cocous Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Όχι Αν θες την δευτέρα που θα πάω για δουλειά, το ξαναδοκιμάζω Τότε είσαι μια χαρα. Εμενα χωρις δεδομενα μου κανει κολπα. Και μονο στην λολιποπ 5.0. Σε αλλη έκδοση κιτκατ στοκ λαι cm12 παει λουλουδι. Τι να γταιει ρε γαμ...το. Εχω φαει τον τοπο και δεν βρηκα κατι. Γνωριζω οτι προκειται για bug της λολιποπ διοτι υπαρχουν πολλες συσκευες διαφορων εταιριων με το ιδιο θεμα αλλα γιατι άλλες εχουν θεμα και αλλες οχι.? Τι κουλο ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το αγόρασα χθες για την κόρη μου. Είναι από τις τελευταίες παρτίδες αγορασμένο από τον Γερμανό. Δεν μπορώ να πω οτι είδα κάτι ενοχλητικό όσο το εστηνα απ αυτά που διάβαζα παλιότερα. Είχε lollipop από το εργοστάσιο. Αυτό που μου έκανε κακή εντύπωση είναι τα υλικά του. Κατώτερο από S5 θα έλεγα στα πλαστικά. Επίσης χειρότερο σήμα από Μ8 και Note4 με cosmote όλα δίπλα δίπλα. Στο δύσκολο σημείο του σπιτιού, έβγαινε εκτός δικτύου ενώ τα άλλα έκαναν κλήσεις κανονικά. Το ίδιο και σε wifi. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Το αγόρασα χθες για την κόρη μου. Είναι από τις τελευταίες παρτίδες αγορασμένο από τον Γερμανό. Δεν μπορώ να πω οτι είδα κάτι ενοχλητικό όσο το εστηνα απ αυτά που διάβαζα παλιότερα. Είχε lollipop από το εργοστάσιο. Αυτό που μου έκανε κακή εντύπωση είναι τα υλικά του. Κατώτερο από S5 θα έλεγα στα πλαστικά. Επίσης χειρότερο σήμα από Μ8 και Note4 με cosmote όλα δίπλα δίπλα. Στο δύσκολο σημείο του σπιτιού, έβγαινε εκτός δικτύου ενώ τα άλλα έκαναν κλήσεις κανονικά. Το ίδιο και σε wifi. Μου κάνει εντύπωση, γιατί εγώ με το Μ8 είχα τελικά χειρότερο σήμα , κάτι που δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Επειδή μετακινούμαι όλη την ημέρα , με το Μ8 πολύ συχνά μου έκανε διακοπές ενώ τώρα στο G3 το παθαίνω σπάνια. Μήπως δεν τα πάει καλά με την cosmote? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 γεια σας , αμα κρυπτογραφησω το g3 ποσο μνημη θα πιασει εχω 20 gb ποσο θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 γεια σας , αμα κρυπτογραφησω το g3 ποσο μνημη θα πιασει εχω 20 gb ποσο θα παει Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η μνήμη αλλά με την κρυπτογράφηση θα πέσει η απόδοση r/w της μνήμης και η απόδοση της ram.. Έτσι λένε Επίσης μπορεί και να διαγράφουν τα data σου η και να καταστραφούν.Δεν ξέρω..δεν το έχω κάνει Γιατί θες να το κρυπτογραφήσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Με ασυρματη φορτιση πόση ώρα κάνει να φορτισει γιατί έχω αγανακτήσει με το καλώδιο. Μια κάνει 2 1/2 ώρες και μια όσες θέλει. Άλλαξα τελικά καλώδιο και χρησιμοποιώ ένα παλιό της Sony και φορτίζει μια χαρά. Όπως και στο galaxy παλιά με εσωσε πάλι.τα εργοστασιακά καλώδια όλο μάπα βγαίνουν. Edited April 18, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Μου κάνει εντύπωση, γιατί εγώ με το Μ8 είχα τελικά χειρότερο σήμα , κάτι που δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Επειδή μετακινούμαι όλη την ημέρα , με το Μ8 πολύ συχνά μου έκανε διακοπές ενώ τώρα στο G3 το παθαίνω σπάνια. Μήπως δεν τα πάει καλά με την cosmote? :p εχει δικιο με το σημα ο κωστας...θα εχει σκαπανεβασματα σε περιοχες με ασθενες σημα,δεν παιζει ρολο η εταιρια!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εντάξει όλοι τα έχουμε αποδεχτεί πια: έχει lag, είναι πλαστικό, σήμα χάλια, μπαταρία μικρή, οθόνη σκοτεινή κλπ. Πάμε παρακάτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εντάξει όλοι τα έχουμε αποδεχτεί πια: έχει lag, είναι πλαστικό, σήμα χάλια, μπαταρία μικρή, οθόνη σκοτεινή κλπ. Πάμε παρακάτω; Και ως γνωστο οσοι εχουν g3 ειναι και μαζοχιστες γιατι επιβαλλουν στον εαυτο τους να κρατανε αυτο το κινητο ...:!: Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ναι, ναι, άσε και που άργησε να πάρει lollipop εβδομάδες παρακαλώ, δεν έχουμε ούτε 38 διαφορετικούς τρόπους για root και άλλες τόσες recovery & custom. Μη θυμηθώ και πόσο λίγοι devs ασχολούνται και πόσα λίγα updates έχει πάρει. Χάλια! Μαύρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εντάξει όλοι τα έχουμε αποδεχτεί πια: έχει lag, είναι πλαστικό, σήμα χάλια, μπαταρία μικρή, οθόνη σκοτεινή κλπ. Πάμε παρακάτω; Και ως γνωστο οσοι εχουν g3 ειναι και μαζοχιστες γιατι επιβαλλουν στον εαυτο τους να κρατανε αυτο το κινητο ...:!: Ναι, ναι, άσε και που άργησε να πάρει lollipop εβδομάδες παρακαλώ, δεν έχουμε ούτε 38 διαφορετικούς τρόπους για root και άλλες τόσες recovery & custom. Μη θυμηθώ και πόσο λίγοι devs ασχολούνται και πόσα λίγα updates έχει πάρει. Χάλια! Μαύρα!! Πετάξτε τα!!! :p:p:p:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Πετάξτε τα!!! :p:p:p:p Μιλαμε Τελος :cool::cool::cool::cool::) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είμαι εδώ και μια 3ετία με το Galaxy S2. Παίζει να παραλάβω ένα G3. Αξίζει να δώσω τα 280 ? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είμαι εδώ και μια 3ετία με το Galaxy S2. Παίζει να παραλάβω ένα G3. Αξίζει να δώσω τα 280 ? Κατα την γνωμη μου σε αυτη την τιμη τους κλεβεις..... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Είμαι εδώ και μια 3ετία με το Galaxy S2. Παίζει να παραλάβω ένα G3. Αξίζει να δώσω τα 280 ? Κατα την γνωμη μου σε αυτη την τιμη τους κλεβεις..... Επίσης η διαφορά του με το s2 είναι χαοτικη... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 μάλλον εννοεί αν αξίζει να δώσει τα 280 για το g3, αυτό κατάλαβα εγώ γιατί να δώσει 280 το s2 δεν έχει καμία λογική.... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 μάλλον εννοεί αν αξίζει να δώσει τα 280 για το g3, αυτό κατάλαβα εγώ γιατί να δώσει 280 το s2 δεν έχει καμία λογική.... Σίγουρα έννοει το πρώτο! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γειά σαςς!! νομίζω πως έσβησα το ραδιόφωνο και την αριθμομηχανή απο το κινητό απο το smart cleaning σβήστηκαν οριστικά?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Γειά σαςς!! νομίζω πως έσβησα το ραδιόφωνο και την αριθμομηχανή απο το κινητό απο το smart cleaning σβήστηκαν οριστικά?:( Μπες στο εικονιδιο που λέει κέντρο ενημέρωσης. είναι ένα μπλε εικονίδιο με ένα ανθρωπάκι Android. Πήγαινε εκεί που λέει ενημέρωση εφαρμογων και ξανακατεβασε τα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 σε ευχαριστώ παρα πολυυυυ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδια σορυ για το ψιλοπριξιμο,αλλα δεν υπαρχει κανεις με wind f2g να μου πει αν στελνει mms και αν περασε τις ρυθμισεις χειροκινητα??Και απο τη wind και απο την Lg (τηλεφωικα),μου ειπαν οτι πρεπει να ειναι θεμα συσκευης και καλο θα ειναι να το παω να το δουνε στο σερβις!!Βαριεμαι ομως γιατι κατα τ αλλα παει μια χαρα!!Και ιντερνετ μπαινει με δεδομενα!!Να πω οτι απο αλλη συσκευη στελνω κανονικα!!Εχω σπαστει καπως γιατι απο ολες τις συσκευες που ειχα,εστελνα κανονικα και δε χρειαζοταν καποια χειροκινητη ρυθμιση( Νεο APN κλπ.)... Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλησπερα επειδη απειχα απο το φορουμ. υπαρχει τροπος για ροοτ στην lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 καλησπερα επειδη απειχα απο το φορουμ. υπαρχει τροπος για ροοτ στην lollipop? http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/d855-one-click-root-twrp-recovery-t3072767 Αλλά υπάρχει συγκεκριμένο thread στο forum http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=401631&page=107 Καλό είναι να το διαβάσεις για την επίλυση τυχόν αποριών σου. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Νεο google services http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-7-3-28-1863718-430-android-apk-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Νεο google services http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/google-play-services-7-3-28-1863718-430-android-apk-download/ Το 430 κατεβάζουμε εμείς? Ή τελευταία διαθέσιμη πχ την 438? Edited April 19, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts