Jump to content

CoolPad 7320

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες.....εκανα φορματ τον υπολογιστη μου και απο τοτε δεν μπορει να συνδεθει το τηλεφωνο μεσω usb.Περναει τους drivers κανονικα αλλα δεν μου το βλεπει σαν δισκο αλλα σαν cdrom και δεν μπορω να περασω αρχεια. Eχει κανεις ιδεα τι μπορει να συμβαινει? Επισης επειδη ενδιαφερομαι κ εγω να περασω καποια αλλη ρομ κ εχω χαθει καπως, απο εσας που δοκιμασατε αρκετες, απ οτι βλεπω,εχει να προτεινει καποιος την καλυτερη/απροβληματιστη? Ευχαριστω!

Εχει να προτεινει καποιος καποια λυση?

μπήκα κι εγώ στο club παραγγέλνοντας από vickmall, πόσο θα περιμένω με απλό ταχυδρομείο λέτε? κάνα μήνα?

συνηθως γυρω στις 20 μερες

Καλησπέρα παιδιά, είχα κάτι μέρες να διαβάσω το νήμα και κατα την άποψη μου έχει γίνει μπαχαλο και καινούρια ατομα που θέλουν να πάρουν το κινητό ίσως το μετανιωνουν καθώς δεν υπάρχει καμια σαφήνεια σε προβλήματα και απαντησεις / λύσεις περί του κινητού.

Η γνώμη μου είναι τα ατομα που μπαίνουν στο κόπο να πειράξουν κάποια rom να εχουν ενα μήνυμα το οποίο απλα θα ενημερώνουν με τις νέες τους προσπαθειες και τα τυχόν fix που υπαρχουν. Όλα μαζεμένα και εύκολα στην εύρεση. Το να ανεβαίνουν ποστ συνέχεια με διαφορετικές rom ( που στην ουσια ειναι ιδιες) μπερδεύει και δεν βοηθάει. Τις έχω δοκιμάσει όλες και για αυτό το λέω. Αναφέρω ακομα οτι ο proximity έχει ακριβώς τα ίδια bug με τις aosp και γενικά βελτίωση πανω στην rom δεν υπάρχει ( ολα τα προβληματα που ειχαν μεταφερθηκαν) απλα έχουν μπει διάφορες εφαρμογές. Παντα φιλικά αυτα, καθώς ψάχνω να βρω μια rom που θα την βάλω και θα τελειωσει κάθε πρόβλημα.

Και συνεχίσω απο εκεί που είχα σταματησει, οποίος βρει κάποια rom ολοκληρωμένη και χωρίς bugs ας κανει το κόπο να μας το πει..

Φιλικά Βασιλης.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

ή να συμπληρώσω, όποιος καταφέρει να ποστάρει τη ρομ του βικμολ (ακούγεται πως είναι η καλύτερη) :)

Παιδια δεν μπορω να κανω root το τηλεφωνο με το vroot? Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω. Edited by geokostas
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Παιδια δεν μπορω να κανω root το τηλεφωνο με το vroot? Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6590-Coolpad-7320-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-ROOT-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-apps/ θα σου γραψει πως ειναι κακοβουλο αρχειο αλλα το εχω κατεβασει αρκετες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα. Εχει και πληροφοριες στο ποστ #436.Αλλος τροπος που μου δουλεψε στην τριτη επιλογη ειναι το framaroot.Αν δεν σου δουλεψει κατι απο τα δυο ισως κοιταξεις στο needrom για ρομ rooted. συγνωμη για την τροποποιηση πατησα enter καταλαθος.

Edited by Bazoukos

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6590-Coolpad-7320-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-ROOT-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CF%89-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-apps/ θα σου γραψει πως ειναι κακοβουλο αρχειο αλλα το εχω κατεβασει αρκετες φορες και δεν ειχα καποιο προβλημα. Εχει και πληροφοριες στο ποστ #436.Αλλος τροπος που μου δουλεψε στην τριτη επιλογη ειναι το framaroot.Αν δεν σου δουλεψει κατι απο τα δυο ισως κοιταξεις στο needrom για ρομ rooted. συγνωμη για την τροποποιηση πατησα enter καταλαθος.

Ok τα καταφερα, ευχαριστω. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Γεια σας από την Ισπανία.

Αφήνω την rom 2.3.3C CM-AOSP. Έχει διορθωθεί το ελάττωμα της μπροστινή κάμερα.

Η rom είναι σταθερό, καταναλώνει λιγότερο και έχει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

https://mega.co.nz/#!U09GlCKT!UFsdt-P-mBMckJR5kTOpS28-_X0kcv1fnjgonwEKPGo

Συγνώμη για την μετάφραση, είναι ο μεταφραστής του google.

Χαιρετισμούς και ευχαριστίες για την υποδοχή μου στο φόρουμ σας

παιδες επιτελους εμφανιστηκε και το δικο μου στο αεροδρομιο.Τωρα στο ψητο,θα δω ως δουλευει με την μαμα ρομ και αν δεν μου αρεσει ελεγα να δοκιμασω aosp....αυτη που εχει βαλει ο φιλος και ειδα οτι την προτεινετε και σε αλλους ειναι η πιο ολοκληρωμενη απροβληματιστη ρομ?Αν εχει θεμα με τον ηχο θα τον φτιαξω μ ετον θειο....με τον proximity με νοιαζει πιο πολυ να δουλευει σωστα.

Just Perfect...NEXUS 4

Ο αισθητήρας εγγύτητας έχει μια λύση. Είναι μια αποτυχία της μνήμης και nvram αυτό το διεφθαρμένο οφείλεται σε ακατάλληλη εγκατάσταση από τον πωλητή. Λύθηκε δεν αλλάζει rom, υπάρχει μια διαδικασία για να το φτιάξω. Ισπανία Σε φόρουμ μου έχουν στείλει τη διαδικασία. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να φορτώσετε το rom θέλετε ο αισθητήρας εγγύτητας εργαστεί

Αφήνω το σύνδεσμο για την είσοδο forum μου με τα πάντα σχετικά με το Coolpad 7320:

http://www.movilesdualsim.com/tema/coolpad-7320-leer-1-entrada-importante.74187/

Μεταφράστηκε με google

Είναι πολύ σημαντικό να αντιγράψετε το NVRAM, γίνεται με MTKdroid, αν δεν έχετε, δεν κάνει τη διαδικασία

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥ αισθητήρα. Απόσπασμα από το ρωσικό φόρουμ. Σύνδεσμος σε ρωσικό φόρουμ: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=586011&st=200#entry33383034. Όλα τιμή είναι δική τους, η δική μου είναι μόνο εντατική αναζήτηση.

Όλα γίνονται με δική σας ευθύνη!

1.-Μεταβολές η ανάκαμψη της κινητής τηλεφωνίας από carliv αφής (έχετε τον σύνδεσμο σε αυτή τη σελίδα). Ο λόγος για την αλλαγή είναι ότι έχουμε εγκαταστήσει το κινητό φλας της ανάκαμψης από προεπιλογή και αν το αντίγραφο που έχουν γίνει με άλλα πιο δυσκίνητη ανάκαμψη θα αποκατασταθεί. Ua Μόλις τελειώσετε μπορείτε να πάτε πίσω για να αλλάξετε την ανάκαμψη, αν προτιμάτε μια άλλη.

2.-Κάντε ένα αντίγραφο της rom σας με carliv στη μνήμη του τηλεφώνου και στη συνέχεια την αποκατάσταση της εξουσίας. Είναι σημαντικό να ξεριζώσουμε το τηλέφωνό σας, θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

3.-Να δημιουργείτε εφεδρικά nvram με MTKdroid για PC.

4.-Λήψη-7320 unpack3 αρχείο Coolpad. Είναι μια rom για να φορτώσει από Flashtool με μηδενική ΙΜΕΙ nvram.

Σύνδεση με Flashtool, για όσους δεν έχουν https://mega.co.nz/#!w9UQEIhS!g_22L8znB7gRocdFwNSqnNi7_MR9jEabK5WTmH_nCHo

5.-Διαμορφώστε τη μνήμη του τηλεφώνου, μέσω του εργαλείου Flash SP.Tab, επιλέξτε Format, πατήστε Έναρξη και, στη συνέχεια, συνδέστε το τηλέφωνο. (Σε αυτή τη σειρά)

Όταν παίρνουμε οθόνη τελικού οθόνη.

Μείωση κατά 62%

1036 x 678 (87.95 KB)

6.- εργαλείο SP Flash, επιλέξτε το αρχείο που θα είναι μέσα fhasea scart αρχείου και έκλεισα το τηλέφωνο (δείτε το preloader αυτή η ανεξέλεγκτη, δεν ελέγχεται από προεπιλογή, αλλά ελέγξτε το σχήμα)

Μείωση κατά 62%

1036 x 678 (272.68 KB)

7-Μόλις Έλαμψε, κάντε επανεκκίνηση. Θα χρεωθεί την αρχική rom.

Το 8.-επανεκκίνηση σε λειτουργία ανάκτησης και επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας που κάνατε την rom. Μόλις φορτωθεί, θα δείτε ότι το IMEI δεν υπάρχει, δεν είναι έγκυρη. Μην ανησυχείτε.

9.-Τέλος, συνδέστε το τηλέφωνο στον υπολογιστή και να αποκαταστήσει mtkdroid αντίγραφο nvram κάνατε.

Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιείται και λειτουργεί τέλεια αισθητήρα. Επανεκκινήστε το τηλέφωνο και εγώ βαθμονομηθεί πλέον. Τώρα απλά πρέπει να δοκιμάσετε άλλο μαγειρεμένο rom. (Δοκιμασμένο)

Χαιρετισμοί και συγγνώμη για την κακή μετάφραση.

παιδες επιτελους εμφανιστηκε και το δικο μου στο αεροδρομιο.Τωρα στο ψητο,θα δω ως δουλευει με την μαμα ρομ και αν δεν μου αρεσει ελεγα να δοκιμασω aosp....αυτη που εχει βαλει ο φιλος και ειδα οτι την προτεινετε και σε αλλους ειναι η πιο ολοκληρωμενη απροβληματιστη ρομ?Αν εχει θεμα με τον ηχο θα τον φτιαξω μ ετον θειο....με τον proximity με νοιαζει πιο πολυ να δουλευει σωστα.

Εγώ έχω την AOSP v1 από όταν βγήκε στο forum και δεν έχω κανένα παράπονο. Έχω ακούσει ότι σβήνει τα shortcuts αλλά εγώ δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο (όλες οι εφαρμογές μου σώζονται πάντα στην εσωτερική μνήμη-δεν χρησιμοποιώ Link2sd κτλ).

Δοκίμασα και την AOSP 2.3.3 v1 αλλά μου κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία, η μπροστά κάμερα είχε πρόβλημα και δεν μπορούσα να το συνδέσω στο pc (δεν έβλεπε το τηλ σαν αποθηκευτικό χώρο). Τα 2 πρώτα προβλήματα έχουν διορθωθεί, αλλά δεν ξέρω για το τρίτο...

Αν ξέρει κάποιος ας μας πει, αν είναι να δοκιμάσουμε την 2.3.3 v3 :)

Edited by kobi

καλησπερα σε ολους. το δοκιμασε κανεις ολο αυτο για τον αισθητηρα να βοηθησει και εμας? Edited by christos201074

Εγώ έχω την AOSP v1 από όταν βγήκε στο forum και δεν έχω κανένα παράπονο. Έχω ακούσει ότι σβήνει τα shortcuts αλλά εγώ δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο (όλες οι εφαρμογές μου σώζονται πάντα στην εσωτερική μνήμη-δεν χρησιμοποιώ Link2sd κτλ).

Δοκίμασα και την AOSP 2.3.3 v1 αλλά μου κατανάλωνε περισσότερη μπαταρία, η μπροστά κάμερα είχε πρόβλημα και δεν μπορούσα να το συνδέσω στο pc (δεν έβλεπε το τηλ σαν αποθηκευτικό χώρο). Τα 2 πρώτα προβλήματα έχουν διορθωθεί, αλλά δεν ξέρω για το τρίτο...

Αν ξέρει κάποιος ας μας πει, αν είναι να δοκιμάσουμε την 2.3.3 v3 :)

Λειτουργεί ακριβώς όπως και στην AOSP v1 στο θέμα πως το αντιλαμβάνεται ο υπολογιστής.

900 score μικροτερο απλά στο antutu που δεν σημαίνει τίποτα απλά ενημερωτικά :) Εγώ άλλαξα την aosp v1 με αυτήν γιατί μου έκανε κάτι κολπάκια. Ίσως έφταιξα εγώ που έκοβα και έραβα βέβαια.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Παιδιά κανένα site με όμορφα case για το coolpad βρήκατε?

~~ Oneplus 5T ~~

Λειτουργεί ακριβώς όπως και στην AOSP v1 στο θέμα πως το αντιλαμβάνεται ο υπολογιστής.

900 score μικροτερο απλά στο antutu που δεν σημαίνει τίποτα απλά ενημερωτικά :) Εγώ άλλαξα την aosp v1 με αυτήν γιατί μου έκανε κάτι κολπάκια. Ίσως έφταιξα εγώ που έκοβα και έραβα βέβαια.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου, θα έχω την v3 υπόψη μου την επόμενη φορά που θα πειράξω το κινητό :)

• Administrators
Παιδιά κανένα site με όμορφα case για το coolpad βρήκατε?

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=coolpad+7320+case&catId=0&initiative_id=AS_20141012231114

Modpic.gif

Παιδια ηρθε επιτελους και το δικο μου.....ειναι μεγαλο αλλα θα το συνηθισω.Τωρα πειτε μου σας παρακαλω ποια ρομ να βαλω γτ αυτη με την MiHome που ηρθε ειναι σκετη απογοητευση.
Just Perfect...NEXUS 4

Μετα απο αρκετο διαβασμα του thread ειμαι ετοιμος να το τσιμπησω...αρχικα να πω την αληθεια κοιτουσα asus zenfone 5 αλλα το απεριψα γιατι στις ιδιεσ σχεδον διαστασεις το coolpad εχει 5.5" oθονη..ενα πραμα με απασχολη μονο,η απουσια gorilla glass απο το κινητο και επισης η απουσια tempered glass στην αγορα..οσο και να εψαξα δεν βρηκα...μηπως ξερετε αν υπαρχει καπου να παρω tempered glass??

Μετα απο αρκετο διαβασμα του thread ειμαι ετοιμος να το τσιμπησω...αρχικα να πω την αληθεια κοιτουσα asus zenfone 5 αλλα το απεριψα γιατι στις ιδιεσ σχεδον διαστασεις το coolpad εχει 5.5" oθονη..ενα πραμα με απασχολη μονο,η απουσια gorilla glass απο το κινητο και επισης η απουσια tempered glass στην αγορα..οσο και να εψαξα δεν βρηκα...μηπως ξερετε αν υπαρχει καπου να παρω tempered glass??

Στο aliexpress

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-PREMIUM-TEMPERED-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-FILM-COVER-GUARD-For-CoolPad-7320/2026812718.html

Παιδιά έπεσε παραγγελια..κινητό απο coolicool...tempered glass απο το λινκ που έδωσε ο φίλος πανω και μια θήκη back cover απο ebay...

Μια ερώτηση έχω...οπως το πιανεις στο χερι,το πίσω μερος αφηνη αισθηση σαν το note2?

καλησπερα παιδια οσον αφορα το coolpad7320 παντα! εχω μεσα 2 καρτες και δεν μπoρω να στειλω μηνυμα καθολου, το εχει αντιμετωπισει κανεις ? πως ρυθμιζεται αυτο ρε μαγκες ?