johny_pl Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 το ναι ήταν στην ερώτηση σου αν παίζει με κλειστή.... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoumaki Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες το κινητό μου εμφανίζει "η αρχική οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί". Αν θυμάμαι καλά πρέπει και παλιότερα να το έχουν γράψει κι άλλοι αλλά με τόσες σελίδες δε μπορώ να το βρω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 το ναι ήταν στην ερώτηση σου αν παίζει με κλειστή.... Ααααα το χασα λίγο :p:p:p:p:p!! Ε ναι λογικά θα σε βγάλει. Άσχετο αλλά το Internet radio τρώει πολλά mb? Πχ. Σαν να streamαρεις YouTube? ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες το κινητό μου εμφανίζει "η αρχική οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί". Αν θυμάμαι καλά πρέπει και παλιότερα να το έχουν γράψει κι άλλοι αλλά με τόσες σελίδες δε μπορώ να το βρω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Το έκανε και μιας συναδέλφου που έχει ένα 16αρι και λύθηκε το πρόβλημα της με ένα Factory reset. Αν δεν έχεις κάνει κατά την αναβάθμιση σε lollipop καλό είναι να κάνεις Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ααααα το χασα λίγο :p:p:p:p:p!! Ε ναι λογικά θα σε βγάλει. Άσχετο αλλά το Internet radio τρώει πολλά mb? Πχ. Σαν να streamαρεις YouTube? μπα δεν νομίζω, συνήθως παίζει μπάλα σε 192kbps και κάτω.έριξα mp3 μέσα στην κάρτα οπότε δεν θα το χρειαστώ λογικά.λογικά το mp3 player τραβάει ακόμα λιγότερο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Ααααα το χασα λίγο :p:p:p:p:p!! Ε ναι λογικά θα σε βγάλει. Άσχετο αλλά το Internet radio τρώει πολλά mb? Πχ. Σαν να streamαρεις YouTube? ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανε και μιας συναδέλφου που έχει ένα 16αρι και λύθηκε το πρόβλημα της με ένα Factory reset. Αν δεν έχεις κάνει κατά την αναβάθμιση σε lollipop καλό είναι να κάνεις Όσον αφορα το Internetικο ραδιόφωνο επειδή το χρησιμοποιώ συχνά έχω παρατηρήσει ότι τρώει γύρω στα 30-50mb την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoumaki Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 [/color] Το έκανε και μιας συναδέλφου που έχει ένα 16αρι και λύθηκε το πρόβλημα της με ένα Factory reset. Αν δεν έχεις κάνει κατά την αναβάθμιση σε lollipop καλό είναι να κάνεις Έχω κάνει factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Έχω κάνει factory reset βγαλε την sim και την sd και ανιξετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 εκκαθαριση απο τις ρυθμισεις κανε,βρες την εφαρμογη αρχικη οθονη και κανε εκκαθαριση...αν και αυτο το εκανε που και που Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Που υπαρχει η επιλογη να μην κανει ηχο οταν ενεργοποιειται η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Πουθενά δεν υπάρχει η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Που υπαρχει η επιλογη να μην κανει ηχο οταν ενεργοποιειται η συσκευη? Βαλτην στο αθόρυβο πριν την κλείσεις και δες αν δουλεύει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Σοβαρα τωρα? χαχαχα... Ελεγα να ρουταρω σε κανενα 3μηνο αλλα δεν με βλεπω να αντεχω... Βασικα ειναι τοσο ενοχλητικο που θα το αλλαξω... θα βαλω ενα αρχειο με εναν διακριτικο ηχο η θα σβησω τελειως το PowerOn.ogg Βαλτην στο αθόρυβο πριν την κλείσεις και δες αν δουλεύει.. Δουλευει... αρα η θα το σκαλισω η θα το βαζω στο αθορυβο πριν απο το reboot... Edited March 26, 2015 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παρακαλώ να διαγράφει είναι για το topic με τροποποιήσεις. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κάτοχος του G2,αλλά μετά από προςπαθεια ρουτ και twrp το κόλλησα και η lg μου ζητάει 200 ευρώ για αλλαγή πλακέτας.Να τα δώσω η να πάρω το G3 μεταχειρισμένο;; Τελικα η LG μου επανεφερε το G2 χωρις καμμια επιβαρυνση(ευτυχως) και ετσι τωρα ειμαι με 2 συσκευες(πηρα χθες το G3).Το 3 μου φαινεται λιγο μεγαλο για το χερι μου και η μπαταρια λιγο χειροτερη απο το 2.Ποιο κραταω-ποιο πουλαω? ΥΓ.Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια του φορουμ για τη βοηθεια που μου προσφεραν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Κάτοχος του G2,αλλά μετά από προςπαθεια ρουτ και twrp το κόλλησα και η lg μου ζητάει 200 ευρώ για αλλαγή πλακέτας.Να τα δώσω η να πάρω το G3 μεταχειρισμένο;; Τελικα η LG μου επανεφερε το G2 χωρις καμμια επιβαρυνση(ευτυχως) και ετσι τωρα ειμαι με 2 συσκευες(πηρα χθες το G3).Το 3 μου φαινεται λιγο μεγαλο για το χερι μου και η μπαταρια λιγο χειροτερη απο το 2.Ποιο κραταω-ποιο πουλαω? ΥΓ.Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια του φορουμ για τη βοηθεια που μου προσφεραν αν δεν σε βολεύει σε μέγεθος κράτα το G2.... κατά τ'άλλα εγώ θα κράταγα χαλαρά το G3... για την αυτονομία δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις μια δεύτερη μπαταρία... την αυτονομία του G2 δεν πρόκειται να την δεις! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Λεω να δουλεψω το g3 μεχρι και το σκ και μετα να αποφασισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Λεω να δουλεψω το g3 μεχρι και το σκ και μετα να αποφασισω. Εγώ λέω να τα δουλέψεις και τα 2 ταυτόχρονα για μερικές μέρες με το ίδιο "φόρτωμα" εφαρμογών, και δεις ποιό θα σε βολέψει ή ποιό θα σ' αρεσει περισσότερο!! Γράψε μας μετά την απόφασή σου για να μάθουμε και 'μεις τι σου άρεσε και τι όχι στις 2 συσκευές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti21 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Παντως παρατηρω οτι η μπαταρια φορτιζει σχετικα γρηγορα, δηλαδη οταν ειμαι στο 20% δεν κανει πανω απο 1 ωρα και 20 λεπτα για να παει στο 100. 3 Μερες τωρα που το εχω εχει γινει η προεκταση του χεριου μου χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Λεω να δουλεψω το g3 μεχρι και το σκ και μετα να αποφασισω. Μόλις συνηθίσεις λίγο το μέγεθος της οθόνης, και βγάλεις λίγες φώτος δεν υπάρχει γυρισμός αδερφέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Εγώ λέω να τα δουλέψεις και τα 2 ταυτόχρονα για μερικές μέρες με το ίδιο "φόρτωμα" εφαρμογών, και δεις ποιό θα σε βολέψει ή ποιό θα σ' αρεσει περισσότερο!! Γράψε μας μετά την απόφασή σου για να μάθουμε και 'μεις τι σου άρεσε και τι όχι στις 2 συσκευές! ;) Συμφωνώ απολυτα. Χρησιμοποιησε και τα δυο για καμιαν βδομαδα και αποφασισε μονος... Οταν αποφασισεις κανε και ενα non biased comparison... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά... Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας... Είμαι ανάμεσα στο Νοτε 4 και το Lg G3... γνωρίζω τις διαφορές τους το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχω παρατηρήσει ότι πολύ αναφέρουν κάτι για παρτίδες... Πρέπει να προσέξω κάτι?? Κλείνω προς το Lg γι'αυτό και γράφω εδώ αλλά με αγχώνει κιόλας διότι πάντα είχα samsung και ξέρω 5 πράγματα για εκείνη την εταιρία... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλησπέρα παιδιά... Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθεια σας... Είμαι ανάμεσα στο Νοτε 4 και το Lg G3... γνωρίζω τις διαφορές τους το μόνο που με απασχολεί είναι ότι έχω παρατηρήσει ότι πολύ αναφέρουν κάτι για παρτίδες... Πρέπει να προσέξω κάτι?? Κλείνω προς το Lg γι'αυτό και γράφω εδώ αλλά με αγχώνει κιόλας διότι πάντα είχα samsung και ξέρω 5 πράγματα για εκείνη την εταιρία... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δημήτρης Το Note είναι καλύτερο τηλ χωρίς συζήτηση, αλλά διπλά λεφτά, φαντάζομαι όμως πως αυτό το ξέρεις. Τώρα για τις παρτίδες ο μύθος λέει πως μετά την 408 είναι οκ, η πραγματικότητα είναι πως ότι κατασκευαστικό πρόβλημα εμφάνισε (ράγισμα στην θέση του τζακ, κάποιος θόρυβος στο μικρόφωνο, και κάποιες κιτρινίλλες στην οθόνη) αποκαθίστανται άμεσα από το σέρβις χωρίς ερωτήσεις. Προχώρα άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Το Note είναι καλύτερο τηλ χωρίς συζήτηση, αλλά διπλά λεφτά, φαντάζομαι όμως πως αυτό το ξέρεις. Τώρα για τις παρτίδες ο μύθος λέει πως μετά την 408 είναι οκ, η πραγματικότητα είναι πως ότι κατασκευαστικό πρόβλημα εμφάνισε (ράγισμα στην θέση του τζακ, κάποιος θόρυβος στο μικρόφωνο, και κάποιες κιτρινίλλες στην οθόνη) αποκαθίστανται άμεσα από το σέρβις χωρίς ερωτήσεις. Προχώρα άφοβα. 122 ευρω διαφορά... Για το 32 κοιτάω LG απλά με τράβηξε η σχεδίαση του ( πες το ότι κουράστηκα την ίδια εμφάνιση από samsung ) Όχι ότι δεν είναι κουκλί το Note 4 απλά έχω μπει σε δίλημμα και δεν ξέρω τι φταίει :P Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 122 ευρω διαφορά... Για το 32 κοιτάω LG απλά με τράβηξε η σχεδίαση του ( πες το ότι κουράστηκα την ίδια εμφάνιση από samsung ) Όχι ότι δεν είναι κουκλί το Note 4 απλά έχω μπει σε δίλημμα και δεν ξέρω τι φταίει :P Δεν θα μετανιωσεις... :)( για lg μιλαω) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 122 ευρω διαφορά... Για το 32 κοιτάω LG απλά με τράβηξε η σχεδίαση του ( πες το ότι κουράστηκα την ίδια εμφάνιση από samsung ) Όχι ότι δεν είναι κουκλί το Note 4 απλά έχω μπει σε δίλημμα και δεν ξέρω τι φταίει :P Παρότι κάτοχος του G3 και πολύ ευχαριστημένος αν μπορούσα να πάω στο ΝΟΤΕ θα πήγαινα, από κει και πέρα ισχύει ότι σου έγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts