Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως να την κατεβάσω ρε παιδιά?

Kαλημερα.Απο εδω την Πολωνικη http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 η το 1 η το 2 αρχειο.Εγω εβαλα το 1ο και φλασαρα με το Lg Flash Tool.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Μια χαρα και η 6αρα, δεν μας χαλασε καθολου, ακομα ενα update. Γενικα ψιλοβελτιωσεις, αλλα καλοδεχουμενες. Περιμενα κατι περισσοτερο στην καμερα, οπως manual ρυθμισεις και raw, αλλα δυστηχως τζιφος.

Κρίμα... :(

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα. Το τηλέφωνο κάνει 3-4 επανεκκίνησεις την ημέρα από μόνο του. Καμιά ιδέα τι φταίει; Να είναι η μπαταρία;

Πιθανότατα η μπαταρία είναι. ..πόσο καιρό το έχεις?

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επιτέλους φακός. Ήταν ανεπίτρεπτο ολόκληρη Google να μην το έχει σαν βασική λειτουργία.

Σωστά!! :)

Konakis.

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Πως κάνω clean install τώρα με την mm; Σε τελείως μαμά κινητό... Θέλω να σβηστούν τα πάντα, μην μείνουν τίποτα σκουπίδια...

Καλημέρα παιδιά, μια ερώτηση. Πως κάνω clean install τώρα με την mm; Σε τελείως μαμά κινητό... Θέλω να σβηστούν τα πάντα, μην μείνουν τίποτα σκουπίδια...

Ναι πηραμε ui του 4... Εγω κατεβασα το kdz απο xda (νομιζω δεν υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις kdz για 16 και 32) και μετα την περασα μεσω flashtool και σβήστηκαν ολα και δεδομενα και αχρηστα downloads...

Edited by takis6666

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Kαλημερα.Απο εδω την Πολωνικη http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 η το 1 η το 2 αρχειο.Εγω εβαλα το 1ο και φλασαρα με το Lg Flash Tool.
Ευχαριστώ!!!τι διάφορα εχουν αυτες οι δυο ομως?

Η διαφορα έγκειται στο ότι αυτές είναι πολωνικές και αν περάσεις κάποια το κινητό σου από γεμανικο/ιταλικο κ.ο.κ θα γίνει πολωνικό.

Αν δεν θες να το περάσεις έτσι ,μπορείς να περιμένεις τη σχετική αναβάθμιση..

Ένα full review κανεις δεν μας κάνει....:p

Καλή χρονια !!

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Η διαφορα έγκειται στο ότι αυτές είναι πολωνικές και αν περάσεις κάποια το κινητό σου από γεμανικο/ιταλικο κ.ο.κ θα γίνει πολωνικό.

Καλή χρονια !!

Νομίζω εννοεί μεταξύ τους αν κατάλαβα καλά... Απλώς διαφορετικό "κωδικό" χώρας. Και τα 2 πολωνέζικα αλλά το ένα είναι POL και το άλλο 6PO.

Google Pixel 6 Pro

Καλή χρονια !!

Μου την ειπες τωρα???

Εχω μωρο 2 μηνων και μονο στα πεταχτα προλαβαίνω να διαβασω...

Μου την ειπες τωρα???

Εχω μωρο 2 μηνων και μονο στα πεταχτα προλαβαίνω να διαβασω...

Όχι φίλε μου, αλίμονο,να το χαίρεσαι!!. Για όσους την έχουν περάσει λέω... Γιορτές είναι αλλα να πάρουμε κι εμείς που περιμένουμε μια πρώτη εντύπωση, κυρίως στο αν έγινε πιο γρήγορο. :O

οριστε παιδια εδω αναλυτικα ολες οι αλλαγες και τι προσθεσαν http://dyk.lgmobile.com/dyk/osupgrade/osu.dev

Καλες Γιορτες και Καλη Χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα!

Όχι φίλε μου, αλίμονο,να το χαίρεσαι!!. Για όσους την έχουν περάσει λέω... Γιορτές είναι αλλα να πάρουμε κι εμείς που περιμένουμε μια πρώτη εντύπωση, κυρίως στο αν έγινε πιο γρήγορο. :O

Πλακα εκανα δεν το πηρα στραβα!!ευχαριστω πολυ και καλη χρονια να εχουμε!!!!

Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους....μια ερωτηση με το φλασ τοολ να περασω την Μ χανω αυτα οου εχω στην καρτα??εννω φωτο μουσικες κ τα λοιπα????εχω καποια τραγουδια σε λιστες για ηχους κλησεις στην συσκευη τα χανω αυτα???βασικα τι ακριβως χανεται???κ δευτερον αν περιμενω επίσημα να ερθει εμενα ειναι πορτογαλλικο ειναι ποιο ασφαλες???στο να μην χασω δεδομενα εννοω....ευχαριστω εκ των προτέρων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Καλη χρονια παιδια για Ελβετικο εχει ερθει απο χθες το πρωι για οσους ενδιαφερονται. Αλλα δεν την περασα εχω την rooted του xda. Πρωτες εντυπωσεις για Rooted παει αρκετα καλυτερα σε σχεση με rooted lollipop πολυ καλη για root με τροποποιησης πιστευω θα τα σπαει και θα εχει μεγαλη διαφορα σε ολους τους τομεις για λιγο που την πειραξα μεχρι να αρχισουν να τον πειραζουν οι Devs και να την καθαρισουν απο τη σαβουρα που οργιαζει με αφησε εκπληκτο. Για stock L και stock ΜΜ χωρις root κλασικο update ενα click παραπανω τιποτα το τρομερο ουτως σι αλλος δεν περιμενα και κατι το τρομερο εγω προσωπικα. Για εταιρικη εκδοση καλη ειναι σε σχεση με lollipop. Λιγα extra που ελειπαν για οσους δεν κανουν root ειναι αρκετα καλα μπορω να πω πολυ χρησιμα βοηθουν αλα ως εκει. Edited by asdfaster

OTA έρχεται ή τσεκάρουμε από pc suite?

Παντα μου ερχεται OTA πιο γρηγορα απο το Pc suite. Ισως επειδη ειναι της sunrise. Αλα να κοιτας καλυτερα απο Pc suite συνηθως εκει παει πρωτα μπορει να μην ερθει και ποτε σε OTA αναλογα την χωρα την εταιρεια και πως τα εχουν κανονισει. Pc suite να εισαι σιγουρος καλυτερα. Εκτος αν εχεις τιποτα απο πολωνια μερια η ελβετια.

Καλησπερα κ καλη χρονια σε ολους....μια ερωτηση με το φλασ τοολ να περασω την Μ χανω αυτα οου εχω στην καρτα??εννω φωτο μουσικες κ τα λοιπα????εχω καποια τραγουδια σε λιστες για ηχους κλησεις στην συσκευη τα χανω αυτα???βασικα τι ακριβως χανεται???κ δευτερον αν περιμενω επίσημα να ερθει εμενα ειναι πορτογαλλικο ειναι ποιο ασφαλες???στο να μην χασω δεδομενα εννοω....ευχαριστω εκ των προτέρων...

Το flashtool διαγράφει ό,τι έχει σχέση με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Συνιστάται η εξαγωγή της κάρτας μνήμης κατά τη διαδικασία του φλασαρίσματος για παν ενδεχόμενο.

Και επίσημα να έρθει, καλό θα είναι να γίνει factory reset (πάλι δηλαδή θα διαγραφεί η εσωτερική) για να τρέξει ομαλά.

Το flashtool διαγράφει ό,τι έχει σχέση με την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Συνιστάται η εξαγωγή της κάρτας μνήμης κατά τη διαδικασία του φλασαρίσματος για παν ενδεχόμενο.

Και επίσημα να έρθει, καλό θα είναι να γίνει factory reset (πάλι δηλαδή θα διαγραφεί η εσωτερική) για να τρέξει ομαλά.

αααα δηλαδη την κατεβαζω οταν ερθει επίσημα κανω το update και μετα στα καπακια κανω facroty reset???η το αναποδο fcatory reset και μετα κανω κανω το udate??

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

αααα δηλαδη την κατεβαζω οταν ερθει επίσημα κανω το update και μετα στα καπακια κανω facroty reset???η το αναποδο fcatory reset και μετα κανω κανω το udate??

Το fOTA σου περνάει η αναβάθμιση από πάνω χωρίς να σου πειράξει τίποτα. Καλό όμως είναι να κάνεις ένα hard reset πριν την αναβάθμιση κι άλλο ένα μετά, μόλις περαστεί.

Στο φλασάρισμα, διαγράφεται κατευθείαν η εσωτερική

Χρονια πολλα σε ολους παιδια,

Παρακαλω τα φωτα σας, αλλαξα σημερα την SIM , εβαλα την 4G( καρτοκινητη Q) και απο ROM εχω την cloudy 2.5

Το προβλημα ειναι οτι στο ιδιο σημειο αλλες συσκευες πιανουν 4G ενω η δικη μου οχι.

Φυσικα εχω αλλαξει το network mode σε GSM/WCDMA/LTE auto.

Εχει καποιος αλλος αντιμετωπίσει το ιδιο προβλημα?

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε!!!!!

για το smooth συμφωνω για την μπαταρια εχω επιφυλαξη γιατι χωρις χρηση σχεδον του τηλ. μονο untutu ελαχιστο ιντερνετ καθολου τηλεφωνα δειτε στην φωτο με ανοιχτο τηλ.12 ωρες και την χρηση που προανεφερα.επισης το email βγαζει συνεχεια "δυστυχως email διακοπηκε" .αυτα προς το παρων.καλη χρονια.
:ninja:

Χρονια πολλα σε ολους παιδια,

Παρακαλω τα φωτα σας, αλλαξα σημερα την SIM , εβαλα την 4G( καρτοκινητη Q) και απο ROM εχω την cloudy 2.5

Το προβλημα ειναι οτι στο ιδιο σημειο αλλες συσκευες πιανουν 4G ενω η δικη μου οχι.

Φυσικα εχω αλλαξει το network mode σε GSM/WCDMA/LTE auto.

Εχει καποιος αλλος αντιμετωπίσει το ιδιο προβλημα?

Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε!!!!!

ολες οι συσκευες στην Q ειναι? γιατι σαν συσκευη κανει κατι τετοια κουλα με την ρομ που αναφερεις και που ειχα και εγω μεχρι πριν λιγο.να διορθωσω το σαν συσκευη δεν εννοω προβλημα συσκευης αλλα της ρομ.

:ninja: