Jump to content

Honor 6

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γενικως τις τελευταίες δυο μερες σέρνεται πολυ το τηλέφωνο. Δεν μας ειχε συνηθίσει έτσι. Ξέρετε γιατι μπορεί να το κανει αυτό; Μηπως να κανω καμια επαναφορά ρυθμίσεων; Είμαι με την Β307.

Τι εννοείς σέρνεται; Σε τι αργεί σε σχέση με πριν;

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει όσο αφορά τα υλικά το μόνο παραπάνω που θα μπορούσαν να κάνουν είναι καλύτερο τζάμι πίσω και μεταλλικό πλαίσιο τα οποία όμως μπορεί και να ανέβαζαν κάνα $100 την τιμή του. Εγώ πιστεύω είναι τίμιο και τα υλικά του οκ δεν είναι τραγικά. Έχω δει ακριβότερα με χειρότερα πλαστικά. Το λάθος νομίζω ότι είναι ότι παρουσιαστηκε σαν ναυαρχίδα ενώ ουσιαστικά είναι ένα πολύ καλό mid-range, οπότε είχαμε ίσως παραπάνω απαιτήσεις. Μου αρέσει το ότι η huawei αρχίζει να προσθέτει δυνατότητες (όπως το split-screen τώρα) και γενικά δείχνει να ασχολείται σε επίπεδο software. Εγώ γενικά ευχαριστημένος είμαι πάντως σε όλα τα επίπεδα.

Καλησπέρα, είμαι στην Β307 και εγώ και split screen δεν έχω παρατηρήσει πουθενά στο μενού,που ακριβώς είναι?έχω το L02 unicom customized version(μπουτάρει με το logo της WO) και έχω περάσει με local update την Β307 του στάνταρ L02....

Τώρα, όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και υλικών, ερχόμενος από lg g2 το οποίο έτριζε σα μεντεσές πόρτας στο πίσω καπάκι (αν και μοντέλο με μη αφαιρούμενο καπάκι όπως το honor μας) έχω να πω τα καλύτερα......Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα κατασκευής του τηλεφώνου μας,δεδομένης της τιμής του πάντα

Νομίζω πως split screen έχει μόνο η developer και όχι η stable έκδοση λογισμικού. Όχι ακόμη δηλαδή.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στην 4.12 γίνεται να προσθέσουμε κι άλλες εφαρμογές(πέρα από αυτές που δείχνει στην αρχή) στς πολύ διεργασίες;

Όχι, αυτό ψάχνω κι εγώ αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα, είμαι στην Β307 και εγώ και split screen δεν έχω παρατηρήσει πουθενά στο μενού,που ακριβώς είναι?έχω το L02 unicom customized version(μπουτάρει με το logo της WO) και έχω περάσει με local update την Β307 του στάνταρ L02....

Το split screen μπήκε στην 4.12.1

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro

WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1)

κρασαρει, αυτό δεν το έφτιαξαν.

Στη Β307 δεν είχα αυτό το πρόβλημα με το dropdown menu.

Και σε μένα το κάνει. Στην Β307

Όχι, αυτό ψάχνω κι εγώ αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το split screen μπήκε στην 4.12.1

Νομίζω πως split screen έχει μόνο η developer και όχι η stable έκδοση λογισμικού. Όχι ακόμη δηλαδή.

Ευχαριστώ παιδιά, άρα περνάω πάλι με local την developer και όλα κομπλέ!

VirusPlus μήπως εννοείς την 4.11.16? 4.12.1 δε βρίσκω πουθενά στο emui.com

Edited by panos7440

Οτι ολα τα κανει αργά, με καθυστέρηση.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

4.12.1 είναι ΟΤΑ της 4.11.16 κι έγινε leak εχτές.

Δεν είναι Full ROM και δεν την έχει δώσει η Huawei ακόμα, προφανώς την ετοιμάζει για πρώτη του μηνός, κρίνοντας από την ονομασία.

Την έχω ήδη ανεβάσει στο mediafire στον φάκελο ΟΤΑ του L02 όμως εδώ.

changelog και πληροφορίες εδώ.

Edited by VirusPlus

MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga

Ευχαριστώ παιδιά, άρα περνάω πάλι με local την developer και όλα κομπλέ!

και εγω αυτην βλεπω ως τελευταία.Την 4.11.16

οκ την βρήκα απο το δικο σου.

Edited by gtok34

Δεν είναι Full ROM και δεν την έχει δώσει η Huawei ακόμα, προφανώς την ετοιμάζει για πρώτη του μηνός, κρίνοντας από την ονομασία.

10 χαρακτήρες

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Είσαι άψογος,σε ευχαριστώ πολύ, ξεκίνησα να την κατεβάζω ήδη!

κατεβαζοντας την 4.12.1 βλεπω οτι ειναι πολυ μικρό το αρχείο σε σχεση με την 4.11.16 που ειναι κοντα στα 1gb. Μήπως πρωτα να περασουμε την 4.11 και μετα την 4.12 (σαν update)?

αν μπορεις να μας πεις περιγραμματικα και που αλλου υπαρχουν διαφορες....Πχ η μπαταρία παει καλύτερα σε αυτην την εκδοση???Αν και αν πας απο Dev σε Dev ισως δεν θα εχεις δουλεψει σε stable....Ευχαριστούμε παντως για την δουλεια που κανεις και μας ξεστραβώνεις...και σενα Romanos αλλά και τον Virusplus και καποια παιδια ακομα που προσπαθούν εδω μεσα...και φαινεται.

Edited by gtok34

κατεβαζοντας την 4.12.1 βλεπω οτι ειναι πολυ μικρό το αρχείο σε σχεση με την 4.11.16 που ειναι κοντα στα 1gb. Μήπως πρωτα να περασουμε την 4.11 και μετα την 4.12 (σαν update)?

Έτσι ακριβώς το κατάλαβα και εγώ, έχοντας περασμένη την 4.11, την κάνουμε update με την 4.12

Ναι αυτό εννοώ όταν λέω πως είναι ΟΤΑ της 4.11.16. Δεν περνάει πάνω από την 307 κατευθείαν. Τα ΟΤΑ είναι πάντα μικρότερα από τις Full ROM.

virusplus, η δική σου βοήθεια καθώς και του romanou μας έχει ξελασπώσει άγρια, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα προς τους 2 σας!

Όσο αναφορά το πρόβλημα με το dropdown menu που ανέφερα πιο πριν είναι αλλαγή της Huawei στις dev 4.x.x ROMs, απλά δεν το είχα δει στα changelog.

Προσωπικά το βρίσκω ενοχλητικό.

Επίσης έχω ένα ακόμα θέμα με το dropbox. Μου βγάζει το παρακάτω error και πρέπει να κάνω restart για να κάνω download. To έχει κάνας άλλος αυτό?

[ATTACH]53243[/ATTACH]

παιδια λεω να παραγγειλω το τηλεφωνο σημερα ή αυριο απο το to2c.

μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω, κατι ιδιαιτερο που πρεπει να τους πω;

θελω την εκδοση 32gb dual sim και nfc σε μαυρο χρωμα. πως θα τους την ζητησω;

για θηκη εχετε καποια να προτεινετε; να αρκεστω σ' αυτην με σιλικονη που δινουν δωρο ή να παρω καποια αλλη;

screen protectors μπρος και πισω θα βαλω αυτους που δινει η εταιρεια.

κατι αλλο για αρχη;

για θηκη εχετε καποια να προτεινετε; να αρκεστω σ' αυτην με σιλικονη που δινουν δωρο ή να παρω καποια αλλη;

κατι αλλο για αρχη;

εδώ είσαι:

http://www.to2c.com/huawei-honor-6-32gb-rom-basic-dual-sim-4g-fdd-lte-phone-octa-core-cpu-3gb-ram-32gb-rom-android-4-4-5-0-incell-ips-1920-1080pix.html

αυτά που πρέπει να προσέξεις είναι στα σχόλια των αγοραστών ...

Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02]

Xiaomi Redmi Note 7

κατι αλλο για αρχη;

Εγώ απλά πηρα και την θηκη BEPAK που την εχει μιση τιμή με την αγορά του τηλεφωνου και την καταβολευτηκα

Ααα δεν εχει και ακουστικα αν σε ενδιαφέρει

Οτι ολα τα κανει αργά, με καθυστέρηση.

Δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο στο νήμα.Έχεις κάνει καμια επανεκκίνηση.

Ίσως ο virus ξέρει κάτι από το νήμα στο xda.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Εγώ απλά πηρα και την θηκη BEPAK που την εχει μιση τιμή με την αγορά του τηλεφωνου και την καταβολευτηκα

Ααα δεν εχει και ακουστικα αν σε ενδιαφέρει

Η θηκη BEPAK ποια ειναι; δεν την βρισκω... η μονη που ειδα ειναι η PU Leather Case (Free).

Ναι, ακουστικα εχω δει οτι δεν εχει στην συσκευασια. Θα δοκιμασω καποια που εχω και αν δεν μου κανουν θα παρω τα huawei.

Αυτο που με απασχολει ειναι που θα βρω επωνυμο φορτιστη αυτοκινητου για το συγκεκριμενο κινητο.

Παιδιά πρόβλημα!!!!!Αναβάθμισα με local update από Β307 σε 4.11.16.....Όταν τέλειωσε η διαδικασία, ανοίγει το κινητό, και οι γραμματοσειρές των εφαρμογών στην οθόνη έχουν γίνει τεράστιες όπως θα δείτε στο screenshot.....Μπαίνω ρυθμίσεις-προβολή, στο μέγεθος γραμματοσειράς είναι επιλεγμένο το μικρό μέγεθος,λέω θα έφαγε κόλλημα,επιλέγω κανονικό μέγεθος,κ πάλι τα ίδια,τα γράμματα παραμένουν τεράστια!!!! Επιστρέφω στο μικρό μέγεθος,και πάλι τα ίδια,καμία αλλαγή! Κάνω reset μπας και στρώσει η γραμματοσειρά των εφαρμογών, αλλά κουβας:mad:

Να σημειώσω πως τα τεράστια γράμματα εμφανίζονται μόνο στις αρχικές οθόνες και όχι σε άλλα μενού,όπως στις ρυθμίσεις, στα μηνύματα κλπ....:wacko:

Τεσπά, δεν πειράζει λέω, θα περάσω την 4.12.1. με local πάλι, μιας και αυτό το update ήθελα για να έχω split screen.....Κάνω unzip στο αρχείο, το όποιο δεν περιέχει φάκελο dload,αλλά έχει τους εξής 3 φακέλους : meta-inf, patch και system, και το update.app....Φτιάχνω λοιπόν εγώ φάκελο dload στη SD μου, βάζω μέσα τους 3 φακέλους που σας είπα παραπάνω και το update.app, τρέχω το local update, ξεκινάει την αναβάθμιση και μου βγάζει error:mad: Δε μασάω:lol: κάνω reboot το κινητό, μπαίνω στο φάκελο dload που σας είπα,διαγράφω τους 3 φακέλους (meta-inf, patch και system) και αφήνω μόνο το update.app μήπως έφταιγε αυτό που μου έβγαλε error......ξανά λοιπόν local update, και ξανά κουβάς!!!!!Κλάμα....... Τι κάνω λάθος;

Παιδιά πρόβλημα!!!!!Αναβάθμισα με local update από Β307 σε 4.11.16.....Όταν τέλειωσε η διαδικασία, ανοίγει το κινητό, και οι γραμματοσειρές των εφαρμογών στην οθόνη έχουν γίνει τεράστιες όπως θα δείτε στο screenshot.....Μπαίνω ρυθμίσεις-προβολή, στο μέγεθος γραμματοσειράς είναι επιλεγμένο το μικρό μέγεθος,λέω θα έφαγε κόλλημα,επιλέγω κανονικό μέγεθος,κ πάλι τα ίδια,τα γράμματα παραμένουν τεράστια!!!! Επιστρέφω στο μικρό μέγεθος,και πάλι τα ίδια,καμία αλλαγή! Κάνω reset μπας και στρώσει η γραμματοσειρά των εφαρμογών, αλλά κουβας:mad:

Να σημειώσω πως τα τεράστια γράμματα εμφανίζονται μόνο στις αρχικές οθόνες και όχι σε άλλα μενού,όπως στις ρυθμίσεις, στα μηνύματα κλπ....:wacko:

Τεσπά, δεν πειράζει λέω, θα περάσω την 4.12.1. με local πάλι, μιας και αυτό το update ήθελα για να έχω split screen.....Κάνω unzip στο αρχείο, το όποιο δεν περιέχει φάκελο dload,αλλά έχει τους εξής 3 φακέλους : meta-inf, patch και system, και το update.app....Φτιάχνω λοιπόν εγώ φάκελο dload στη SD μου, βάζω μέσα τους 3 φακέλους που σας είπα παραπάνω και το update.app, τρέχω το local update, ξεκινάει την αναβάθμιση και μου βγάζει error:mad: Δε μασάω:lol: κάνω reboot το κινητό, μπαίνω στο φάκελο dload που σας είπα,διαγράφω τους 3 φακέλους (meta-inf, patch και system) και αφήνω μόνο το update.app μήπως έφταιγε αυτό που μου έβγαλε error......ξανά λοιπόν local update, και ξανά κουβάς!!!!!Κλάμα....... Τι κάνω λάθος;

Τα πάντα όλα :p . Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Γνώμη μου ξαναπέρνα την 307 με την μέθοδο των 3K που θα διαβάσεις στον οδηγό που υπάρχει σχετικά με τις αναβαθμίσεις (δες την πρώτη σελίδα).

Ο τρόπος για να περάσεις ένα leaked update είναι η εξής. Κατεβάζεις το .zip αρχείο το κάνεις rename σε update.zip και το βάζεις στο φάκελο dload. Στην συνέχεια κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσω τοπικής ενημέρωσης.

Ο οδηγός θα αναβαθμιστεί για να συμπεριλάβει τις νέες beta roms που έχουν άλλη κωδική ονομασία και την μέθοδο για αναβάθμιση με leaked roms.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Τα πάντα όλα :p . Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Γνώμη μου ξαναπέρνα την 307 με την μέθοδο των 3K που θα διαβάσεις στον οδηγό που υπάρχει σχετικά με τις αναβαθμίσεις (δες την πρώτη σελίδα).

Ο τρόπος για να περάσεις ένα leaked update είναι η εξής. Κατεβάζεις το .zip αρχείο το κάνεις rename σε update.zip και το βάζεις στο φάκελο dload. Στην συνέχεια κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μέσω τοπικής ενημέρωσης.

Ο οδηγός θα αναβαθμιστεί για να συμπεριλάβει τις νέες beta roms που έχουν άλλη κωδική ονομασία και την μέθοδο για αναβάθμιση με leaked roms.

Σωτήρα μου!!!!!!! Ξεκινάω κ αν κολλήσω πουθενά θα σας πω! Ευχαριστώ!!!!

Μετονομάζω σε update.zip ή σε update.app το αρχείο που βάζω στο φάκελο dload?Το ρωτάω αυτό γτ μέχρι τώρα στις stable εκδόσεις έστω που έχω κάνει extract, το αρχείο που υπάρχει πάντα μέσα στο φάκελο dload είναι τύπου .app

Σόρυ αν ρωτάω βλακείες,αλλά αν δεν πάθω, δε θα μάθω χαχαχα

Edited by panos7440

Σωτήρα μου!!!!!!! Ξεκινάω κ αν κολλήσω πουθενά θα σας πω! Ευχαριστώ!!!!

Μετονομάζω σε update.zip ή σε update.app το αρχείο που βάζω στο φάκελο dload?Το ρωτάω αυτό γτ μέχρι τώρα στις stable εκδόσεις έστω που έχω κάνει extract, το αρχείο που υπάρχει πάντα μέσα στο φάκελο dload είναι τύπου .app

Σόρυ αν ρωτάω βλακείες,αλλά αν δεν πάθω, δε θα μάθω χαχαχα

update.zip

Τα ΟΤΑ είναι σε zip μορφή όχι APP

2 ακομα ερωτησεις:

πρωτον. αξιζει να παρω την memory card 32GB που δινει το to2c στα $14; γραφει πως ειναι class 10. ή να παρω sandisk 32GB class 10 απο το πλαισιο στα 27€?

δευτερον. με ποιο προγραμμα συνδεεται το huawei με τον υπολογιστη;