Jump to content

iOS 8

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

iPhone 5 και iPad 3 (new iPad), δεν έχω δει κάποια διαφορά προς τα κάτω και η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να καταλάβω αν έχει κάποια αλλαγή στη διάρκεια μπαταρίας.

Δοκίμασε να κάνεις restart κρατώντας home button και sleep/wake button μέχρι να εμφανιστεί το μήλο στην οθόνη. Την πρώτη φορά ίσως κάνει ένα κολληματάκι πχ o safari, αλλά λογικά μετά θα στρώσει.

Επίσης, και στις δυο συσκευές μου έγινε εγκατάσταση μέσα από iTunes, οι μπαταρίες κάθε φορά στο 100% και πριν ξεκινήσω τα updates, έκανα restart με τον τρόπο που περιγράφω πιο πάνω.

Νομίζω οτι τα κύρια updates (αν όχι όλα τα updates γενικά), όπως αυτό της μετάβασης στο iOS 8 από το iOS 7, είναι καλύτερα να γίνονται μέσα από το iTunes.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

έχω μια άλλη ερώτηση.

Καθώς έβαλα iOS 8 στο iPhone 5, έχω παρατηρήσει κάποια μειωμένη λήψη GSM σήματος. Είμαι με συμβόλαιο στη wind αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Νομίζω οτι έχει μειωθεί η λήψη κατά μια με δυο κουκίδες. Βέβαια, κάποιες φορές παρατήρησα στο σπίτι μου για μια δυο μέρες το ίδιο φαινόμενο παλιότερα, αλλά πάνε τώρα 4 γεμάτες ημέρες που έχω μειωμένη λήψη του σήματος. Έχει αναφερθεί από άλλους αυτό το περιστατικό;

Για να έχεις τις τελευταίες ρυθμίσεις δθκτύου, κάνε μία επαναφορά, Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφόρα - Ρυθμίσεις δικτύου. :)

• Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάτοχος 5S, έχω βάλει το IOS 8 και ενώ όλα βαίνουν καλώς παρατήρησα σήμερα ότι δεν μπορώ να στείλω audio message (ή ακόμα και video message) από το message app όπως υποτίθεται μπορείς να κάνεις με το IOS 8. Πχ. ανοίγω να γράψε νέο sms και το μικρόφωνο ενώ φαίνεται στα δεξιά του μυνήματος δεν είναι ενεργό για να το πατήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τι στο $%^$%& συμβαίνει?

Μπορεί κάποιος με 4S να μου πει πώς είναι η απόδοση με SwiftKey κλπ; Θυμάμαι σε κάποια midrange Android υπήρχε αισθητό lag.

κάτοχος 5S, έχω βάλει το IOS 8 και ενώ όλα βαίνουν καλώς παρατήρησα σήμερα ότι δεν μπορώ να στείλω audio message (ή ακόμα και video message) από το message app όπως υποτίθεται μπορείς να κάνεις με το IOS 8. Πχ. ανοίγω να γράψε νέο sms και το μικρόφωνο ενώ φαίνεται στα δεξιά του μυνήματος δεν είναι ενεργό για να το πατήσω. Μήπως ξέρει κάποιος τι στο $%^$%& συμβαίνει?

Πήγαινε ρυθμίσεις - απόρρητο - μικρόφωνο και βάλε την εναλλαγή Messanger στο on :)

Ένα εκτενές review του iOS 8.

Εξηγεί αναλυτικά όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τις αλλαγές που φέρνει η όγδοη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS.

http://arstechnica.com/apple/2014/09/ios-8-thoroughly-reviewed/

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πήγαινε ρυθμίσεις - απόρρητο - μικρόφωνο και βάλε την εναλλαγή Messanger στο on :)

δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο απόρρητο - μικρόφωνο. Υπάρχουν άλλα apps αλλά όχι το message ή το messenger. Έψαξα και στο internet αλλά δεν βρήκα άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα...

δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στο απόρρητο - μικρόφωνο. Υπάρχουν άλλα apps αλλά όχι το message ή το messenger. Έψαξα και στο internet αλλά δεν βρήκα άλλους να έχουν το ίδιο πρόβλημα...

Κάτι δεν έχει πάει καλά με την εγκατάσταση, θα χρειαστεί να επαναφέρεις τη συσκευή σου σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ακολουθώντας τη διαδρομή: Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Περιεχόμενα και ρυθμίσεις. Όλα τα περιεχόμενα θα διαγραφουν γι αυτο θα πρέπει να αποθηκεύσεις φωτογραφίες - video που έχουν ληφθεί με τη συσκευή.

Απο την ωρα που κατεβασα την 8 οταν μου ερχεται ενα νεο μηνυμα και εχω ανοιχτο εκεινη την ωρα το αιφον μου το εμφανιζει μεσα σε ενα κουτακι ανοιχτο που απαντας εκει μεσα:mad: πως μπορω να σταματησω να γινεται αυτο;;θελω να εχω την δυνατοτητα να το δω αμα γουσταρω εγω κ οχι να μου το βγαζει φατσα φορα θες δν θες--- το έλυσα το θεματάκι ☺️ Edited by DINFUN
Βρέθηκε λυση
Don't give up! :!:

Για σας έχω το iphone 4 υπάρχει τρόπος να μπορώ να εγκαταστισω εφαρμογές για ios 8;

τι εννοείς εφαρμογές για iOS 8. Μπορείς να κατεβάσεις οποιαδήποτε εφαρμογή στο iTunes του υπολογιστή σου και στη συνέχεια από το iPhone ακολουθώντας τη διαδρομή App Store - upadates - purchases να την περάσεις στη συσκευή σου, ασχέτως ποια συσκευή θα έχεις :)

Για σας έχω το iphone 4 υπάρχει τρόπος να μπορώ να εγκαταστισω εφαρμογές για ios 8;

Εφαρμογές που υποστηρίζουν μόνο το iOS 8 δεν μπορείς να τις περάσεις. Μπορείς να περάσεις εφαρμογές που υποστηρίζουν και το iOS 8 αλλά και παλιότερες εκδόσεις του iOS.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν πρώτο βγήκε το ios7 και είχες ios6 είχα δει ότι μπορούσες να παρακάμψεις τις ρυθμίσεις και να γενέτειρα σαν να έχεις την 7 έκδοση. Λέω αν υπάρχει κάτι τέτοιο

Αναμένουμε μέσα στην βδομάδα την έκδοση 8.0.1 με επιμέρους βελτιώσεις.

Σχετικό άρθρο: http://www.idownloadblog.com/2014/09/23/ios-8-0-1-update-bug-fixes/

Εχω εκνευρισθεί αφάνταστα μέ το 8 σέ 4s ,πρώτη φορά αναβάθμιση δημιουργεί τόσα προβλήματα

Πού μπορώ νά βρώ οδηγίες γιά γυρίσω στή 7 .1.2;

Εχω εκνευρισθεί αφάνταστα μέ το 8 σέ 4s ,πρώτη φορά αναβάθμιση δημιουργεί τόσα προβλήματα

Πού μπορώ νά βρώ οδηγίες γιά γυρίσω στή 7 .1.2;

θα χρειαστεί να την κατεβάσεις και να την περάσεις από το iTunes με πατημένο το shift+restore .. και να επιλέξεις το firmware που κατέβασες.

Πολλά νέα gestures τα ανακαλύπτουμε σιγά σιγά, εαν έιστε στο Safari σε ιστοσελίδα και τσιμπήσετε την οθόνη με δύο δάχτυλα, με δύο δάχτυλα επαναλαμβάνω, θα μεταφερθείτε στην οθόνη με τις καρτέλες και στη συνεχεια με 5 στην οθόνη αφετηρίας :)

θα χρειαστεί να την κατεβάσεις και να την περάσεις από το iTunes με πατημένο το shift+restore .. και να επιλέξεις το firmware που κατέβασες.

Ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω

Σε iPad 4th Retina μόλις τελειώνει η εξαγωγή λογισμικού και στην 8.0 και τώρα στην 8.0.2 κολάει στην οθόνη το μήλο και δεν κάνει τίποτα.Πρέπει να το βγάλεις απο τον υπολογιστή και όταν το βάλεις σου ζητάει επαναφορά απο backup.Τώρα γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω.:mad:

Σε iPad 4th Retina μόλις τελειώνει η εξαγωγή λογισμικού και στην 8.0 και τώρα στην 8.0.2 κολάει στην οθόνη το μήλο και δεν κάνει τίποτα.Πρέπει να το βγάλεις απο τον υπολογιστή και όταν το βάλεις σου ζητάει επαναφορά απο backup.Τώρα γιατί το κάνει αυτό δεν ξέρω.:mad:

Καλημέρα, βάλε τη συσκευή σε DFU Mode και στη συνέχεια restore από το iTunes!

Ναι το έκανα,αλλά γιατί το κάνει αυτό τώρα?

συνεχίζει να κολλάει;

συνεχίζει να κολλάει;

Όχι.Έκανα restore από backup και είναι όλα εντάξει.Αλλά από περιέργεια γιατί το κάνει αυτό τώρα στην 8.0 και μετά.

Εχω περασει την 8.0.2 εδω και λιγη ωρα... το τηλεφωνο ηταν στο 100% οταν αρχισα το update ... οταν τελειωσε και ανοιξε ηταν στο 93%... μετα απο 10 λεπτα ακριβως εκανα κληση 10 λεπτων και η μπαταρια αυτη την στιγμη ειναι στο 88 με την μονη εφαρμογη να τρεχει το whatsapp + viber.

Σαν να εχει λιγο drain νομιζω ....

Κατα τα αλλα οκ δεν εχω εντοπισει καποιο προβλημα με σημα μηνυματα lag η κρασαρισμα σε εφαρμογες....

Edited by zerokill

Apple developing iOS 8.1, 8.2, & 8.3 in shift for 2015*launches http://t.co/1gUJF9TXVyΑ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to iOS 8
  • The topic was unpinned