maroulisk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Για κάποιον που ρωτούσε για μαύρο εγω πείρα μαύρο και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Την οθόνη στα 720ρ δεν βλέπω διαφορά. Έβαλα το sygic και το GPS κλείδωσε πρώτη φορά μόλις άνοιξε το πρόγραμμα που το sygic δεν θέλει πάνω από 2 δεύτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης το sar που είδα στα χαρτιά γράφει 0.44 Πως αλλαζει βρε παιδια σε 720 ...δεν το βλεπω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 αν δεν σε ενδιαφέρει το δικαρτο τότε όποια εφαρμογή μηνυμάτων πλην της εργοστασιακής στέλνει με 160.αν έχεις δύο σιμ προς το παρόν μόνο το go sms αλλά δεν υποστηρίζει όλα τα δικαρτα Το Go υποστηρίζει δικαρτα ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως αλλαζει βρε παιδια σε 720 ...δεν το βλεπω:O Ρύθμιση ROG στις ρυθμίσεις του κινητού απαιτεί επανεκκίνηση. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Talos74 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) OK, ευχαριστώ πολύ. Ήδη δοκιμάζω το Handcent SMS και φαίνεται εντάξει. Εγώ μόλις έβαλα το Go Pro SMS που υποστηρίζει 2 κάρτες. Για να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες κάνε το εξής: Μέσα απο το Go Pro SMS: Settings -> Send&Receive ->Τελευταία επιλογή (SMS/MMS Advanced Settings) -> Enable locale support (ΟΝ)->Επόμενη επιλογή Supported languages -> Greek SMS Mode (check) -> OK Επίσης Settings -> Application (T language) -> Ελληνικά (Download) θα σε βγαλει στο App store για να κατεβασεις το ελληνικο plug in. Πλέον έχω και ελληνικά στα sms 160 χαρακτήρες και υποστήριξη 2 καρτών :cool::cool::cool: Υποσημείωση...τα παραπάνω είναι για όσους δέν το ξέρουν...ίσως πρέπει να μπεί σε άλλο νήμα το παρόν μυνημά? χμμμ... Edited August 30, 2014 by Talos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 πάντως στο Huawei honor 3c μου το go sms βλέπει ανάποδα τις δύο σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Παιδια το εχει root κανεις απο σας? Edited August 30, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μάλλον όχι. Για μένα δεν χρειάζεται. Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
douglas Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ μόλις έβαλα το Go Pro SMS που υποστηρίζει 2 κάρτες. Για να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες κάνε το εξής: Μέσα απο το Go Pro SMS: Settings -> Send&Receive ->Τελευταία επιλογή (SMS/MMS Advanced Settings) -> Enable locale support (ΟΝ)->Επόμενη επιλογή Supported languages -> Greek SMS Mode (check) -> OK Επίσης Settings -> Application (T language) -> Ελληνικά (Download) θα σε βγαλει στο App store για να κατεβασεις το ελληνικο plug in. Πλέον έχω και ελληνικά στα sms 160 χαρακτήρες και υποστήριξη 2 καρτών :cool::cool::cool: Υποσημείωση...τα παραπάνω είναι για όσους δέν το ξέρουν...ίσως πρέπει να μπεί σε άλλο νήμα το παρόν μυνημά? χμμμ... Όχι, μια χαρά είναι εδώ το μήνυμα για να ξέρουμε τι να κάνουμε μόλις έρθει το τηλέφωνο. Αν έχει βάλει κι'άλλος άλλα apps που βελτιώνουν τη χρήση του συγκεκριμένου τηλεφώνου... ευπρόσδεκτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Μάλλον όχι. Για μένα δεν χρειάζεται.Και με τις εφαρμογες που ζητανε root για να εγκατασταθουν τι γινεται? Αυτες ειναι ουκ ολιγες. Εναν file explorer πχ η το xposed installer δεν ειναι δυνατον να μη βαλεις. Android χωρις αυτα δεν γινεται.. ΥΓ Αντε να σας αναψω φωτιες..:D Edited August 30, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Και με τις εφαρμογες που ζητανε root για να εγκατασταθουν τι γινεται? Αυτες ειναι ουκ ολιγες. Εναν file explorer πχ η το xposed installer δεν ειναι δυνατον να μη βαλεις. Android χωρις αυτα δεν γινεται.. ΥΓ Αντε να σας αναψω φωτιες..:D Kι' όμως το EMUI καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Έτσι... απλά το απολαμβάνεις. Δεν χρειάζεται τίποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο xda πάντως υπάρχει θέμα για ρουτ και ξεκλείδωμα του boot loader Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteli Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Συμφωνώ με Romano και komatoza.Το EMUI καλύπτει σχεδόν τα πάντα.Εκτός και θέλει κάποιος κάτι εξεζητημένο. Παιδιά λόγω εργασίας είμαι σε φάση, όταν δεν σκαλίζω το κινητό, να το βάζω σε κατάσταση ultra battery.Μιλάμε έχω βρει την υγειά μου,ξεχνάω να το φορτίσω(σχεδόν κρατά τρείς μέρες).Με το παλαιό κινητό μου (zte blade v,ωραίο τηλέφωνο)αλλά το φόρτιζα κάθε βράδυ. Τελικά αυτή η διευκόλυνση μπαταρίας που σου προσφέρουν τα πιο τελευταία κινητά ειναι μεγάλη μαγκιά:rolleyes:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Στο xda πάντως υπάρχει θέμα για ρουτ και ξεκλείδωμα του boot loaderαυτο ακριβως διαβαζω εδω και δυο ωρες, εχω φτασει στη σελιδα 40...(να ειμαι διαβασμενος οταν ερθει η ωρα..:lol:) Μακαρι παντως να μην χρειαζεται τιποτα, κανεις δεν θελει να μπαινει σε διαδικασιες.. Edited August 30, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ευχαριστω πολυ asot. παιδια ειμαι κοντα στο να το παραγγειλω. αγοραζω πρωτη φορα απο κινεζομαγαζο. να εχω το νου μου να ζητησω κατι απο το μαγαζι για να μην τρεχω αργοτερα? κατι σχετικα με λογισμικο ή κατι αλλο? μην με ξεχνατε και εμενα ρε παιδια.........:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 την συσκευή την έχω 4 μέρες (αύριο πακεταρω να την στείλω στον κάτοχο για των οποίο και την παρήγγειλα) όλα καλα πολύ καλή οθόνη με πολύ καλά και σωστά χρώματα δυνατό και καθαρό ηχείο άψογο gps ταχύτατο σε όλα πραγματικά, το λαγ ούτε στους ποιο τρελούς εφιάλτες καλή λήψη wifi 3g (έως και πολύ καλή) αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής (καμιά σχέση με κάτι thl και Samsung) καλή αυτονομία (2 μέρες με βαριά χρήση) τώρα τα αρνητικά... η camera του για τα γούστα μου φάνηκε τελείως μουφα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 τώρα τα αρνητικά... η camera του για τα γούστα μου φάνηκε τελείως μουφα..... Ποιο κινητό έχεις; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) http://honor6.nianios.gr/img/honor6/battery/battery-1.jpg http://honor6.nianios.gr/img/honor6/battery/battery-2.jpg Παντως βρε παιδια δεν βλεπω και τοσο εντυπωσιακή αυτονομία κρίνοντας από τα screenshot του Romanos ( 11 ώρες On και 3:38 λεπτα on screen) Για δυο τετραπυρινους που μαλιστα τρεχουν εναλαξ με τον μεγάλο να φτάνει μολις στα 1.7 θα περίμενε κανεις με μπαταρια 3100 τουλάχιστον 5 ωρες οθονης. Τρεις ώρες οθονης φτανω με το φτωχό πλεον s3 των 2100ma και δεν θα τα ελεγα αρκετό http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-08-31-01-49-13_zps0a85357f.png http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-08-31-01-49-19_zpsb4776664.png Edited August 30, 2014 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Ποιο κινητό έχεις; z5s και εδώ και δύο βδομάδες και find 7a αν και θα το δώσω με τπτ δεν με βόλεψε το μέγεθος όσο για αυτονομία στο honor έβγαλα 5 ώρες οθόνη με 23 ώρες wake time και ειχα άλλο 6% (όχι χρήση 3g) 90% φως κάτι σου τρώει την μπαταρία μου φαίνεται, αν έκανες χρήση του gps δοκίμασε χωρίς αυτό παρατήρησα ότι ρουφάει αρκετά α ναι κάνε disable η uninstal όσα Google Apps δεν θέλεις τα αφαίρεσα στο oppo και πήρα μισή μέρα αυτονομία Το λιγότερο (Google ότι βλέπει το ρουφάει, προσωπικά δεδομένα, μπαταρία κλπ :p :p) Edited August 31, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 z5s και εδώ και δύο βδομάδες και find 7a αν και θα το δώσω με τπτ δεν με βόλεψε το μέγεθος όσο για αυτονομία στο honor έβγαλα 5 ώρες οθόνη με 23 ώρες wake time και ειχα άλλο 6% (όχι χρήση 3g) 90% φως κάτι σου τρώει την μπαταρία μου φαίνεται, αν έκανες χρήση του gps δοκίμασε χωρίς αυτό παρατήρησα ότι ρουφάει αρκετά α ναι κάνε disable η uninstal όσα Google Apps δεν θέλεις τα αφαίρεσα στο oppo και πήρα μισή μέρα αυτονομία Το λιγότερο (Google ότι βλέπει το ρουφάει, προσωπικά δεδομένα, μπαταρία κλπ :p :p) Ε ναι τώρα μάλιστα... Το πενταωρο που λες εάν το έκανες χωρίς τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης είναι καλός χρόνος. Με το z5s όταν το είχες καινούργιο πόσες ώρες οθόνης είχες; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ε ναι τώρα μάλιστα... Το πενταωρο που λες εάν το έκανες χωρίς τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης είναι καλός χρόνος. Με το z5s όταν το είχες καινούργιο πόσες ώρες οθόνης είχες; χωρίς εξοικονόμηση ήταν ναι... το z5s και στην αρχή και τώρα βγάζει 24 ώρες με 90 95% φως και 3 και μισή ώρα οθόνη το ίδιο και το z5s mini, με wifi και αυτά αν πάμε σε 3g τότε δυόμισι ώρες οθόνη η αν έχει καλό σήμα 3 ωρες. όλα αυτά με το MIUI, με μαμά zte ούτε καν τα μισά... άθλιο λογισμικό μιλάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 το παρήγγειλα και εγώ αλλά μάλλον έκανα λαλακια και επέλεξα nl post τρόπο αποστολής,έχει παραγγείλει κάποιος με nl post?από το vickmall έγινε η παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgia Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η έκδοση με τα 32GB και υποστήριξη NFC υπάρχει κάπου διαθέσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η έκδοση με τα 32GB και υποστήριξη NFC υπάρχει κάπου διαθέσιμη; 440$ σε κάποια όπως το pompmall. Το οποίο όμως δεν εμπιστεύομαι. Επίσης, γιατί να δώσεις 70-80$ παραπάνω για νφς και 16γ επιπλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδιά το κινητό υποστηρίζει κανονικά τα 4G δίκτυα στην Ελλάδα? Το έχει δοκιμάσει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 το παρήγγειλα και εγώ αλλά μάλλον έκανα λαλακια και επέλεξα nl post τρόπο αποστολής,έχει παραγγείλει κάποιος με nl post?από το vickmall έγινε η παραγγελία Εχω παραγγειλει απο ibuygou.com, αλλο τηλεφωνο πριν 3 μηνες, επελεξα αποστολη με NL Post, δεν αντιμετωπισα προβλημα με τελωνεια. Μαλιστα, ηλθε παρα πολυ γρηγορα (περιπου 12 μερες). Παιδιά το κινητό υποστηρίζει κανονικά τα 4G δίκτυα στην Ελλάδα? Το έχει δοκιμάσει κανένας? Αυτο ειναι που προβληματιζει κι εμενα!!! Συγκεκριμενα, στο δικτυο της Vodafone, αντιμετωπιζω σημαντικο προβλημα, το τηλεφωνο χανει συνεχως το σημα, οταν εχεις επιλεξει Auto 4G/WCDMA/GSM, με αποτελεσμα να χρειαζεται διαρκως επανεκκινηση!!!:mad::mad: Αλλαξα SIM, τα ιδια και με την καινουρια!!!:( Δοκιμασα με SIM της COSMOTE, κανενα προβλημα, ολα δουλεψαν ρολοι!!!!:blink::wacko::wacko: Εχει κανεις να δωσει καποια εξηγηση????:confused::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κάτι με την Vodafone παίζει Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts