Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. georgeavl3

    georgeavl3

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      2.350


  2. MitsosDaBest13

    MitsosDaBest13

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      5.864


  3. Chrischal1908

    Chrischal1908

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.516


  4. paanos

    paanos

    Moderators


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      6.835


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 01/09/2023 Σε όλες τις περιοχές

  1. Αν κάνεις ανανέωση 8€ δεν έχει κάποιο μπόνους. Από 10€ και πάνω (εγώ κάνω 10ευρη για να βάζω το πακέτο με τα 10GB) έχει +1.5GB bonus και ΑΥΤΑ είναι που διπλασιάζονται με την payzy. Δηλαδή σύνολο έχω 13.312 MB μετά από την ανανέωση και την ενεργοποίηση του πακέτου. Με λεπτά ομιλίας δεν έχω παρατηρήσει τι γίνεται. Επιπλέον εγώ έχω αυτόματα 60' ανά μήνα χωρίς ανανέωση και μάλλον είναι αυτό που αναφέρεται στο site που παρέθεσες.
    1 point
  2. Μάλλον πολλές, αλλά εγώ δεν αντιμετώπισα θέμα με το σήμα. Μάλλον έχουν επανέλθει. Περισσότερα έγραψα στο θέμα VF 4G.
    1 point
  3. Ναι, οι κεραίες λειτουργούν, αν και μάλλον είχαν καεί αρκετές. Μεγάλη καταστροφή πάντως η φωτιά, έχει κάψει τα πάντα γύρω από την Εγνατία οδό. Ακόμα φτιάχνουν κολώνες της ΔΕΗ. Και σήμερα είχε μεγάλο "ντουμανι", είδα πολλά Ρουμάνικα πυροσβεστικά στο δρόμο να πηγαίνουν προς τα κει.
    1 point
  4. Επανήλθαν ήδη
    1 point
  5. Κάηκαν κεραίες εκεί με την πυρκαγιά;
    1 point
  6. Σε εμένα τον Νοέμβρη. Χρειάστηκε ανανέωση όμως γιατί δεν μπορούσα να καλέσω για να το ενεργοποιήσω
    1 point
  7. Η βονταφον ας πάρει πρώτα αντιισταμινικά και κορτιζόνη. Τέτοια αλλεργία με την Β7 δεν εχει αλλη εταιρεία.
    1 point
  8. H VF αν πέσεις από 5g σε 4g κλαις γιατί το 4g έχει παραμείνει ως έχει. Όχι παντού αλλά ισχύει σε κάποιες περιοχές.
    0 points
  9. Μια απορια ρε παιδιά . Ξερουμε αν στην Κέρκυρα οι vf/nova έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση ; Γιατί την κάλυψη 5G στο νησί δεν την λες και ικανοποιητική ..
    0 points
  10. Δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει αποκλειστικά σταθερή, μπορεί να συνδυαστεί και με δεύτερο συμβόλαιο στο ίδιο ΑΦΜ.
    0 points
  11. Εκείνη η εφαρμογή για τα άϊφον βρε παιδάκι μου, που κατασκηνώνεις από βραδύς έξω από το κατάστημα, για να μπεις το πρωί (μαζί με τις καθαρίστριες) για να το πάρεις πρώτος, πως λέγεται τελικά; "Catch The Papa Balls";
    0 points
  12. Ακόμα παίρνει MIUI 13 η πρώην συσκευή μου βλέπω.
    0 points
  13. Αυτό που λέω ισχυει σε όλα τα προγραμματα (μπορείς να τα δεις στο σάιτ της νοβα). "Με τη δωρεάν ενσωματωμένη υπηρεσία GB control, μετα την κατανάλωση των GB συνεχίζεται η δωρεάν πλοήγηση σε μειωμένη ταχύτητα έως και 384Kbps για προστασία από ανεπιθύμητες χρεώσεις."
    0 points
  14. θα το εχω κάνα χρόνο σίγουρα. τι τιμές παίζουν στο unlimited??
    0 points
  15. Αυτο ηθελα να αποφυγω..αλλα καπως ετσι θα γινει.ευχαριστω!
    0 points
  16. Το πρόγραμμα είναι από τα νέα της Nova ή το έχεις από wind εποχή; αν είναι από τα νεα, δεν θα σε γδάρουν, απλώς θα πέσει στα τάρταρα η ταχύτητα και θα είναι δωρεάν κι απεριόριστα.
    0 points
  17. Ναι αυτό λέω για το backhaul. Εννοείται οι ταχύτητες πέφτουν με τον καιρό, πια οι περισσότεροι έχουν 5G συσκευές. Παρ όλα αυτά εμένα κάτι που λέει πως πρόκειται για κάποιο λαθος των τεχνικών ή βλάβη. Ναι μεν η νοβα έχει αρκετο κόσμο και συνεπώς αρκετή κίνηση στα Γιάννενα, αλλά τέτοια μεγάλη μείωση στις ταχύτητες δεν δικαιολογειται. Ποσο μάλλον όταν μιλάμε για ταχύτητες που δεν ξεπερνούν τα 400mbps ακόμα και με rsrq -7.
    0 points
  18. Αν ισχύει αυτό όμως, που πολυ πιθανο είναι να ισχύει, δεν θα έπρεπε να έχουν εξ αρχής τέτοιες ταχύτητες; Δηλαδή το ότι για καιρό μεχρι τον περασμένο Απρίλιο έπιαναν και οι δυο συνεργάτιδες τα υπερδιπλάσια πως εξηγείται; Να είχαν στην αρχή ξεχωριστό backhaul και στη συνέχεια να το ένωσαν, απιθανο μου φαινεται.
    0 points
  19. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται. Είναι υπεραρκετά 300-400mbps, απλά είναι πολυ χαμηλά για Ν78. Στα Γιάννενα το παράδοξο είναι ότι προς Ανατολή-Πεδινη-Νεοχωροπουλο η Ν78 φτάνει με σχετική ευκολία τα 500mbps. Στο κέντρο ακόμα και χωρίς κόσμο δεν ξεπερνά τα 400. Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον λόγο. Για να μου λες ότι γίνεται και στην Κέρκυρα, κάτι έκαναν στραβά σε συγκεκριμένους σταθμους. Για τα Γιάννενα δεν νομίζω να παίζει ρόλο το ότι παιζει από Πύργο του ΟΤΕ. Αν καποιος άλλος βλεπει κάτι πίσω από αυτές τις μειώσεις ας το μοιραστεί μαζί μας. Edit: Να πω πως το ίδιο συμβαινει στο κέντρο και με την κοκκινη, πια δίνει τα μισά από αυτά που έδινε μέχρι τον Μάρτιο. Το λέω γιατί είναι και αυτή στον Πύργο του ΟΤΕ και έχει το ίδιο eNb(502) με τη νοβα. Ίσως παίζει κάποιο ρόλο το ότι γίνεται το ίδιο και με την συνεργάτιδα.
    0 points
  20. Τώρα έγινε 17/9 (για το cu καλοκαιριστές πάντα).
    0 points
  21. Ευλόγησον μακάρι να δούμε βελτίωση. Αν μας διαβάσουν μην ξεχάσετε την 333313 [emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  22. Σωστά, δεν το σκέφτηκα αυτo. Αυτά που κοιτάνε προς τα βόρεια της πολης είναι downtilted. Αυτά που κοιτάνε προς λίμνη ειναι uptilted. Για αυτό άλλωστε έχει πολυ καλή κάλυψη Ν78 και η κοσμοτε αλλά και οι άλλες δυο στην λίμνη, το νησάκι… Αυτος ο πύργος είναι τουμπανο. Παίζουν και οι τρεις από αυτόν με Ν78. Καταλαβαίνεις τι γίνεται από μηχανήματα, panels, N78 sectors(αυτά τα μικρά κουτάκια έτσι δεν λέγονται;), links… Συγγνωμη που θα μιλήσω λίγο οφφ τοπικ, αλλά γενικά παρατήσω πως η Ν78 της κοσμοτε, στα ιωαννινα τουλάχιστον, έχει ένα τεράστιο προβαδισμα στις ταχύτητες(λόγω περισσότερου φάσματος, πολυ καλύτερου backhaul και λιγότερης κίνησης) από την νοβα, Παρ όλα αυτά βλέπω πάντα πιο υψηλό ping ενώ σε εσωτερικους χωρους τη χάνει πιο εύκολα σε σχέση με τη νοβα, λόγω ισχύος.
    0 points
  23. Εφόσον υπάρχει πρόβλημα μιλάς με το τεχνικό τμήμα, καταγράφουν στην καρτέλα το πρόβλημα και φεύγεις. Εσείς έχετε παλιό δίκτυο με 4ψηφια eNb δηλαδή μόνο 4G. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι θα αναβαθμίσουν. Το πλάνο τους λέει καμία κεραία 4G only μέχρι τα μέσα του 2024, ίσως το 2023.
    0 points
  24. Στα κέντρα των πόλεων τα έχει downtilted. Επιπλέον έχει πολύ μικρή ισχύ στη Ν78. Εγώ πχ στο Βόλο είχα συνδεθεί στα 14κμ σε Ν78 αλλά από macro cell…
    0 points
  25. Υπαρχει καταστημα frog στη Θεσσαλονίκη, το συζητουσαμε εδω πριν λιγο καιρο.
    0 points
  26. Στα ελληνικά σύνορα των Κήπων, στον Έβρο.
    0 points
  27. Α εσύ πέρασες με Cellmapper σήμερα από τον Έβρο. Βλέπω από εκεί που πέρασε η φωτιά στην Εγνατία, οι κεραίες λειτουργούν και πάλι. Όπως και η κεραία στο κέντρο εκπομπής της Πλάκας Αλεξανδρούπολης που και εκεί υπήρξαν ζημιές.
    0 points
  28. Ελπίζω να γίνεται αναβάθμιση αλλά στο σπίτι μου κάνει συνεχώς εναλλαγές μεταξύ της 104671 (5G 100-160mbps) και της 4052 (μη λειτουργικό 4G) Επισης να προσθέσω πως Β7 δεν ειδα από την 104671. Είναι Ν1+Β3+Β20 συνολικά 50MHz. Έχει πολυ καλές ταχύτητες όμως. Τέλος, απορω πως γίνεται να μην πιάνω καθόλου από τον Πύργο του ΟΤΕ με την cosmote ενώ εχω Ν78 με τις άλλες δυο από εκεί. Να σημειωθεί πως εχω οριακή οπτική επαφή με τον Πύργο από το ένα μπαλκονι, ο οποίος βέβαια είναι τουλάχιστον 2 χιλιόμετρα μακριά. Προφανώς έχει αλλιώς τοποθετημένα τα panel η κοσμοτε, αλλα μου κάνει εντύπωση.
    0 points
  29. καλημέρα. καλό μήνα και καλό φθινόπωρο Mark the date! Announcing OxygenOS 14’s launch date https://community.oneplus.com/thread/1409680695978098688 While the Open Beta version is also around the corner, I’m sure the question on everyone’s mind is when the launch date of the stable build is. I’m happy to share with you all that our latest operating system, OxygenOS 14, will launch globally on September 25, 2023. OxygenOS 14 will be one of the first operating systems released based on Android 14 and will introduce a range of exciting features designed to deliver enhanced user experiences.
    0 points
  30. Θα κατεβάσουν οπτικές στο δεύτερο πόδι, τελείωσαν πριν λίγο καιρό στα Μουδανιά κι ένα κομμάτι της Κασσάνδρας. Ίσως ταυτόχρονα αυξήσουν χωρητικότητες στην κινητή; Το καλοκαίρι στάθηκε καλά το δίκτυο, με τον κόσμο που είχε. Βέβαια δεν πιέστηκε φέτος τόσο πολύ η cosmote, μιας και η nova απορρόφησε τους πολλούς πελάτες του group της. Πάντως καμία σχέση με πέρσι η cos σε όλη τη Χαλκιδική. Sent from my iPad using Tapatalk
    0 points
  31. Η ειδηση που διαβασα ηταν προσφατη για εσας και γενικα βλεπω κινησεις(αργες αλλα σταθερες)απο την Κοκκινη αλλα σιγουρα η Πρασινη οταν πιανει ενα σημειο το καθαριζει με συνοπτικες διαδικασιες. Απλα με οτι μπατζετ εχει η καθε εταιρια αντιστοιχως κινειται. Εδω στον Πειραια που υποτιθεται πως τελος του χρονου θα χουν τελειωσει το θεμα των οπτικων ινων κοντα στην περιοχη μου μπηκε σφηνα η Κοσμοτε να φανταστεις και ακομα δεν εχουν τελειωσει τιποτα. Νταξει στα επενδυτικα πλανα η Κοσμοτε δεν πιανεται με τιποτα.
    0 points
  32. Την εχω επαναλαβει αυτη τη μετρηση αλλα μονο να δει το παιδι οτι με καταλληλες συνθηκες γινεται(Λιγο πιο κατω αλλα οπως και να χει)
    0 points
  33. η vodafone με το netmonitor είναι πάρα πολύ καλή παντού,δηλαδή έχουμε ξεφύγει από την εποχή που η cosmote είχε την πρωτοκαθεδρία στην κάλυψη,τώρα η ζυγαριά γέρνει προς vodafone μεριά..
    0 points
  34. Η ταλαίπωρη 1322 ακόμα με 4g sad. https://www.speedtest.net/my-result/a/9523146921 Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  35. Εφοσον αναβαθμιστηκε ηδη ο νομος Κιλκις που ηταν η τελευταια τρυπα του ζουρνα θα ερθουν σε σας γρηγορα
    0 points
  36. Αν δεν έχουν αναβαθμίσει καθόλου στην περιοχή τότε ίσως παραδεχτούν τα προβλήματα τους. Ίσως… Αν έχουν περάσει έστω και για ένα πασαλειμμα τότε θα σε βγάλουν τρελό. Εμένα τρελό με έβγαλαν επειδή οι κεραιες που με κάλυπταν ήταν αναβαθμισμενες(γκουχου γκουχου). Φαντασου είχα και εχω πολυ σοβαρό θέμα. Μιλάμε για τελείως εκτός δικτύου. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις απλά αλλάζεις παροχο εφόσον σε καλύπτει κάποιος καλύτερα.
    0 points
  37. Δεν γίνεται. Μεταξύ αριθμών what's up γίνεται αλλά εδώ και λίγο καιρό ανακοίνωσαν ότι δεν θα ανανεώνει τίποτα. Εάν ψάχνεις εταιρία μόνο για συντήρηση αριθμου, το νέο F2G επιτρέπει ανανέωση από 1 ευρώ.
    0 points
  38. Να μην συνδέεσαι με δεδομένα Cosmote στην εφαρμογή είναι πιθανότατα η λύση. Από τις ρυθμίσεις του κινητού απαγόρευσε την χρήση δεδομένων στην εφαρμογή και να μπαίνεις μόνο με WiFi. Όταν μπαίνεις με δεδομένα άλλου κινητού Cosmote στην εφαρμογή τότε ζητάει επιβεβαίωση
    0 points
  39. Τουλάχιστον είναι αληθινή ! https://www.theverge.com/2023/3/13/23637401/samsung-fake-moon-photos-ai-galaxy-s21-s23-ultra
    0 points
  40. Έτσι άμα είναι στην αλλάζω κι εγώ Τι θα πει άμα σπάσει έχει ευθύνη ο πελάτης; Τελος πάντων είναι πολύ δύσκολη διαδικασία δεν την κάνει ο καθένας. Η ζημιά έγινε τώρα Δυστυχως συνεχίζεις ετσι
    0 points
  41. Στη διαύγεια φαίνεται άδεια για νεα κεραια δυτικά της Θήβας.
    0 points
  42. Η Ελλάδα δυστυχώς έχει περιοχές πολλών ταχυτήτων.
    0 points
  43. 0 points
  44. Η κόρη μου τελείωσε τη σχολή, όπως σωστά θυμάσαι, έμενε στη Ρώμα. Πολύ δύσκολη περιοχή, με πυκνοτατη δόμηση. Το πρώτο σπίτι ήταν σε στενό κοντά στην Αρχ. Μακαρίου, κι εκεί δύσκολη περιοχή.
    0 points
  45. Ιωαννινα σε εσωτερικό χώρο στα όρια Κιάφας-Κέντρου σήμερα το μεσημέρι. Πολυ κοντά στην οδο Ρωμα @p_k Nova 5G. Σχεδόν τα ίδια και με Vodafone Σάπιο Cosmote 5G(στα τελευταία δευτερόλεπτα της μέτρησης πήγε 4G)
    0 points
  46. Shadows and colours by zananiro, on Flickr Painting by zananiro, on Flickr Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk
    0 points
  47. Με απογοητεύει μέχρι στιγμής η Vodafone εκεί που την χρησιμοποιώ. Το μεγαλύτερο αγκάθι της όμως(μπορεί να κούρασα που το αναφέρω συχνά,αλλά όσο ζω ελπίζω)είναι η Θήβα. Να είσαι στο εξαιρετικό μουσείο της πόλης και μερικές φορές να σου έρχονται οι κλήσεις με μήνυμα. Μετά θέλησα να κάνω μια μέτρηση στο προαύλιο το αποτέλεσμα πλήρως απογοητευτικό. Μετακινήθηκα πιο δίπλα για ακόμα μια μέτρηση λίγο καλύτερα •1η μέτρηση:0,12 Mbps download/0,00 Mbps upload •2η μέτρηση:2,12 Mbps download/1,12 Mbps upload Μετράω και την COSMOTE στα ίδια σημεία •1η μέτρηση:30 Mbps download/10 Mbps upload •2η μέτρηση:62 Mbps download/17,30 Mbps upload Με -8 rsrq η Vodafone,με -15 rsrq η COSMOTE Αυτό που παρατήρησα και ίσως έχει να κάνει με την "αναβάθμιση" είναι πως η Vodafone έχει περιορίσει τις εναλλαγές σε EDGE κάτι που αυτή την στιγμή τουλάχιστον μέσα στην πόλη δεν βοηθάει γιατί δεν βγαίνουν καλές οι κλήσεις και χρειάζεται να το γυρίσεις μόνο σου σε EDGE για να μπορείς να μιλήσεις απροβλημάτιστα. Αυτό όμως που της αναγνωρίζω είναι ότι στο EDGE έχεις καλή ποιότητα κλήσης. Για την πράσινη δεν έχω κάτι να της προσάψω πλήρως υποδειγματική και με 5ης γενιάς δίκτυο που πάει μέχρι τα 700-800 Mbps και τώρα το καλοκαίρι γύρω στα 400-600 Mbps Η Nova ενώ ήταν χειρότερη από την κόκκινη,πλέον μπορεί να μην έχει φέρει ακόμα το πέμπτης γενιάς δίκτυο και να μην έχει Ουάου ταχύτητες σαν την COSMOTE,αλλά έχει βελτιώσει το τέταρτης γενιάς δίκτυο και από ότι ξέρω θα ξαναπεράσει Έχω βαρεθεί να το επισημάνω,όπως και πολλοί άλλοι συνδρομητές στην εξυπηρέτηση πελατών και να λαμβάνουμε απαντήσεις του τύπου:"Εξελισσόμαστε και σύντομα..../Έχει προκύψει θέμα με τις άδειες κλπ. Μπορεί σε περιοχές όπως η Άρτα που ανέφερε και ο φίλος @panos.k2να πάει καλά,όπως και σε άλλες ορισμένες περιοχές,αλλά στην πλειοψηφία πάνε με ρυθμό πιο αργό και από χελώνα. Η Vodafone να αλλάξει γιατί δεν την βλέπω καλά Συγγνώμη για το σεντόνι
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...