gsir Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Σημερα δε διαβαζει την σιμ Καθε μερα και ενα νεο συστημα:lol: Δεν το αφήνεις και σε ησυχία.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Τίποτα δεν εκανα. Ενα θέμα στο λοκ σκριν με πιάνο έβαλα με παιδεψε αρκετά και σήμερα δε διαβάζει τη σιμ......να του κάνω ενα ρισετ και ενα , Wipe data και να ξαναρχισω;;;;; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Για αρχή να ξαναβάλεις το default theme για το lockscreen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGeo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα κι όλα καλά. Όσον αφορά το OTG έχουμε θέμα ή το δικό μου απλά δεν το βλέπει; Φαραώ τη 3.15 Αν π.χ σύνδεσες usb στικάκι μέσω OTG, (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αποθήκευσης), για να το αναγνωρίσει πρέπει να είναι διαμορφωμένο σε σύστημα FAT32 και με μέγεθος μονάδας εκχώρησης το "προεπιλεγμένο". Συγνώμη που στα λέω ένα-ένα, αλλά είμαι στην δουλειά! Edited August 5, 2014 by NikosGeo Παράθεση ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Αν π.χ σύνδεσες usb στικάκι μέσω OTG, (ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αποθήκευσης), για να το αναγνωρίσει πρέπει να είναι διαμορφωμένο σε σύστημα FAT32 και με μέγεθος μονάδας εκχώρησης το "προεπιλεγμένο". Συγνώμη που στα λέω ένα-ένα, αλλά είμαι στην δουλειά! Μπορείς και ntfs να διαβάσει αρκεί να έχεις εγκατεστημενο το stickmount (με root), καθώς και exfat αν εγκαταστήσεις το total commander και το usb plugin-tc (χωρίς root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Για αρχή να ξαναβάλεις το default theme για το lockscreen Εχουμε θεμα με αυτα τ.α θεματα;:D Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosGeo Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μπορείς και ntfs να διαβάσει αρκεί να έχεις εγκατεστημενο το stickmount (με root), καθώς και exfat αν εγκαταστήσεις το total commander και το usb plugin-tc (χωρίς root) Ευχαριστώ, φίλε Xander! Παράθεση ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ, ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εχουμε θεμα με αυτα τ.α θεματα;:D Πολλά από τα lockscreen themes δεν με άφηναν καν να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο, γι αυτό σου λέω, βάλε αυτό που είχες αρχικά...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Πολλά από τα lockscreen themes δεν με άφηναν καν να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο, γι αυτό σου λέω, βάλε αυτό που είχες αρχικά...! και μενα μου ετυχε οποτε βρηκα ενα και το αφηνω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είμαι με την multi 24.0.1 για να πάω στη multi 31 πρέπει να κάνω μόνο wipe data (υπάρχει κάπου η διαδικασία)? Αξίζει ή να περιμένω να βγει νέα έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosky Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Εφτασε η στιγμη να το παραγγειλω, αλλα φοβαμαι το τελωνιο, σε μια σελιδα εγραφαν οτι το στελνουν απο ευρωπη. http://www.xiaomishop.com/content/8-why-buy-here-xiaomi συγκεκριμενα απο εδω, εχει παρει κανεις; Αλλιως απο που μπορω να το παραγγειλω; Αγγελιες εχει το φορουμ; Edited August 5, 2014 by giwrgosky Συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εφτασε η στιγμη να το παραγγειλω, αλλα φοβαμαι το τελωνιο, σε μια σελιδα εγραφαν οτι το στελνουν απο ευρωπη. http://www.xiaomishop.com/content/8-why-buy-here-xiaomi συγκεκριμενα απο εδω, εχει παρει κανεις; Αλλιως απο που μπορω να το παραγγειλω; Αγγελιες εχει το φορουμ; Άμα έχεις paypal παράγγειλε από vickmall με singapore post και δεν θα έχεις τέτοια θέματα που λες .. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Μπορείς και ntfs να διαβάσει αρκεί να έχεις εγκατεστημενο το stickmount (με root), καθώς και exfat αν εγκαταστήσεις το total commander και το usb plugin-tc (χωρίς root) Το φλασακι μου είναι σε fat32 αλλά δεν το διαβάζει. Θα προσπαθήσω το stickmount. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernova777 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Χρησιμοποιώ το 1s με την multi εξαρχής(στα αγγλικά μάλιστα) φοβούμενος τα παρατράγουδα λόγω ασχετοσύνης και εκτός του οτι το τηλέφωνο δεν παρουσιάζει τα αναφερθέντα fc -κολλήματα κλπ έχω σχεδόν πάντα απο 340 εως420mb ελεύθερη μνήμη κ antutu σταθερά πάνω απο 20200 (πιστεύω πως έκανα λάθος που δεν το πήρα με την αγγλοκινεζικη κ χάνω τα ota update αλλά αφού δουλεύει άψογα προς το παρόν δεν το πειραζω).Το μόνο που έχω βρει σαν ψεγάδι είναι η ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο (youtube vimeo κλπ ) κ δεν ξέρω αν είναι θέμα software η υλικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Είμαι με την multi 24.0.1 για να πάω στη multi 31 πρέπει να κάνω μόνο wipe data (υπάρχει κάπου η διαδικασία)? Αξίζει ή να περιμένω να βγει νέα έκδοση? Στο πρώτο post υπάρχουν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Εγω εδω επιμενω Σημερα εφυγε η μπαρα απο πανω .πρεπει να το γλυστρησω προς τα κατω για να δω μπαταρια, α η ωρα ειχε φυγει απο προχτες Το newsum μια ανοιγει μια οχι (ισως να φταιει η εφαρμογη) H περιστροφη ανοιγοκλεινει μονη της , οπως και τα δεδομενα Σκρινσοτ δοκιμασα οπως μου ειπαν εδω συμφορουμιτες αλλα δε δουλευει Οθονη, τη βαζω στο 5 λεπτο να σβηνει , μετα παει απο μονη της στα δευτερολεπτα και σβηνει οπτε γουσταρει Μηνυματα και τηλεφωνο απο το handsent & xdialer παει στα δικα του Να πεταξω τα app2sd & link2sd & το greenify (που δεν ξερω να το δουλευω;) Κατι αλλο περιεγο δεν εχω βαλει κανω κατι λαθος;:X Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κάνε μα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το στήνεις από την αρχή στα μέτρα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Κάνε μα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το στήνεις από την αρχή στα μέτρα σου. Εχει ρισετ; Που την βρισκω; Θενκς μαστορα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Εχει ρισετ; Που την βρισκω; Θενκς μαστορα Ρυθμίσεις - αντιγραφα και επαναφορά - επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Όσον αφορά το greenify από όσο γνωρίζω, δουλεύει μόνο σε mtk επεξεργαστές. Για το δικό μας τηλ μόνο προβλήματα δημιουργεί. προσωπικά έχω την ελληνική ρομ 3.18 χωρίς το παραμικρό θέμα. Edited August 6, 2014 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σε μία δυο μέρες θα το έχω και εγώ στα χέρια μου. Ποια ρομ ελληνική μου προτείνεται με τα λιγότερα προβλήματά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 6, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα παιδιά. Σε μία δυο μέρες θα το έχω και εγώ στα χέρια μου. Ποια ρομ ελληνική μου προτείνεται με τα λιγότερα προβλήματά? Την τελευταία 3.18. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leviathan_ Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια ισχυει οτι με την original rom κανεις update online απο το κινητο ενω με την multi (που ειναι ροοταρισμενο) δεν γινεται και πρεπει να κατεβασεις το update, να το περασεις μετα στο κινητο κτλ? ετσι μου ειπαν οι κινεζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 παιδια ισχυει οτι με την original rom κανεις update online απο το κινητο ενω με την multi (που ειναι ροοταρισμενο) δεν γινεται και πρεπει να κατεβασεις το update, να το περασεις μετα στο κινητο κτλ? ετσι μου ειπαν οι κινεζοι Μπορεις να ζητησεις να μην σου ρουταρουν το κινητο και απλα να σου βαλουν την εκδοση που θελεις , ειτε την αγγλοκινεζικη ειτε την πολυγλλωση. Εσυ τι θελεις , θες να εχεις δικαιωματα root ή οχι ; Αν ναι θα περνας εσυ τις ενημερωσεις , αν οχι το κινητο θα την κανει μονο του. Προσωπικα και για μενα ειναι το 1ο smartphone δεν το ζητησα ρουταρισμενο , δεν το εχω ρουταρει ακομα, εχω την αγγλοκινεζικη και ειμαι οκ, με τα οποια ελλατωματα εχουν ακομα οι εκδοσεις του λειτουργικου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Πριν λίγο πέρασα την 3.18. Antutu 17300 ενώ με την 3.15 έπιασε 20700. Παρατήρησα και ένα ανεπαίσθητο lag όταν ανοίγει φακέλους εφαρμογών στην Home Screen, με την 3.15 αυτό ήταν σφαιράτο. Θα επανέλθω παίδες... Υ.Γ Όταν έκανα το update σε 3.18 δεν έκανα τα Wipes φοβούμενος μήπως χάσω εφαρμογές και δεδομένα. Ισχύει ή δεν χάνεις τίποτα ακόμα και με τα wipe data και cache; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asboof Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα, υπαρχει καποιος τροπος να τερματιζει τις κλήσεις το κουμπί power; Με τη δερμάτινη θήκη θα με βολευε πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts