Jump to content

gbotsas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gbotsas

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον vag, όντως το δοκίμασα και γω και όντως δουλεύει σχεδόν άψογα. Ευχαριστώ vag ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι γεγονός ότι η γενιά του 1970 οδηγεί την Ελλάδα στη πρόοδο.
  2. Παιδιά έμενα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση, το έχω πάρει απο public. Οχι τίποτα άλλο, μπας και φτιάξει ο proximity sensor.
  3. Καλημέρα σε όλους, ξέρει κανείς που βρίσκονται οι ρυθμίσεις για τον αισθητήρα εγγύτητας, μου κάνει κολλήματα η οθόνη όταν μιλάω και απομακρυνεται από το αυτί μου.
  4. Λοιπόν παιδιά έχουμε και λέμε, έφυγα από το P20 pro και πήγα mi10t Pro. Μου βγήκε με από φορολόγηση και επιστροφή 300 € τελική. Στα 300 € λοιπόν είναι μια χαρά, άντε 400€ και πολλά του είναι. Εγώ θεωρώ ότι η κάμερα του P20 pro είναι αν όχι καλύτερη τουλάχιστον ισάξια και μιλάμε για κινητό του 2018. Δεν είδα κάτι καλύτερο στις φωτογραφίες και μάλιστα σε χαμηλο φωτισμό το mi βγάζει χειρότερες φώτο. Το βίντεο εξαιρετικο!! Με ενοχλούν όμως κάποια bugs, δεν έρχονται ειδοποιήσεις βασικά από εφαρμογές όπως και ότι για να δω τις ειδοποιήσεις πρέπει να πάω στη γωνία αριστερά γιατί στο κέντρο βγαίνει ο πίνακας ειδοποίησεων. Πιο απολαυστικό στη χρήση του βέβαια λόγω μεγαλύτερης οθόνης. Το κακό με την xiaomi είναι ότι από άποψη software δεν έχει παγκοσμιοποιηθει όπως η Huawei, για αυτό και οι Αμερικανοί άλλωστε την πολεμούν γιατί τους θίγει το μηλαρακι. Παρατήρησα επίσης ότι η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο αν η ανάλυση πέσει στα 90hz. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις που δώσατε.
  5. Από την κάμερα του είσαι ευχαριστημένος; γιατί με το P20 pro ήμασταν οκ.
  6. Καλημέρα σε όλους, έχω το Huawei p20 pro και επειδή βαρέθηκα 2.5 χρόνια λέω να κάνω τη μετάβαση, τι λέτε αξίζει ή θα σπάσω τα νεύρα μου με τα bugs. Εχω να πω τα καλύτερα για το P20 pro και πιθανόν να πηγαινα στο p40 pro αλλά δεν θέλω να δώσω 600 €.
  7. Το ίδιο φορά και το δικό μου, είναι άπαιχτο στην αφή. Αν εξαιρέσεις τις πάνω γωνίες θα ήταν το ιδανικό. Και μηδέν δακτύλιες!!!!!
  8. Εγώ παιδιά παρατήρησα ότι μετά το update του Φεβρουαρίου η μπαταρία πάει εξαιρετικά. Με 70 % μπαταρία έχει ήδη 2ωρ και 10 λεπτά sot.
  9. Χιλια ευχαριστώ
  10. Μια βοήθεια παιδιά, ποια είναι το link για την ενεργοποίηση της τριμηνης κάλυψης οθόνης; Μέσα από το hicare δεν δουλεύει
  11. Παιδιά δεν μου δουλεύει η '' συλλογή '' μπορώ να δω φωτογραφίες άλλα δεν παίζει τα βίντεο, μόλις πατήσεις κάποιο βίντεο κρασαρει. Με άλλο πρόγραμμα που κατέβασα από play store τρέχουν κανονικά. Καμιά ιδέα;
  12. 8h+ sot και του χω κάνεις μόνο τρεις φορτίσεις γιατί το πήρα τη Κυριακή. Εννοείται με pie!!! Μπράβο Huawei
  13. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα αν έχει κάποιος άποψη να με βοηθήσει να επιλέξω ανάμεσα σε p20 pro και s9+. Εχω mate 10 lite αυτή τη στιγμή και αν εξαιρέσουμε τη κάμερα του είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και ο μόνος λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι η κάμερα του, θέλω κινητό με σωστή φωτογραφία και αυτονομία. Help plz
  14. Η κάμερα του τηλεφώνου είναι το μεγάλο του μείον, υστερεί πολύ σε χαμηλό φωτισμό αλλά και στις ημερήσιες αν κάνεις ζουμ σε υπολογιστή θα δεις πρόβλημα στη ποιότητα. Το μόνο μείον του.
  15. Αυτό ακριβώς εννοώ, είναι πολλές φορές που κολλάει
  16. Εγώ πάντως από το κινητό και τη Huawei έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος, τέτοιο support και αναβαθμίσεις δεν έχω ξαναδεί. Το μόνο που με ενοχλεί και ελπίζω να διορθωθεί είναι η κάμερα του που είναι υποδεέστερη του g4 (κινητό 2015) και επιπλέον πολλές φορές αργεί να ανοίξει η κάμερα και κολλάει.
  17. Παιδιά καλησπέρα,εγώ μετά από 2 χρόνια εγκαταλείπω, πήγα σε mate 10 lite. Αν κάποιος ενδιαφέρεται το παίρνει το κινητό, το πήγα αντιπροσωπεία άλλαξα οθόνη και πλαίσιο γιατί δεν δούλευε το double Tap και το κινητό εξωτερικά είναι καινούργιο. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1078863-lg-g4-με-ζελατίνες/ Πραγματικά αξίζει να το παρει κάποιος που το ξέρει. Ευχαριστώ
  18. Και σε μένα σήμερα το πρωί, από media markt το Δεκέμβριο.
  19. Σε χώρες του εξωτερικού δόθηκε face unlock σε ένα update 730mb. H Huawei είναι μια εταιρεία που εκπλήσει θετικά. Μπράβο τους! Στην Ελλάδα έχει ήδη λέει το 25%,τεράστιο νούμερο.
  20. Ενώ το κινητό είναι γρήγορο και smooth γένικα σε μένα ακόμα η κάμερα είναι αργή και κολλάει. Αν έχεις πολύ ώρα να την χρησιμοποιήσεις κλείνει από το σύστημα και κάνει 5 δευτερόλεπτα να είναι έτοιμη για φωτογραφια. Το μόνο που με χαλάει! Ελπίζω να το διορθώσουν σε μελλοντικο update.
  21. L21C432B130 Αυτή είναι τρέχουσα έκδοση, και μου την έκανε αρχές Ιανουαρίου. Λογικά την ίδια πρέπει να έχετε!
  22. Το πήρα 20/12 και μέχρι σήμερα μου έχει κάνει δύο update πάνω από 300mb έκαστο, όχι άσχημα νομίζω. Φίλος που έχει P9 lite τον έχουν ξεσκίσει στα update. Γενικα η Huawei ασχολείται με τις συσκευές της.
  23. Παιδιά φήμες λένε ότι το τηλέφωνο μας μετά από update θα αποκτήσει face unlock!!!!
  24. Ούτε να σκεφτείς να το έχεις χωρίς θήκη!!
  25. Nasos_79 θέλει τζαμακι προστασίας και λίγο χοντρή θήκη για να καλύπτει το κενό στο φακό και το κινητό. http://vi.raptor.ebaydesc.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemDescV4&item=152770733333&category=58540&pm=1&ds=0&t=1514173319000&ver=0&cspheader=1
×
×
  • Create New...