Jump to content

vlaxos80

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vlaxos80

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

vlaxos80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τις τελευταιες μερες με πεταει συνεχεια απο το wifi..μια συνδεεται μια ξεσυνδεεται..αλλες φορες ενω δειχνει συνδεμενο δεν μπαινει..και μερικες φορες προσπαθει να συνδεθει και δεν συνδεεται καν...εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα παλι τα ιδια..φοραω εδω και καιρό την marshmallow χωρις να ειχα καποιο θεμα..ξαφνικα αρχισε να το κανει..ειναι θεμα hardware η τα επαιξε κανενα modem-κεραια wifi;;μήπως να ξανα περάσω την Rom απο την αρχη με καθαρη εγκατασταση μπας και στρωσει;;;το εχει παρουσιασει αυτο σε κανεναν αλλον;;για δωστε καμια βοήθεια ρε παιδιά γιατι ειμαι ετοιμος να το πεταξω στον τοιχο...
  2. τελικα ηταν η καρτα..5 μηνων Kingston και παρεδωσε πνευμα..τουλαχιστον ειχε εγγυηση και γλυτωσαμε το 12ευρω..
  3. οχι δεν εχει εγγυηση..εχει ληξει προ πολλου.και ειναι απο σκρουτζομαγαζο.πορτογαλικο..αν εχει χαλασει το sd tray νομιζω οτι θα το αφησω ετσι αν κοστιζει πολλα..προς το παρον θα δοκιμασω αλλη καρτα να δουμε..ευχαριστω.
  4. μπα κανονικα την εβγαλα και την εβαλα..και με κλειστο το κινητο κιολας..τι να πω..οσο κι αν προσπαθησα δεν την αναγνωριζει..το πολυ πολυ να παω απο εκει που την πηρα και να δοκιμασω καμια αλλη μπας και την αναγνωρισει..
  5. εχω ενα προβληματακι..εβγαλα χθες την micro sd και μετα που την ξανα εβαλα δεν την αναγνωριζει καν..την βαζω την βγαζω και δεν κανει τιποτα.ανοιξα-εκλεισα το κινητο παλι τιποτα..και εχω διαφορες εφαρμογες περασμενες στην micro sd..καμια λυση υπαρχει???να πω οτι εχω την τελευταια εκδοση android marshmalow..
  6. τελικα εγινε με το recovery mode αλλα μου περασε το android 6..αντε να δουμε πως θα παει η νεα εκδοση.
  7. ευχαριστω πολυ..τωρα δοκιμαζω σε recovery mode..μπηκε και τωρα εμφανιζει 61 εφαρμογες αντι για 43 που εμφανιζε πριν..αντε να δουμε μηπως στρωσει ετσι.κι ας το στησουμε ξανα απο την αρχη..αλλιως μετα θα κανω αυτο που λες..
  8. Θα ηθελα τη βοηθεια σας εχει κολησει το τηλεφωνο στο logo εναρξης ...κανει εγκατασταση 44 εφαρμογων android αλλα δεν ξεκιναει ...και αντε παλι απο την αρχη μετα..αυτο εγινε οταν περασα την αναβαθμιση σε V30j μεσω του lg mobile support tool..και η φαση ειναι οτι δεν συνδεεται με το lg suite για να το κανω επαναφορα..ενω εχω περασει drivers usb και τετοια.με το προγραμμα lg mobile support tool δεν βλεπω ομως να εχει να κανεις επαναφορα η φορματ ομως...τι να κανω ρε παιδια??καμια βοηθεια κανεις γιατι θα το πεταξω στον τοιχο στο τελος..
  9. helpppp..παιδια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξεχασα να παρω τις φωτογραφιες απο το κινητο.το google+ δεν το εχω συγχρονισμενο ωστε να περναει και εκει τις φωτο..οι φωτογραφιες ηταν περασμενες στην μνημη του κινητου και οχι σε καρτα sd μιας και δεν εχω βαλει ακομα..υπαρχει περιπτωση να τις ανακτησω παλι???
  10. οκ..ευχαριστω πολυ..θα το κοιταξω..:)
  11. η εγγυηση το καλυπτει ωστε να αλλαχτει δωρεαν??γιατι δεν εγινε απο πτωση το σπασιμο στο τζαμακι..το ιδιο εχει παθει και το δικο μου LG G3..αλλα σε μενα αλλαζει πολυ ευκολα.2 βιδακια ειναι και αλλαζεις το πλαισιο μαζι με το τζαμακι..
  12. καλησπερα..μια βοηθεια λιγο ρε παιδια..εχει μια φιλη το συγκεκριμενο κινητο και της εχει σπασει το τζαμακι της πισω καμερας..παρηγγειλα ενα απο το ebay συγκεκριμενα αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/351260066436?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT τωρα το θεμα μου ειναι πως θα το αλλαξω..πρεπει να βγαλω το πισω καπακι η αλλαζει ετσι οπως ειναι βγαζοντας το παλιο???αν γνωριζει κανεις ας δωσει μαι βοηθεια γιατι οσο και να εψαξα δεν βρηκα κανενα βιντεακι που να δειχνει πως το αλλαζουν και δεν ειναι και δικο μου το κινητο και δεν θελω να κανω καμια ζημια..ευχαριστω..
  13. να ρωτησω κατι ρε παιδια για ενα προβλημα-bug του κινητου..οταν ειμαι συνδεμενος σε ενα wifi και θελω να συνδεθω σε καποιο αλλο,παταω πχ στο διαθεσιμο wifi που θελω να συνδεθω και παω να γραψω τον κωδικο για να συνδεθει..εεε εκει σε μενα κολαει ολη την ωρα οταν πας να γραψεις τον κωδικο..η δηλαδη οταν θελω να δοκιμασω ας πουμε 5-6 διαφορετικους κωδικους μπας και τον βρω..συνεχεια μου κολαει..για να δοκιμασω ας πουμε 5 κωδικους κανει μια ωρα με τα κολληματα και μου σπαει τα νευρα σε σημειο να μου ερχεται να το πεταξω στον τοιχο..σας το κανει και σε σας αυτο???μηπως ειναι θεμα καποιας ρυθμισης η καποιου bug???να πω οτι με αλλο κινητο ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα..συνδεομουνα ανετα σε οποιο wifi ηθελα και δοκιμαζα οσους κωδικους ηθελα χωρις να κολαει..
  14. vlaxos80

    ZTE S8Q

    εχω κι εγω ενα τετοιο ταμπλετακι και εχει σπασει το digitizer του και δεν μπορω να βρω..το ανοιξα και πηρα το νουμερο του που ειναι το 300-L4541J-C00 αλλα βλεπω οτι αυτα τα digitizer εχουν επανω μια εγκοπη για το ακουστικο μαλλον..ενω το ταμπλετ δεν την εχει αυτη την εγκοπη.. βρηκα εδω αλλα ειναι με εγκοπη.. http://www.aliexpress.com/item/Original-New-7-85-Tablet-PC-300-L4541J-C00-Touch-Screen-Panel-Digitizer-Glass-Sensor-Replacement/2042620292.html υπαρχει καμια περιπτωση να βρω πουθενα digitizer..και αν ειναι και σε ασπρο χρωμα ακομα καλυτερα..η αν εχει καποιος απο εσας καποιο τελειως χαλασμενο και το δινει ας μου πει..:)
  15. αααα οκ τοτε..να μην ανησυχω...γιατι τοση ωρα ψαχνω ψαχνω σε προηγουμενες σελιδες να δω μηπως το αναφερει και κανενας αλλος αλλα δεν ειδα κατι..:lol:
×
×
  • Create New...