Jump to content

nickzac

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickzac

  1. @mantoniou Τουλάχιστον να γίνει χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει όσο κοστίζει τώρα η συσκευή. @geoss Ευχαριστώ. Δεν είδα καν ότι υπάρχει το συγκεκριμένο θέμα. Και πάλι σε όλους διαφορετική τιμή είπαν οπότε νομίζω ότι πάει ανάλογα με τη βλάβη. Λογικά 140 - 150 ευρώ θα της βγει. Θα την πω να πάρει αύριο τηλ στην Procordia να ρωτήσει πριν το στείλει.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έψαξα λίγο στο θέμα και δε βρήκα κάτι, μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης στο service της LG; Μίας φίλης της έπεσε και λέει πως μόνο η εξωτερική οθόνη έσπασε.
  3. Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν, μία φίλη μου θέλει να πάρει ένα κινητό που θα βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και μου είπε να της προτείνω ένα. Εγώ λέω να της πω να πάρει το LG L90 ή το LG L Bello αλλά έχω βρει και τα: - Samsung Galaxy S3 Neo - Lenovo S820 - Lenovo S850 Η αλήθεια είναι ότι τα Lenovo ξεφεύγουν λίγο σε τιμή (θέλει να δώσει μέχρι περίπου 170). Εσείς ποιο από αυτά προτείνετε; Μας ενδιαφέρει να βγάζει ωραίες και καθαρές φωτογραφίες! Σημείωση: παρακαλώ να προτείνετε ένα από τα παραπάνω γιατί θα το πάρει από το skroutz. Ευχαριστώ
  4. Σε εμένα βγάζει ένα κίτρινο κυκλάκι που όταν κάνεις κλικ πάνω του εμφανίζεται το γλειφιτζούρι και όταν κάνεις ξανά κλικ πάνω στο γλειφιτζούρι απλά αλλάζει χρώμα.
  5. Μήπως σου έβγαζε μήνυμα ότι πρέπει να γίνει ενημέρωση του Google Play Services; Γιατί σε εμένα αυτό έβγαλε και όταν πήγαινα να κάνω ενημέρωση από το Play Store δε μου είχε καν αυτή την επιλογή. Μετά από 3-4 φορές που δοκίμασα μου το εμφάνισε και το ενημέρωσα.
  6. Εμένα μου το έβγαλε στο κινητό (OTA) αλλά το έκανα μέσω LGMobile Support Tool.
  7. Τι να σου πω. Εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Αν θέλεις μπορείς να περιμένεις 2-3 μέρες να δεις αν αναφέρει κανείς άλλος κάποιο πρόβλημα και μετά αποφασίζεις. Factory reset δεν κάνω γιατί βαριέμαι να τα ξαναπερνάω μετά :p
  8. Εγώ μόλις πέρασα την Lollipop. Αρχικά μπορώ να πω ότι μου φαίνεται αρκετά καλή και η ελεύθερη RAM είναι περίπου 600-700MB. Προς το παρόν δε μου εμφάνισε κάποιο πρόβλημα.
  9. Μόλις βγήκε ενημέρωση σε v20e για τα 16αρια G3 Ρουμανίας (unbranded).
  10. Ρυθμίσεις > Προβολή > Αρχική Οθόνη > Smart Bulletin
  11. Τι να σου πω. Στην αρχή δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά τον τελευταίο μήνα μου εμφάνισε αρκετά από αυτά που λένε κ τα άλλα παιδιά (τα εικονίδια ή το φόντο εξαφανίζονταν από την οθόνη και ο browser ξαναφόρτωνε τις σελίδες όταν έκανα εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών). Θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν έφταιγε το smart bulletin ή όχι...
  12. Όσοι έχετε το 16αρι δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Smart Bulletin (την οθόνη με τις εφαρμογές Health και Tips της LG - εάν δεν τις χρησιμοποιείτε και πάρα πολύ όπως εγώ). Από τη στιγμή που το απενεργοποίησα (πριν 2 μέρες) το κινητό πηγαίνει αρκετά πιο γρήγορα και δεν κολλάει. Επίσης, δεν κάνει πλέον τα διάφορα περίεργα κατά την εναλλαγή των εφαρμογών και δεν εξαφανίζονται τα εικονίδια από την οθόνη μετά την έξοδο από κάποια εφαρμογή. Το απενεργοποίησα γιατί είδα ότι έπιανε πάνω από 100MB στη RAM και τώρα έχω φτάσει και τα 500+ MB ελεύθερα. Να προσθέσω ότι έχω KitKat στο κινητό.
  13. Εγώ πάντως ακόμα σε KitKat είμαι. Δεν έχει βγει ακόμα για το δικό μου και μετά την ενημέρωση των εφαρμογών της LG μου φαίνεται πιο smooth. Τι να πω. Μπορεί να είναι και ιδέα μου...
  14. Ναι. Έχει ήδη κυκλοφορήσει σε μερικές χώρες της Ευρώπης (π.χ. Πολωνία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία κλπ).
  15. Όσοι αναφέρετε ότι κολλάει, δοκιμάστε να ενημερώσετε τις εφαρμογές της LG από το κέντρο ενημέρωσης. Πριν 2-3 ώρες ενημέρωσα 6 εφαρμογές (εκτός του McAfee που δεν το ενημέρωσα/άνοιξα καθόλου από την 1η στιγμή που άνοιξα τη συσκευή) και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες κάθε φορά που έκλεινα κάποια εφαρμογή (κυρίως παιχνίδια) έφευγαν όλα τα widgets από την οθόνη και εμφανίζονταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Τώρα πάντως δε μου το κάνει και μου φαίνεται ότι πάει πιο γρήγορα.
  16. Εγώ και τις 2 φορές το έκανα με το "Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile" και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  17. Εγώ έχω την έκδοση με τα 2GB και ελεύθερα έχω γύρω στα 360 - 550 MB (αναλόγως πόσες εφαρμογές έχω ανοιχτές).
  18. Μπορείς να τη δεις μέσα από τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις > Καρτέλα "Γενικές" > Εφαρμογές > Λειτουργία (3η καρτέλα)
  19. Εννοείται πως έτσι θα μικρύνει και η ανάλυση της φωτογραφίας. Εγώ το είπα επειδή θέλει να εμφανίζεται σε όλη την οθόνη και να μην έχει το κενό πάνω και κάτω. :)
  20. Στις ρυθμίσεις άλλαξε την ανάλυση της φωτογραφίας από 13MP σε 10MP (γρανάζι > εικονίδιο 13M)
×
×
  • Create New...