Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα μου είχε πέσει πάνω απ το ποδήλατο με καμία 60αρια χιλιόμετρα σε κατηφορα.. το είχα στερεωμένο στο τιμόνι.. φορουσα θήκη καουτσούκ και έκανα καταγραφη βίντεο εκείνη την ώρα.. δεν έπαθε απολύτως τίποτα και μάλιστα στο βίντεο είναι καταγεγραμμένη και ή τούμπα χαχα

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια απορία πως έφυγε από το παράθυρο την έχω.

Κάποιος "έξυπνος" πήγε να βγάλει φωτο και έβγαλε το χέρι έξω από το παράθυρο...nillkin θήκη φορούσε αλλα δεν το έσωζε τίποτα...

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν το πάτησε και διερχόμενο αυτοκίνητο δεν νομίζω να έχει σπάσει μόνο η οθόνη...
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αν το πάτησε και διερχόμενο αυτοκίνητο δεν νομίζω να έχει σπάσει μόνο η οθόνη...

Εννοείται, έσπασαν σχεδόν τα πάντα και εσωτερικά. Μόνο τις κάμερες κράτησα.

The day is my enemy, the night my friend

Σε εμένα από ότι κατάλαβα έσπασε το επάνω τζαμακι, η οθόνη από κάτω καλά είναι. Οπότε το κόστος εάν θέλω να το φτιάξω είναι χαμηλό.. Εκτός επίσημου φυσικά σέρβις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα από ότι κατάλαβα έσπασε το επάνω τζαμακι, η οθόνη από κάτω καλά είναι. Οπότε το κόστος εάν θέλω να το φτιάξω είναι χαμηλό.. Εκτός επίσημου φυσικά σέρβις.

Οχι το τζαμακι είναι κολλημένο με την οθόνη σε όλη την επιφάνεια της και δεν ξεκολλα με τίποτα (το έχω δοκιμάσει)

Οχι το τζαμακι είναι κολλημένο με την οθόνη σε όλη την επιφάνεια της και δεν ξεκολλα με τίποτα (το έχω δοκιμάσει)

Άρα πάει κομπλέ. Τεσπα οκ. Ήρθε η ώρα να μπει στο ντουλάπι...

Παιδιά πως κάνουμε hard reset?Μπαίνει στο μενου αλλα μολις αφήνω το Power button βγαίνει και κανει εκκίνηση..Και αν κανω reset υπάρχει κινδυνος να χαθει τιποτα απο την sd card?

Παιδιά πως κάνουμε hard reset?Μπαίνει στο μενου αλλα μολις αφήνω το Power button βγαίνει και κανει εκκίνηση..Και αν κανω reset υπάρχει κινδυνος να χαθει τιποτα απο την sd card?

Απο την εξωτερικη μνημη δεν χανεται τιποτα .οταν πατας τα πληκτρα μολις εμφανιστει το σημα αφησε τα στιγμιαια και ξαναπατησε τα.

:ninja:

Μια ερωτηση παιδια.

Απο ανανεωση σε γερμανο το παίρνω δωρεαν. Κατοχος lg v10 θα το εχω σα 2η συσκευη. Εχω μεινει στα αρχικα προβληματα restart και ρογμες ισχυουν ακομα σε συσκευες; απο φωτογραφικη πως τα παει; μπαταρια.

Ευχαριστω πολυ.

Ειναι το 32αρι με 3giga.

Edited by miltos74

Απο την εξωτερικη μνημη δεν χανεται τιποτα .οταν πατας τα πληκτρα μολις εμφανιστει το σημα αφησε τα στιγμιαια και ξαναπατησε τα.

Να σαι καλά φίλε μου.Ευχαριστώ και για την γρήγορη απαντηση!!Με μπέρδεψε ο κινέζος στο YouTube :P

Μια ερωτηση παιδια.

Απο ανανεωση σε γερμανο το παίρνω δωρεαν. Κατοχος lg v10 θα το εχω σα 2η συσκευη. Εχω μεινει στα αρχικα προβληματα restart και ρογμες ισχυουν ακομα σε συσκευες; απο φωτογραφικη πως τα παει; μπαταρια.

Ευχαριστω πολυ.

Ειναι το 32αρι με 3giga.

Μια χαρά είναι η συσκευή. Πρόβλημα restart δεν έχει. Εκτός αν εννοείς λόγω υπερθέρμανσης. Θέμα υπερθέρμανσης, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, υπάρχει. Οι ρωγμές υπάρχουν σταθερά. Και διάφορα θέματα που οφείλονται στο Android 6, ίσως να αντιμετωπίσεις. Η φωτογραφική μηχανή είναι πάρα πολύ καλή. Η δε μπαταρία, όπως όλα τα κινητά, ανάλογα με την χρήση.

Φιλε jimi σε ευχαριστω.

Restart εννοω αυτα που εκαναν οι αρχικες συσκευες, απο το πουθενα. Ρογμες ακομα ε;;; :wacko: η χρηση θα ειναι πολυ απλη με πιο δυσκολη μονο τη φωτογραφικη. Κυριως φωτο οχι τοσο βιντεο. Προβληματα με την 6αρα;

Φιλε jimi σε ευχαριστω.

Restart εννοω αυτα που εκαναν οι αρχικες συσκευες, απο το πουθενα. Ρογμες ακομα ε;;; :wacko: η χρηση θα ειναι πολυ απλη με πιο δυσκολη μονο τη φωτογραφικη. Κυριως φωτο οχι τοσο βιντεο. Προβληματα με την 6αρα;

Παρουσιάζονται διάφορα μικροπροβλήματα στην 6 που δεν είναι τα ίδια σε όλες τις συσκευές. Οι οποίες λύνονται με hard reset. Γενικώς δεν την έχουν προσαρμόσει καλά οι της LG στην συσκευή. Σε αντίθεση με το V10 που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Καλό είναι να στήσεις την συσκευή σαν νέος χρήστης εάν έχει Andriod 6 πάνω. Δηλαδή, όταν το ενεργοποιήσεις μην το βάλεις στο αυτόματο να κατεβάσει τις εφαρμογές που θέλεις, αλλά να τις κατεβάσεις μία μία. Έτσι αποφεύγεις τα προβλήματα.

Μια ερωτηση παιδια.

Ευχαριστω πολυ.

Ειναι το 32αρι με 3giga.

restart ακομα δεν συναντησα(1χρονο) εχω 2 συσκευες,ρωγμες νομιζω οτι ειναι περισσοτερο θεμα τυχης,εγω ειμαι απο τους τυχερους λοιπον,η ρομ ειναι πολυ καλη ειχε στην αρχη καποια θεματα κυριως σε αυτους που επελεξαν ota αναβαθμηση γιαυτο και η lg το εκοψε και το αφησε μονο μεσω pc. η καμερα πολυ καλη την μερα,την νυχτα μονο κοντινα και φλας,γνωμη μου παρτο αφοβα. edit στο lgpcsuite αν κανεις αναβαθμηση(και οποιος αλλος) ΜΗΝ επιλεξετε να κανει buckup πρωτα.

Θελω να κατεβασω την εφαρμογη της Ryanair κανονικα απο το play store αλλα δεν την βρισκει . Απο το σαιτ της εταιριας ομως πατωντας την εφαρμογη φαινεται κανονικα . Το ιδιο γινεται και απο το ταμπλετ μου. Η διαδικασια για να περασω την εφαρμογη , αν την κατεβασω πρωτα στον υπολογιστη ειναι απλη ? Τι αλλο μπορω να κανω ?
:w00t:

Θελω να κατεβασω την εφαρμογη της Ryanair κανονικα απο το play store αλλα δεν την βρισκει . Απο το σαιτ της εταιριας ομως πατωντας την εφαρμογη φαινεται κανονικα . Το ιδιο γινεται και απο το ταμπλετ μου. Η διαδικασια για να περασω την εφαρμογη , αν την κατεβασω πρωτα στον υπολογιστη ειναι απλη ? Τι αλλο μπορω να κανω ?

κατεβασε την σαν αρειο .apk περασε την στην εξωτερικη μνημη και εγκατεστησε την.

Αν μπεις από τον chrome με τον Google λογαριασμό σου, θα την βρείς την εφαρμογή. Αλλά θα σου βγάλει μήνυμα: «Δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα σας αυτό το στοιχείο».

Αν μπεις από τον chrome με τον Google λογαριασμό σου, θα την βρείς την εφαρμογή. Αλλά θα σου βγάλει μήνυμα: «Δεν είναι διαθέσιμη στην χώρα σας αυτό το στοιχείο».

Γιατί όμως ; ένας φίλος , από παλαιότερα βέβαια , την έχει και λειτουργεί μια χαρά

κατεβασε την σαν αρειο .apk περασε την στην εξωτερικη μνημη και εγκατεστησε την.

Ελπίζω να τα καταφέρω ! Ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:w00t:

Ενδιαφέρομαι να πάρω μία 2η μπαταρία για το g3 μου και να χρησιμοποιώ κάθε φορά αυτή που είναι φορτισμένη. Ωστόσο την "άδεια" θέλω να την φορτίζω αμέσως και προφανώς εκτός του τηλεφώνου. Με ποια συσκευή γίνεται αυτό; Κανά σχετικό site για αγορά;

Θα βρεις τέτοιο φορτιστή στο ebay

Με το ιδιο τροπο το δουλευω κι εγω απο τοτε που το πήρα

Ειναι ο καλύτερός τρόπος για να μην αγχώνεσαι για την μπαταρία