Jump to content

anadrasi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anadrasi

  1. Κατ' εμέ το Χ3 Pro είναι πολύ καλύτερο. Δεν θα έκανα την συγκεκριμένη αλλαγή.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που απατήσατε στην ερώτησή μου σχετικά με τη φωτεινότητα οθόνης και αδυναμία ανάγνωσης σε συνθήκες ήλιου!
  3. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι παιδεύεστε σαν κι εμένα προσπαθώντας να διακρίνετε τα της οθόνης στον ήλιο; Δεν μπορούσα να το φανταστώ... Λύσεις υπάρχουν τελικά;
  4. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, Έχω τη ρύθμιση οθόνης στο 'αυτόματο' αλλά μου είναι σχεδόν αδύνατο να δω την οθόνη στον ήλιο ή στο φως (ακόμη και όταν πάω 'χειροκίνητα' στο φουλ. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνετε ρυθμίσεις για να διορθώσω τα της φωτεινότητας; Εάν μπορείτε επίσης να υποδείξετε κάποιο night/dark mode με τις ρυθμίσεις του για βραδινή λειτουργία. Σας ευχαριστώ πολύ!
  5. σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δεν βγάζει τα δικά μου! Σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου ξαπλωμένε (μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία σου). Σήμερα, εντελώς τυχαία, όταν μου έβγαλε ειδοποίηση για update ενός ήδη αποθηκευμένου, από τα εργαλεία του update με πήγε στα θέματά μου. Δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς έγινε αλλά θα το ξαναδοκιμάσω σύντομα και θα ενημερώσω... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό σε εμένα δεν δουλεύει... Ευχαριστώ!
  6. Καλημέρα σε όλους, Εδώ και 2μήνες (μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν μπορώ να βρω τα αποθηκευμένα Θέματά μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ώστε να βρω που είναι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  7. Καλημέρα σε όλους, Εδώ και 2μήνες (μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν μπορώ να βρω τα αποθηκευμένα Θέματά μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ώστε να βρω που είναι; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  8. Καλημέρα σε όλους, Εδώ και 2μήνες δεν (μετά από κάποια αναβάθμιση) δεν μπορώ να βρω τα αποθηκευμένα Θέματά μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε ώστε να βρω που είναι; Σαας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  9. Η καινούργια αναβάθμιση μου 'έκοψε' το boldbeast call recorder: σταμάτησε να εκκινεί αυτόματα και όταν το ξεκινάω δείχνει μόνο μια μαύρη οθόνη. Δεν ανοίγει καθόλου... Επειδή, καθώς φαίνεται, ο προγραμματιστής δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο πια, έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον 'call recorder' που να είναι της προκοπής, να ξεπερνάει τους περιορισμούς της Google και να μπορεί να αναφέρει αριθμό καλούντος ή όνομα όταν είναι στις επαφές; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
  10. Μετά από 1 μήνα χρήσης του One Net 4g της Vodafone (internet και σταθερό): 1η βδομάδα: σχεδόν κανένα πρόβλημα 2η βδομάδα: λόγω κακοκαιρίας βλάβη της τοπικής κεραίας/κυψέλης με αποτέλεσμα 10 μέρες περίπου με 95% απουσία internet και 100% τηλεφώνου. 3η έως και 5η βδομάδα (μετά την επισκευή της βλάβης): όταν ευθυγραμμίζονταν ο Ερμής με τον Βέγκα και και τις αριστερές τρίχες της Βερονίκης το σύστημα λειτουργούσε... Προχθές μου αλλάξανε τον δρομολογητή από ΖΤΕ σε Oxygen με κεραίες κερατάκια. Μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά.
  11. Καλημέρα, Έχοντας χρησιμοποιήσει για περίπου 10 χρόνια satellite internet από α) Cosmote (μεγάλο λάθος – πολύ άσχημη και ακριβή εμπειρία) και β) 2 διαφορετικούς Εγγλέζους παρόχους (θετικά εμπειρία – για 30 down και 6 up – unlimited αλλά με μείωση ταχύτητας μετά τα 50GB, πλήρωνα €350 τον χρόνο – δωρεάν ο εξοπλισμός), αποφάσισα να δοκιμάσω το ONE NET 4G της Vodafone. Με όριο τα 200GB τον μήνα, δίνει περίπου 15mbbs (διατείνεται 20) down και πάνω από 20 up. Δίνει επίσης ένα αξιόλογο πακέτο σταθερού. Όλα αυτά με €25 τον μήνα, μέσω ενός ΖΤΕ router που χρησιμοποιεί ένα 4G στικάκι. Δίνει ικανοποιητικό WiFi αλλά και LAN. H Wind έχει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα που το λέει SimpleFi αλλά έχει περίπου 2πλάσιο κόστος (αλλά –απ’ ό,τι κατάλαβα) χωρίς ‘κόφτη’ στην ταχύτητα του 4G). Το ONE NET το έχω περίπου ένα μήνα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη εάν αξίζει ή όχι: για περίπου 10 μέρες δεν δούλευε λόγω ‘πεσμένης κεραίας από κακοκαιρία’ (κάνανε σχετικά αποχρέωση στον λογαριασμό… αλλά άντε να ζήσεις την σήμερον δίχως εμαιλ, σταθερό και ιντερνετ). Τώρα που φτιάξανε την κεραία, το router αποσυνδέεται 5-6 φορές την ημέρα και θέλει επανεκκίνηση. Μέσα στη βδομάδα θα μου φέρουν καινούργιο και υποτίθεται ότι δεν θα έχω πρόβλημα… Παρά τα τεχνικά προβλήματα που περιγράφω, οφείλω να πω ότι το service της Vodafone το βρήκα εξαιρετικό/λειτουργικό (καμία σχέση με Cosmote και λαβυρινθικά AVR).
  12. Κι' εγώ εχθές, με προ, Σεπτεμβρίου πήρα
  13. Καλημέρα minast και athansso77, Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύ χρήσιμη συζήτηση! Έχοντας ήδη μια καταπληκτική (κατά τη γνώμη μου) θήκη της Wozinsky (https://www.skroutz.gr/s/30528716/Wozinsky-Kickstand-Flexible-Back-Cover-Σιλικόνης-Κίτρινο-Poco-X3-NFC-X3-Pro.html ) που δίνει πολύ ωραία αίσθηση στο κράτημα και καλή προστασία στους φακούς, παρήγγειλα τα εξής 2 για συνέχεια: α) Tempered Glass για την Camera της Wozinsky (https://www.skroutz.gr/s/27099730/Wozinsky-Camera-Tempered-Glass-Xiaomi-Poco-X3-NFC.html ) και β) 9D Full Face Tempered Glass της Dux Ducis που, κατά τα λεγόμενα του ανιψιού μου καλύπτει πλήρως χωρίς κενά, κάθεται καλά μέσα στην θήκη (Case Friendly). Με το που θα τα παραλάβω, θα σας ενημερώσω αν όντως ταιριάξανε καλά. Καλό Σ/Κο σε όλους...
  14. Καλημέρα athansso και όλοι οι άλλοι, έχω διάφορες απορίες επάνω στο θέμα 'προστασία οθόνης για το poco x3 μας'... Η πρώτη είναι εάν είναι όντως amoled ή όχι και, εάν ναι, χρειάζεται επιπλέον προστασία ή όχι; Η δεύτερη είναι: Τι είδους και ποιου βαθμού προστασία προσφέρουν α) τα tempered glass, β) οι ζελατίνες και οι μεμβράνες. Η τρίτη και καλύτερη: ποιο tempered glass συνιστάτε ως καλύτερο (προστασία, πλήρη κάλυψη οθόνης, 'συνεργασία' με θήκη, κλπ); Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές και γνώμες σας!
  15. Πετρούπολη... lol Άι Λαυρέντη μεριά
  16. Καλημέρα Minast (και όλοι οι άλλοι), σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Εάν κατάλαβα καλά αυτό που λές: Εάν μου πέσει και χτυπήσει σε πετρούλες/χαλίκια (ζω σε περιοχή με πολύ πέτρα...) μια χαρά θα προστατεύσει από τη σύγκρουση αλλά θα γρατσουνιστεί/χαραχθεί εύκολα - όπως και αν το έχω στην τσέπη με κλειδιά και κέρματα... Ως προς "λίγο χειρότερη αίσθηση αφής από τζάμι" δεν με προβλημάτισε καθόλου η αφή, ίσως επειδή δεν είχα την ευκαιρία να νιώσω πως είναι με τζάμι ή/και με τίποτα. Καλές συνέχειες!
  17. Chios έπρεπε να είχα γράψει μερικές αναρτήσεις παραπάνω, αλλά (λόγω αφηρημάδας;) μου βγήκε Πάνος...
  18. καλησπέρα Taliban και όλοι οι άλλοι, για το καινούργιο μου Χ3 παρήγγειλα 'tempered glass' για προφύλαξη οθόνης. Διερευνώντας πως να την περάσω, ανακάλυψα ότι το τηλέφωνο ήδη ήρθε με ένα τζαμάκι το οποίο α) ταιριάζει τόσο διακριτικά που ούτε καν φαίνεται και β) δεν αναφέρεται πουθενά ότι συνοδεύει το τηλέφωνο. μήπως ξέρετε να μου πείτε ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Εάν για παράδειγμα είναι καλής ποιότητας και επαρκές για την προστασία της οθόνης, κλπ. Παρεμπιπτόντως πήρα και μια θήκη (WOZINSKY - https://www.skroutz.gr/s/30528716/Wozinsky-Kickstand-Flexible-Back-Cover-Σιλικόνης-Κίτρινο-Poco-X3-NFC-X3-Pro.html?from=sku_color_variations ) η οποία του ταίριασε υπέροχα.
  19. Καλέ μου Πάνο έψαξα σε ιστοσελίδες της xiaomi ελπίζοντας ότι θα βρω κάτι πιο λεπτομερές. Σε ευχαριστώ πολύ για την παράθεση του συνδέσμου...
  20. Καλησπέρα στην καλή παρέα... Καινούργιος κάτοχος poco x3 pro 8/256 σε αντικατάσταση ενός TCL 20L+ που αγόρασα πριν ένα μήνα (για να αντικαταστήσω το χαμένο/κλεμμένο redmi note 9 pro) αλλά μου το βούτηξε η γυναίκα μου (επειδή της άρεσε πάρα πολύ) σε αντικατάσταση του υπέροχου redmi note 4 plus που τα έφτυσε μετά από 5 χρόνια λειτουργίας. Σας μπέρδεψα; Εγώ να δείτε μπέρδεμα με όλα αυτά... Μήπως μπορείτε να υποδείξετε που μπορώ να κατεβάσω το 'user manual' σε μορφή pdf; καλό βράδυ!
  21. Το καιούργιο site είναι όντως πολύ όμορφο. Καλή επιτυχία στο αναθεωρημένο μέλλον σας!
  22. Καλέ μου 'bill33' σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση... Το θέμα είναι ακόμη ανοιχτό και σκέφτηκα ότι η περιγραφή της (πολύ άσχημης) εμπειρίας μου ίσως είναι χρήσιμη σε κάποιον. Εάν εσένα σού είναι άχρηστη, προσπέλασέ την.
  23. Ήρθε ο καιρός να φύγω από την παρέα σας... Μετά από 1 χρόνο χρήσης, λόγω κλοπής, αποφάσισα να μην ξαναπάρω Xiaomi (κυρίως επειδή με 'στεναχωρούσαν' οι προ-εγκατεστημένες και μη-καταργούμενες εφαρμογές, με τις διαφημίσεις και τη λαιμαργία τους για προσωπικά δεδομένα που αντιμετώπισα στον συνδυασμό Redmi 9 pro και Google). Αγόρασα λοιπόν ένα TCL 20L+ πριν από 2 εβδομάδες (€200) και μέχρι στιγμής νοιώθω ότι έκανα καλή επιλογή. Ήσασταν πολύ καλή παρέα... Καλές συνέχειες σε όλους σας!
  24. Όταν ξεκίνησα με satellite internet περίπου 12 χρόνια πριν, το πήρα από Εγγλέζο πάροχο και γενικά ήμουν ευχαριστημένος. Μια κάποια στιγμή είπα να δοκιμάσω Cosmote 'για να δουλέψει κανένα Ελληνάκι': Ήταν μεγάλο λάθος. Η σύνδεση είχε πολλά προβλήματα και το support για τα πανηγύρια. ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΌ COSMOTE !!!!!!!!! Σήμερα υπάρχουν αρκετές επιλογές και από Ελλάδα. Ψάξτε στο ίντερνετ και θα βρείτε...
  25. Καλησπέρα σε όλους! Η γυναίκα μου έχει το 3/32 με MIUI Global 11.0.2 και Android 7.0 NRD90M. Χρειαζόμαστε μια κάρτα μνήμης και με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, σας παρακαλώ για τις συμβουλές σας! Η κάρτα μνήμης θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για φωτογραφίες και βίντεο. Εάν παίρναμε μια 64 ή 128 θα δούλευε κανονικά ή θα είχε προβλήματα καθυστέρησης ή και άλλα θέματα; Σημειώστε ότι επειδή το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά δεν σκέφτομαι για ρουτ ή τέτοιου είδους διαδικασίες... Θα με βοηθούσαν πάρα πολύ οι συγκεκριμένες προτάσεις σας. π.χ. "SanDisk microSDXC Action SC 64GB Extr.160MB A2 SDSQXA2-064G-GN6AA" και με link: https://orizonstore.gr/index.php?route=product/product&search=04168&product_id=148750&search=04168 Παρεμπιπτόντως, τη συγκεκριμένη όντως την βλέπω αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν η υψηλή της ταχύτητα είναι 'συμβατή' με τον επεξεργαστή του τηλεφώνου και θα έπρεπε να περιοριστώ σε 100 ή 120MB Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!
×
×
  • Create New...