roll Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 ναι αλλα δεν ξερω αγκλικα τοσο καλα,εκανα ρεσετ και εχω ως προεπιλογη το email και οχι to gmail.μηπως να απεγκαταστησω την εφαρμογη gmail? Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις ενημερώσεις για νέα emails στην εφαρμογή που δεν θέλεις να λειτουργείς στη περίπτωσή σου στο gmail. Αν δεν δουλεύει κανονικά όπως θέλεις με το μενού στα Ελληνικά πήγαινε στις εφαρμογές και σε κάθε εφαρμογή για τα emails που έχεις στη συσκευή σου κάνε εκκαθάριση προεπιλογής σε αυτή που έχεις σαν προεπιλεγμένη το κουμπί της εκκαθάρισης θα είναι ενεργό στις άλλες δεν θα είναι γιατί δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό! Αυτή η επιλογή είναι τελευταία στη σειρά. Έτσι όταν ανοίξεις της εφαρμογή που θέλεις να χρησιμοποιείς θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τη χρησιμοποιείς σαν κύρια απαντάς καταφατικά ίσως εργαστεί κανονικά μετά. Αν δεν δουλέψει σωστά ακολούθησε την υπόδειξη που σου έδωσε ο φίλος γύρισε το μενού στα αγγλικά κάνε πάλι τη διαδικασία και μετά επανέφερε τη γλώσσα στα Ελληνικά μήπως υπάρχει κόλλημα με τη γλώσσα. Να κάνεις όμως αυτό που έγραψα στη πρώτη γραμμή και πάλι για να μη δέχεσαι ειδοποιήσεις και από τα δύο προγράμματα για το ίδιο mail κάθε φορά. Για την εφαρμογή του gmail νομίζω δεν μπορείς να την αφαιρέσεις πάντα θα υπάρχει μια έκδοση έστω και παλιότερη στο κινητό σου γιαυτό μην ασχοληθείς. Γνώμη μου για τα emails το gmail και το inbox της google δεν μπορούν να χτυπηθούν από την εφαρμογή του τηλεφώνου με όποιο κριτήριο και να επιλέξεις. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την 5 εχω V20h.Εβγαλε θεμα η τελευταία ενημερωση?Ευχαριστω φιλε μου. Η τελευταία είναι η v20a αυτή φοράει το κινητό μου τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Ίσως μια επανεκκίνηση να διευκόλυνε την αναβάθμιση. Ψάξε το χειροκίνητα για να μη περιμένεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Την 5 εχω V20h.Εβγαλε θεμα η τελευταία ενημερωση?Ευχαριστω φιλε μου. Λογικά πρέπει να είναι η v21a της λολιποπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 [/color] Η τελευταία είναι η v20a αυτή φοράει το κινητό μου τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Ίσως μια επανεκκίνηση να διευκόλυνε την αναβάθμιση. Ψάξε το χειροκίνητα για να μη περιμένεις. Απλα εμενα τρεχει απο το κουτι την προηγούμενη αλλα μου ηρθε η τελευταία.Θα την κανω αυριο που θα εχω γεματη μπαταρια.Ελπιζω να μην βγαλει κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 [/color] Η τελευταία είναι η v20a αυτή φοράει το κινητό μου τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Ίσως μια επανεκκίνηση να διευκόλυνε την αναβάθμιση. Ψάξε το χειροκίνητα για να μη περιμένεις. Ναι θέλει επαρκή τροφοδοσία από μπαταρία ή πρίζα και ένα μισάωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά εδώ και δύο μέρες μου κάνει επανεκκίνησεις το τηλέφωνό.. Καμιά ιδέα; Τυχαίες επαννεκινήσεις ή συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο και κάνει restart? Ίσως με ένα factory reset να σου λυθεί το θέμα, αν είναι software issue. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι με αλλαγή μπαταρίας λύνονται αρκετά προβλήματα (είτε συνσχετίζονται άμεσα είτε έμεσα με τη μπαταρία). Από προσωπικό πρόβλημα, αν σου λέει ότι αφαιρέθηκε η sim και πρέπει να κάνει restart, μάλλον πρέπει να το πας για σέρβις, γιατί εμένα όταν το έκανε αυτό μου άλλαξαν ολόκληρη τη πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η 21Α σε λολι είναι η τελευταία. Εγώ είμαι official 5.0 21A δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Απλα εμενα τρεχει απο το κουτι την προηγούμενη αλλα μου ηρθε η τελευταία.Θα την κανω αυριο που θα εχω γεματη μπαταρια.Ελπιζω να μην βγαλει κολληματα Μια χαρά πάει (όπως άλλωστε και οι προηγούμενες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά εδώ και δύο μέρες μου κάνει επανεκκίνησεις το τηλέφωνό.. Καμιά ιδέα; Δοκίμασε μία άλλη μπαταρία για αρχή Την εχω πάθει κι εγώ με μια δεύτερη που είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια εχω 2 μερες το 32αρι.Ειναι κορυφη το μηχάνημα.Μου βγαζει ενημερωση λογισμικού εσεις που εχετε τη τελευταία εκδοση, τι λετε να την κανω την ενημέρωση??? Να την κάνεις. Έχεις την v20h και θα πάρεις την v21a. Είναι καλύτερη. Λύνει κάποια θεματάκια που είχε βγάλει η έκδοση που έχεις. Όπως κάτι ψιλό lag. Και κάποιο μήνυμα που έλεγε "οι ρυθμίσεις έχουν σταματήσει". Είναι προφανές να μην τα έχεις αυτά γιατί είναι φρέσκο ακόμα το κινητό σου. Δεν έχει κάνει ακόμα χιλιόμετρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaggerjack Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 A τόσο καλά δηλαδή, καλά εγώ επικοινωνώ με τον πωλητή τώρα και μάλλον μέσα στις επόμενες μέρες θα το στυλο πίσω για αλλαγή εκτος άμα μου πει τίποτα περίεγο και θα πρέπει να τραβηχτό με Paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Σας ευχαριστώ πολυ αυριο πρωι θα την κανω την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Βλεπω κατι ψηλες γρατζουνιές στο καπακι πισω στο titan grey.Το εχει δει κανεις αλλος?2 μερες το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το κινητό απο μονο του έχει κάτι σαν γρατσουνιές. Σε ΟΛΟ το καπάκι. Είναι το σχέδιο του. Αυτά εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Βλεπω κατι ψηλες γρατζουνιές στο καπακι πισω στο titan grey.Το εχει δει κανεις αλλος?2 μερες το εχω. Φίλε μου, μην το ψειρίζεις τόσο το θέμα. Μπορεί κάπου να το άφησες και να το αμέλησες 2 δευτερόλεπτα και να έγιναν. Εντάξει, 2 γρατζουνίτσες είναι, στο πίσω μέρος σε ένα πλαστικό κομμάτι... Μη πας σε σημείο να τους πεις να στο αλλάξουν κιόλλας :P ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό απο μονο του έχει κάτι σαν γρατσουνιές. Σε ΟΛΟ το καπάκι. Είναι το σχέδιο του. Αυτά εννοείς; χαχαχαχαχ στο μυαλό μου είσαι φίλε!! :D +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Χαχαχα.πανω απο το σχεδιο ειναι σαν να πατισε γυμνοσαλιγκας εχει 10 γραμουλες σαν θαυμαστικα στο μεγεθος και γυαλιζουν κατω απο φως.Δεν υπαρχει περιπτωση να το ειχε ανοιξει το κουτι καποιος ε?Αστοχια βαψιματος πρεπει να ναι Edited January 22, 2016 by Giannis114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Χαχαχα.πανω απο το σχεδιο ειναι σαν να πατισε γυμνοσαλιγκας εχει 10 γραμουλες σαν θαυμαστικα στο μεγεθος και γυαλιζουν κατω απο φως.Δεν υπαρχει περιπτωση να το ειχε ανοιξει το κουτι καποιος ε?Αστοχια βαψιματος πρεπει να ναι Οχι αστοχια της lg ειναι...χαχα. Κανει πολυ ευκολα γρατζουνιες αν δεν το εχεις σε θηκη... Θαμπωνει το χρωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Παιδιά καλησπερα! Τι γινεται με την MM; Ηρθε σε κανένα αλλο ή μονο στα πολωνικά ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τζίφος ακόμα περιμένουμε... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Έλα ντε; Σαν πολύ δεν αργούνε; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 αν περασουμε την πολωνικη χανεται η εγγυηση? εγω την περασα,ουτως η αλλως το τηλ.ειναι τσεχικο:lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Φίλε μου, μην το ψειρίζεις τόσο το θέμα. Μπορεί κάπου να το άφησες και να το αμέλησες 2 δευτερόλεπτα και να έγιναν. Εντάξει, 2 γρατζουνίτσες είναι, στο πίσω μέρος σε ένα πλαστικό κομμάτι... Μη πας σε σημείο να τους πεις να στο αλλάξουν κιόλλας :P ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χαχαχαχαχ στο μυαλό μου είσαι φίλε!! :D +1 Οχι αστοχια της lg ειναι...χαχα. Κανει πολυ ευκολα γρατζουνιες αν δεν το εχεις σε θηκη... Θαμπωνει το χρωμα... Ακριβως φιλε μου εχει λιγες θαμπες γραμουλες.Μονο που δεν τις εκανα εγω.παιζει να εχει χρησιμοποιηθεί το τηλεφωνο απο αλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ακριβως φιλε μου εχει λιγες θαμπες γραμουλες.Μονο που δεν τις εκανα εγω.παιζει να εχει χρησιμοποιηθεί το τηλεφωνο απο αλλον? Αν το τηλέφωνο σου ήρθε στο κουτί σφραγισμένο με ταινία όχι. Το κινητό δουλεύει καλά ? έχεις άλλο θέμα πέρα από τις γρατζουνιές? Αν όλα τα άλλα είναι καλά, απλά απόλαυσε το καινούριο σου κινητό και μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spursfan Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Καλημέρα. Εγώ παίδες το έχω το κινητό εδώ και 8 μήνες, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Οθόναρα, μια χαρά τρέχει, όμορφο ντιζάιν, 3 ράμ, ε τι άλλο να ζητήσει κανείς. Εντάξει η μπαταρία άμα το σκαλιζεις τελειώνει αλλά κλαιν... Τα άλλα έχουν καλύτερη διαχείριση? Δεν ξέρω κοιτάζω και του 15 αλλά δεν παίζει κάτι καλύτερο από το δικό μας. Από του 16 με 4 ραμ και βλέπουμε. Είδα πχ το Huawei mate s αλλά κι αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μας έχει. Οπότε μια χαρά κινητό έχουμε και να το χαιρόμαστε ο καθένας όπως το θέλει. Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να το αγοράσουν μιας και είναι σε πολύ καλή τιμή αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Σε τέτοιες συμπαγείς διαστάσεις και με τόσο χορταστική οθόνη συν τα 3ραμ δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο λόγος που έδωσα το εξαιρετικό g2 μου,αν και το έχω αναφέρει ξανά, είναι η εκλεπτυσμένη εξωτερική εμφάνιση του κινητού με την επίσημη quick circle θήκη και φυσικά αυτό που περιγράφω στην αρχική μου πρόταση.Ωραίο στυλατο το Ζ που είχα μετά με Ζ1 και τα επόμενα ξέφυγαν σε διαστάσεις. Πόλυ καλό ,εξαιρετικο κινητό το g2 με τις γνωστές σε όλους μας όμως ελλείψεις. Το g3 με κάτι νούμερα των 500+ ευρώ που πρέπει να δώσεις σήμερα για να δεις υποτίθεται κάτι καλύτερο σε άλλη συσκευή,προσωπικά δεν τα δίνω.Πολλοί θα πουν για το g4.Ναι Οκ όμως δεν μου αρέσει καθόλου η μπροστινή του εμφάνιση συν οι μεγαλύτερες διαστάσεις του.Στο δε μεγάλο ατού του που ειναι η κάμερα ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ δεν με απασχολεί....από αυτά που βλέπω και διαβάζω πιστευω ότι το g5 θα κάνει μπαμ μεγάλο και θα αφήσει το στίγμα του γερά όπως το g2 όταν εμφανίστηκε και που ακόμα πολύς κόσμος το "ψάχνει". Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 αν περασουμε την πολωνικη χανεται η εγγυηση? εγω την περασα,ουτως η αλλως το τηλ.ειναι τσεχικο:lol: Ναι,Σταύρο,οποιαδήποτε άλλη ρομ φλασάρεις εκτός της μαμάς που φοράει το δικό σου με βάση τη χώρα πώλησής του ή και του παρόχου για τον οποίο προορίζεται χάνεται αυτόματα η εγγύηση. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts