johny_pl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Και για ποιο λόγο εχει τοσο wakelock Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 You got me... Δεν ξέρω. Ίσως κάποια εφαρμογή να τον χρησιμοποιεί στο παρασκήνιο. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 τέσπα, δοκιμάσω λίγο fulmics και μετά θα πάω σε aosp και χαλάλι η κάμερα, την μέρα δεν έχει διαφορά έτσι και αλλιώς Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδια αυτο εδω σας φαινεται ενταξει ? απο αποψη συμβατοτητας και δε ξερω και γω τι αλλο ? :p να προχορησω σε αγορα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδια αυτο εδω σας φαινεται ενταξει ? απο αποψη συμβατοτητας και δε ξερω και γω τι αλλο ? :p να προχορησω σε αγορα? Άκρως ενδιαφέρουσα τιμή! Αν έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί και είναι ευχαριστημένος ας ενημερώσει! Πάντως στην επικοινωνία έχει τηλέφωνο και διεύθυνση στην Ελευσίνα. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είναι στο skroutz (ενώ με τέτοια τιμή θα ξεπουλούσε) μου φαίνεται λίγο ύποπτο, κυρίως ως προς το αν είναι όντως ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Άκρως ενδιαφέρουσα τιμή! Αν έχει ψωνίσει κάποιος από εκεί και είναι ευχαριστημένος ας ενημερώσει! Πάντως στην επικοινωνία έχει τηλέφωνο και διεύθυνση στην Ελευσίνα. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν είναι στο skroutz (ενώ με τέτοια τιμή θα ξεπουλούσε) μου φαίνεται λίγο ύποπτο, κυρίως ως προς το αν είναι όντως ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας... Δεν ειναι στο skroutz αλλα το βρηκα τυχαια στο bestprice και εκει εχει κριτικες και ειναι σχετικα καλες ! Nα τους παρω ενα τηλεφωνο ? αλλα σχετικα με τι να ρωτησω ?:O:cool: Edited December 29, 2015 by andreas1022 Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά μια βοήθεια. Έχω παρατηρήσει ότι σε ορισμένες φωτογραφίες σε κλειστό χώρο δεν απεικονίζονται σωστα τα χρώματα με αποτέλεσμα να βγαίνουν σαν ξεβγαλμενες. Μετά σε κάποια άλλη φωτο πάλι με τις ίδιες συνθήκες βγαίνει με ζωντανά χρώματα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταιει? Στην αρχη δεν μου το έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sannad Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία! Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, δε ξέρω αν είναι παρόχου ή του κινητού αλλά παρατήρησα ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση (V21c-EUR-XX), το κινητό χάνει συνέχεια το σήμα του, ακόμα και μέσα στο σπίτι που έπιανα full. Τραγικό;; Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος φίλος κάτι ανάλογο;; Παράθεση Vivere senza paura Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά μια βοήθεια. Έχω παρατηρήσει ότι σε ορισμένες φωτογραφίες σε κλειστό χώρο δεν απεικονίζονται σωστα τα χρώματα με αποτέλεσμα να βγαίνουν σαν ξεβγαλμενες. Μετά σε κάποια άλλη φωτο πάλι με τις ίδιες συνθήκες βγαίνει με ζωντανά χρώματα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταιει? Στην αρχη δεν μου το έκανε αυτό. Μια φορά πρόσφατα μου τις έβγαζε στα δύο βασικά χρώματα ποτέ μπλε και πότε κόκκινο τελικά έκανα διαγράφη της κάμερας στη διαχείρηση εργασιών και επανήλθε κανονικά έκτοτε δεν μου συνέβει πάλι. Κάνε κι εσύ το ίδιο στην ανάγκη κάνε και μια επανεκκίνηση. Οι συνθήκες να είναι ίδιες στη εστίαση αναφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Φίλε vortex σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Πράγματι δούλεψε! Άρα τα δεδομένα των υπηρεσιών Google Play θα πρέπει να εκκαθαριστούν για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ Vortex. Καλή χρονιά να έχεις :) Δε κάνει τίποτα.Να είσαι καλά. Με αφορμή την απορία σου έμαθα κι εγώ κάτι επιπλέον. Επίσης,καλή χρονιά με υγεία. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Φίλε vortex σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Πράγματι δούλεψε! Άρα τα δεδομένα των υπηρεσιών Google Play θα πρέπει να εκκαθαριστούν για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Ευχαριστώ Vortex. Καλή χρονιά να έχεις :) Μια χαρά επανήλθε καλό είναι που το γνωρίζουμε κι εμείς. Φαίνεται η Google ενδιαφέρεται για ανεμπόδιστο ιστορικό της τοποθεσίας μας. Να δούμε στο Marshmallow αν δώσει πρόσβαση με τα δικαιώματα αλλά δεν ελπίζω. Καλή χρονιά μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 http://techingreek.com/lg-g3-xekinise-i-anavathmisi-se-android-6-0-marshmallow-stin-evropi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 http://techingreek.com/lg-g3-xekinise-i-anavathmisi-se-android-6-0-marshmallow-stin-evropi/ Είναι ψεύτικη η φωτογραφία, την έφτιαξε ένας στο XDA για αστείο: http://forum.xda-developers.co... Το GSMA έχει αποσύρει πλέον την είδηση από τη κεντρική σελίδα του. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petinoss Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι ψεύτικη η φωτογραφία, την έφτιαξε ένας στο XDA για αστείο: http://forum.xda-developers.co... Το GSMA έχει αποσύρει πλέον την είδηση από τη κεντρική σελίδα του. Ναι το είδα μετά από λίγο.. Απλά χάρηκα και είπα να το μοιραστώ! Κρίμα πάντως. Υπομονή το καλό πράμα αργεί να γίνει ( παροιμία αυτό λέει τουλάχιστον!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ, μην τσιμπατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Το αρχείο D855 16G V30B_00_1217.kdz για φλασάρισμα με LG Flashtool ανέβηκε στο XDA. To link είναι αυτό. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Η μπαταρια του g3 ειναι ιδια με του g4? το ρωτω γιατι επειδη θα παω στο 4 αν θα μπορουσα να χρησιμοποιησω τις extra μπαταριες που εχω στη νεα συσκευη η μπαταρία δεν μπορώ να πω αν είναι το ίδιο μοντέλο!αλλα πάνω κάτω στα ιδια ειμαι με το g4 του αδερφού σε διάρκεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 βγηκε επισημως η ΜΜ στην πολωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 βγηκε επισημως η ΜΜ στην πολωνια Συζητήθηκε και ειναι ψεμα Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 βγηκε επισημως η ΜΜ στην πολωνια πολυ ευχαριστο νεο! ποιες ειναι οι αλλαγες ξερουμε; πχ καινουριο UI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Συζητήθηκε και ειναι ψεμα δεν εννοω για το προχθεσινο. Βγηκε σημερα. Εβγαλε και το pc suite αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τελικά ξεκίνησε ή όχι? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Τελικά ξεκίνησε ή όχι? βγηκε να την φλασαρουν σε 16αρι στο xda μια 30Β επισημα εγω τωρα που εριξα μια ματια δεν λεει πουθενα τιποτα....σε να γκρουπ στο φβ ενας την φλασαρε με το flash tool και ανεβασε φωτο αλλα ΟΤΑ οχι ο ιδιος ανεβασε και βιντεο πριν λιγο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41 Έχει δύο νέες για POLAND. Αν πας να τις κατεβάσεις και οι 2 βγάζουν το ίδιο kdz αρχείο 30Β. Ωστόσο δεν λένε αν είναι για 16 ή 32. Αλλά για να είναι 30 τότε λογικά είναι 6αρα. Ωστόσο για τα 16 βλέπω ότι αν είναι για αυτά το λέει. Τώρα δεν ξέρω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μάλιστα. ... Thanks!! ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts