lcoperfield Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 δηλαδη εγω που τις 2 sim τις θελω για να βαλω στην μια την καρτα της κινητης μου, που εκει εχω 2gb ιντερνετ και στην 2η καρτα να βαλω μια αλλη καρτα που εχει μονο data (internet) δεν θα μου δουλεψει ? δηλαδη να επιλεγω απο ποια καρτα θα δινει ιντερνετ η να το αλλαζω οταν η μια καρτα εξαντλησει τα free data της. Οχι φιλε. Η δεύτερη θύρα ειναι 2G μονο. Δεν κανει για data. Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Οχι φιλε. Η δεύτερη θύρα ειναι 2G μονο. Δεν κανει για data. Νομίζω κάνει data σε Edge. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Νομίζω κάνει data σε Edge. Ε οκ μιλαμε για αληθινό data... :P Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Ε οκ μιλαμε για αληθινό data... :P Καλά σίγουρα σε edge δεν θα το ευχαριστηθείς αλλά αν θες να ελέγξεις κανά email και έχεις υπομονή μια χαρά κάνει την δουλειά του :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 εγω εχω δεδομενα και στις 2 καρτες και ειναι και αρκετα. δηλαδη 2 gb σε καθε καρτα, οποτρε θελω οταν τελειωνουν τα μεν απο την μια να πηγαινω στην αλλη. οποτε η θα πρεπει μεσα απο το μενυου και τα settings να αλλαζω το απο που θα εχει data το κινητο μου, η να αλλαζω θεση των 2 sim. και το δευτερο δεν ειναι κατι που με πειραζει αρκη να μην δημιουργεί καποιο προβλημα στο υπολοιπο setup του τηλεφωνου. καταλογοι, μηνυματα κλπ (το λεω αυτο γιατι δεν εχω δουλεψει ξανα 2καρτο τηλεφωνο. ειναι αυτο που θελω να κανω εφικτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Μετά από αυτά που απάντησε και ο Mythozz στο topic του Hands on και γω πιστεύω αυτό που λέει, μάλλον το κάνει αυτόματα το red eye reduction. Πλέον δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο να γίνει On the fly που να απαιτεί και ξεχωριστή ρύθμιση. καλημερα παντως εγω εβγαλα φωτο και ειχε κοκκινο στα ματια. θα δοκιμασω καμια ακομα ρυθμιση και βλεπουμε. 2 θεματακια ακομα. 1) πηγα το σαββατο και αλλαξα την καρτα μου στη wind γιατι ειχα μια παλια 2ετιας. παρολα αυτα και ενω την εχω στην πρωτη θυρα sim δυσκολα πιανω πανω απο H & H+ στα δεδομενα. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο 3G/2G auto. λετε να φταιει κατι αλλο; 2) υπαρχει καμια εφαρμογη που να δινει δυνατοτητα στον stock browser να ανοιγει ιστοσελιδες που απαιτουν flash player; ηθελα να μπω σε μια σελιδα και ελεγε οτι το κινητο δεν υποστηριζει flash. δοκιμασα το Link της adobe για να το κατεβασω αλλα και παλι το ιδιο ελεγε. οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Καλημέρα! Ήρθε το slim αλουμίνιο (περίβλημα του Honor 6), τα πιστόνια (ακουστικά) και η slim εξωτερική μπαταρία 20.000 (πανάλαφρη)! Θα τα δοκιμάσω, όταν θα μου δοθεί η δυνατότητα με το καλό και θα σας πω εντυπώσεις... (σαν πρώτη και κρίνοντας από την εξωτερική τους εμφάνιση είναι όλα όπως τα έδειχναν στο ebay! Τα ακουστικά τα πήρα από κινεζομάγαζο σε Happy Day - τζάμπα πράγμα)! Τελικά το ταχυδρομείο αργεί αλλά κάνει την δουλειά του στο τέλος! Οι κινέζοι δείχνουν να σοβαρεύονται και να κατακτούν την εμπιστοσύνη μας...και συνεπώς να κερδίζουν από τις αγορές στο internet (άμα το δω και στην αξιοπιστία των προιόντων τους θα τρελαθώ)! Εμείς σαν λαός γιατί δεν το κάνουμε αυτό (άσε που κάθε καλοκαίρι γίνεται τις τρελής στον τουρισμό)???? (Ο αρπάξας του αρπάξαντος)! Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψωνίζουν από τα μαγαζιά μας (γλυτώνεις ένα 30-50+% σίγουρα σε όλα τα σχετικά ηλεκτρονικά είδη! Γιατί δεν ρίχνουν κι αλλο τις τιμές τους?) Edited November 10, 2014 by dikemon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλημερα παντως εγω εβγαλα φωτο και ειχε κοκκινο στα ματια. θα δοκιμασω καμια ακομα ρυθμιση και βλεπουμε. 2 θεματακια ακομα. 1) πηγα το σαββατο και αλλαξα την καρτα μου στη wind γιατι ειχα μια παλια 2ετιας. παρολα αυτα και ενω την εχω στην πρωτη θυρα sim δυσκολα πιανω πανω απο H & H+ στα δεδομενα. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο 3G/2G auto. λετε να φταιει κατι αλλο; 2) υπαρχει καμια εφαρμογη που να δινει δυνατοτητα στον stock browser να ανοιγει ιστοσελιδες που απαιτουν flash player; ηθελα να μπω σε μια σελιδα και ελεγε οτι το κινητο δεν υποστηριζει flash. δοκιμασα το Link της adobe για να το κατεβασω αλλα και παλι το ιδιο ελεγε. οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω πολυ Για τον flash player βαλε dolphin browser Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lcoperfield Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 καλημερα παντως εγω εβγαλα φωτο και ειχε κοκκινο στα ματια. θα δοκιμασω καμια ακομα ρυθμιση και βλεπουμε. 2 θεματακια ακομα. 1) πηγα το σαββατο και αλλαξα την καρτα μου στη wind γιατι ειχα μια παλια 2ετιας. παρολα αυτα και ενω την εχω στην πρωτη θυρα sim δυσκολα πιανω πανω απο H & H+ στα δεδομενα. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο 3G/2G auto. λετε να φταιει κατι αλλο; 2) υπαρχει καμια εφαρμογη που να δινει δυνατοτητα στον stock browser να ανοιγει ιστοσελιδες που απαιτουν flash player; ηθελα να μπω σε μια σελιδα και ελεγε οτι το κινητο δεν υποστηριζει flash. δοκιμασα το Link της adobe για να το κατεβασω αλλα και παλι το ιδιο ελεγε. οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω πολυ H και H+ είναι οι μεγαλύτερες ταχύτητες σε 3g και ειναι ότι καλύτερο έχει η wind αυτη τη στιγμή (Δεν έχει 4g). Οσο για flash player υπάρχει addon για τον dolphin browser που σου ειπε και ο φιλος απλά ειναι αρκετά ασταθες και crashαρει συχνά γενικα το flash plugin. Την δουλειά του την κάνει ομως... Παράθεση Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 H και H+ είναι οι μεγαλύτερες ταχύτητες σε 3g και ειναι ότι καλύτερο έχει η wind αυτη τη στιγμή (Δεν έχει 4g). Οσο για flash player υπάρχει addon για τον dolphin browser που σου ειπε και ο φιλος απλά ειναι αρκετά ασταθες και crashαρει συχνά γενικα το flash plugin. Την δουλειά του την κάνει ομως... ευχαριστω για τις απαντησεις σας. αρα τσαμπα αλλαξα την καρτα και χρεωθηκα. και στην προηγουμενη τα ιδια επιανα. νομιζα οτι πρεπει να δειχνει 3G οταν ενεργοποιουνται τα δεδομενα και αυτο νομιζα οτι ειναι το πιο γρηγορο. πιθανως ασχετο: η Wind μαλλον απο Δεκεμβριο 4G απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος. να υποθεσω οτι για το stock browser δεν υπαρχει σωτηρια για flash player ουτε απο αλλη εφαρμογη; αναγκαστικα πρεπει να παω σε αλλο προγραμμα απο το μανισιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Καλημέρα! slim εξωτερική μπαταρία 20.000 (πανάλαφρη)! :lol::lol::lol: Στο είπα ότι θα είναι fake. Η Xiaomi των 10.000 mah άμα την φέρω σε κανένα κεφάλι θα σκοτώσει κόσμο. Ζυγίζει 254 γραμμάρια. Άρα η δικιά σου θα έπρεπε να ζυγίζει τουλάχιστον 450 γραμμάρια, μην σου πω 500! Και δεν σου λέω για το πάχος που θα έπρεπε να είναι όσο ο αντίχειράς σου. http://en.miui.com/data/attachment/forum/201406/05/213056va5gu7oklmkstd75.jpg.thumb.jpg εγω εχω δεδομενα και στις 2 καρτες και ειναι και αρκετα. δηλαδη 2 gb σε καθε καρτα, οποτρε θελω οταν τελειωνουν τα μεν απο την μια να πηγαινω στην αλλη. οποτε η θα πρεπει μεσα απο το μενυου και τα settings να αλλαζω το απο που θα εχει data το κινητο μου, η να αλλαζω θεση των 2 sim. και το δευτερο δεν ειναι κατι που με πειραζει αρκη να μην δημιουργεί καποιο προβλημα στο υπολοιπο setup του τηλεφωνου. καταλογοι, μηνυματα κλπ (το λεω αυτο γιατι δεν εχω δουλεψει ξανα 2καρτο τηλεφωνο. ειναι αυτο που θελω να κανω εφικτο ? Άμα μεταφέρεις όλες σου τις επαφές στον Google λογαριασμό σου (aka gmail) δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα με την χειροκίνητη αλλαγή θέσης των SIMs. Αυτό που ζητάς γίνεται και χωρίς αλλαγή SIM αλλά στην δεύτερη θα πιάνεις μόνο 2G με ότι αυτό συνεπάγεται στις ταχύτητες. καλημερα παντως εγω εβγαλα φωτο και ειχε κοκκινο στα ματια. θα δοκιμασω καμια ακομα ρυθμιση και βλεπουμε. 2 θεματακια ακομα. 1) πηγα το σαββατο και αλλαξα την καρτα μου στη wind γιατι ειχα μια παλια 2ετιας. παρολα αυτα και ενω την εχω στην πρωτη θυρα sim δυσκολα πιανω πανω απο H & H+ στα δεδομενα. στη λειτουργια δικτυου το εχω στο 3G/2G auto. λετε να φταιει κατι αλλο; 2) υπαρχει καμια εφαρμογη που να δινει δυνατοτητα στον stock browser να ανοιγει ιστοσελιδες που απαιτουν flash player; ηθελα να μπω σε μια σελιδα και ελεγε οτι το κινητο δεν υποστηριζει flash. δοκιμασα το Link της adobe για να το κατεβασω αλλα και παλι το ιδιο ελεγε. οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη. ευχαριστω πολυ 1. Έχω data συμβόλαιο στη Wind 1.5 χρόνο, δοκιμασμένο σε Lenovo a820, honor 3c και honor 6 άμα υπάρχει H&H+ θα το πιάσει, ενδεχομένως στην περιοχή σου η Wind να μην έχει καλή κάλυψη. ευχαριστω για τις απαντησεις σας. αρα τσαμπα αλλαξα την καρτα και χρεωθηκα. και στην προηγουμενη τα ιδια επιανα. νομιζα οτι πρεπει να δειχνει 3G οταν ενεργοποιουνται τα δεδομενα και αυτο νομιζα οτι ειναι το πιο γρηγορο. πιθανως ασχετο: η Wind μαλλον απο Δεκεμβριο 4G απο οτι μου ειπε ο υπαλληλος. να υποθεσω οτι για το stock browser δεν υπαρχει σωτηρια για flash player ουτε απο αλλη εφαρμογη; αναγκαστικα πρεπει να παω σε αλλο προγραμμα απο το μανισιο; Για Δεκέμβριο δεν ξέρω αλλά ναι η Wind βγάζει 4G τους επόμενους μήνες, δυστυχώς το φάσμα που αγόρασε η Wind για το 4G είναι στα 1800 MHz που το κινητό μας δεν υποστηρίζει. Edited November 10, 2014 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 : Για Δεκέμβριο δεν ξέρω αλλά ναι η Wind βγάζει 4G τους επόμενους μήνες, δυστυχώς το φάσμα που αγόρασε η Wind για το 4G είναι στα 1800 MHz που το κινητό μας δεν υποστηρίζει. Αφου στα specs το gsm arena γραφει : "LTE 1800 / 2100 / 2500* (Bands 1, 3, 41) - H60-L02, H60-L12" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Και οι δυο κάρτες είναι micro ή μόνο η 1η? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Αφου στα specs το gsm arena γραφει : "LTE 1800 / 2100 / 2500* (Bands 1, 3, 41) - H60-L02, H60-L12" Έχεις δίκαιο, άντε να δούμε και 4G της Wind :D http://i.imgur.com/JWDkIzj.png Και οι δυο κάρτες είναι micro ή μόνο η 1η? Και οι 2. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ποτε περιμενουμε update? υπαρχει καποια πολιτικη της Huawei στο θεμα των update? (πχ καθε 15 μερες? ) Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ποτε περιμενουμε update? υπαρχει καποια πολιτικη της Huawei στο θεμα των update? (πχ καθε 15 μερες? ) Στο honor 3c ήταν έτσι, κάθε 15 ημέρες η beta, ~1 φορά περίπου το μήνα η stable. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Έχεις δίκαιο, άντε να δούμε και 4G της Wind :D http://i.imgur.com/JWDkIzj.png Και οι 2. Παντως εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373731 αναφερουν οτι εχει ξεκινησει σε καποιες περιοχες το 4g της wind. Το δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ρωτάω κι εδώ που είναι πιο active το thread! ,, μετά την αναβάθμιση του HONOR 3C σε EMUI 3.0 πολλές εφαρμογές εμφανίζονται στο play store ΜΗ συμβατές με την συσκευή μου! συνέβη και στο HONOR 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όχι δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 ρωτάω κι εδώ που είναι πιο active το thread! ,, μετά την αναβάθμιση του HONOR 3C σε EMUI 3.0 πολλές εφαρμογές εμφανίζονται στο play store ΜΗ συμβατές με την συσκευή μου! συνέβη και στο HONOR 6? Όχι λογικά είναι κάποιο bug που θα το διορθώσουν. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Όχι λογικά είναι κάποιο bug που θα το διορθώσουν. :happy: κατάλαβα, και στο HONOR 6 το 3g είναι μόνο στην πρώτη σιμ; Δεν μπορώ να καταλάβω αφού το είχαν βάλει γιατί το ξανά έβγαλαν από την δεύτερη σιμ στο honor 3c! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Σήμερα στο καφέ τράβηξα 4 φωτογραφίες (2 από το honor και 2 από το oneplus one) για το θέμα της φωτογραφικής που αναφέρθηκε της προηγούμενες μέρες επειδή φοράνε ίδιο φακό ώστε να τις συγκρίνουμε. Ένας που έχει έμπειρο μάτι και γνώσεις ίσως βγάλει συμπέρασμα αυτό που έβγαλα εγώ είναι ότι οι φωτογραφίες από το honor είναι σχεδόν διπλάσιες σε μέγεθος. https://www.dropbox.com/sh/0yk4be8tedpcu1o/AADijbb2jnuqYNLVU6O5jjtUa?dl=0 Btw όπως ήμουνα στο καφέ κάποια στιγμή πήγα να μπω στο μενού και δεν ξεκλείδωνε όλα μαύρα σαν να ήταν κλειστό και πάτησα παρατεταμένα το power button και άνοιξε χωρίς να χρειαστώ να βάλω κωδικούς κλπ, δεν ξέρω τι να έπαθε ... Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε άλλο στυλ γραμματοσειράς εκτός από το default γιατί δεν μού βγάζει καμιά άλλη επιλογή εκτός από την default. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε άλλο στυλ γραμματοσειράς εκτός από το default γιατί δεν μού βγάζει καμιά άλλη επιλογή εκτός από την default. καποια θεματα εχουν αλλες γραμματοσειρες, αν τα κατεβασεις θα εχεις την δυνατοτητα αλλαγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 το κολπακι για να έχουμε μόνο 3g πληκτρολογώντας *#*#4636#*#* δεν δουλεύει πλέον με την EMUI 3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts