Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει κανενας κανα νεο με την αναβαθμιση για τα 32αρια?θα παρουμε και εμεις κανονικα οπως ολοι?
Κανείς δεν ξέρει φίλε μου.Ούτε καν η ίδια η LG..

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπηκα και εγω στην παρεα επιτελους... 2 μηνες το παλευα να το βρω σε προσιτη τιμη...

Νεος κατοχος λοιπον με χρυσο 32αρι σειρας 409 Νορβηγικο...

Για την ωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειναι νωρις βεβαια αλλα η συμπεριφορα του κινητου ακομα και με kit kat χωρις κανενα tweak τυπου art κλπ ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο που ειχα δει σε mediamarkt plaisio κλπ... Καμια σχεση. Οταν διαβαζεις για lag απο ολους και πιασεις demo συσκευη εκει εξω στα προαναφερθεντα καταστηματα βλεπεις να σερνεται το συμπαν και νομιζεις οτι αυτο εννοουν ολοι με το lag και η συσκευη ειναι για τα μπαζα...

Αλλα δεν ισχυει ουτε το 10% της εικονας που ειχα δει σε demo unit...

Ναι οκ δε θα πω ψεματα, σαν nexus δεν παει...αλλα ειναι ελαχιστα laggy στα ματια μου και αυτο χωρις να εχω κανει καμια επεμβαση ακομα και χωρις lollipop...

Δοκιμασα λιγακι και το google now launcher με τον οποιο ενδεχομενως και να μηδενιστηκε το λιγοστο lag αλλα τον εβγαλα γιατι θελω να δουλεψω λιγο της lg τις πρωτες μερες να δω τι ενδεχομενως μπορει να μου λειψει αν αλλαξω launcher μετα...

Μπηκα και εγω στην παρεα επιτελους... 2 μηνες το παλευα να το βρω σε προσιτη τιμη...

Νεος κατοχος λοιπον με χρυσο 32αρι σειρας 409 Νορβηγικο...

Για την ωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος, ειναι νωρις βεβαια αλλα η συμπεριφορα του κινητου ακομα και με kit kat χωρις κανενα tweak τυπου art κλπ ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο που ειχα δει σε mediamarkt plaisio κλπ... Καμια σχεση. Οταν διαβαζεις για lag απο ολους και πιασεις demo συσκευη εκει εξω στα προαναφερθεντα καταστηματα βλεπεις να σερνεται το συμπαν και νομιζεις οτι αυτο εννοουν ολοι με το lag και η συσκευη ειναι για τα μπαζα...

Αλλα δεν ισχυει ουτε το 10% της εικονας που ειχα δει σε demo unit...

Ναι οκ δε θα πω ψεματα, σαν nexus δεν παει...αλλα ειναι ελαχιστα laggy στα ματια μου και αυτο χωρις να εχω κανει καμια επεμβαση ακομα και χωρις lollipop...

Δοκιμασα λιγακι και το google now launcher με τον οποιο ενδεχομενως και να μηδενιστηκε το λιγοστο lag αλλα τον εβγαλα γιατι θελω να δουλεψω λιγο της lg τις πρωτες μερες να δω τι ενδεχομενως μπορει να μου λειψει αν αλλαξω launcher μετα...

Με γεια!

Την ίδια ακριβώς εμπειρία είχα με σένα και τα ίδια συμπεράσματα. Από demo δε βγάζεις συμπεράσματα, μέχρι και Nexus έχω δει να κολλάει.

Πολύ σωστή επιλογή η 3 gb έκδοση που πήρες.

Με τον Google launcher κι εγώ παρατήρησα ότι το κινητό δουλεύει τέλεια, αλλά δεν μου κάνει δυστυχώς.

Παιδιά εμένα γράφει 406... Το εχω αγοράσει χθες... Έιναι φυσιολογικό? Υπάρχει καποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη παρτίδα ή δεν έχει αλλάξει απολύτως τιποτα? Αναφέρομαι σε μάυρο 32gb

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Παιδιά εμένα γράφει 406... Το εχω αγοράσει χθες... Έιναι φυσιολογικό? Υπάρχει καποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη παρτίδα ή δεν έχει αλλάξει απολύτως τιποτα? Αναφέρομαι σε μάυρο 32gb

http://www.reactiongifs.com/r/2012/02/very_interesting.gif

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Απλα ειναι απο τις πρωτες φουρνιες, παραγωγης Ιουνιου...οποτε υπαρχει πιθανοτητα να εχει καποια απο τα αρχικα προβληματα...

Μα καλα πως τους ειχε ξεμεινει τοσο παλιο... Ηταν σφραγισμενο?

Σε καθε περιπτωση επρεπε να μη το δεχτεις να ζητησεις αλλο κομματι...αλλα ας μη φερνουμε την καταστροφη, μπορει και να μην εχει κανενα θεμα...ψαχτο ομως εξονυχιστικα!

Από χθες που το έκανα επανεκκίνηση δεν μου αναγνωρίζει την sd κάρτα ... Την δοκίμασα δοκίμασα σε άλλο κινητό και δουλεύει κανονικά ... τι μπορεί να φταίει ;

Νταξ το εργαλειο ΔΕΝ υπαρχει. Πηρα παρτιδα 410 Ρουμανικο, 16Gb λευκο, κατευθειαν περασα απο ΟΤΑ την τελευταια ΚΙΤ ΚΑΤ, κανω root με purple drake πατωντας απλα 3 enter και το κινητο πεταξε! Καθολου υπερθερμανση, καθολου lag η επανεκκινησεις. Φωτεινοτητα στο auto με 60%. Η μπαταρια με καθε φορτιση γινεται ακομα καλυτερη! Πιστευω ειναι το Νο1 αυτην την στιγμη και με αυτην την τιμη ειναι μονοδρομος!

Εχω αγχωθεί τώρα... Ειναι σφραγισμενο κανονικοτατα... Απο το ιδιο καταστημα (αηλιοτης) πηρε και ενας φιλος πριν ενα μηνα και περιμενω να μου απαντησει για το ποια ειναι η παρτιδα του. Παιδια στην κυπρο νομιζω θα με κοροιδευουν αν δημιουργησω θεμα για λαθος παρτιδα...

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Μην αγχώνεσαι και απόλαυσε το κινητό σου. Ούτως ή άλλως υπάρχει εγγύηση και είσαι καλυμμένος. Απλώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Εδώ κάποιοι έχουν βάλει στατιστικά συμπεράσματα από ένα απειροελάχιστο δείγμα ή νομίζουν ότι στην αρχή κάθε μήνα αλλάζει η παραγωγή και τα υλικά.

Γεια σας παιδίά! Έχω στο κινητό την Android now 5 και θέλω να γυρίσω σε κιτκατ 2.4 λόγω xposed. Αλλά μόλις την φλασαρω μετά από wipe μέσω recovery, μόλις μπουτάρει μου βγάζει ένα μήνυμα . security error και κάτι τετοια.. Οπότε ξαναφλασαρα την παλιά έκδοση . υπάρχει καμία ιδεα Πως θα γυρίσω σε κιτκατ? Ευχαριστω!!

Γεια σας παιδίά! Έχω στο κινητό την Android now 5 και θέλω να γυρίσω σε κιτκατ 2.4 λόγω xposed. Αλλά μόλις την φλασαρω μετά από wipe μέσω recovery, μόλις μπουτάρει μου βγάζει ένα μήνυμα . security error και κάτι τετοια.. Οπότε ξαναφλασαρα την παλιά έκδοση . υπάρχει καμία ιδεα Πως θα γυρίσω σε κιτκατ? Ευχαριστω!!

Φλασαρες για το σωστό variant? Στο g2 για παράδειγμα έβγαζε τέτοιο error αν φλασαρες ρομ/κερνελ για λάθος variant.

Google Pixel 6 Pro

Μην αγχώνεσαι και απόλαυσε το κινητό σου. Ούτως ή άλλως υπάρχει εγγύηση και είσαι καλυμμένος. Απλώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Εδώ κάποιοι έχουν βάλει στατιστικά συμπεράσματα από ένα απειροελάχιστο δείγμα ή νομίζουν ότι στην αρχή κάθε μήνα αλλάζει η παραγωγή και τα υλικά.

+1...σωστός ο a8e!

Παντός το κινητο αξίζει με το παραπάνω πλέον εκεί που έφτασε η τιμή, δεν υπάρχει δηλαδή κινητό με τέτοιες δυνατότητες στα 380ευρω σφραγισμένο το 32αρι και ολας, μεγάλη βουτα δυστυχώς για όσοι που σκασανε τότε 600+ευρω

Το μόνο μείον που βρίσκω στο LG G3 δηλαδή...

Χαχαχα

Greek Android & iOS users (FB group)

Παντως εμενα μετα απο δυο μερες που το χα ανοιχτο, χθες μου εκανε κατι τρελα redraws συνεχομενα καθε φορα που εβγαινα ακομα και με back απο καποια εφαρμογη. Επισης οταν ανοιγα messenger και ημουν σε καποια αλλη εφαρμογη και παταγα να εμφανιστει το πληκτρολογιο, εκτος του οτι αργουσε να εμφανιστει, με πεταγε απο το messenger.. Πρωτη φορα το συνανταω αυτο. Ελπιζω να ετυχε.........
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια σε όσους είχαν το G2 και πήγαν στο G3 :

1. Αν το GPS του G3 είναι καλύτερο ή χειρότερο απο το G2?

2. Αν η ποιότητα και ή ένταση ήχου απο τα ακουστικά είναι καλύτερα στο G3 ή χειρότερα απο το G2?

Thank you

Καλησπερα σε ολους! Ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και σχεδον εναν μηνα ( G3 16GB Titan 408 με χωρα προελευσης Αγγλια-GB ) ερχομενος απο Moto G 16GB 1st Gen που μαρεσε παρα πολυ. Απο την πρωτη στιγμη που το πηρα εβαλα nova και αλλαξα τα animation στο 0.5x. Απολυτα ευχαριστημενος απο την συσκευη μου. Να σας πω την αληθεια (που μπορει να ηταν και βλακεια που δε το γυρισα για αλλαγη) οταν ηρθε η συσκευη η ταινια ασφαλειας ηταν κομμενη στο κουτι. Η αγορα ειχε γινει απο το open365 που το ειχα βρει απο skroutz. Βεβαια μεσα ολα ηταν κλειστα και με τις ζελατινες τους και στο κινητο κανονικα με την ζελατινα στην οθονη και στο bezel αλλα οσες φορες το σκεφτηκα μετα το μετανιωσα που δε το εστειλα για να παρω κλειστο κουτι. Παρολα αυτα ολα μια χαρα. Σημερα το πρωι το γυρισα και σε ART γιατι διαβαζα στο forum οτι η συσκευη αλλαζει προς το καλυτερο οποτε τι ειχα να χασω? Φυσικα και ηταν καλη επιλογη η αλλαγη σε ART. Η συσκευη πλεον λειτουργει με 1.3-1.4gb ram ενω πριν με την Davlik ημουν στα 1.6-1.7gb με ακριβως τις ιδιες εφαρμογες πραγμα που δε μου αρεσε πολυ οταν το πρωτοειδα γιατι οι εφαρμογες που τρεχουν εκτος απο την συσκευη ειναι τα κλασσικα facebook,messenger,viber και 1-2 ακομα πολυ ελαφριες. οποτε και απο αυτη τη πλευρα καλυτερα το ART. Κλασσικα εχω και εγω το θεμα με το ακουστικο σε σημειο που μερικες φορες ειναι ενοχλητικο με την διαφορα οτι σε εμενα γινεται σχεδον παντα ειτε ειμαι σε 3g ειτε σε 2g ειτε σε wifi οποτε μετα τα χριστουγεννα θα παει μια βολτα απο το service να το δουμε λιγακι (τι ειχαμε τι χασαμε αφου εχουμε κανονικα εγγυηση!). Αλλα εχω να σας κανω μια ερωτηση σχετικα με την οθονη φιλοι μου. Εχτες παρατηρησα οτι μεταξυ του μαυρου πλαισιου γυρω απο την οθονη και της οθονης υπαρχει ενα κενο κατι λιγοτερο απο χιλιοστο που τα χωριζει. Η δε το ειχα προσεξει τοσο καιρο και σε public/πλαισιο που ειχα δει το κινητο η ειναι στο δικο μου αυτο το κενο. Αλλα ειχα την εντυπωση οτι το πανελ της οθονης εφτανε ακριβως μεχρι την ακρη του bezel. Στην αρχη σκεφτικα μηπως ηταν ο Nova αλλα το κενο παρεμεινε. Σιγουρα θα το σημειωσω και αυτο στο service να το δουνε αλλα πρωτα ηθελα να δω και εσεις αν το εχετε η ειμαι μονο εγω.

Ευχαριστω για τον χρονο να διαβασετε το post μου! Cheers!!

Επιτέλους κάτοχος του κινητού κι εγώ μετά από 1 μήνα όπου παρακολουθούσα το νήμα και το σκεφτόμουνα! Εντυπώσεις θα σας πω προσεχώς! (Λευκό 16αρι παρτίδα 410)

Πείτε μου λίγο σε ποιο site ήταν που βλέπαμε σε ποια χώρα ανήκει το κινητό μας με βάση τα τρία εκείνα γράμματα ?

Εμένα μου κάνει τρελά πράγματα με την σύνδεση σε Wi-Fi.Πολλές φορές σκαλώνει και δεν συνδέεται με τίποτα.Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του Wi-Fi και πατάω να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο με πετάει στην αρχική οθόνη.Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάνεις τέτοιο θέμα?

Εμένα μου κάνει τρελά πράγματα με την σύνδεση σε Wi-Fi.Πολλές φορές σκαλώνει και δεν συνδέεται με τίποτα.Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του Wi-Fi και πατάω να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο με πετάει στην αρχική οθόνη.Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάνεις τέτοιο θέμα?

Αν σού δούλευε καλά πρώτα καποιο πρόγραμμα πού έχεις βάλει σού δημιουργεί το πρόβλημα

Για δώσε πληροφορίες.

Κατεβάζεις από play store το Memory Manager και επιλέγεις optimum στις έτοιμες ρυθμίσεις που έχει. Θα δεις τεράστια διαφορά.

Γεια σας!Ειμαι και εγώ κολλημένος με τα κινητά εδω και χρόνια,ειχα παλια το g2 μετα το note 3 και το σκότωσα για το 32ρι g3.Το κινητο λαγκαρει αλλά περιστασιακά,στο art ειδα μικρη διαφορα αν και για πρωτη και τελευταία φορα ειδα και τον περιορισμο της φωτεινότητας στο 90% αμέσως μόλις ειχε ανοίξει απο την επιλογή σε art και ετσι το γυρισα στο davlik έκλεισα και τα dev options και περιμένω για τη lolipop.Φλασαρε κάποιος το stock 5.0 kdz να μας πει αν ειδε διαφορα και σε τι ή τζαμπα περιμενω την ανα βαθμιση και δε παω σε custom rom αμέσως;Γενικά παντως το προτιμαω απο το note 3 και αξιζει να το κρατήσω για καιρώ Edited by vagetore