ilias12377_ Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε κάποια applications γίνεται μεταφορά από τηλέφωνο σε κάρτα sd και αντίστροφα κανονικά!!! :) Σε ευχαριστω πολυ θελω να δω εαν σε προγραμματα τυπου torrent kai tubemate μπορω να δημιουργησω φακελο στην καρτα sd(λογω χωρου)και αν με τον filemanager του τηλ.η καποιον αλλο πχ.solid μπορω να μεταφερω απο και προς την καρτα sd διαφορα αρχεια.Με την kit kat σε αλλο τηλ που εχω μονο rootαρισμενο μπορουσε να τα κανει,τωρα θελω να παρω το g3 λογω lollipop αλλα δεν θελω να ξαναρχισω τα rootαρισματα για να κανω τα αυτονοητα.. γιαυτο ρωταω μιασ και η χωρητικοτητα των 16gb που θα προτιμησω ειναι πολυ μικρη για τα video.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε ευχαριστω πολυ θελω να δω εαν σε προγραμματα τυπου torrent kai tubemate μπορω να δημιουργησω φακελο στην καρτα sd(λογω χωρου)και αν με τον filemanager του τηλ.η καποιον αλλο πχ.solid μπορω να μεταφερω απο και προς την καρτα sd διαφορα αρχεια.Με την kit kat σε αλλο τηλ που εχω μονο rootαρισμενο μπορουσε να τα κανει,τωρα θελω να παρω το g3 λογω lollipop αλλα δεν θελω να ξαναρχισω τα rootαρισματα για να κανω τα αυτονοητα.. γιαυτο ρωταω μιασ και η χωρητικοτητα των 16gb που θα προτιμησω ειναι πολυ μικρη για τα video.. Tubemate μόλις δοκίμασα, και ναι ορίζεις εσύ που θες να αποθήκευσης το αρχείο, πήγε καπάκι στη κάρτα sd μια χαρά!!! Μέχρι στιγμής μπαταρία κρατάει περισσότερο Lollipop όλε Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 :(:mad::cry::cry: μεχρι πριν λιγο οχι,αλλα μου το εκανε μια φορα τωρα.:cry::cry: Μην σε αγχωνει.bug είναι. ωστόσο παράγγειλα το 32gb.τώρα θα αξίζει η διαφορά. Από phonegallery 411 αλλά δεν μου είπαν αν είναι unbranded.το κουτί λέει δεν γράφει τίποτα για κάποιο δίκτυο. λέτε να την πατήσω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Tubemate μόλις δοκίμασα, και ναι ορίζεις εσύ που θες να αποθήκευσης το αρχείο, πήγε καπάκι στη κάρτα sd μια χαρά!!! Μέχρι στιγμής μπαταρία κρατάει περισσότερο Lollipop όλε εαν το κανει στο tubemate μαλλον θα το κανει σε ολα σε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μην σε αγχωνει.bug είναι. ωστόσο παράγγειλα το 32gb.τώρα θα αξίζει η διαφορά. Από phonegallery 411 αλλά δεν μου είπαν αν είναι unbranded.το κουτί λέει δεν γράφει τίποτα για κάποιο δίκτυο. λέτε να την πατήσω? Μπορεί. Αλλά υπάρχει το flashtool για τέτοιες περιπτώσεις. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARAPIS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλος μας ήρθε! Εχθές την πέρασα με pc suite Εχω ελληνικο 32gb 408 σειρά..βλεπω επιτέλους διαφορά στην Μπαταρία !! + 20% με την ιδια χρηση που κανω.. Αυτα για Αρχή...πεταμεε !! Ερωτηση αν δοκίμασε κάποιος φίλος Εκει που βλέπουμε την rom 5.0 L με τα κλικ που καναμε Επανω εβγαζε τα μπλιμπλικια της google. Πχ jelly bean .kitkat Τωρα δεν βγενει το γλειφιτζούρι...χαχα ...ειναι bug? Παράθεση pit mykonos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Παίδες έχει κανένας ελληνικό 16αρη από wind που να έχει πάρει την αναβάθμιση?? Εμένα ακόμα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kiparisis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την lollipop μπορούμε να την κάνουμε root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Την lollipop μπορούμε να την κάνουμε root? Δεν υπάρχει ρουτ για lollipop ακόμη... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βαλτε android now 7.2.. Το τηλέφωνο είναι αστραπη....!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickzac Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλος μας ήρθε! Εχθές την πέρασα με pc suite Εχω ελληνικο 32gb 408 σειρά..βλεπω επιτέλους διαφορά στην Μπαταρία !! + 20% με την ιδια χρηση που κανω.. Αυτα για Αρχή...πεταμεε !! Ερωτηση αν δοκίμασε κάποιος φίλος Εκει που βλέπουμε την rom 5.0 L με τα κλικ που καναμε Επανω εβγαζε τα μπλιμπλικια της google. Πχ jelly bean .kitkat Τωρα δεν βγενει το γλειφιτζούρι...χαχα ...ειναι bug? Σε εμένα βγάζει ένα κίτρινο κυκλάκι που όταν κάνεις κλικ πάνω του εμφανίζεται το γλειφιτζούρι και όταν κάνεις ξανά κλικ πάνω στο γλειφιτζούρι απλά αλλάζει χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Και σε μενα s/n 409 6ΝΕ (northern europe?) τιποτα ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πήρα σήμερα πάλι μετά το καλοκαίρι που το είχα ενα 32άρι(410 παρτίδα-ρουμανικο) από MMPlanet,αμέσως μου έβγαλε την L,την πέρασα και όντως πετάει το κινητάκι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι το foldersync δουλεύει ok (read-write) με την SD, μετά την αναβάθμιση σε L ? Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Ρουμανικο 32 gb πηρε χθες την L μια χαρά το κινητό με μονο αρνητικο το κυκλο αναμονης που εμφανιζει οταν κλεινω ολες τις εφαρμογες και ο crome που κολλανε τα tabs του αν ενταχουν στις καρτελες του task manager και οτι αλαζουν χρωμα τα on screen πληκτρα απο ασπρα γίνονται μαύρα μονο στον chrome Edited December 16, 2014 by vagetore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μετα απο μια μερα, δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η μπαταρια φευγει νερακι (25% το Uber γραφει) αλλα και μεγαλες αλλαγες δεν ειδα... Ειναι μεν λιγο πιο γρηγορο αλλα οχι και "βουτυρο"... Κριμα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Σε εμένα βγάζει ένα κίτρινο κυκλάκι που όταν κάνεις κλικ πάνω του εμφανίζεται το γλειφιτζούρι και όταν κάνεις ξανά κλικ πάνω στο γλειφιτζούρι απλά αλλάζει χρώμα. Αν το κρατησεις πατημένο παιζεις flappy "droid" (flappy bird). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Αν το κρατησεις πατημένο παιζεις flappy "droid" (flappy bird). τι καμένο!!!!!δεν μπόρεσα να κάνω πάνω από 1 σκορ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 εαν το κανει στο tubemate μαλλον θα το κανει σε ολα σε ευχαριστω φιλε μου Σε όλα το κάνει. Επιλεγεις SD card και εχεις για κάποια λεπτά write και delete permissions. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Hard reset πώς κάνουμε ? Να κάνω ένα τώρα που πέρασα την Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Έχω μια απορία με το DLNA. Συνδέω το κινητό με την tv μέσω dlna και οι φώτο φαίνονται πολύ μικρές με μικρή ανάλυση. Έχει κανένα τρόπο να στέλνονται με την κανονική ανάλυση και να πιάνουν όλη την οθόνη? Από ένα ταμπλετ που έχω με τον ίδιο τρόπο οι φωτο στελνονται με κανονική ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 (edited) Hard reset πώς κάνουμε ? Να κάνω ένα τώρα που πέρασα την Lollipop. Πατάς volume down και power button μαζί, και με το που εμφανιστεί το logo της lg, αφήνεις και πατάς ξανά το power button (χωρίς όμως να αφησεις καθόλη την διαρκεια αυτήν το volume down.) Δες και !! ;) Edited December 16, 2014 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Πατάς volume down και power button μαζί, και με το που εμφανιστεί το logo της lg, αφήνεις και πατάς ξανά το power button (χωρίς όμως να αφησεις καθόλη την διαρκεια αυτήν το volume down.) Δες και !! ;) thank U pal :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Λοιπον εκανα καθαρη εγκατασταση με flash tool , reset και περασμα ολων των εφαρμογων εξ αρχης και η μπαταρια σαφως βελτιωθηκε σε σχεση με πριν. Ελπιζω εως android 6 να μην ξαναχρειαστει στησιμο απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να μού πει πώς κάνουμε εναλλαγή καρτελων στον crome στη lolipop? γιατι ψαχνω και δεν βγάζω άκρη:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts