Jimi_Gr Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καποιος που να ξερει για τα σμσ πως με ειδοποιει για μμσ;ρωτησα κ παραπανω.ευχαριστω εκ των προτερων.. Πήγαινε στην εφαρμογή μηνυμάτων> ρυθμίσεις> μηνύματα πολυμέσων και ρύθμισέ τα σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Ναι αυτο εχω κανει στις ρυθμισεις εχω ορισει προειδοποιηση αλλα αυτο ειπα κ παραπανω οτι δεν με ειδοποιει οτι αλλαζει σε μμσ.αυτο σημαινει οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω οτι ειναι ετσι η stock εφαρμογη της lg η με χρεωνει μμσ κ δεν το δειχνει..ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις αλλα μαλλον ετσι ειναι η στοκ εφαρμογη της lg..κ κατι ασχετο μαυτο αλλα σχετικο με το τηλεφ.μας.εχω διαβασει κ ακουσει οτι μετα απο χρονο το τηλεφ.πιανει τα στραβα κ χαλανε πλακετες κ bootloop κ αλλα πολλα..τι λετε να την κανω να το δωσω μιας κ κοντευω για χρονο η ειναι εικασιες;μην παθω πλακα κ μπλεκω με σερβις.καλυτερα να το δωσω τωρα που βασταει η τιμη του..την αποψη σας ηθελα κ σας ευχαριστω για το χρονο σας αλλα εχω λιγο πανικοβληθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πάντα έτσι δεν ήταν; Νομίζω ότι ποτέ το άθροισμα δεν κάνει 3000 αν το πας μέχρι τέλους. Κάνω λάθος; Live to ride, ride to live Δεν νομίζω ότι ήταν πάντα έτσι σίγουρα δεν θα φτάνει τις 3000 αλλά εδώ είναι με το ζόρι στη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δεν νομίζω ότι ήταν πάντα έτσι σίγουρα δεν θα φτάνει τις 3000 αλλά εδώ είναι με το ζόρι στη μέση. Μήπως έχει πέσει και σένα η μπαταρία σου και έχει χάσει πολύ από την ονομαστική της αξία; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μήπως έχει πέσει και σένα η μπαταρία σου και έχει χάσει πολύ από την ονομαστική της αξία; Live to ride, ride to live Το κινητό το έχω περίπου 10 μήνες αν έχει πέσει τόσο πολύ τότε υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 ξέρει κανένας πως να κάνω ενοποίηση εσωτερικού χώρου με την κάρτα μνήμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 ξέρει κανένας πως να κάνω ενοποίηση εσωτερικού χώρου με την κάρτα μνήμης? νομιζω με hardreset στην επαννεκινηση θα σου ζητησει τι θες να κανεις με την καρτα μνημης.περιμενε ομως και καποια αλλη απαντηση μηπως οντως υπαρχει ανωδυνος τροπος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Παιδια μπορει καποιος να βοηθησει που εχει g3 αν ισχυουν τα οσα ειπα παραπανω για να προβω στην πωληση της συσκευης;ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημερα σε ολους..Το δικο μου δυστυχως εβγαλε προβλημα στη μητρικη και πλεον δεν εχω εγγυηση οποτε παμε γι αλλα:( Ηθελα να ρωτησω επειδη το κινητο ειναι σε αριστη κατασταση υπαρχει περιπτωση να πωληθει για ανταλακτικα? Κυριως για οθονη την οποια την εχω ακομα με το γυαλι..Δεν θελω να το πουλησω τωρα εδω απλα ρωταω αν εχει κανεις καποια γνωμη πανω σ αυτο :) Ένα παιδί πριν 2 σελίδες έχει αναφέρει ότι του έσπασε η οθόνη οπότε αν μιλήσεις μαζί του ίσως βρείτε μία άκρη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέφτοντας από το κρεβάτι έσπασε το τζαμάκι στη μια γωνία... Μιλώ για πτώση από 20-30 εκατοστά, αλλά τι να γίνει, προφανώς συμβαίνει. Από ό,τι καταλαβαίνω έχει σπάσει το εξωτερικό, όχι το digitizer, καθώς δέχεται touch εντολές πλην των σημείων κοντά στο σπάσιμο. Τι κάνω; Πόσο θα μου κοστίσει και πού να απευθυνθώ; Σε βρήκα! Συνεννοηθείτε τώρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σαφώς το sot είναι σχετικό αλλά αν θυμάμαι καλά με αντίστοιχη χρήση παλιότερα είχα τουλάχιστον μισή ώρα παραπάνω. Νταξ βέβαια αν είμαι έξω το έχω σε αυτόματη φωτεινότητα και πάει προς τη μέγιστη συνήθως. Απλά έλεγα να δώσω το 15ευρώ μέχρι να αποφασίσω σε τι κινητό θα πάω σε ένα εξάμηνο μήπως και δω έστω και μία μικρή βελτίωση. Live to ride, ride to live Σκέψου ότι τώρα έχουμε και ηλιοφάνεια αρκετή και στο αυτόματο φουλαρει. Όταν αρχίζει να έχει περισσότερη συννεφιά η κατάσταση θα βελτιωθεί Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 ξέρει κανένας πως να κάνω ενοποίηση εσωτερικού χώρου με την κάρτα μνήμης? πηγαινε στο φακελο τα αρχεια μου-καρτα μνημης-ρυθμισεις-πρεπει να εχει επιλογη χρηση σαν εσωτερικη μνημη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ναι αυτο εχω κανει στις ρυθμισεις εχω ορισει προειδοποιηση αλλα αυτο ειπα κ παραπανω οτι δεν με ειδοποιει οτι αλλαζει σε μμσ.αυτο σημαινει οπως ειπε κ ο φιλος παραπανω οτι ειναι ετσι η stock εφαρμογη της lg η με χρεωνει μμσ κ δεν το δειχνει..ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις αλλα μαλλον ετσι ειναι η στοκ εφαρμογη της lg..κ κατι ασχετο μαυτο αλλα σχετικο με το τηλεφ.μας.εχω διαβασει κ ακουσει οτι μετα απο χρονο το τηλεφ.πιανει τα στραβα κ χαλανε πλακετες κ bootloop κ αλλα πολλα..τι λετε να την κανω να το δωσω μιας κ κοντευω για χρονο η ειναι εικασιες;μην παθω πλακα κ μπλεκω με σερβις.καλυτερα να το δωσω τωρα που βασταει η τιμη του..την αποψη σας ηθελα κ σας ευχαριστω για το χρονο σας αλλα εχω λιγο πανικοβληθει.. Εγώ σε δύο μήνες συμπληρώνω 2 χρόνια με την συσκευή, χωρίς να μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση της συσκευής. Πολλές φορές το φορτίζω 3 φορές την ημέρα. Και από ότι βλέπω θα το κρατήσω για πολύ ακόμα. Σε άλλους βέβαια έχει βγάλει πρόβλημα. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε ένα απειροελάχιστο ποσοστό. Δεν έχει να κάνει με το πόσο διάστημα το έχεις, Δεν είναι γιαούρτι με ημερομηνία λήξης.:p. Είναι θέμα τύχης και μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..κ γω αυτο πιστευω οτι καθε εταιρια εχει κ τις ελλατωματικες συσκευες αλλα εχω διαβασει πολλα για το lg3-lg4, οτι οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σ..κ γω αυτο πιστευω οτι καθε εταιρια εχει κ τις ελλατωματικες συσκευες αλλα εχω διαβασει πολλα για το lg3-lg4, οτι οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες.. εχω,να πω και εγω, 2 g3 το ενα το εχω εναμιση χρονο και το αλλο 9 μηνες.τα εχω δουλεψει πολυ εχω βαλει οτι ρομ υπαρχει(εκτος απο aosp) και ακομα δεν παρουσιαστηκε καποιο απο τα γνωστα θεματα.εξαλου στα φορουμ ειναι ενα απειροελαχιστο δειγμα απο χρηστες σε σχεση με οσους ειναι εξω απο αυτα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Σωστά. Και για να προσθέσω, σε όλα τα φόρουμ, σπάνια θα μπει κάποιος για να πει πως μετά από καιρό είναι όλα καλά. Συνήθως όλοι γράφουμε όταν έχουμε κάποιο θέμα, ενώ υπάρχουν πολλοί περισσότεροι απλοί αναγνώστες που χεν συμμετέχουν και δεν έχουν προβλήματα. Αν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, θα το είχαν κραξει σε όλα το sites Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια μκυ αναβουν οι λυχνιες του βαιμπερ(ασπρο led) και του μεσεντζερ (πρασινο led) χωρις να εχω μυνηματα και δεν σβηνουν..επισης οταν φορτιζει δεν αναβει το κοκκινο led..καποιος να γνωριζει κατι...το εκανα και hard reset και παλι συνεχιζει..ειχε και αλλα θεματα π διορθωθηκαν αλλα τα led εκει μονιμα να αναβοσβησουν..τα εχω κλεισει μεχρι και απο τις ρυθμισεις και παλι εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια μκυ αναβουν οι λυχνιες του βαιμπερ(ασπρο led) και του μεσεντζερ (πρασινο led) χωρις να εχω μυνηματα και δεν σβηνουν..επισης οταν φορτιζει δεν αναβει το κοκκινο led..καποιος να γνωριζει κατι...το εκανα και hard reset και παλι συνεχιζει..ειχε και αλλα θεματα π διορθωθηκαν αλλα τα led εκει μονιμα να αναβοσβησουν..τα εχω κλεισει μεχρι και απο τις ρυθμισεις και παλι εκει.. Μηπως ειναι δυσλειτουργια απο viber και messenger? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εγώ σε δύο μήνες συμπληρώνω 2 χρόνια με την συσκευή, χωρίς να μου έχει παρουσιάσει τέτοιο πρόβλημα. Κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση της συσκευής. Πολλές φορές το φορτίζω 3 φορές την ημέρα. Και από ότι βλέπω θα το κρατήσω για πολύ ακόμα. Σε άλλους βέβαια έχει βγάλει πρόβλημα. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε ένα απειροελάχιστο ποσοστό. Δεν έχει να κάνει με το πόσο διάστημα το έχεις, Δεν είναι γιαούρτι με ημερομηνία λήξης.:p. Είναι θέμα τύχης και μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε συσκευή. Μαζί το πήραμε :lol: Συμφωνώ με όσα λες αν και θα το αποσωριστώ σύντομα. Είμαι σε αυτή τη φάση του αντικαταστάτη και όλο αναποφάσιστος πιάνομαι. Ευτυχώς που δεν το ανακοίνωσα κατακαλόκαιρο στο τυχερό γιατί θα ήμουν με επιπόλαια αγορά πιστεύω τώρα στα χέρια μου. Ίσως και 18 μηνο ακόμα μπορεί να δώσει το κινητό αυτό εκτός κι αν το φορτώσει εξωπραγματικά η google με λογισμικό και lagάρει άτσαλα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μηπως ειναι δυσλειτουργια απο viber και messenger? Δεν νομιζω..τα εκανα απεγκατασταση και συνεχιζει να αναβει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Να κάνω μια ερώτηση-σφήνα, μήπως ξέρει κανείς; Ειδοποίηση κλήσεων χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση καλούντα πώς γίνεται στην Cosmote για όταν είναι κατειλημμένο; Για όταν είναι απενεργοποιημένο κάνεις προώθηση στον αριθμό 697547xxxxxxxx (δηλ. **61*697547xxxxxxxxx#) :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μερικές φορές όταν φορτιζω το τηλέφωνο είναι κρύο και άλλες φορές είναι ζεστό,σας έχει συμβεί αυτό ποτέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μαλλον εχω χασει επεισοδια απλα επειδη τωρα εκανα αναζητηση.. εχει βγει μια ενημερωση λογισμικου D85530N την κανω κανονικα ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μερικές φορές όταν φορτιζω το τηλέφωνο είναι κρύο και άλλες φορές είναι ζεστό,σας έχει συμβεί αυτό ποτέ; Εμενα ζεσταίνεται μονο οταν ειμαι youtube ή facebook..αλλιως αμα το αφησω ειναι κρυο..εσυ χωρις να το κανεις χρηση απλα φορτιζοντας το ειναι ζεστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εμενα ζεσταίνεται μονο οταν ειμαι youtube ή facebook..αλλιως αμα το αφησω ειναι κρυο..εσυ χωρις να το κανεις χρηση απλα φορτιζοντας το ειναι ζεστο; Μερικές φορές το φορτιζω το βράδυ και όταν είναι απενεργοποιημένο και πάλι ζεσταίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Μαλλον εχω χασει επεισοδια απλα επειδη τωρα εκανα αναζητηση.. εχει βγει μια ενημερωση λογισμικου D85530N την κανω κανονικα ? Να την κανεις αλλα μην επιλεξεις μπακαπ στοpcsuite. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω μια ερώτηση-σφήνα, μήπως ξέρει κανείς; Ειδοποίηση κλήσεων χωρίς τηλεφωνητή και χωρίς ενημέρωση καλούντα πώς γίνεται στην Cosmote για όταν είναι κατειλημμένο; Για όταν είναι απενεργοποιημένο κάνεις προώθηση στον αριθμό 697547xxxxxxxx (δηλ. **61*697547xxxxxxxxx#) :blink: Ρυθμισεις κλησεων-περισσοτερα-προωθηση-απενεργοποιηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts