Είναι custom recovery, το οποίο θα σου χρησιμεύσει αν θελήσεις π.χ. να φλασάρεις διαφορά mod's σε μορφή zip ή να φλασάρεις μια custom rom! Edited September 2, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ρουτ με αυτό twrp με αυτό και ότι άλλο θες στο θέμα με τις τροποποιήσεις Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Και να πάρεις και full backup το κινητό σου. ρουτ με αυτό twrp με αυτό και ότι άλλο θες στο θέμα με τις τροποποιήσεις Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ενα μεγαλο μπραβο στο σερβις της lg. αψογη ειλκρινα!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ενα μεγαλο μπραβο στο σερβις της lg. αψογη ειλκρινα!!!!!!! Με το θεμα της ρωγμης εισαι και εσυ η' κατι αλλο ? ----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν καποιος με το γνωστο θεμα της ρωγμης εχει κανενα update για τα ανταλακτικα ας ριξει μια φωνη διοτι ολο το καλοκαιρι παλευα στο τηλεφωνο να γινει κατι με το κινητο και μονο ακυρα ετρωγα.Και πιστευω πως ειμαστε 2-3 ατομα εδω μεσα με το ιδιο προβλημα.Επεισης εμφανιστηκε σε λευκο και γκρι g3 φιλων .Ιταλικη παρτιδα... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 σε φίλο με χρυσό και 410 παρτίδα που το είδα πως το εμφάνισε μου πε πως έφαγε καλή σέντρα το κινητό, του φύγε πάνω από το φορτηγό και το ψαχνε πόσα μέτρα παραπέρα.του πα πως δεν φαίνεται χτυπημένο και να το δώσει για εγγύηση αλλά δεν τον νοιάζει. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis501 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 (edited) Όχι φίλε μου αλλάξανε πλακέτα και οθόνη.το κινητό ξαφνικά ζεστενοτανε και η οθόνη και δεν λειτουργουσε.μέσα σε μια εβδομάδα μου το πείτε κούριερ από το σπίτι και το έφερε πίσω .και μένω λαρισα. Όχι Αθήνα.πραγματικά άψογο σέρβις Edited September 3, 2015 by makis501 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 ρουτ με αυτό twrp με αυτό και ότι άλλο θες στο θέμα με τις τροποποιήσεις Πριν κάνω root το κινητό πρέπει να έχω κάνει backup? Η δεν πειράζει τίποτα το root από τα αποθηκευμένα δεδομένα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Πριν κάνω root το κινητό πρέπει να έχω κάνει backup? Η δεν πειράζει τίποτα το root από τα αποθηκευμένα δεδομένα μου? το ρουτ δεν πειράζει τα δεδομένα σου, αν αλλάξεις ρομ θες μπακαπ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οκ ευχαριστώ. Το έκανα. Έχω ακόμα πολλές απορίες όποτε τα λέμε στο άλλο thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Λοιπον λεω να το παρω και εγω αξιζει το εχω βρει στο e-shop 373 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 32αρι η 16αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 32αρι η 16αρι;Το 32αρι αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ρε παιδια σορυ για τη χαζη ερωτηση. Εχω nova. Πηρα τον prime σημερα. Πριν απο αυτο ειχα βαλει με παρατεταμενο πατημα του κεντρικου κουμπιου να ανοιγει το google search. Με τον prime ομως μου δινει τη δυνατοτητα να το κανω πιο ευκολα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης. Πως θα απεργοποιησω το παρατεταμενο πατημα που ειχα πριν; Ξερω οτι αλλαζει γιατι το ειχα σεταρει ετσι προσφατα. Απλα δεν θυμαμαι πως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Το 32αρι αξιζει; Go for it. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Σίγουρα η παραπάνω μνήμη αξιζει ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμίσεις-γενικές -πλήκτρο συντομευσης ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αλλά μια υποστήριξη από Apple ενώ από android δεκάδες επιλογες Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts