Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποια applications γίνεται μεταφορά από τηλέφωνο σε κάρτα sd και αντίστροφα κανονικά!!! :)

Σε ευχαριστω πολυ θελω να δω εαν σε προγραμματα τυπου torrent kai tubemate μπορω να δημιουργησω φακελο στην καρτα sd(λογω χωρου)και αν με τον filemanager του τηλ.η καποιον αλλο πχ.solid μπορω να μεταφερω απο και προς την καρτα sd διαφορα αρχεια.Με την kit kat σε αλλο τηλ που εχω μονο rootαρισμενο μπορουσε να τα κανει,τωρα θελω να παρω το g3 λογω lollipop αλλα δεν θελω να ξαναρχισω τα rootαρισματα για να κανω τα αυτονοητα.. γιαυτο ρωταω μιασ και η χωρητικοτητα των 16gb που θα προτιμησω ειναι πολυ μικρη για τα video..

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω πολυ θελω να δω εαν σε προγραμματα τυπου torrent kai tubemate μπορω να δημιουργησω φακελο στην καρτα sd(λογω χωρου)και αν με τον filemanager του τηλ.η καποιον αλλο πχ.solid μπορω να μεταφερω απο και προς την καρτα sd διαφορα αρχεια.Με την kit kat σε αλλο τηλ που εχω μονο rootαρισμενο μπορουσε να τα κανει,τωρα θελω να παρω το g3 λογω lollipop αλλα δεν θελω να ξαναρχισω τα rootαρισματα για να κανω τα αυτονοητα.. γιαυτο ρωταω μιασ και η χωρητικοτητα των 16gb που θα προτιμησω ειναι πολυ μικρη για τα video..

Tubemate μόλις δοκίμασα, και ναι ορίζεις εσύ που θες να αποθήκευσης το αρχείο, πήγε καπάκι στη κάρτα sd μια χαρά!!!

Μέχρι στιγμής μπαταρία κρατάει περισσότερο

Lollipop όλε

Greek Android & iOS users (FB group)

:(:mad::cry::cry:

μεχρι πριν λιγο οχι,αλλα μου το εκανε μια φορα τωρα.:cry::cry:

Μην σε αγχωνει.bug είναι.

ωστόσο παράγγειλα το 32gb.τώρα θα αξίζει η διαφορά.

Από phonegallery 411 αλλά δεν μου είπαν αν είναι unbranded.το κουτί λέει δεν γράφει τίποτα για κάποιο δίκτυο.

λέτε να την πατήσω?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Tubemate μόλις δοκίμασα, και ναι ορίζεις εσύ που θες να αποθήκευσης το αρχείο, πήγε καπάκι στη κάρτα sd μια χαρά!!!

Μέχρι στιγμής μπαταρία κρατάει περισσότερο

Lollipop όλε

εαν το κανει στο tubemate μαλλον θα το κανει σε ολα σε ευχαριστω φιλε μου

Μην σε αγχωνει.bug είναι.

ωστόσο παράγγειλα το 32gb.τώρα θα αξίζει η διαφορά.

Από phonegallery 411 αλλά δεν μου είπαν αν είναι unbranded.το κουτί λέει δεν γράφει τίποτα για κάποιο δίκτυο.

λέτε να την πατήσω?

Μπορεί. Αλλά υπάρχει το flashtool για τέτοιες περιπτώσεις.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Καλος μας ήρθε! Εχθές την πέρασα με pc suite

Εχω ελληνικο 32gb 408 σειρά..βλεπω επιτέλους διαφορά στην

Μπαταρία !! + 20% με την ιδια χρηση που κανω..

Αυτα για Αρχή...πεταμεε !!

Ερωτηση αν δοκίμασε κάποιος φίλος

Εκει που βλέπουμε την rom 5.0 L με τα κλικ που καναμε

Επανω εβγαζε τα μπλιμπλικια της google. Πχ jelly bean .kitkat

Τωρα δεν βγενει το γλειφιτζούρι...χαχα ...ειναι bug?

pit mykonos

Παίδες έχει κανένας ελληνικό 16αρη από wind που να έχει πάρει την αναβάθμιση?? Εμένα ακόμα τίποτα.

Την lollipop μπορούμε να την κάνουμε root?

Δεν υπάρχει ρουτ για lollipop ακόμη...

Βαλτε android now 7.2.. Το τηλέφωνο είναι αστραπη....!!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλος μας ήρθε! Εχθές την πέρασα με pc suite

Εχω ελληνικο 32gb 408 σειρά..βλεπω επιτέλους διαφορά στην

Μπαταρία !! + 20% με την ιδια χρηση που κανω..

Αυτα για Αρχή...πεταμεε !!

Ερωτηση αν δοκίμασε κάποιος φίλος

Εκει που βλέπουμε την rom 5.0 L με τα κλικ που καναμε

Επανω εβγαζε τα μπλιμπλικια της google. Πχ jelly bean .kitkat

Τωρα δεν βγενει το γλειφιτζούρι...χαχα ...ειναι bug?

Σε εμένα βγάζει ένα κίτρινο κυκλάκι που όταν κάνεις κλικ πάνω του εμφανίζεται το γλειφιτζούρι και όταν κάνεις ξανά κλικ πάνω στο γλειφιτζούρι απλά αλλάζει χρώμα.

Πήρα σήμερα πάλι μετά το καλοκαίρι που το είχα ενα 32άρι(410 παρτίδα-ρουμανικο) από MMPlanet,αμέσως μου έβγαλε την L,την πέρασα και όντως πετάει το κινητάκι.:)

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το foldersync δουλεύει ok (read-write) με την SD, μετά την αναβάθμιση σε L ?
Γρηγόρης Δάρης

Ρουμανικο 32 gb πηρε χθες την L μια χαρά το κινητό με μονο αρνητικο το κυκλο αναμονης που εμφανιζει οταν κλεινω ολες τις εφαρμογες και ο crome που κολλανε τα tabs του αν ενταχουν στις καρτελες του task manager και οτι αλαζουν χρωμα τα on screen πληκτρα απο ασπρα γίνονται μαύρα μονο στον chrome Edited by vagetore

Μετα απο μια μερα, δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η μπαταρια φευγει νερακι (25% το Uber γραφει) αλλα και μεγαλες αλλαγες δεν ειδα... Ειναι μεν λιγο πιο γρηγορο αλλα οχι και "βουτυρο"... Κριμα...
Samsung S21 Ultra

Σε εμένα βγάζει ένα κίτρινο κυκλάκι που όταν κάνεις κλικ πάνω του εμφανίζεται το γλειφιτζούρι και όταν κάνεις ξανά κλικ πάνω στο γλειφιτζούρι απλά αλλάζει χρώμα.

Αν το κρατησεις πατημένο παιζεις flappy "droid" (flappy bird).

Αν το κρατησεις πατημένο παιζεις flappy "droid" (flappy bird).

τι καμένο!!!!!δεν μπόρεσα να κάνω πάνω από 1 σκορ

εαν το κανει στο tubemate μαλλον θα το κανει σε ολα σε ευχαριστω φιλε μου

Σε όλα το κάνει. Επιλεγεις SD card και εχεις για κάποια λεπτά write και delete permissions.

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Έχω μια απορία με το DLNA. Συνδέω το κινητό με την tv μέσω dlna και οι φώτο φαίνονται πολύ μικρές με μικρή ανάλυση. Έχει κανένα τρόπο να στέλνονται με την κανονική ανάλυση και να πιάνουν όλη την οθόνη?

Από ένα ταμπλετ που έχω με τον ίδιο τρόπο οι φωτο στελνονται με κανονική ανάλυση.

Hard reset πώς κάνουμε ? Να κάνω ένα τώρα που πέρασα την Lollipop.

Πατάς volume down και power button μαζί, και με το που εμφανιστεί το logo της lg, αφήνεις και πατάς ξανά το power button (χωρίς όμως να αφησεις καθόλη την διαρκεια αυτήν το volume down.)

Δες και

!! ;) Edited by bep1995

Πατάς volume down και power button μαζί, και με το που εμφανιστεί το logo της lg, αφήνεις και πατάς ξανά το power button (χωρίς όμως να αφησεις καθόλη την διαρκεια αυτήν το volume down.)

Δες και

!! ;)

thank U pal :)

Λοιπον εκανα καθαρη εγκατασταση με flash tool , reset και περασμα ολων των εφαρμογων εξ αρχης και η μπαταρια σαφως βελτιωθηκε σε σχεση με πριν. Ελπιζω εως android 6 να μην ξαναχρειαστει στησιμο απο την αρχη!