Jump to content

Petr0ss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Petr0ss

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone

Petr0ss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καμιά καλή θήκη που να καλύπτει όλο το κινητό και ειδικά πίσω την κάμερα έχετε να προτείνεται? Σκευάζομαι να πάρω μια της spigen είναι αρκετά καλές αυτές?
  2. Ευχαριστώ να είσαι καλά.
  3. Κάτοχος s7 με την αγορά του κινητού αγόρασα ένα γυαλί προστασίας και μια απλή θήκη ίσα ίσα για προστασία..όταν ήρθε το κινητό βάζω το γυαλί και στις άκρες είχε μεγάλο κενό που φοβόμουν ότι ίσος γραντζουνιστεί το κινητό πράγμα που δεν το θέλω στην οθόνη και παράγγειλα ένα άλλο γυαλί το οποίο καλύπτει όλη την οθόνη αφήνει μόνο το ηχείο που βάζουμε στο αυτί μας για να μιλήσουμε,την βάζω όλα καλά όμως βάζω μετά την θήκη και μου πετάει την μεμβράνη,επειδή δεν θέλω να κάνω τσάμπα αγορές έχετε κανένα γυαλί να μου προτείνεται και μια θήκη που να ταιριάζουν αρμονικά και τα 2? Έχω το χρυσό s7 και θα ήθελα +την προστασία να δείχνει και ωραίο :)
  4. Δεν το έβρισκα στις ρυθμίσεις του messenger γιαυτό έγραψα εδώ μήπως κάποιος ξέρει... ευχαριστώ πάντως για την γρήγορη απάντηση σου :)
  5. Γειά σας παιδιά έχω το κινητό εδώ και 2 μήνες όλα τέλεια πριν είχα το g3 και πλέον το s7 πολύ καλό κινητό μου έχει κάνει αρκετή εντύπωση.... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γίνεται όταν μου έρχονται μηνύματα στο messenger αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ανέβει η οθόνη αυτόματα γιατί μόνο το πράσινο φωτάκι μου ανάβει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας σε όποιον μου απαντήσει!
  6. Νόμιζα ότι έχει βγει και πιο πρόσφατη γιατί ένας φίλος μου που έχει το G2 έχει μια 5,1 κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς...και λέω απλά δεν την έχω πάρει εγώ ακόμα..ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως!!
  7. Καλησπέρα παιδιά το κινητό το έχω αγοράσει από πέρσι τον Δεκέμβρη και μου έχει κάνει μόνο μια αναβάθμιση λογισμικού είτε το βάζω να κάνει αναβάθμιση μέσω του κινητού από το κέντρο ενημέρωσης είτε από το pc suite μου λέει πάντα ότι έχω την τελευταία αναβάθμιση και είμαι ακόμα στην 5,0 μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να βάλω την τελευταία??
  8. Καποιος να μου απαντησει???
  9. Καλησπερα παιδια καλη χρονια να εχουμε εχω LG G3 16 gb πραγματικα το κινητο ειναι απιστευτο σε ολους τους τομεις λαγκαρει μερικες φορες αλλα σχεδον που δεν φαινεται...ειναι παρτιδα 410 και με SW χωρα που δεν ξερω αν ειναι η sweden η switzerland οποιος ξερει ας μου απαντησει ... οταν βαζω το pc suite μου βγαζει αυτο που εχω στην εικονα ξερετε γιατι?? και γιατι ακομα δεν εχω παρει τhν λολιποπ???μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση d8550L
  10. στο SW που ειδα γραφει και sweden και switzerland..ποιο απο τα 2 ειναι ομως? οταν μπηκα πριν λιγο στο suite και πατησα ελεγχος αναβαθμισης λογισμικου που εβγαλε οτι εχω την τελευταια εκδοση D85510L
  11. 6SW μου γραφει ειναι Σουηδικο δηλαδη η οχι?
  12. Θα κανω εφ'οσον ολοι λενε οτι ειναι καλυτερα γιατι οχι θα βαλε το suite σε λιγο να δω μηπως εει ερθει η αναβαθμιση...για την χωρα μηπως ξερεις πως μπορω να δω??
  13. To factory reset ειναι ιδιο με το hard reset που λενε τα αλλα παιδια? Δηλαδη πριν παμε να κανουμε την αναβαθμιση κανουμε εργοστασιαεκς ρυθμισεις και μετα συνδεουμε το κινητο στο suite για την λολιποπ?Ρωταω γιατι δεν ξερω απο αυτα οποια απαντηση ευπροσδεκτη!!! Και πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο μου?
  14. Μονο ΟΤΕ υπαρχει στο μερος που ειμαι γιαυτο ειναι δραμα η κατασταση.....
  15. Αν εβαζα το satellite θα εβαζα το 25gb πιστευω ανετα φτανει για εναν μηνα δεν παιζω και 8 ωρες καθε μερα περιπου ενα 2ωρακι και αυτο αν γιατι ποτε ποτε κολλαει αρκετα και σε νευριαζει και αν θες να κατεβασεις κατι απλα το αφηνεις το βραδυ...απλα εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να πηγαινει σφαιρα στο online gaming αλλα χομπι δεν εχω οποτε και τα 20 ευρω παραπανω τον μηνα δεν ειναι κατι το τρελο αλλοι τα δινουν στο ψαρεμα στο κυνηγι ή σε αλλα διαφορα..εχω εναν φιλο στην κυπρο που εχει δορυφορικο ιντερνετ και πηγαινει παρα πολυ καλα ακομα καλυτερα και απο adsl 24αρα που ειχε γιαυτο μου φαινεται περιεργο που μου λετε για το πινκ ενω αυτος ειναι ενταξει...με λιγα λογια αν δεν το βαλεις να δεις δεν ξερεις τιποτα...
×
×
  • Create New...