Jump to content

mpoumaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mpoumaki

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1983

mpoumaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, τον τελευταίο μήνα περίπου έχει κάνει 3-4 επανεκινήσης από μόνο του, έχει τύχει και σε κάποιον άλλο? Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ξεκίνησε να το κάνει μετά από την αναβάθμηση.
  2. Καλησπέρα από χθες ξεκίνησε η οθόνη από κάτω δεξιά να μαυρίζει και συνέχεια επεκτείνεται το μαύρισμα. Πριν από μέρες μου είχε πέσει κάτω δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτό. Είναι εντός εγγύησης λέτε να το καλύψουν? Αλλιώς γνωρίζει κανείς το κόστος αλλαγής οθόνης? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Στην αρχή το δεχόταν αμέσως τώρα κάποιες φορές δεν το δέχεται, κάνω τις πέντε προσπάθειες που επιτρέπει και μετά ζητάει τον κωδικό.
  4. Ηταν περασμένο απο μόνο του, απο τη wind μου ειπαν οτι οι ρυθμισεις ειναι ενταξει. Έβαλα μια κάρτα τις cosmote και δουλευαν κανονικα τα δεδομενα οποτε μάλλον θα επιστρεψω ξανα στην cosmote.
  5. Δεν έχει να κάνει με την περιοχή μου το κάνει παντού. Μου φάνηκε περίεργο αυτο που μου είπαν ότι είναι θέμα κινητού γιατί όσο ήμουν στην cosmote δεν είχα κανένα θέμα.
  6. Καλησπέρα παιδιά, έχω το g3 το 32αρι και πρόσφατα μετέφερα το συμβόλαιο μου απο την cosmote στην wind και απο τότε έχω θέμα με την μετάδοση δεδομένων. Όταν συνδέομαι με wifi μου ανοίγει κανονικά τις σελίδες ενώ όταν ανοίγω τα δεδομένα δεν φορτώνει τις σελίδες. Απο τη wind που είπαν ότι εφόσον φαίνεται το εικονίδιο πάνω οτι συνδέθηκε στο ιντερνετ είναι θέμα του κινητού και όχι δικό τους. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Αν ήταν θέμα του κινητού δε θα είχα το ίδιο πρόβλημα και με το wifi?
  7. Έχω κάνει factory reset
  8. Καλησπέρα παιδιά, τις τελευταίες μέρες το κινητό μου εμφανίζει "η αρχική οθόνη σταμάτησε να λειτουργεί". Αν θυμάμαι καλά πρέπει και παλιότερα να το έχουν γράψει κι άλλοι αλλά με τόσες σελίδες δε μπορώ να το βρω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.
  9. Ναι τα 7.8 έχω αλλά το λογισμικό είναι 8858.136, δε ξέρω ίσως μου βγάλει αργότερα κι άλλη ενημέρωση. Πάντως όλες οι αλλαγές με την καινούρια αναβάθμιση έχουν γίνει μόνο με το bleutooth έχω θέμα
  10. Ευχαριστώ για την απάντηση, κατέβασα την εφαρμογή αλλά μου βγάζει μήνυμα ό,τι δεν λειτουργεί με αυτή την έκδοση του windows phone. Χθες έκανα την αναβάθυμιση σε 7.8
  11. Με την τελευταία αναβάθμιση 7.8 υπάρχει η δυνατότητα αποστολής αρχείων μέσω bluetooth?
×
×
  • Create New...