Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oversharpening εφυγε ή παραμενει και στην 6.0?

Παραμενει. Μονο με root.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για το smooth συμφωνω για την μπαταρια εχω επιφυλαξη γιατι χωρις χρηση σχεδον του τηλ. μονο untutu ελαχιστο ιντερνετ καθολου τηλεφωνα δειτε στην φωτο με ανοιχτο τηλ.12 ωρες και την χρηση που προανεφερα.επισης το email βγαζει συνεχεια "δυστυχως email διακοπηκε" .αυτα προς το παρων.καλη χρονια.

Η μπαταρια κανα μισαωρο εχτρα θα βγει στην πορεια. Τουλαχιστον να φυγει το lag που αναφερουν πολοι χρηστες πως ειχαν με την L. Γιατι οσο πιο πολλες εφαρμογες τοσο περισσοτερο lag μετα απο καποια φαση. Παντως δεν εκαναν βασικα πραγματα. Εδωσαν μεγαλυτερη εμφαση στο quick memo της selfie και μερικες extra ρυθμισεις που θα επρεπε να ειχαν απο την froyo εκδοση στους χρηστες. Παρα σε υπερθερμανση την μισοτελειωμενη καμερα που με τα modes που της λειπουν αν προστεθουν ειναι παρα πολυ καλη κανουν μεγαλη διαφορα γιατι η καμερα εχει τα προσοντα να δωσει πολλα παραπανω. Κριμα. Παλι καλα δεν υπαρχει knox γιαυτο το αγαπω το G3 με λιγο πειραγμα γινεται αλλο κινητο.

Ρε παιδιά πόσο την έχετε πάνω? Μια μέρα? Δύο? Δεν γίνεται να μιλάμε για μπαταρία σε καμία περίπτωση. Σε βάθος εβδομάδας με 10ημερο μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα.

Google Pixel 9 Pro XL

Ρε παιδιά πόσο την έχετε πάνω? Μια μέρα? Δύο? Δεν γίνεται να μιλάμε για μπαταρία σε καμία περίπτωση. Σε βάθος εβδομάδας με 10ημερο μπορεί να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα.

Ναι μπαταρια και ταχυτητα θελει πολυ χρονο μεχρι να το γεμισει ο καθε χρηστης εφαρμογες να αρχεισουν τα wakelock να πεταγονται απο την οθονη τοτε θα δουμε τι πιανει. Ενα bonus το εχει παρει αλλα ως εκει προς το παρον. Αναγκαστικα θα το επερνε αυτο λογω της μεταβασης. Αλλα οχι κατι τρομερο. Και δεν λειτουργει και το xposed. Αρα για κανενα λογο δεν την κραταω και αλλη μερα.

Ναι μπαταρια και ταχυτητα θελει πολυ χρονο μεχρι να το γεμισει ο καθε χρηστης εφαρμογες να αρχεισουν τα wakelock να πεταγονται απο την οθονη τοτε θα δουμε τι πιανει. Ενα bonus το εχει παρει αλλα ως εκει προς το παρον. Αναγκαστικα θα το επερνε αυτο λογω της μεταβασης. Αλλα οχι κατι τρομερο. Και δεν λειτουργει και το xposed. Αρα για κανενα λογο δεν την κραταω και αλλη μερα.

Γινεται επιστροφη αφοβα απο 6 σε5;

:ninja:

Γινεται επιστροφη αφοβα απο 6 σε5;

Aν εχεις την απλη non root περνας ενα kdz της L Αν εχεις την root ειναι κλειδωμενος ο bootloader προς το παρον. θα κολλησουν τα παντα λογικα αν επαναφερεις backup L απο recovery ενω εχει Μ. Περνα kdz της L rootare περνα recovery και τα σχετικα και κανε restore την rom ειναι λιγο ταλαιπωρια προς το παρον να πας πισω αν ειναι root.

Edited by asdfaster

Χρονια πολλα σε ολους παιδια,

Παρακαλω τα φωτα σας, αλλαξα σημερα την SIM , εβαλα την 4G( καρτοκινητη Q) και απο ROM εχω την cloudy 2.5

Το προβλημα ειναι οτι στο ιδιο σημειο αλλες συσκευες πιανουν 4G ενω η δικη μου οχι.

Φυσικα εχω αλλαξει το network mode σε GSM/WCDMA/LTE auto.

Εχει καποιος αλλος αντιμετωπίσει το ιδιο προβλημα?

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε!!!!!

Οι αλλες συσκευες εχουν Q? Δηλαδη γουιντ; προφανως οχι ειναι θεμα δικτύου και η γουιντ δεν ΕΧΕΙ 4υζι δανειζεται απο το δικτυο της βονταφον και οχι παντου αν θα βαλεις μια κοσμοτε μεσα θα δεις την διαφορά.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μια βοηθεια ρε παιδιά..ενεργοποίησα το knock code και δεν μπορω να βαλω παλι το απλο ξεκλείδωμα με το σύρσιμο.η επιλογξ φαινεται μη ενεργή και λεει ότι απενεργοποιηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικός χώρος.

Τι να κανω για να ξεκλειδώνει με τον απλο τροπο?

Μια βοηθεια ρε παιδιά..ενεργοποίησα το knock code και δεν μπορω να βαλω παλι το απλο ξεκλείδωμα με το σύρσιμο.η επιλογξ φαινεται μη ενεργή και λεει ότι απενεργοποιηθηκε απο τον διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή διαπιστευμενος αποθηκευτικός χώρος.

μενου-ρυθμισεις-γενικες-ασφαλεια-διαχειριστες συσκευων.. ξετικαρεις:)

μενου-ρυθμισεις-γενικες-ασφαλεια-διαχειριστες συσκευων.. ξετικαρεις:)

Τι να ξετικαρω ομως?ειναι με τη 6αρα ΜΜ

Edited by panosz1

τι επιλογες εχεις?

Αυτες ειναι οι επιλογες αλλα δεν νομιζω να κανει κατι..βλεπω να πηγαινω για επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων!

Edited by panosz1

Δοκίμασε Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Δοκίμασε Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια -> Εκκαθάριση διαπιστευτηρίων.

Τιποτα..δεν εχει πιάσει τιποτα μεχρι τωρα.

Τι να ξετικαρω ομως?ειναι με τη 6αρα ΜΜ

Να ρωτησω την 6 την εχει βγαλει επισημα για υο τζι3;

Ναι επίσημα απλωσ προς το παρόν μόνο για όσα είναι πολωνεζικα.

Τις αναβαθμίσεις δεν τις δίνει η κεντρική lg παγκόσμια σε όλους αλλά η εκάστοτε κάθε χώρας.

Google Pixel 9 Pro XL

Φιλέ, πήγαινε στο ασφάλεια > διαχειριστές συσκευών και να αφαιρέσεις την επιλογή που έχει. Λογικά κάποια επιλογή θα είναι επιλεγμένη.

Θα υπάρχει σίγουρα η McAfee security μπορεί και άλλες.

Μια ερώτηση έχεις κάνει κρυπτογράφηση στη συσκευή αυτή και αν ναι τι ακριβώς;

Η ερώτηση σε περίπτωση που δεν λυθεί το ζήτημα με το knock code.

Εύχομαι υγεία και ότι επιθυμείς για το νέο έτος.

... το κινητό μπορεί να περιμένει.

Συμπλήρωση:

Τώρα είδα ένα σχόλιο σου στους διαχειριστές συσκευών να τους απο-επιλέξεις όλους και να δεις αν μπορείς να κανείς την αλλαγή στο κλείδωμα εισόδου.

Αν είναι ok τότε ίσως δεν μπορείς να βάλεις πάνω από έναν μια εικασία κάνω!

Καλή πρωτοχρονιά και πάλι.

Edited by roll

Φιλέ, πήγαινε στο ασφάλεια > διαχειριστές συσκευών και να αφαιρέσεις την επιλογή που έχει. Λογικά κάποια επιλογή θα είναι επιλεγμένη.

Θα υπάρχει σίγουρα η McAfee security μπορεί και άλλες.

Μια ερώτηση έχεις κάνει κρυπτογράφηση στη συσκευή αυτή και αν ναι τι ακριβώς;

Η ερώτηση σε περίπτωση που δεν λυθεί το ζήτημα με το knock code.

Εύχομαι υγεία και ότι επιθυμείς για το νέο έτος.

... το κινητό μπορεί να περιμένει.

Συμπλήρωση:

Τώρα είδα ένα σχόλιο σου στους διαχειριστές συσκευών να τους απο-επιλέξεις όλους και να δεις αν μπορείς να κανείς την αλλαγή στο κλείδωμα εισόδου.

Αν είναι ok τότε ίσως δεν μπορείς να βάλεις πάνω από έναν μια εικασία κάνω!

Καλή πρωτοχρονιά και πάλι.

Καλη χρονια!!τα εκανα ολα οσα προτείνατε και δεν έγινε τιποτα..κρυπτογραφηση οχι δεν εκανα..μολις είχα φλασαρει την 6 και εκανα δοκιμές.αφου δεν εγινε τιποτα εκανα και εγω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και φτιαχτηκε!δεν ξαναδοκιμαζω πάντως το knock code!!καλη χρονια να έχουμε πανω απο ολα!!

Edited by panosz1

καλημερα και καλο νεο ετος

με ποιο τροπο μπορω να δω ποιας χωρας εκδοση εχω εγκατεστημενη στο κινητο ?

καλημερα και καλο νεο ετος

με ποιο τροπο μπορω να δω ποιας χωρας εκδοση εχω εγκατεστημενη στο κινητο ?

Κατεβασε απο το πλευ στορ την εφαρμογη. Lg from

Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους κ όλες.Για όποιον τον ενδιαφέρει κ έχει θέμα με την οθόνη του οσον αφορά την ισορροπία του λευκού (φετινά μοντέλα ως επί το πλείστον ή από αλλαγή αντικατάσταση οθόνης) προτείνω την εφαρμογή screen balance δωρεάν από το play store.Το κινητό μου είναι παρτίδα 510 κι ενώ είναι εξαιρετικο σε όλα η οθόνη του δεν είχε το λευκό του παλιού μου g2 κ αρχικά είχα απογοητευτεί.Ενώ σε εξωτερικούς χώρους την θεωρώ αρκετά καλή έχανε με το κίτρινο πράσινο ζεστό της χρώμα σε θέμα εντυπωσιασμού πρώτης εικόνας κ ιδιαίτερα δίπλα δίπλα σε άλλα σειράς 4χχ g3.Το έψαξα λιγάκι παραπάνω λοιπόν και μέσα από την παραπάνω εφαρμογή βρήκα κ πήρα το αποτέλεσμα που επιδιωκα και που μου αρέσει σε συνδυασμό με καλύτερο κοντράστ από τις ρυθμίσεις που έχει το κινητό όσον αφορά το χρώμα ( ρυθμίσεις-γενικές-προσβασιμότητα-ρύθμιση χρώματος).....επιτέλους το απολαμβάνω τώρα και στο λευκό του αυτην την χορταστική 5μισαρα οθόνη.Μια χαρά μπήκε το 2016... :)

Καλημέρα καλή χρονιά κ πάλι....επομενη κίνηση η ΜΜ εφόσον λειτουργεί ομαλά διαβάζοντας τις απόψεις κριτικές όσον αφορά την 6.

Konakis.

Καλημέρα καλή χρονιά σε όλους κ όλες.Για όποιον τον ενδιαφέρει κ έχει θέμα με την οθόνη του οσον αφορά την ισορροπία του λευκού (φετινά μοντέλα ως επί το πλείστον ή από αλλαγή αντικατάσταση οθόνης) προτείνω την εφαρμογή screen balance δωρεάν από το play store.Το κινητό μου είναι παρτίδα 510 κι ενώ είναι εξαιρετικο σε όλα η οθόνη του δεν είχε το λευκό του παλιού μου g2 κ αρχικά είχα απογοητευτεί.Ενώ σε εξωτερικούς χώρους την θεωρώ αρκετά καλή έχανε με το κίτρινο πράσινο ζεστό της χρώμα σε θέμα εντυπωσιασμού πρώτης εικόνας κ ιδιαίτερα δίπλα δίπλα σε άλλα σειράς 4χχ g3.Το έψαξα λιγάκι παραπάνω λοιπόν και μέσα από την παραπάνω εφαρμογή βρήκα κ πήρα το αποτέλεσμα που επιδιωκα και που μου αρέσει σε συνδυασμό με καλύτερο κοντράστ από τις ρυθμίσεις που έχει το κινητό όσον αφορά το χρώμα ( ρυθμίσεις-γενικές-προσβασιμότητα-ρύθμιση χρώματος).....επιτέλους το απολαμβάνω τώρα και στο λευκό του αυτην την χορταστική 5μισαρα οθόνη.Μια χαρά μπήκε το 2016... :)

Καλημέρα καλή χρονιά κ πάλι....επομενη κίνηση η ΜΜ εφόσον λειτουργεί ομαλά διαβάζοντας τις απόψεις κριτικές όσον αφορά την 6.

Πολυ χρησιμη πληροφορια θα το δοκιμασω.Καλη χρονια

Παιδιά το ART mode ξέρει κανείς τι είναι

Εννοείς την επιλογή (dalvik ή ART) στο μενού Επιλογές προγραμματιστη;

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλά με υγεία σε όλους. Έχω την μαμά ρομ και θέλω να κατεβάσω τραγούδια με το tubemate αλλά θέλω να πηγαίνουν κατευθείαν στην κάρτα μνήμης. Τι κινήσεις πρέπει να κάνω;