vlaxos80 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μάλλον προς το G3 θα παω λογο της μεγαλυτερης οθονης βασικα, αν και έχω λιγες μέρες να το σκεφτω το θεμα, anyway.. Ευχαριστώ παντός όσους βοηθησαν ..!! G3 και τα μυαλα στα καγκελα..μη το σκεφτεσαι καθολου φιλε μου..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Κανείς με 16αρι γαλλικό που έχει παρει Lollipop ??? Δεν μου την βγάζει εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Εγω που εχω γαλλικο 16αρη παρτιδα 406 ακομα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whoo1976 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 και εγω γαλλικο 16αρι παρτιδα 408 τιποτα ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πάντως στο mylg λέει ότι η Γαλλία έχει παρει lollipop την 1/12... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδιά πάντως με το multitasking εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Με ανοιχτό browser και Facebook μόνο και με εναλλαγή από την μια εφαρμογή στην άλλη, μονίμως κάνει επαναφόρτωση της ιστοσελίδας και μου σπάει τα νεύρα...Αυτό και με chrome και με stock browser... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Πάντως στο mylg λέει ότι η Γαλλία έχει παρει lollipop την 1/12... Νομίζω πως η αναβάθμιση έχει δοθεί στα branded γαλλικά κινητά της sfr Ρε παιδιά πάντως με το multitasking εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Με ανοιχτό browser και Facebook μόνο και με εναλλαγή από την μια εφαρμογή στην άλλη, μονίμως κάνει επαναφόρτωση της ιστοσελίδας και μου σπάει τα νεύρα...Αυτό και με chrome και με stock browser... 16gb έκδοση; Στοκ launcher χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδιά πάντως με το multitasking εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Με ανοιχτό browser και Facebook μόνο και με εναλλαγή από την μια εφαρμογή στην άλλη, μονίμως κάνει επαναφόρτωση της ιστοσελίδας και μου σπάει τα νεύρα...Αυτό και με chrome και με stock browser... Δηλαδή πώς ακριβώς εναλλάσσεις; Δεξί κουμπί για να σου βγάλει τις πρόσφατες εφαρμογές; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 16gb έκδοση; Στοκ launcher χρησιμοποιείς; Nova κλασικά... Δηλαδή πώς ακριβώς εναλλάσσεις; Δεξί κουμπί για να σου βγάλει τις πρόσφατες εφαρμογές; Ναι έτσι ακριβώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδια, 32αρι με κωδικο χωρας NEU απο ποια χωρα ειναι? Ισχυει η πανευρωπαϊκη εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Nova κλασικά... Ναι έτσι ακριβώς... Το δοκιμασα με next browser και facebook και δεν το κανει σε μενα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μάλλον προς το G3 θα παω λογο της μεγαλυτερης οθονης βασικα, αν και έχω λιγες μέρες να το σκεφτω το θεμα, anyway.. Ευχαριστώ παντός όσους βοηθησαν ..!! Κι όμως ΜΟΝΟ το μέγεθος πρέπει να σε απασχολεί στο κινητό αυτό, εκεί μπορεί να κάνεις το ΜΕΓΑΛΟ λάθος στα άλλα πρέπει να είσαι ιδιαίτερη περίπτωση για να έχεις κόλλημα. Αυτά μετά από δίμηνο ευχάριστης συμβίωσης με το 16gb lg g3 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως στο mylg λέει ότι η Γαλλία έχει παρει lollipop την 1/12... Ναι αλλά όχι όλα τα Γαλλικά μόνο ένα από αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και γω γαλλικό 408 32αρι...Ακόμα δενν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδιά πάντως με το multitasking εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Με ανοιχτό browser και Facebook μόνο και με εναλλαγή από την μια εφαρμογή στην άλλη, μονίμως κάνει επαναφόρτωση της ιστοσελίδας και μου σπάει τα νεύρα...Αυτό και με chrome και με stock browser... Αν είσαι ρουτ βάλε Memory Manager με την επιλογή optimum και θα δεις άλλο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dt7 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Ρε παιδιά πάντως με το multitasking εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος...Με ανοιχτό browser και Facebook μόνο και με εναλλαγή από την μια εφαρμογή στην άλλη, μονίμως κάνει επαναφόρτωση της ιστοσελίδας και μου σπάει τα νεύρα...Αυτό και με chrome και με stock browser... Και σε μενα το ιδιο. (Ολα stock) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Κι όμως ΜΟΝΟ το μέγεθος πρέπει να σε απασχολεί στο κινητό αυτό, εκεί μπορεί να κάνεις το ΜΕΓΑΛΟ λάθος στα άλλα πρέπει να είσαι ιδιαίτερη περίπτωση για να έχεις κόλλημα. Αυτά μετά από δίμηνο ευχάριστης συμβίωσης με το 16gb lg g3 Για να φανταστεις τωρα έχω ενα samsung f480 έχω πιάσει στα χέρια μου κινητά τέτοιου μεγέθους και ξέρω πανω κάτω πως θα είναι, τώρα για την μεταφορά θα δειξει πως θα είναι....:p Edited December 10, 2014 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Αν είσαι ρουτ βάλε Memory Manager με την επιλογή optimum και θα δεις άλλο κινητό. Για δώσε πληροφορίες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω, το G3 έχει gorilla glass? και αν ναι, ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά, να ρωτήσω, το G3 έχει gorilla glass? και αν ναι, ποιο? Έχει gorilla glass 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 εχει κανενας κανα νεο με την αναβαθμιση για τα 32αρια?θα παρουμε και εμεις κανονικα οπως ολοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά έχει βγει σε kdz η lollipop για το 16αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κάνεις να προγραμματίσει εντολές από άλλο χειριστήριο για τις υπέρυθρες;;; άλλες φορές το πετυχαίνω κ άλλες Όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Παιδιά έχει πάρει κανείς Lollipop on air;;; Αν ναι από ποια χωρα προέλευσης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Έχει δοκιμάσει κάνεις να προγραμματίσει εντολές από άλλο χειριστήριο για τις υπέρυθρες;;; άλλες φορές το πετυχαίνω κ άλλες Όχι! Ναι κάποια κουμπία δουλεύουν κάποια όχι... και κάποια δουλεύουν μισά...ας πούμε το on off στο air condition μου δουλεύει μόνο για άνοιγμα, όχι για κλείσιμο... Θέλει βελτίωση το πρόγραμμα γενικά Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Διαθεσιμο το microsoft office για g3 επιτελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts