rtifosi Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Δηλαδή τι έκαναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Σε βάζουν να έχεις 6 τουλάχιστον χτυπήματα σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά τετράγωνα Παραγινεται πολύπλοκο έτσι, άρα άχρηστο για πολλούς Πριν το είχα με τρία χτυπήματα Αν έχεις δουλέψει πάντως το g4 το δικό μας πλέον είναι ακριβώς το ίδιο με εξαίρεση τα καλουδια της κάμερας. Όπως και το g2 όταν πήρε ll έγινε όπως το δικό μας Edited February 28, 2016 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Να ρωτήσω κάτι, όταν τραβάμε φωτογραφίες σε burst mode χάνουμε κάτι σε ποιότητα κτλ; Πίξελ, φωτεινότητα, ευκρίνεια κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmy22 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν αποθηκεύει μια φωτογραφία μετά από επεξεργασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 το είχα σε πολλές ρομ 6 αυτό αλλά με την fulmics 4 δουλεύει άψογα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν αποθηκεύει μια φωτογραφία μετά από επεξεργασία. Εμένα μου τις αποθηκεύει. Δεν έχει νόημα η επεξεργασία αν δεν τις αποθηκεύει. Σε ποια εφαρμογή σου το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 (edited) Εμένα μου τις αποθηκεύει. Δεν έχει νόημα η επεξεργασία αν δεν τις αποθηκεύει. Σε ποια εφαρμογή σου το κάνει αυτό? Προφανώς μιλάει για την 6.0 που τωρα που το πρόσεξα κι εγω όντως δεν το κανει. Edited February 29, 2016 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Στο άλμπουμ που έχει η lg κάνω επεξεργασία σε μια φωτογραφία όλα καλά και όταν τελειώνω δεν υπάρχει πουθενά αποθηκευμένη. Ναι για 6 μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Προφανώς μιλάει για την 6.0 που τωρα που το πρόσεξα κι εγω όντως δεν το κανει. Στο άλμπουμ που έχει η lg κάνω επεξεργασία σε μια φωτογραφία όλα καλά και όταν τελειώνω δεν υπάρχει πουθενά αποθηκευμένη. Ναι για 6 μιλαω. Εγώ πάλι, που είμαι με την 5 όταν μπαίνω στο album της LG και πατάω το εικονίδιο για επεξεργασία μου βγάζει λίστα εφαρμογών που μπορώ να κάνω επεξεργασία φωτογραφίας (έχω βάλει 5-6). Αλλά δεν μου βγάζει καμία της LG. Μάλλον σε lollipop και G3 UX δεν έχει καν την δυνατότητα επεξεργασίας. Και να υπάρχει μόνο σε marshmallow ή G4 UX. Μάλλον είναι κάποιο bug αυτό που έχετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλημέρα, Για κάποιο λόγο η μπροστινή κάμερα έχει μικρύνει πάρα πολύ όταν πάω να τραβήξω φώτο. Όταν πάω να βγάλω "selfie" βλέπω πολύ μικρή επιφάνεια περίπου την μισή οθόνη, ενώ παλαιότερα δούλευε κανονικά. Καμιά ιδέα κανείς? Θα προτιμούσα να μην παω αε άλλο app αλλά αν μπορώ να φτιάξω την μαμά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 κλεισε πανω το κουμπι του φλας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kre Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 κλεισε πανω το κουμπι του φλας Ήταν τόσο απλό τελικά?:D:D Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Είναι το φλας. Βοηθάει πολύ το βράδυ σε κοντινές selfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς ενα τριξιμο στα πλήκτρα της έντασης σα να έχουν κάποιο κενό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς ενα τριξιμο στα πλήκτρα της έντασης σα να έχουν κάποιο κενό? Εγώ όχι. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση όταν το πρωτοπήρα το πόσο στιβαρό είναι. Σαν hardware πλήκτρα περίμενα τότε να έχουν έστω και ελάχιστο τζόγο. Αλλά δεν έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Και στο δικό μου κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Αρχίζω να ανησυχώ. Και συγκεκριμένα μόνο το πλήκτρο μείωσης το κάνει. Όταν το κρατώ με την πλάτη προς τα κάτω σα να κρέμεται λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Δεν είναι νορμάλ αυτό. Ίσως να το πας στο σέρβις. Έχει παρατηρήσει κάνεις μία στο τόσο τα κουμπιά της έντασης πίσω να μην ανταποκρίνονται ΚΑΘΟΛΟΥ; Μου έχει συμβεί 2 φορές στους 15 μήνες αλλά είναι λίγο περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libitas Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι: Στη δουλειά μου πιάνει μόνο 2g και βγάζει την ένδειξη Ε. Όταν σχολάω και βγαίνω έξω, εξακολουθεί να είναι κολλημένο στο Ε και πρέπει χειροκίνητα να πάω στις ρυθμίσεις, να επιλέξω ξανά 3g ή 4g, δεν το βρίσκει μόνο του, σαν να έχει κολλήσει στο Ε και λόγω πολύωρης παραμονής στο 2g δεν ψάχνει για 3g/4g. Συμβαίνει και σε σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ναι, και σε μένα πολλές φορές κολλάει ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλημέρα σας! Μπορώ να συνδέσω (μέσω USB κατά προτίμηση) την κάμερα του G3 στο PC και να την χρησιμοποιώ με διάφορες εφαρμογές, π.χ. skype, zoiper κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλημέρα σας! Μπορώ να συνδέσω (μέσω USB κατά προτίμηση) την κάμερα του G3 στο PC και να την χρησιμοποιώ με διάφορες εφαρμογές, π.χ. skype, zoiper κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Αυτό που θέλεις βασικά είναι να συνδέσεις το κινητό στο pc και το pc να το αναγνωρίζει σαν μία απλή webcam. Πρέπει να υπάρχει σχετική εφαρμογή. Για ασύρματη σύνδεση υπάρχει σίγουρα. Μέσω web. Μέσω usb δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλημέρα σας! Μπορώ να συνδέσω (μέσω USB κατά προτίμηση) την κάμερα του G3 στο PC και να την χρησιμοποιώ με διάφορες εφαρμογές, π.χ. skype, zoiper κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. υπαρχει αλλα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα της. οπως επισης υπαρχει και το αντιστροφο εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κατεβάζεις την μπάρα ειδοποιήσεων και κάνεις κλικ στο quick memo. Ανοίγει η εφαρμογή και έτοιμο το screenshot. Αν θέλεις την επεξεργάζεσαι με τα εργαλεία της εφαρμογής. Πατάς μετά το εικονίδιο της αποθήκευσης και την αποθηκεύεις στις φωτό ή στο quick memo. Ευχαριστω πολυ. Πολυ καλυτερα ετσι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται 0,50€ το nova launcher prime https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts