takaros31 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Cosmote φίλε μου εντωμεταξύ σημερα βγηκε νεα εκδοση google play services και τη περασα για να το τεσταρω. Μεχρι την δουλεια μου είναι 40 λεπτα πλοηγηση. Εβαλα όλους τους αισθητηρες και ενεργοποιησα και το data και δεν μου εκανε τιποτα. Αλλα δεν χαίρομαι ομως ακομα διοτι μπορει να ετυχε να μην το κανει. Επισης διαβασα οτι σε καποιους επαιξε ρολο η ονομασια παροχου στο APN στην οποια απο default την αλλαξανε σε default,supl και δουλεψε μια χαρά. Μιλαμε για τρελά πραγματα. Ειδωμεν. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν φταιει το hardware αφου σε κιτκατ ητανε αψεγαδιαστο. Που θα παει, καποια λυση θα βρεθει. Το Google play servises βγάζει κάποια ειδοποίηση για το update? Στο play store? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Το Google play servises βγάζει κάποια ειδοποίηση για το update? Στο play store? Οχι πρεπει να το κατεβάσεις μονος σου. Σου στειλα πμ. Ειναι η 430 εκδοση Edited March 17, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Οχι πρεπει να το κατεβάσεις μονος σου. Σου στειλα πμ. Ειναι η 430 εκδοση Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παντως μετα το τελευταιο update παει καλυτερα. Δεν μου εχασε σημα μεχρι τωρα στο gps, αλλα καλυτερα μην βιαστω να πω οτι εστρωσε εντελως. Θελει δοκιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλησπέρα στην παρέα παιδία!είμαι κάτοχος του lg g3 16 gb!εδώ και δυομιση μήνες!πληρως ευχαριστημένος(οσοι ειχαν samsung galaxy sduos πρωτη γενιά πιστευω οτι με νιώθουν:lol:)!πηρε τα lollipop απο την δευτερη μέρα!έχει καποια μικρά λαγκ στην αρχική οθόνη ευτυχως ειναι μικρα και πολυ σπάνια!διάβασα εδω οτι με καποιες αλλαγες απο ενα κρυφο μένου το κινητό εξαφανιζονται και καποια μικρα lag που έχει στην περιηγηση στο δικο του launcher,επισης αμα κανω αυτη την παρέμβαση θα έχω θεμα με την εγγυηση σε περίπτωση που την χρειαστώ?Σας ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 καλοριζικο φιλε μου!!!δν χρειαζεται να πειραξεις το κρυφο μενου χωρις να ξερεις τι κανεις!!!αφησε το default Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 >>> @ernesto1983 s5 vs g3 Καλό θα ήταν να διαβάζαμε μια σύγκριση μεταξύ των δύο όποτε βρεις ελεύθερο χρόνο και έχεις διάθεση ασφαλώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Γειά σας και απο μένα!! στην αρχική οθόνη του κινητού πως μπορώ να δημιουργησω επιπλέον σελίδες για εναλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Γειά σας και απο μένα!! στην αρχική οθόνη του κινητού πως μπορώ να δημιουργησω επιπλέον σελίδες για εναλαγή? ακούμπα την οθόνη στην αρχική με τα δυο σου δάχτυλα όπως πας να κάνεις zoom και κάνε όπως θα έκανες unzoom. θα σου ανοιξει τις επιλογές για την αρχική οθόνη. Πάτα + και πρόσθεσε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδια πως και ο 805 δεν εχει σχεδον καμια διαφορα απο 801 σε αποδοση? Παρακολούθησα 2 βιντεο με τις δυο εκδοσεις των s5 και g3 στα οποια φαίνεται να μην εχουν διαφορα... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula_yo Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 ευχαριστώ πολυύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 καλοριζικο φιλε μου!!!δν χρειαζεται να πειραξεις το κρυφο μενου χωρις να ξερεις τι κανεις!!!αφησε το default Eυχαριστώ πολύ να εισαι καλά φίλε ernesto!με τοσα που ειχα διαβάσει για την συγκεκριμένη συσκευη εδω μεσα αλλα και σε αλλα forum κοντεψα να μην την αγοράσω(χωρια που ειχα μια συμπάθεια προς galaxy s4)!πρωτη φορα έδωσα 300> ευρω για αγορα συσκευής και ήθελα να μείνω ευχαριστημένος(ποσο μάλλον οταν αγόραζα ναυαρχιδα)!οπως και έγινε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Eυχαριστώ πολύ να εισαι καλά φίλε ernesto!με τοσα που ειχα διαβάσει για την συγκεκριμένη συσκευη εδω μεσα αλλα και σε αλλα forum κοντεψα να μην την αγοράσω(χωρια που ειχα μια συμπάθεια προς galaxy s4)!πρωτη φορα έδωσα 300> ευρω για αγορα συσκευής και ήθελα να μείνω ευχαριστημένος(ποσο μάλλον οταν αγόραζα ναυαρχιδα)!οπως και έγινε!:D Μετά απο τόσα που έχεις ακούσει για την συσκευή και τώρα που το έχεις 2 μήνες τι έχεις να πεις? είσαι ικανοποιήμενος ή έπρεπε τελικά να μην το αγοράσεις? και εγώ με τοσα που είχα διαβάσει ήμουν οριακά στο να μην το πάρω, πάλι καλά το είχαν δύο άτομα στο στενό μου κύκλο και το πήρα. Εγω προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Μετά απο τόσα που έχεις ακούσει για την συσκευή και τώρα που το έχεις 2 μήνες τι έχεις να πεις? είσαι ικανοποιήμενος ή έπρεπε τελικά να μην το αγοράσεις? και εγώ με τοσα που είχα διαβάσει ήμουν οριακά στο να μην το πάρω, πάλι καλά το είχαν δύο άτομα στο στενό μου κύκλο και το πήρα. Εγω προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου Καθόλου φίλε!μια απο τα ίδια το είχε γνωστός μου(τα 32gb ομως) και ειπα να το κάνω!να πω την αλήθεια με κέρδισε η εμφάνιση και η πολυ ωραία οθόνη(πανω απο μιση ωρα σε amoled οθονη του galaxy duos πονούσαν τα μάτια μου τωρα δεν υπάρχει αυτο)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Και εγώ παιδια το έχω 1.5 μήνα με αυτά που διάβαζα τρομαζα αλλα 2-3 παιδιά απο εδώ μου είπαν να το πάρω κ πραγματικά το χαίρομαι. Η μπαταρία ικανοποιητικότατη ,καμια σχέση με το προηγούμενο nexus 5 που είχα που όταν το έβγαζα απο την τσέπη εκανα το Σταύρο μου για να μη μείνω από μπαταρία πριν πάω σπίτι. Κάμερα απίστευτη και πολυ γρήγορη ,ηχείο πολύ καλό,οθόνη πανέμορφ. Το λογισμικό UI που πολύ το κράζουν εμενα με βολεύει τρέλα κ το βρίσκω πλήρες χωρίς χαζά περιττά βλέπε Samsung .το μοναδικό αρνητικό που εχω βρει είναι η αυτόματη φωτεινότητα που ανεβοκατεβαίνει εύκολα κ την εχω μόνο σε εξωτερικούς χώρους τη μέρα αλλιώς είμαι με 30-35% κ είμαι πραγματικά τέλεια. Το κινητό το βάζω 8.5/10. Κ θα το έβαζα 10/10 αν η αυτόματη φωτεινότητα ήταν οκ και αν η φορτώσεη φόρτιση λειτουργούσε με όλους τους φορτιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Και εγώ παιδια το έχω 1.5 μήνα με αυτά που διάβαζα τρομαζα αλλα 2-3 παιδιά απο εδώ μου είπαν να το πάρω κ πραγματικά το χαίρομαι. Η μπαταρία ικανοποιητικότατη ,καμια σχέση με το προηγούμενο nexus 5 που είχα που όταν το έβγαζα απο την τσέπη εκανα το Σταύρο μου για να μη μείνω από μπαταρία πριν πάω σπίτι. Κάμερα απίστευτη και πολυ γρήγορη ,ηχείο πολύ καλό,οθόνη πανέμορφ. Το λογισμικό UI που πολύ το κράζουν εμενα με βολεύει τρέλα κ το βρίσκω πλήρες χωρίς χαζά περιττά βλέπε Samsung .το μοναδικό αρνητικό που εχω βρει είναι η αυτόματη φωτεινότητα που ανεβοκατεβαίνει εύκολα κ την εχω μόνο σε εξωτερικούς χώρους τη μέρα αλλιώς είμαι με 30-35% κ είμαι πραγματικά τέλεια. Το κινητό το βάζω 8.5/10. Κ θα το έβαζα 10/10 αν η αυτόματη φωτεινότητα ήταν οκ και αν η φορτώσεη φόρτιση λειτουργούσε με όλους τους φορτιστές Ήμουν ένας από αυτούς που σου είπαν να το πάρεις??? Αν δεν είμαι θα αυτοκτονηθω!!! Χοχοχοχοχοχ :p:p:p:p πέρα από την πλάκα εγώ το κινητό το προτείνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntiXrhstos Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδια και γω ευχαριστημενος ειμαι απο το κινητο και το εχω απο τα Χριστουγεννα. Η οθονη του και h καμερα του ειναι απολαυστικες. Σιγουρα η μπαταρια του θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη αλλα μια μερα με βγαζει σιγουρα και με βαρια χρηση. Το μονο αρνητικο, για μενα παντα, ειναι h φωτεινοτητα της οθονης. Σε αυτοματο χανει αρκετα ειναι σκοτεινη για τα γουστα μου, οποτε παιζω γυρω στο 70%. Ετσι κι αλλιως τετοια οθοναρα δεν θελω να τη βλεπω και να μην ειναι φωτεινη, οποτε θυσιαζω λιγο μπαταρια. Ειδικα στα λεφτα που πηρα το 16αρι (330 ευρω) παιζει χωρις συναγωνισμο, αν εξαιρεσεις το one plus one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εγώ το έχω 2 βδομάδες τώρα και όσο περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο σταθερό και αξιόπιστο. Το lag έχει εξαφανιστεί εντελώς ειδικά μετά το Update σε L, η μπαταρία με βγάζει άνετα 1μιση μέρα καθότι δεν του κάνω βαριά χρήση και η οθονάρα του είναι απολαυστική!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Να πω και εγω την γνωμη μου...ως κινητογυρισμενος.....πολλλες συσκευες....η γυναικα μου φοβαται μην αλλαξω και εκεινη...:lol: Λοιπον το κινητο με εχει κερδισει...η 5.5 οθονη που εχει ειναι απολαυστικη,χωρις να κουβαλας ολοκληρο μπαουλο...να ειναι καλα τα bezel που ειναι μικρα.... Τωρα η μπαταρια ειναι αναλογα τι user εισαστε...εγω που ειμαι ολη μερα στον δρομο,με 3g-lte συνεχεια και navigation και ομιλια λογω εργασιας,βγαζω ενα 24ωρο ανετα με οθονη 3 ωρες.....διοτι οποτε δεν χρησιμοποιω το navi,την κλεινω.... Οσο για την ποιοτητα δεν το συζηταμε....οσο και το σερβις απο τα καλυτερα στην εξυπηρετηση.....με μια μακακια που ειχα κανει..με την σιμ....την ιδια μερα αλλαχτηκε κ το πηρα κατευθειαν και σε πολυ καλη τιμη μετα απο ελεγχο σε μαγαζια... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος ικανοποιημένος χρήστης G3... είχα να αρχίσει να αγχώνομαι μήπως κάτι συμβαίνει... περιπλανόμενος απο δω και απο κει στο forum βλέπω να τρώει τόσο πολύ κράξιμο απο άτομα που δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους που λέω τι έγινε ρε φίλε? ώρες ,ώρες κοιτάω απο πίσω μήπως έχει φυτρώσει κανένα μήλο... λέω δεν μπορεί iphone έχω? :confused: όσοι το είχαν και δεν τους έκατσε καλά εννοείται οτι καταλαβαίνω την άποψη τους αλλά να μην το έχεις και να το μισείς τόσο γιατί My friend???? :blink::blink::blink: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Και όταν λέω εγώ ότι τόσο κράξιμο σε κινητό δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια σε συσκευή άλλη, μου απαντάνε σε στυλ του τύπου "και τι ήθελες δηλαδή ρε μεγάλε? να μην πούμε τα αρνητικά? Δλδ να αφήσουμε την LG έτσι με τα λάθη της και να μην τα πούμε?" Και λέω εγώ να τα πούμε, άλλα άλλο αρνητικό που θα μπορούσε καλύτερο και άλλο αρνητικό που σημαίνει κακή αγορά και σε αυτόν τον τομέα είναι χάλια κλπ κλπ κλπ.... Παράδειγμα η μπαταρία του! Θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Θα ΈΠΡΕΠΕ να είναι καλύτερη θα πω εγώ(βάσει του G2 και πόσο μεγάλωσε τα στάνταρ). Αλλά εμείς φτάσαμε μια ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας να την κάνουμε να φαίνεται σαν ότι χειρότερο. Χάλια εντελώς. Αρνητικό τόσο μεγάλο που κάνει την συσκευή,αγορά προς αποφυγή. Ε δεν είναι και έτσι. Αλλά έτσι το κάναμε να μοιάζει... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 (edited) Και όταν λέω εγώ ότι τόσο κράξιμο σε κινητό δεν έχω ξαναδεί τόσα χρόνια σε συσκευή άλλη, μου απαντάνε σε στυλ του τύπου "και τι ήθελες δηλαδή ρε μεγάλε? να μην πούμε τα αρνητικά? Δλδ να αφήσουμε την LG έτσι με τα λάθη της και να μην τα πούμε?" Και λέω εγώ να τα πούμε, άλλα άλλο αρνητικό που θα μπορούσε καλύτερο και άλλο αρνητικό που σημαίνει κακή αγορά και σε αυτόν τον τομέα είναι χάλια κλπ κλπ κλπ.... Παράδειγμα η μπαταρία του! Θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Θα ΈΠΡΕΠΕ να είναι καλύτερη θα πω εγώ(βάσει του G2 και πόσο μεγάλωσε τα στάνταρ). Αλλά εμείς φτάσαμε μια ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας να την κάνουμε να φαίνεται σαν ότι χειρότερο. Χάλια εντελώς. Αρνητικό τόσο μεγάλο που κάνει την συσκευή,αγορά προς αποφυγή. Ε δεν είναι και έτσι. Αλλά έτσι το κάναμε να μοιάζει... Συμφωνώ... Λάθος με την μπαταρια vs οθόνη αλλά μιλάμε για ένα κινητό με αποσπομενη μπαταρία ΌΧΙ για ενσωματωμένη... Ένα άλλο θέμα που διαβάζω συνέχεια είναι για την φωτεινότητα... Που θα την βάλεις ρε φίλος την φωτεινότητα? Εγώ ανεβάζω μερικές φορές που θέλω να παρατηρήσω κάτι μικρό στο 100% και γκαβωνομαι... Οθόνη είναι δεν είναι στρομπος σε trance party στο umatic να θέλω να γκαβωσω... Περνάει ο άλλος προχτές με το iPhone 5 και μου λέει να το πιάσω ή θα καω..?με Το iPhone? Ποιο iPhone ρε φίλε??? :eek: ποια συσκευή ξεκινάει από τα 300€ εντός Ελλάδος και σου δίνει αυτά σου δίνει το g3??? 230€ πουλάνε ακόμα το s3 και υπάρχει κόσμος που πάει και το παίρνει... Lag λέει ο άλλος.. Τι σημαίνει lag? Πόσο δηλαδή lag είδες? Εμένα μια στο τόσο εμφανίζει κάτι και αυτό είναι στιγμιαιο. Δούλεψα χτες ένα z2 που έχει ένας συνάδελφος και αυτό από περιέργεια επειδή τώρα τελευταία υπάρχει και μια θεοποίηση στα Sony να δω τι ψάρια πιάνει... Εντάξει ωραίο ήταν δεν λέω , το ui ήταν άθλιο για τα γούστα μου, το g3 κλασεις πιο smooth και πιο γρήγορο στο μενού και το παιδί που το έχει μου λέει πως πάει έτσι ρε φίλε (για το G3) και οτι δεν το περίμενε.Για εμφάνιση το αφήνω στην κρίση του καθενός γιατί είναι κάτι υποκειμενικο. Οκ έχει καλύτερη μπαταρία και? Δεν θα το βάλεις να φορτισει το βράδυ αν έχει 45%? Εγώ προσωπικά θα το βάλω. Τεσπα πολλά έγραψα και τα μισά ενδεχομένως ανούσια αλλά είναι να απόρεις... Edited March 19, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Τώρα αν πω ότι το τελευταίο ΚΙΝΗΤΟ μου πριν το g3 ήταν ένα γνωστό της σαμσουνγκ που σταμάτησε την παραγωγή 8πυρηνο και είχα μαζί μου και power bank ενώ τωρα το πούλησα και είμαι οι με την μπαταρία του g3 .....πώς θα σας φανεί..? Είχα και 5s εκεί να δεις θέματα με μπαταρία που σκεφτόμουν να κάνω update...μήπως πάθει βλάβη το hardware....σταυροκοπιομουν.....κάθε φορά..... Και ποιό lag βρε παιδιά...? Έχω το 32αρι δεν ξέρω το 16αρι είμαι στην 20 version δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο......:shifty: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master1992g Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά σχετικά με το gps και την καθυστέρηση που παρουσιάζει το στίγμα, παραθέτω μια φωτο από το gps status όταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο.. Έχω δοκιμάσει sygic,here maps,google maps και σε όλα κολλάει πολύ. Λέτε να το πάω στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά σχετικά με το gps και την καθυστέρηση που παρουσιάζει το στίγμα, παραθέτω μια φωτο από το gps status όταν βρίσκομαι στο αυτοκίνητο.. Έχω δοκιμάσει sygic,here maps,google maps και σε όλα κολλάει πολύ. Λέτε να το πάω στο service? Ναι εχει θεμα μαλλον.Κι εγω μετα την Λολλιποπ σχεδον εξαφανιστηκε το θεμα του gps και του χασιμου σηματος... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts